The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Najbolji i najgori filmovi, serije, sve o sedmoj umjetnosti...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
Logovan

#3651 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Logovan »

Nisam gledao prvih desetak minuta, malo zakasnio, pa jesam li sta propustio? :D Poceo sam gledati od dijela kada Pop drzi vrata da zombiji ne udju. Kako su zombiji dosli do njih?

Konacno neka uzbudljivija epizoda. Kada je Dawn ubila Beth sjebao sam se u sekundi. :shock: Nisam mogao vjerovati da su na onakav nacin ostali bez stalnog clana. Malo mi je i zao sto je necemo gledati, ali jebiga, sama je sranje izazvala sa pokusajem da Dawn ubije makazama.
Maggie sve do sad nije spominjala sestru, i onda kada je saznala da je ziva fol se obradovala. :D Malo glupo, ustvari malo vise. :D
ExNihilo

#3652 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by ExNihilo »

Logovan wrote:Nisam gledao prvih desetak minuta, malo zakasnio, pa jesam li sta propustio? :D Poceo sam gledati od dijela kada Pop drzi vrata da zombiji ne udju. Kako su zombiji dosli do njih?

Konacno neka uzbudljivija epizoda. Kada je Dawn ubila Beth sjebao sam se u sekundi. :shock: Nisam mogao vjerovati da su na onakav nacin ostali bez stalnog clana. Malo mi je i zao sto je necemo gledati, ali jebiga, sama je sranje izazvala sa pokusajem da Dawn ubije makazama.
Maggie sve do sad nije spominjala sestru, i onda kada je saznala da je ziva fol se obradovala. :D Malo glupo, ustvari malo vise. :D
Propustio si najbolje. :D

Rik i Šejn bi se sad pravo slagali. Šejn je bio čovjek ispred svog vremena. :lol:
dale cooper

#3653 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by dale cooper »

R.I.P. Beth. :( Nisi baš bila omiljena, ali si makar umrla pokušavajući da riješiš svijet
od one lude kučke Dawn. Ne brini, Daryl se za to brzo i efikasno pobrinuo. 8-)
cyprus

#3654 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by cyprus »

E vala ne znam što je ono trebalo Beth? :-) :-) A i onu Dawn jebo Chris da je jebo...

Jesam li ja jedini ovdje koji navija da što manje stvari pođe po zlu? :mrgreen:
dječak sa šibicama

#3655 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by dječak sa šibicama »

Sejn je bio vizionar!
jalijas74

#3656 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by jalijas74 »

Dawn je bila kucka nad kuckama sto je prikazala i ona scena sa policajcem kojeg je Bet gurnula u lift.
Bet je skontala koja je kucka i odlucila se na ovakav cin ali da joj prospe mozak u 1 sekundi se nismo nadali.

Uglavnom Bet je bila dosadana i ako su vec nekoga trebali ubiti neka je to bila ona.
Sada dobijamo jednog novog crnca u nastavku Morgana i a cim se jedan crnac pojavi drugi pogine a ostali su samo jos Tyrese, pop Gabriel i Noah.
Ja biram popa :evil:

Sto se tice spojlera na FB njima je epoizoda vec prikazana ranije nego nama tako da to nije spojler :) :evil:
dale cooper

#3657 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by dale cooper »

cyprus wrote:E vala ne znam što je ono trebalo Beth? :-) :-) A i onu Dawn jebo Chris da je jebo...

Jesam li ja jedini ovdje koji navija da što manje stvari pođe po zlu? :mrgreen:
Za glavne likove, da. Ovo ostalo? Kill em all! :D
last mohicans

#3658 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by last mohicans »

cyprus
Mescini da jesi :D Iznenada je Beth otisla,dobro sam predvidio vrijeme je bilo da neko od glavnih ode.Volio bih da je pop ili Kosica,ali kad bi biro bolje Beth nego Carol.Mozda se od popa i kvazinaucnika razviju dobri likovi.Od popa bi moglo sta biti,ako se uhaviza i skonta dje se nalazi.Od crkve najbolja epizoda,cim to Rick preuzme u svoje ruke,akcija nastupa.Kako Morgana prikazese a isla odjavna spica... :|
dječak sa šibicama

#3659 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by dječak sa šibicama »

Fakat, cim se novi crnac uclani u drustvo, jedan od starih otegne papke.

Ko li ce na vjecna lovista, vidjecemo u februaru.

Ne smijemo zaboraviti ni da im je onaj crnac sa pocetka serije za petama, onaj iz Jericho, i on ce kad tad uletiti u raju.

Vrijeme je da Kappa mirotvorac ograjise negdje, po meni on je sljedeci. Svecenik ce, imam dojam, do kraja sezone walkere masakrirati naostrenim krizem, ko neki jahac apokalipse, nekako mi ima potencijala. Kappa je gotov, zreo za diplomacije, nije on vise za ovaj posao.
oskarboy

#3660 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by oskarboy »

zombiji kad su ganjali popa dobili ubrzanje :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: prije njega dodjose do crkve :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: i koji k on izlazi iz crkve kad se plasi toliko zombija i jos ode do skole gdje masa zombija :shock: stvarno se covjek iznervira gledajuci ovu trakavicu i sad opet pauza :-) cisti mazohizam na koju su nas navukli
oskarboy

#3661 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by oskarboy »

dječak sa šibicama wrote:Fakat, cim se novi crnac uclani u drustvo, jedan od starih otegne papke.

Ne smijemo zaboraviti ni da im je onaj crnac sa pocetka serije za petama, onaj iz Jericho, i on ce kad tad uletiti u raju.

Vrijeme je da Kappa mirotvorac ograjise negdje, po meni on je sljedeci. Svecenik ce, imam dojam, do kraja sezone walkere masakrirati naostrenim krizem, ko neki jahac apokalipse, nekako mi ima potencijala. Kappa je gotov, zreo za diplomacije, nije on vise za ovaj posao.
joj Kappa :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: pravi mirotvorac postao :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: opet imao govor mira :lol: :lol:
last mohicans

#3662 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by last mohicans »

:lol: i
dječak sa šibicama wrote:Fakat, cim se novi crnac uclani u drustvo, jedan od starih otegne papke.

:lol: :lol:
Cuj zreo za diplomatije...
last mohicans

#3663 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by last mohicans »

oskarboy wrote:zombiji kad su ganjali popa dobili ubrzanje :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: prije njega dodjose do crkve :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: i koji k on izlazi iz crkve kad se plasi toliko zombija i jos ode do skole gdje masa zombija :shock: stvarno se covjek iznervira gledajuci ovu trakavicu i sad opet pauza :-) cisti mazohizam na koju su nas navukli
A oni kod bolnice sto su brzi,malo je rec..
Rick kafu popio sa onim drotom,na kraju se i ne pojavise.Ukake nekad sa detaljima,al eto,oprastamo im.
ExNihilo

#3664 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by ExNihilo »

Pa znamo da moralne vertikale umru bolnom nezaboravnom smrću. To čeka i Tajsona.
dale cooper

#3665 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by dale cooper »

oskarboy wrote:zombiji kad su ganjali popa dobili ubrzanje :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: prije njega dodjose do crkve :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: i koji k on izlazi iz crkve kad se plasi toliko zombija i jos ode do skole gdje masa zombija :shock: stvarno se covjek iznervira gledajuci ovu trakavicu i sad opet pauza :-) cisti mazohizam na koju su nas navukli

Zna se da se zombiji u filmovima kreću što bi Ameri rekli "speed of plot". :D
oskarboy

#3666 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by oskarboy »

last mohicans wrote:
A oni kod bolnice sto su brzi,malo je rec..
Rick kafu popio sa onim drotom,na kraju se i ne pojavise.Ukake nekad sa detaljima,al eto,oprastamo im.
da ti kod bolnice se prvo zaletili a onda odjednom spori ko puz al ono od skole pa do crkve je bilo :run: turbo zombiji
cyprus

#3667 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by cyprus »

last mohicans wrote:cyprus
Mescini da jesi :D Iznenada je Beth otisla,dobro sam predvidio vrijeme je bilo da neko od glavnih ode.Volio bih da je pop ili Kosica,ali kad bi biro bolje Beth nego Carol.Mozda se od popa i kvazinaucnika razviju dobri likovi.Od popa bi moglo sta biti,ako se uhaviza i skonta dje se nalazi.Od crkve najbolja epizoda,cim to Rick preuzme u svoje ruke,akcija nastupa.Kako Morgana prikazese a isla odjavna spica... :|
Ha jebem li ga, onda sam i jedini koji se nada uspostavljanju nekog novog društva i obnovi civilizacije :mrgreen: Vi ostali gledate seriju izgleda samo zbog makljaže :mrgreen: Nije ni čudo što se stalno žalite...
dale cooper

#3668 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by dale cooper »

cyprus wrote:
Ha jebem li ga, onda sam i jedini koji se nada uspostavljanju nekog novog društva i obnovi civilizacije :mrgreen: Vi ostali gledate seriju izgleda samo zbog makljaže :mrgreen: Nije ni čudo što se stalno žalite...
Ti bi mogao sa Tajrisom u diplomaciju. :lol: :D
oskarboy

#3669 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by oskarboy »

cyprus wrote:
mi ostali gledamo da maksuz vidimo kojoj sljedecoj gluposti cemo se smijat u seriji.
oskarboy

#3670 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by oskarboy »

i gdje ce sad oni u pm? u sljedecim epizodama cemo garant gledat placljivu megi kako zali za beth,na to ce otic nekoliko epizoda.Kappa ce opet razvijat pacifizam
IcedMFEarth

#3671 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by IcedMFEarth »

Nadam se da će sad krenuti u obnovu svijeta, čisto preživljavanje po šumama i nema baš smisla. Samo nadam se da će pokazivati više Ricka, zasad je on jedini koji drži seriju.
Last edited by IcedMFEarth on 02/12/2014 00:11, edited 2 times in total.
oskarboy

#3672 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by oskarboy »

IcedMFEarth wrote:Nadam se da će sad krenuti u obnovu svijeta, čisto preživljavanje po šumama i nema baš smisla. Samo nadam se da će pokazivati više Ricka, zasad je on jedini koji drži seriju.
da ipak je Rick glavni lik
IcedMFEarth

#3673 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by IcedMFEarth »

Mada pokušavaju da ga antagoniziraju, pogotovo ova epizoda kad je na početku citiro Garetha, ali neće moći :D
dale cooper

#3674 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by dale cooper »

Ne znam, ali meni je odavno postalo poprilično jasno da od obnove svijete nema ništa.
Samo preživljavanje dan za danom, ili eventualno traženje/pravljenje nekog utočišta
za duže staze. Povratak civilizacije je nešto što nije realna opcija za jako dugo dugo vremena.
Logovan

#3675 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Logovan »

ExNihilo wrote:
Logovan wrote:Nisam gledao prvih desetak minuta, malo zakasnio, pa jesam li sta propustio? :D Poceo sam gledati od dijela kada Pop drzi vrata da zombiji ne udju. Kako su zombiji dosli do njih?

Propustio si najbolje. :D

Rik i Šejn bi se sad pravo slagali. Šejn je bio čovjek ispred svog vremena. :lol:
Pitam ozbiljno. :skoljka: :D Toliko sam se navukao na seriju da moram znati šta se desilo svake sekunde, ko je šta je rekao, ko je šta uradio, itd. :D

Biće zanimljivo vidjeti koliko će se onih iz bolnice prodružiti Ricku i ostalim.

Što me nervira prikazivanje Morgana iza odjavne špice. :-)
Post Reply