FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga / Konferencijska liga
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
racionalista
#3651 Re: FK Sarajevo - Europa League
to da ih raznesemo komentarima na portalu???
- So What!
#3652 Re: FK Sarajevo - Europa League
Da!racionalista wrote:to da ih raznesemo komentarima na portalu???
-
racionalista
#3653 Re: FK Sarajevo - Europa League
edit: politika na nekoj drugoj temi.
- Revolucionar ★
#3654 Re: FK Sarajevo - Europa League
Haha, al se lozi đetići, pa kladim se da ce vise Hordi tamo biti .. sto je najsmjesnije, dolaze njihovi navijat za Sarajevo .. jos nek sandzacka torcida dodje, i okupacija cijela
- SmokingMan
#3655 Re: FK Sarajevo - Europa League
Gledam sada Al jazeeru,kad tamo dotični Delić,koliko je bio ljubomoran nije ni u radio prilog o Sarajevu,svoju utjehu našao je Splitu gdje je uradio reprtažu o Hajduku,toliko o "profesionalosti" bolje reći amaterizmu i mržnji prema uspjehu kluba iz svoje zemlje,jadno li je naše novinarstvo...
- bordo gandalf
- Grijem se na: Gree Hansol 12
#3656 Re: FK Sarajevo - Europa League
Ne treba se zamarati tim kvazi novinarima, mnogima nije dobro ovih dana
- SmokingMan
#3657 Re: FK Sarajevo - Europa League
Ma nije to od sunca....rashtiman wrote:Ne treba se zamarati tim kvazi novinarima, mnogima nije dobro ovih dana
- Impavidus
#3658 Re: FK Sarajevo - Europa League

Kaže meni drug za ovu sliku - Vidi ovog igrača isti Đuro iz nadrealista kad govori "Ćega, ćega bolan"...
-
Sa_u_srcu
#3659 Re: FK Sarajevo - Europa League
Ma ja se ne brinem uopste...mozda smo trebali pobijediti s vise golova ali nije ovo lose.
Lakse je igrati na strani, nasi su sinoc bili pod velikim pritiskom i to je po meni najveci razlog ovako prosjecnog rezultata. Dole ce nas morati napasti, a to ce nama otvoriti put ka Golu...realno bolji smo za klasu i imamo prednost, nema potrebe za brigu...i jos 1ooo+ HZ...nema zime...
Lakse je igrati na strani, nasi su sinoc bili pod velikim pritiskom i to je po meni najveci razlog ovako prosjecnog rezultata. Dole ce nas morati napasti, a to ce nama otvoriti put ka Golu...realno bolji smo za klasu i imamo prednost, nema potrebe za brigu...i jos 1ooo+ HZ...nema zime...
- Koshpa
-
todd_smith
#3661 Re: FK Sarajevo - Europa League
ccc, jos da je zapad bio otvoren...
- Cossack
#3662 Re: FK Sarajevo - Europa League
realno ne bismo mnogo dobili, samo bi se ova cifra rasporedila na cetiri tribine. jedina prednost je sto bi zapad bio skuplji a time i prihod od prodaje karata nesto veci...todd_smith wrote:ccc, jos da je zapad bio otvoren...
- emigrazione
#3663 Re: FK Sarajevo - Europa League
Gdje ne bi dobili istok 30 maraka bio na crno pred utakmicu
Da je bilo jos 10 milja karata sve bi planulo ko jedna
Da je bilo jos 10 milja karata sve bi planulo ko jedna
- nermin.padez
#3664 Re: FK Sarajevo - Europa League
Čeka vas vrela atmosfera pod Goricom
Sarajevo je vise pokazalo na Kosevu, i rekao bih bolja ekipa! Da li ce tako biti i u PG vidjecemo
Jbt bolji su mozda od moje Zvezde po rezultati ali u medjusobnom duelu ne bi tako bilo

- GandalfSivi
#3665 Re: FK Sarajevo - Europa League
Prosli Trnavu i Helsinborg (to su dva kola) i onda igrali protiv Cluja 1:1, znaci nismo vodili.._Reds_ wrote:Od ku ti to, pa mi smo vec i igrali i play off EL.GandalfSivi wrote:Haaaaaloooo, pobijedili smo. Prvi put u istoriji smo prosli dva kola i vodimo u trecem. Ne samo da smo pobijedili nego smo bili i puno bolji. Opustite se ba, deremo ih sigurno...
PS Trenutno sam daleko, ali oni koji me znaju, isto tako znaju na kakva sam gostovanja isao i sta sam radio. Kaze njihov trener da ce im biti lakse pred domacom publikom, zato svi u Podgoricu, nema izgovora!!!
-
Smail Aga
#3666 Re: FK Sarajevo - Europa League
Rezultat katastrofa,niko nije ocekivao ovako los rezultat,sada se moramo vaditi u Podgorici,igrati sa 100 i sa 120 % snage,to nam u ovom zgusnutom rasporedu nije trebalo. Losem rezultatu je kumovala nepotrebna,isforsirana prodaja Adilovica,jer ono je golmanov gol. Da je ostalo 2-0 ,bila bi druga prica,to je skoro nedostizan rezultat.
Tjesi me cinjenica da je Zeta ipak dosta slabija od nas,mada nas timovi nivoa Zete redovno samaraju u premier ligi.
Isto tako ,puno je lakse Zeti bilo postici castan poraz na Kosevu ,nego sto ce joj biti nadigrati i pobijediti Sarajevo. Protiv Finaca su ih vile pronosale,dali su gol za 1-0 u pravom trenutku,nadam se da ce ih sreca prestati sluziti.
Nama treba gol,jer ako bude 0-0 pred kraj tekme,to ce biti pilana za zivce,jer su svi svjesni da jedna frljoka moze odluciti.
Nadam se reprizi Besiktasa i njihovih 0-5 u gostima ali realno,razocaran sam ,vidi se da je tim ogranicen a uprava i klub jos vise, tako da bice ludilo ako bude 1-1.
Tjesi me cinjenica da je Zeta ipak dosta slabija od nas,mada nas timovi nivoa Zete redovno samaraju u premier ligi.
Isto tako ,puno je lakse Zeti bilo postici castan poraz na Kosevu ,nego sto ce joj biti nadigrati i pobijediti Sarajevo. Protiv Finaca su ih vile pronosale,dali su gol za 1-0 u pravom trenutku,nadam se da ce ih sreca prestati sluziti.
Nama treba gol,jer ako bude 0-0 pred kraj tekme,to ce biti pilana za zivce,jer su svi svjesni da jedna frljoka moze odluciti.
Nadam se reprizi Besiktasa i njihovih 0-5 u gostima ali realno,razocaran sam ,vidi se da je tim ogranicen a uprava i klub jos vise, tako da bice ludilo ako bude 1-1.
- amoninan
#3667 Re: FK Sarajevo - Europa League
zar smo izgubili sinoć? 
-
Ripicipi
#3668 Re: FK Sarajevo - Europa League
Svi smo malo razocarani onim golom, ali ga ti vala usra skrozSmail Aga wrote:Rezultat katastrofa,niko nije ocekivao ovako los rezultat,sada se moramo vaditi u Podgorici,igrati sa 100 i sa 120 % snage,to nam u ovom zgusnutom rasporedu nije trebalo. Losem rezultatu je kumovala nepotrebna,isforsirana prodaja Adilovica,jer ono je golmanov gol. Da je ostalo 2-0 ,bila bi druga prica,to je skoro nedostizan rezultat.
Last edited by Ripicipi on 03/08/2012 19:42, edited 1 time in total.
- kokuz_sa
#3669 Re: FK Sarajevo - Europa League
vala Sarajevo uvijek mora igrati sa svojih 100% mogucnosti i bez kalkulacija..bilo da se radi o zeti ili visockoj bosniSmail Aga wrote:Rezultat katastrofa,niko nije ocekivao ovako los rezultat,sada se moramo vaditi u Podgorici,igrati sa 100 i sa 120 % snage,to nam u ovom zgusnutom rasporedu nije trebalo. Losem rezultatu je kumovala nepotrebna,isforsirana prodaja Adilovica,jer ono je golmanov gol. Da je ostalo 2-0 ,bila bi druga prica,to je skoro nedostizan rezultat.
- armin071
#3670 Re: FK Sarajevo - Europa League
Smail Aga wrote:Rezultat katastrofa,niko nije ocekivao ovako los rezultat,sada se moramo vaditi u Podgorici,igrati sa 100 i sa 120 % snage,to nam u ovom zgusnutom rasporedu nije trebalo. Losem rezultatu je kumovala nepotrebna,isforsirana prodaja Adilovica,jer ono je golmanov gol. Da je ostalo 2-0 ,bila bi druga prica,to je skoro nedostizan rezultat.
******************** I ovo je bilo najblaže što sam mogao napisati i to zbog tog "rezlutat katastrofa" kao i zbog toga "golmanov gol". Ko da te Pirija učio fudbalskom zanatu....
Last edited by -LIBERO- on 03/08/2012 19:47, edited 1 time in total.
Reason: Bez uvreda.
Reason: Bez uvreda.
- _Reds_
#3671 Re: FK Sarajevo - Europa League
Veze on blage nema, sinoc sam gledao snimak utkamica, lik je pgodio uz samu stativu, ono golman nije mogao izvaditi.armin071 wrote:Smail Aga wrote:Rezultat katastrofa,niko nije ocekivao ovako los rezultat,sada se moramo vaditi u Podgorici,igrati sa 100 i sa 120 % snage,to nam u ovom zgusnutom rasporedu nije trebalo. Losem rezultatu je kumovala nepotrebna,isforsirana prodaja Adilovica,jer ono je golmanov gol. Da je ostalo 2-0 ,bila bi druga prica,to je skoro nedostizan rezultat.
******************** I ovo je bilo najblaže što sam mogao napisati i to zbog tog "rezlutat katastrofa" kao i zbog toga "golmanov gol". Ko da te Pirija učio fudbalskom zanatu....
- Kemal Malovčić
#3672 Re: FK Sarajevo - Europa League
koliko sam ja sa sjevera mogo vit, bandović je bolji
-
Smail Aga
#3673 Re: FK Sarajevo - Europa League
Ko postavlja zivi zid ,prilikom slobodnoga udarca ???? Nijedan ozbiljan klub od ugleda nece prodati prvoga golmana ( a drugoga uopste nema ) , dva dana pred vaznu utakmicu. Golman imao par treninga i debi u najvaznijoj tekmi sezone_Reds_ wrote:Veze on blage nema, sinoc sam gledao snimak utkamica, lik je pgodio uz samu stativu, ono golman nije mogao izvaditi.armin071 wrote:Smail Aga wrote:Rezultat katastrofa,niko nije ocekivao ovako los rezultat,sada se moramo vaditi u Podgorici,igrati sa 100 i sa 120 % snage,to nam u ovom zgusnutom rasporedu nije trebalo. Losem rezultatu je kumovala nepotrebna,isforsirana prodaja Adilovica,jer ono je golmanov gol. Da je ostalo 2-0 ,bila bi druga prica,to je skoro nedostizan rezultat.
Uvijek treba pljunuti istini u oci,onako muski. Treba biti realan i posten. Isto tako nikome ne treba oprastati greske i gledati kroz prste,niko to nikada ne zasluzuje. Sarajevo je na prvom mjestu i tu nema opravdanja i prosipanja suplje,hocemo rezultat i hocemo sad. Bez prava na greske i pogresne odluke.
- _Reds_
#3674 Re: FK Sarajevo - Europa League
Istina je da ako imas faul na rubu 16, i ako igrac pogodi uz stativu ili u raslje da golman ima skoro nikave sanse. Nije on mogao postaviti zivi zid do neba.
I zamolio bih te da pogledas snimak utakmice jos jednom, pa ces da vidis koliko je Sarajevo bilo dominantno, iako nije igrali najbolje sto moze.
I zamolio bih te da pogledas snimak utakmice jos jednom, pa ces da vidis koliko je Sarajevo bilo dominantno, iako nije igrali najbolje sto moze.
- Arteta
#3675 Re: FK Sarajevo - Europa League
Ako si pratio utakmice Sarajeva,ali i Veleza ove sezone primijetio bih da je Bandovic za klasu bio bolji.Smail Aga wrote: Ko postavlja zivi zid ,prilikom slobodnoga udarca ???? Nijedan ozbiljan klub od ugleda nece prodati prvoga golmana ( a drugoga uopste nema ) , dva dana pred vaznu utakmicu. Golman imao par treninga i debi u najvaznijoj tekmi sezone![]()
Rezultat 2-1 ,sigurno nije neka sreca . Posebno ako znamo protiv koga je postignut.
Uvijek treba pljunuti istini u oci,onako muski. Treba biti realan i posten. Isto tako nikome ne treba oprastati greske i gledati kroz prste,niko to nikada ne zasluzuje. Sarajevo je na prvom mjestu i tu nema opravdanja i prosipanja suplje,hocemo rezultat i hocemo sad. Bez prava na greske i pogresne odluke.