Konacno neka uzbudljivija epizoda. Kada je Dawn ubila Beth sjebao sam se u sekundi.
Maggie sve do sad nije spominjala sestru, i onda kada je saznala da je ziva fol se obradovala.
Moderator: _BataZiv_0809
Propustio si najbolje.Logovan wrote:Nisam gledao prvih desetak minuta, malo zakasnio, pa jesam li sta propustio?Poceo sam gledati od dijela kada Pop drzi vrata da zombiji ne udju. Kako su zombiji dosli do njih?
Konacno neka uzbudljivija epizoda. Kada je Dawn ubila Beth sjebao sam se u sekundi.Nisam mogao vjerovati da su na onakav nacin ostali bez stalnog clana. Malo mi je i zao sto je necemo gledati, ali jebiga, sama je sranje izazvala sa pokusajem da Dawn ubije makazama.
Maggie sve do sad nije spominjala sestru, i onda kada je saznala da je ziva fol se obradovala.Malo glupo, ustvari malo vise.
Za glavne likove, da. Ovo ostalo? Kill em all!cyprus wrote:E vala ne znam što je ono trebalo Beth?![]()
A i onu Dawn jebo Chris da je jebo...
Jesam li ja jedini ovdje koji navija da što manje stvari pođe po zlu?
joj Kappadječak sa šibicama wrote:Fakat, cim se novi crnac uclani u drustvo, jedan od starih otegne papke.
Ko li ce na vjecna lovista, vidjecemo u februaru.
Ne smijemo zaboraviti ni da im je onaj crnac sa pocetka serije za petama, onaj iz Jericho, i on ce kad tad uletiti u raju.
Vrijeme je da Kappa mirotvorac ograjise negdje, po meni on je sljedeci. Svecenik ce, imam dojam, do kraja sezone walkere masakrirati naostrenim krizem, ko neki jahac apokalipse, nekako mi ima potencijala. Kappa je gotov, zreo za diplomacije, nije on vise za ovaj posao.
dječak sa šibicama wrote:Fakat, cim se novi crnac uclani u drustvo, jedan od starih otegne papke.
Ne smijemo zaboraviti ni da im je onaj crnac sa pocetka serije za petama, onaj iz Jericho, i on ce kad tad uletiti u raju.
Vrijeme je da Kappa mirotvorac ograjise negdje, po meni on je sljedeci. Svecenik ce, imam dojam, do kraja sezone walkere masakrirati naostrenim krizem, ko neki jahac apokalipse, nekako mi ima potencijala. Kappa je gotov, zreo za diplomacije, nije on vise za ovaj posao.
A oni kod bolnice sto su brzi,malo je rec..oskarboy wrote:zombiji kad su ganjali popa dobili ubrzanje![]()
![]()
![]()
![]()
prije njega dodjose do crkve
![]()
![]()
![]()
![]()
i koji k on izlazi iz crkve kad se plasi toliko zombija i jos ode do skole gdje masa zombija
stvarno se covjek iznervira gledajuci ovu trakavicu i sad opet pauza
cisti mazohizam na koju su nas navukli
Pa znamo da moralne vertikale umru bolnom nezaboravnom smrću. To čeka i Tajsona.dječak sa šibicama wrote:Fakat, cim se novi crnac uclani u drustvo, jedan od starih otegne papke.
oskarboy wrote:zombiji kad su ganjali popa dobili ubrzanje![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
i koji k on izlazi iz crkve kad se plasi toliko zombija i jos ode do skole gdje masa zombija
da ti kod bolnice se prvo zaletili a onda odjednom spori ko puz al ono od skole pa do crkve je bilolast mohicans wrote:A oni kod bolnice sto su brzi,malo je rec..oskarboy wrote:zombiji kad su ganjali popa dobili ubrzanje![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Rick kafu popio sa onim drotom,na kraju se i ne pojavise.Ukake nekad sa detaljima,al eto,oprastamo im.
Ha jebem li ga, onda sam i jedini koji se nada uspostavljanju nekog novog društva i obnovi civilizacijelast mohicans wrote:cyprus
Mescini da jesiIznenada je Beth otisla,dobro sam predvidio vrijeme je bilo da neko od glavnih ode.Volio bih da je pop ili Kosica,ali kad bi biro bolje Beth nego Carol.Mozda se od popa i kvazinaucnika razviju dobri likovi.Od popa bi moglo sta biti,ako se uhaviza i skonta dje se nalazi.Od crkve najbolja epizoda,cim to Rick preuzme u svoje ruke,akcija nastupa.Kako Morgana prikazese a isla odjavna spica...
Ti bi mogao sa Tajrisom u diplomaciju.cyprus wrote:Ha jebem li ga, onda sam i jedini koji se nada uspostavljanju nekog novog društva i obnovi civilizacijelast mohicans wrote:cyprus
Mescini da jesiIznenada je Beth otisla,dobro sam predvidio vrijeme je bilo da neko od glavnih ode.Volio bih da je pop ili Kosica,ali kad bi biro bolje Beth nego Carol.Mozda se od popa i kvazinaucnika razviju dobri likovi.Od popa bi moglo sta biti,ako se uhaviza i skonta dje se nalazi.Od crkve najbolja epizoda,cim to Rick preuzme u svoje ruke,akcija nastupa.Kako Morgana prikazese a isla odjavna spica...
Vi ostali gledate seriju izgleda samo zbog makljaže
Nije ni čudo što se stalno žalite...
mi ostali gledamo da maksuz vidimo kojoj sljedecoj gluposti cemo se smijat u seriji.cyprus wrote:Ha jebem li ga, onda sam i jedini koji se nada uspostavljanju nekog novog društva i obnovi civilizacijelast mohicans wrote:cyprus
Vi ostali gledate seriju izgleda samo zbog makljaže
Nije ni čudo što se stalno žalite...
da ipak je Rick glavni likIcedMFEarth wrote:Nadam se da će sad krenuti u obnovu svijeta, čisto preživljavanje po šumama i nema baš smisla. Samo nadam se da će pokazivati više Ricka, zasad je on jedini koji drži seriju.
Pitam ozbiljno.ExNihilo wrote:Propustio si najbolje.Logovan wrote:Nisam gledao prvih desetak minuta, malo zakasnio, pa jesam li sta propustio?Poceo sam gledati od dijela kada Pop drzi vrata da zombiji ne udju. Kako su zombiji dosli do njih?
Konacno neka uzbudljivija epizoda. Kada je Dawn ubila Beth sjebao sam se u sekundi.Nisam mogao vjerovati da su na onakav nacin ostali bez stalnog clana. Malo mi je i zao sto je necemo gledati, ali jebiga, sama je sranje izazvala sa pokusajem da Dawn ubije makazama.
Maggie sve do sad nije spominjala sestru, i onda kada je saznala da je ziva fol se obradovala.Malo glupo, ustvari malo vise.
![]()
Rik i Šejn bi se sad pravo slagali. Šejn je bio čovjek ispred svog vremena.