ocarana sam
Cipelice, cipelice..
Moderator: anex
- Miss D
#3651 Re: Cipelice, cipelice..
Joj meni su vise nego slatke,
ocarana sam
ocarana sam
- Michun
#3652 Re: Cipelice, cipelice..
izvinte sto su zimske, al' dosla nova kolekcija. doduse, nesto mi nako na slici izgledaju. uzivo su mnogo ljepse 

- Miss D
#3653 Re: Cipelice, cipelice..
draga michun sto se izvinjavas,
ovo se tamam sad moze nositi koliko je hladno
fine su,
dobra mi je ova puna peta
gdje je ovo ?
fine su,
dobra mi je ova puna peta
gdje je ovo ?
- gladna sam
#3654 Re: Cipelice, cipelice..
Michun wrote:izvinte sto su zimske, al' dosla nova kolekcija. doduse, nesto mi nako na slici izgledaju. uzivo su mnogo ljepse
da mi je 'vake cizme
eno u becu 89 ojra mescini
- Michun
#3655 Re: Cipelice, cipelice..
nije kod nas, nova kolekcija od CK jeans.Miss D wrote:draga michun sto se izvinjavas,
fine su,
dobra mi je ova puna peta![]()
gdje je ovo ?
78 ojra ja platih. udobneeeee.
- gladna sam
#3656 Re: Cipelice, cipelice..
u kojem gradu smije li se znatMichun wrote:nije kod nas, nova kolekcija od CK jeans.Miss D wrote:draga michun sto se izvinjavas,
fine su,
dobra mi je ova puna peta![]()
gdje je ovo ?
78 ojra ja platih. udobneeeee.
jeftino za CK osim ako nije dojcland
-
shambho
#3657 Re: Cipelice, cipelice..
Pokusah zguglat ovo Artice al' nista.. Je li moze link, gdje ih kupujes? TnxDee-Dee_13 wrote:Meni su rekli da ove stizu sljedece sedmiceUh, jedva cekam
I iskreno od kad kupujem samo Artice nemam nikakvih problema, niti jedne nisu propustile, kisa, snijeg, noge uvijek suhe
Cak i one cipele skyline koje su kao od brusene koze sam po snijegu nosila prosle godine i nikada nisu propustile.
-
shambho
-
Dee-Dee_13
#3659 Re: Cipelice, cipelice..
Stvar ukusa, kao i za sve
Ja znam da su preudobne i tople, a za zimu to mi je najvaznije. Art inace ima malo drugaciji stil cipleica, pa nekom se dopada na prvu, a nekima nikako
Ove cekam u ShoeBeDo u BBi da dođu, a s neta sam narucivala na https://www.schuhpaket.com, ali nemaju ni oni jos zimsku kolekciju. Samo na oficijelno Art stranici mozes pogledati ovogodisnje modele jesen/zima http://shop.the-art-company.com
Ove su trenutno preskupe, pa cu ih cekati na snizenju

Ove cekam u ShoeBeDo u BBi da dođu, a s neta sam narucivala na https://www.schuhpaket.com, ali nemaju ni oni jos zimsku kolekciju. Samo na oficijelno Art stranici mozes pogledati ovogodisnje modele jesen/zima http://shop.the-art-company.com
Ove su trenutno preskupe, pa cu ih cekati na snizenju

-
shambho
#3660 Re: Cipelice, cipelice..
A ne razumijem njemacki
, a gledala sam i prije ovu stranicu, placa li se dostava a ostalo cu skontat..?
-
Dee-Dee_13
#3661 Re: Cipelice, cipelice..
Kad narucujem s ove stranice ide na Njemacku adresu, nikad se nisam usudila u BiH, iskljucivo zbog carine
Ali znam da odbijaju cijenu poreza na cipele, za svakoga...
- Ductus Holedocus
#3662 Re: Cipelice, cipelice..
Ovu Dee insan moze poznati po cipelicama 
-
Dee-Dee_13
#3663 Re: Cipelice, cipelice..
Ductus Holedocus wrote:Ovu Dee insan moze poznati po cipelicama
- muhanata
#3664 Re: Cipelice, cipelice..
Michun wrote:izvinte sto su zimske, al' dosla nova kolekcija. doduse, nesto mi nako na slici izgledaju. uzivo su mnogo ljepse
Ne izvinjavaj se, ja sam ovakve identične, samo duboka čizma, kupila prije 20-tak dana u Borovu, na sniženju 92 KM
@Dee-Dee čizme sa ove stranice su mrak! Svaka! Samo su im cijene
-
Dee-Dee_13
#3665 Re: Cipelice, cipelice..
Znam draga Muhanata
Ali snizenja budu extra, 50-70 %, pa uvijek cekam
Provjerila sam- 19.90 E je dostava za BiH. A svake cipelice su im posebne, drugacije...Ne daj Boze da saberem koliko me je kostalo sve ovo sto imam na policama 
- Nisrin
#3666 Re: Cipelice, cipelice..
Iste ove sam vidjala mjesecima u Tiffanyu u Robotu na Socijalnom, samo su ljubicaste i za mene nisu nimalo udobne, iako volim visoke stikle nositi
- Miss D
#3667 Re: Cipelice, cipelice..
Cuj zar ima u Tiffaniju jer ovo im je novi model.Nisrin wrote:
Iste ove sam vidjala mjesecima u Tiffanyu u Robotu na Socijalnom, samo su ljubicaste i za mene nisu nimalo udobne, iako volim visoke stikle nositi
Ali ja svakako zelim samo crvene
MOgla bih pogledati, da bar tu udobnost ispitam.
Hvala ti
-
Auntie
#3668 Re: Cipelice, cipelice..
Divne su!Dee-Dee_13 wrote:Meni su rekli da ove stizu sljedece sedmiceUh, jedva cekam
I iskreno od kad kupujem samo Artice nemam nikakvih problema, niti jedne nisu propustile, kisa, snijeg, noge uvijek suhe
Cak i one cipele skyline koje su kao od brusene koze sam po snijegu nosila prosle godine i nikada nisu propustile.
Ja sam se zaljubila u ove
, nadam se da ce doci u SBD (a nekako cu skupiti lovu)-
Dee-Dee_13
#3669 Re: Cipelice, cipelice..
Uh, predobre
Onaj decko sto radi u SBD je rekao da je siguran da ce Wien i Copenhagen modeli doci, za ostale ni on nije siguran...Ostaje da cekamo, i vidimo kakve ce oni cijene staviti. Ako nista drugo pred Bozic u Tvornici, u Zagrebu SBD svake godine pravi rasprodaju
Al' kontam bila bih bankrot totalni kad bih jos i na to otisla 
Onaj decko sto radi u SBD je rekao da je siguran da ce Wien i Copenhagen modeli doci, za ostale ni on nije siguran...Ostaje da cekamo, i vidimo kakve ce oni cijene staviti. Ako nista drugo pred Bozic u Tvornici, u Zagrebu SBD svake godine pravi rasprodaju
-
Auntie
#3670 Re: Cipelice, cipelice..
Meni je djevojka koja radi rekla da ona nema pojma sta ce doci :)Inace imam crvene Berlinke sad ce im drugi rodjendan, zaista vrijede svakog dinara.
-
Dee-Dee_13
#3671 Re: Cipelice, cipelice..
Imam ih i jaAuntie wrote:Meni je djevojka koja radi rekla da ona nema pojma sta ce doci :)Inace imam crvene Berlinke sad ce im drugi rodjendan, zaista vrijede svakog dinara.
-
bestrong
#3672 Re: Cipelice, cipelice..
djevojke drage help..je li znate ima li neka radnja u sarajevu da prodaju obucu velikih br. 43 npr
(zensku) imam problema ne mogu nigdje da nadjem jadna ja pa da vidim ima li vas jos..hvala 
-
nova_korisnica
#3673 Re: Cipelice, cipelice..
Imam ja drugaricu sa istim problemom...godinama je svoje noge gurala u malu obucu jer nije imala sta kupiti...sad su joj noge katastrofa...zadnjih par godina pravi sebi obucu po narudzbi...jeste da je malo skuplje, ali kaze ona da vise voli imati jedne sandale koje joj odgovaraju vec 5 malih koje joj napravise havariju od nogubestrong wrote:djevojke drage help..je li znate ima li neka radnja u sarajevu da prodaju obucu velikih br. 43 npr(zensku) imam problema ne mogu nigdje da nadjem jadna ja pa da vidim ima li vas jos..hvala
Imas kod druge gimnazije u kralja tomislava jednu malu obucarsku radnju...oni ti rade po mjeri...kaze ona da u principu nisu puno skuplji od obuce koju kupis u prodavnici...
- Nisrin
#3674 Re: Cipelice, cipelice..
Auntie wrote:Divne su!Dee-Dee_13 wrote:Meni su rekli da ove stizu sljedece sedmiceUh, jedva cekam
[/url]
Ja sam se zaljubila u ove, nadam se da ce doci u SBD (a nekako cu skupiti lovu)
wooow, prelijepe i savrsene sue! Otprilike, koliko bi cijena mogla biti? Da li vise od 200 KM? i sta je SBD
@nova_korisnica Obucu po mjeri radi i obucar pored Begove dzamije...
Btw, da li je neko kod njega kupovao one "kaubojke" sa petom??? Nisu bas klasicne kaubojke, ne znam ih opisati, zivo me zanima da li propustaju, svidjaju mi se i oko 180 KM su...I da, taj covjek ih pravi...
- Ductus Holedocus
#3675 Re: Cipelice, cipelice..
Ja uzela ove u Planici neki dan..
nisu nesto...ali koliko para,toliko muzike
[img
Uploaded with ImageShack.us][/img]
nisu nesto...ali koliko para,toliko muzike
[img

Uploaded with ImageShack.us][/img]