Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
kingtvrtko1 wrote:Pratim ovu temu svakodnevno i nisam mogao odoliti a da se ne zahvalim specifikaciji i svima ostalima na veoma korisnim informacijama!Hvala vam od srca!!!Hvala i na ovim prvim slikama iz pariza,odma me uhvati neka euforija...
Speci imam jedno pitanje za tebe.Odsjedamo u hotelu ETAP Paris Porte d'Aubervilliers pa me zanima kako je najlakse sa metroom doci do louvre-a?
I pitanje za sve ostale.Imamo karte za ulaze Z i A pa me zanima da li ce biti moguce da zajedno sa rajom na istom mjestu budemo jer je jedna te ista tribina.Nadam se da nasi nisu tolike cjepidlake pa da traze i red i sjedalo koje im i na karti pise.
Hvala!
I ako bog da vidimo se sutra u parizu!
I KRV SVOJU ZA BOSNU MOJU!
Pozdrav iz niskozemske!
Veliki pozdrav za tebe
Brzinski odgovor, jer stvarno zurim.
Ides do metroa: Aubervilliers–Pantin Quatre Chemins linija br.7 i izlazis na stanici : Palais Royal - Musée du Louvre!
Nema presjedanja
Sretan put i vidimo se,aBd, u Parizu
pazite raja sutra veliki strajkovi po parizu, manifestacije funkcionera, ocekuje se desetine hiljada na ulicama, moguci su zastoji u prevozu i velike guzve, zato na vrijeme prema sjeveru pariza i pravac st denis
iverson75 wrote:pazite raja sutra veliki strajkovi po parizu, manifestacije funkcionera, ocekuje se desetine hiljada na ulicama, moguci su zastoji u prevozu i velike guzve, zato na vrijeme prema sjeveru pariza i pravac st denis
nije samo po Parizu evo moj voz prema parizu otkazan ,moram kakv drugi ganjati ,opsti haos, strajkuje francuska zeljeznica. pa haj sad zaspi ( voz trebo krenuti u 7 ujutro )
najnovije vijesti za transport u parizu za sutra :
RER B koji vodi na stade de france 1 od 2 voza , znaci duplo vece cekanje i vece guzve ali u principu nista strasno, preporucuje se ipak izbjegavanje stanice Gare du Nord, ako ste vec negdje u parizu bolje je uci na stanicu Chatelet i odatle su samo dvije stanice do La Plaine Stade de France
Metro: sve linije potpuno normalne osim linija 5, 7, 7bis i 9 na kojima samo 1 od 3 voza
SNCF nacionalna zeljeznicka kompanija, svi vozovi sa istoka prema parizu bez problema, iz njemacke i svicarske i thalys iz holandije i belgije isto bez problema
iverson75 wrote:najnovije vijesti za transport u parizu za sutra :
RER B koji vodi na stade de france 1 od 2 voza , znaci duplo vece cekanje i vece guzve ali u principu nista strasno, preporucuje se ipak izbjegavanje stanice Gare du Nord, ako ste vec negdje u parizu bolje je uci na stanicu Chatelet i odatle su samo dvije stanice do La Plaine Stade de France
Metro: sve linije potpuno normalne osim linija 5, 7, 7bis i 9 na kojima samo 1 od 3 voza
SNCF nacionalna zeljeznicka kompanija, svi vozovi sa istoka prema parizu bez problema, iz njemacke i svicarske i thalys iz holandije i belgije isto bez problema
Bas one linije koje meni trebaju jbga naviko sam na ta njhova sranja pa normala, opusteno ! Samo ranije krenite i to je to ugl nece biti puno guzvi u popodnevnim satima .. ali vec tamo oko 16h sve do 18h bice haus