Cipelice, cipelice..

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Post Reply
Miss D

#3651 Re: Cipelice, cipelice..

Post by Miss D »

Joj meni su vise nego slatke,
ocarana sam :-)
Michun

#3652 Re: Cipelice, cipelice..

Post by Michun »

izvinte sto su zimske, al' dosla nova kolekcija. doduse, nesto mi nako na slici izgledaju. uzivo su mnogo ljepse :D
Image
Miss D

#3653 Re: Cipelice, cipelice..

Post by Miss D »

draga michun sto se izvinjavas,
ovo se tamam sad moze nositi koliko je hladno :)

fine su,
dobra mi je ova puna peta :thumbup:
gdje je ovo ?
gladna sam

#3654 Re: Cipelice, cipelice..

Post by gladna sam »

Michun wrote:izvinte sto su zimske, al' dosla nova kolekcija. doduse, nesto mi nako na slici izgledaju. uzivo su mnogo ljepse :D
Image

da mi je 'vake cizme
eno u becu 89 ojra mescini
Michun

#3655 Re: Cipelice, cipelice..

Post by Michun »

Miss D wrote:draga michun sto se izvinjavas,

fine su,
gdje je ovo ?
nije kod nas, nova kolekcija od CK jeans.
78 ojra ja platih. udobneeeee.
gladna sam

#3656 Re: Cipelice, cipelice..

Post by gladna sam »

Michun wrote:
Miss D wrote:draga michun sto se izvinjavas,

fine su,
gdje je ovo ?
nije kod nas, nova kolekcija od CK jeans.
78 ojra ja platih. udobneeeee.
u kojem gradu smije li se znat :D
jeftino za CK osim ako nije dojcland :)
shambho

#3657 Re: Cipelice, cipelice..

Post by shambho »

Dee-Dee_13 wrote:Meni su rekli da ove stizu sljedece sedmice :) Uh, jedva cekam :-D I iskreno od kad kupujem samo Artice nemam nikakvih problema, niti jedne nisu propustile, kisa, snijeg, noge uvijek suhe :) Cak i one cipele skyline koje su kao od brusene koze sam po snijegu nosila prosle godine i nikada nisu propustile.

Image
Pokusah zguglat ovo Artice al' nista.. Je li moze link, gdje ih kupujes? Tnx :) .
shambho

#3658 Re: Cipelice, cipelice..

Post by shambho »

moda56 wrote:Image

izvinite al ove su uzzzzas zivi...i je l ovo uopste zenska obuca?
Da zenska je. Meni su predivne.
Dee-Dee_13

#3659 Re: Cipelice, cipelice..

Post by Dee-Dee_13 »

Stvar ukusa, kao i za sve :) Ja znam da su preudobne i tople, a za zimu to mi je najvaznije. Art inace ima malo drugaciji stil cipleica, pa nekom se dopada na prvu, a nekima nikako :)

Ove cekam u ShoeBeDo u BBi da dođu, a s neta sam narucivala na https://www.schuhpaket.com, ali nemaju ni oni jos zimsku kolekciju. Samo na oficijelno Art stranici mozes pogledati ovogodisnje modele jesen/zima http://shop.the-art-company.com :)

Ove su trenutno preskupe, pa cu ih cekati na snizenju :-)
Image
shambho

#3660 Re: Cipelice, cipelice..

Post by shambho »

A ne razumijem njemacki :-D , a gledala sam i prije ovu stranicu, placa li se dostava a ostalo cu skontat..?
Dee-Dee_13

#3661 Re: Cipelice, cipelice..

Post by Dee-Dee_13 »

Kad narucujem s ove stranice ide na Njemacku adresu, nikad se nisam usudila u BiH, iskljucivo zbog carine :sad: Ali znam da odbijaju cijenu poreza na cipele, za svakoga...
Ductus Holedocus

#3662 Re: Cipelice, cipelice..

Post by Ductus Holedocus »

Ovu Dee insan moze poznati po cipelicama :)
Dee-Dee_13

#3663 Re: Cipelice, cipelice..

Post by Dee-Dee_13 »

Ductus Holedocus wrote:Ovu Dee insan moze poznati po cipelicama :)
:lol:
muhanata

#3664 Re: Cipelice, cipelice..

Post by muhanata »

Michun wrote:izvinte sto su zimske, al' dosla nova kolekcija. doduse, nesto mi nako na slici izgledaju. uzivo su mnogo ljepse :D
Image

Ne izvinjavaj se, ja sam ovakve identične, samo duboka čizma, kupila prije 20-tak dana u Borovu, na sniženju 92 KM :thumbup: Zaljubila se u jedne Mustangove čiMze, sad čekam neka bolja vremena :oops:

@Dee-Dee čizme sa ove stranice su mrak! Svaka! Samo su im cijene :-) pogotovo što ne znam kako to funkcioniše sa dostavom u Sarajevo :( plačem :(
Dee-Dee_13

#3665 Re: Cipelice, cipelice..

Post by Dee-Dee_13 »

Znam draga Muhanata :) Ali snizenja budu extra, 50-70 %, pa uvijek cekam :) Provjerila sam- 19.90 E je dostava za BiH. A svake cipelice su im posebne, drugacije...Ne daj Boze da saberem koliko me je kostalo sve ovo sto imam na policama :-)
Nisrin

#3666 Re: Cipelice, cipelice..

Post by Nisrin »

Miss D wrote:Joj vi ste vec na cizmama i obuci za kisu i bljuzgu,
a ja jos ne odustajem :D

Ovo mi je savrseno, Im in love.
Jedva cekam da odem negdje i uzem ih.
(klik za vecu sliku :)
Image

Iste ove sam vidjala mjesecima u Tiffanyu u Robotu na Socijalnom, samo su ljubicaste i za mene nisu nimalo udobne, iako volim visoke stikle nositi :D
Miss D

#3667 Re: Cipelice, cipelice..

Post by Miss D »

Nisrin wrote:
Miss D wrote:Joj vi ste vec na cizmama i obuci za kisu i bljuzgu,
a ja jos ne odustajem :D

Ovo mi je savrseno, Im in love.
Jedva cekam da odem negdje i uzem ih.
(klik za vecu sliku :)
Image

Iste ove sam vidjala mjesecima u Tiffanyu u Robotu na Socijalnom, samo su ljubicaste i za mene nisu nimalo udobne, iako volim visoke stikle nositi :D
Cuj zar ima u Tiffaniju jer ovo im je novi model.
Ali ja svakako zelim samo crvene :oops: :)
MOgla bih pogledati, da bar tu udobnost ispitam.
Hvala ti :)
Auntie

#3668 Re: Cipelice, cipelice..

Post by Auntie »

Dee-Dee_13 wrote:Meni su rekli da ove stizu sljedece sedmice :) Uh, jedva cekam :-D I iskreno od kad kupujem samo Artice nemam nikakvih problema, niti jedne nisu propustile, kisa, snijeg, noge uvijek suhe :) Cak i one cipele skyline koje su kao od brusene koze sam po snijegu nosila prosle godine i nikada nisu propustile.

Image
Divne su!
Ja sam se zaljubila u ove Image, nadam se da ce doci u SBD (a nekako cu skupiti lovu)
Dee-Dee_13

#3669 Re: Cipelice, cipelice..

Post by Dee-Dee_13 »

Uh, predobre :-)
Onaj decko sto radi u SBD je rekao da je siguran da ce Wien i Copenhagen modeli doci, za ostale ni on nije siguran...Ostaje da cekamo, i vidimo kakve ce oni cijene staviti. Ako nista drugo pred Bozic u Tvornici, u Zagrebu SBD svake godine pravi rasprodaju :) Al' kontam bila bih bankrot totalni kad bih jos i na to otisla :lol:
Auntie

#3670 Re: Cipelice, cipelice..

Post by Auntie »

Meni je djevojka koja radi rekla da ona nema pojma sta ce doci :)Inace imam crvene Berlinke sad ce im drugi rodjendan, zaista vrijede svakog dinara.
Dee-Dee_13

#3671 Re: Cipelice, cipelice..

Post by Dee-Dee_13 »

Auntie wrote:Meni je djevojka koja radi rekla da ona nema pojma sta ce doci :)Inace imam crvene Berlinke sad ce im drugi rodjendan, zaista vrijede svakog dinara.
Imam ih i ja :) Za bolje raspolozenje zimi, a o udobnosti itd da ne govorim-razumijemo se :)
bestrong

#3672 Re: Cipelice, cipelice..

Post by bestrong »

djevojke drage help..je li znate ima li neka radnja u sarajevu da prodaju obucu velikih br. 43 npr :) (zensku) imam problema ne mogu nigdje da nadjem jadna ja pa da vidim ima li vas jos..hvala :)
nova_korisnica

#3673 Re: Cipelice, cipelice..

Post by nova_korisnica »

bestrong wrote:djevojke drage help..je li znate ima li neka radnja u sarajevu da prodaju obucu velikih br. 43 npr :) (zensku) imam problema ne mogu nigdje da nadjem jadna ja pa da vidim ima li vas jos..hvala :)
Imam ja drugaricu sa istim problemom...godinama je svoje noge gurala u malu obucu jer nije imala sta kupiti...sad su joj noge katastrofa...zadnjih par godina pravi sebi obucu po narudzbi...jeste da je malo skuplje, ali kaze ona da vise voli imati jedne sandale koje joj odgovaraju vec 5 malih koje joj napravise havariju od nogu :sad:
Imas kod druge gimnazije u kralja tomislava jednu malu obucarsku radnju...oni ti rade po mjeri...kaze ona da u principu nisu puno skuplji od obuce koju kupis u prodavnici...
Nisrin

#3674 Re: Cipelice, cipelice..

Post by Nisrin »

Auntie wrote:

Image[/url]
Divne su!
Ja sam se zaljubila u ove Image, nadam se da ce doci u SBD (a nekako cu skupiti lovu)

wooow, prelijepe i savrsene sue! Otprilike, koliko bi cijena mogla biti? Da li vise od 200 KM? i sta je SBD :D

@nova_korisnica Obucu po mjeri radi i obucar pored Begove dzamije...

Btw, da li je neko kod njega kupovao one "kaubojke" sa petom??? Nisu bas klasicne kaubojke, ne znam ih opisati, zivo me zanima da li propustaju, svidjaju mi se i oko 180 KM su...I da, taj covjek ih pravi...
Ductus Holedocus

#3675 Re: Cipelice, cipelice..

Post by Ductus Holedocus »

Ja uzela ove u Planici neki dan..
nisu nesto...ali koliko para,toliko muzike
[imgImage

Uploaded with ImageShack.us][/img]
Post Reply