Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Locked
7cokanja

#3651 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by 7cokanja »

Jer sta ocekivati od stranke koja se bori za prava sviju,pa cak i pedera,lezbejki i (gluho bilo) manjinskih naroda na pojedinim dijelovima nase domovine ( na zalost,u domovini nasoj uvijek je neko u manjini,a u najvecem procentu su u manjini normalni i pitomi
..auuuuuu, ne znadoh, doista, da "normalan i pitom" znaci ne oglasiti se protiv najveceg zla koje je zakuhnulo nase nam prostore u ovom, kako kazu "modernom i civiliziranom" vremenu..ne znadoh zaista da je vrlina pokusati na "finjaka" , sljeganjem "medju raju", a nakon sto si se okusao i fulio na genocidnom terenu koji sad nastojis prikazati kao "normalan", proturiti isto to genocidno i krvavo cedo, kao "normalu"..ne znadoh uistinu da se bori i za moja prava pod rezimom koji ima "svetu krsnu slavu i krstenicu", koji je ubijanjem i progonom vlasnika, a sto nisu odgovarali "bojama" krstenice i krsne slave, zauzeo i "crkve svete i osvestane" gradio i podizao, da bi danas tvrdio kako je to "vekovno" njegovo, i da bi njine vlasnike jal u masovne grobnice, sirom polja i suma zakopav'o pa prekopav'o, jal u Drinu hladnu bacio, te ga ona izdade danas, otkrivajuci sadrzinu hladne utrobe svoje, i ispirajuci na sunce danajsko, kosti isplakane..a "normalno" je i "pitomo" ni rijeci ne progovoriti protivu pocinitelja i njihovih simpatizera..normalno, bezbeli da je kad si jedan od nji'a..bezbeli da je normalno,,
Anes Tesanj

#3652 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Anes Tesanj »

Jer sta ocekivati od stranke koja se bori za prava sviju,pa cak i pedera,lezbejki i (gluho bilo) manjinskih naroda na pojedinim dijelovima nase domovine ( na zalost,u domovini nasoj uvijek je neko u manjini,a u najvecem procentu su u manjini normalni i pitomi
Gluho i daleko bilo, pa ja bi sve to u zatvor strp'o!!!
Pa zar i tog ima, nedo Bog nikom......
Abacija

#3653 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Abacija »

-LIBERO- wrote:Vidi ovih nacionalnih branitelja :D ,iste reakcije na ovaj clanak Frenkija,samo u suprotnom smjeru,je na "nacionalno osvjescenim" srpskim forumima.

"...nacionalizam,posljednje utociste za hulje...". Davnom jednom rekose :thumbup:

A vi se lagano raspodjelite sto u 100% BIH,sto u "najtezih 20 godina na celu",a vala i u stranku "gospodara tornjeva".
Ovo ti meni? :roll: :-) :lol:
-LIBERO- wrote:Jer sta ocekivati od stranke koja se bori za prava sviju,pa cak i pedera,lezbejki i (gluho bilo) manjinskih naroda na pojedinim dijelovima nase domovine ( na zalost,u domovini nasoj uvijek je neko u manjini,a u najvecem procentu su u manjini normalni i pitomi :roll: :D )

Svako dobro Bosno i Hercegovino :thumbup: :dance: :bih:

p.s Frenki, "do jaja" ;-)
Ovo nije istina. Sam p.k. je na ovom forumu izjavio da se nece boriti za prava jedne manjine. Radi se o Bosancima. Cak im je porucio da si osnuju neku novu stranku koja ce se boriti za njihova prava jer NS to nece raditi!!! I rest my case.

P.S. Ja sam ovdje postavio najmanje 10 pitanja na koja p.k. i svi vi simpatizeri niste odgovorili nego samo ispaljujete parole. Najlakse je pucati parole a malo je teze se ukljuciti u diskusiju sa argumentima.
Risto Kuglarić

#3654 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Risto Kuglarić »

-LIBERO- wrote:Vidi ovih nacionalnih branitelja :D ,iste reakcije na ovaj clanak Frenkija,samo u suprotnom smjeru,je na "nacionalno osvjescenim" srpskim forumima.

"...nacionalizam,posljednje utociste za hulje...". Davnom jednom rekose :thumbup:

A vi se lagano raspodjelite sto u 100% BIH,sto u "najtezih 20 godina na celu",a vala i u stranku "gospodara tornjeva".

Jer sta ocekivati od stranke koja se bori za prava sviju,pa cak i pedera,lezbejki i (gluho bilo) manjinskih naroda na pojedinim dijelovima nase domovine ( na zalost,u domovini nasoj uvijek je neko u manjini,a u najvecem procentu su u manjini normalni i pitomi :roll: :D )

Svako dobro Bosno i Hercegovino :thumbup: :dance: :bih:

p.s Frenki, "do jaja" ;-)
to ti je patriotizam :)
Pedja Kojovic

#3655 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Pedja Kojovic »

abacija

Odgovore ste dobili. To sto oni nisu ono sto ste vi zeljeli da cujete je sasvim druga stvar.
Iz vasih postova na prethodnih stotinjak strana je ocigledno da Nasa stranka nije za vas.
A zbog cega vi ovoj temi posvecujete ogromo vrijeme inastavljate sa vasom reintepretacijom mojih i stavova NS-a ja prepustam forumasima da sami zakljuce.

p.k.
Suti i trpi

#3656 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Suti i trpi »

Pedja

Kakav je tvoj licni stav o NSRZB? Da li su oni pozeljan partner za postizbornu koaliciju?

Danas je Josip Pejakovic gostovo u emisiji Telering. Izjavio je da je na listi NRSRZB. Posto tome covjeku neizmjerno vjerujem, vjerujem da je u toj stranci uvidio prave vrijednosti koje mogu doprinjet ozdrvljanju ove drzave.
ajdin.kahrovic

#3657 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by ajdin.kahrovic »

Suti i trpi wrote:Pedja

Kakav je tvoj licni stav o NSRZB? Da li su oni pozeljan partner za postizbornu koaliciju?

Danas je Josip Pejakovic gostovo u emisiji Telering. Izjavio je da je na listi NRSRZB. Posto tome covjeku neizmjerno vjerujem, vjerujem da je u toj stranci uvidio prave vrijednosti koje mogu doprinjet ozdrvljanju ove drzave.
Ja se iskreno nadam da nisu pozeljan koalicioni partner. Ako bi moj glas za NS znacio glas za mesarsku mafiju koja je usla u politiku sa mesarskim predznanjem o politici. Vec sam davno nekada komentarisao djelovanje i opstrukcije ove stranke u Parlamentu BiH ("zastita domace proizvodnje" i 100 KM glasacima), a necu pominjati Lijanov kriminal.
StupskaBitanga

#3658 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by StupskaBitanga »

ajdin.kahrovic wrote:

Ja se iskreno nadam da nisu pozeljan koalicioni partner. Ako bi moj glas za NS znacio glas za mesarsku mafiju koja je usla u politiku sa mesarskim predznanjem o politici. Vec sam davno nekada komentarisao djelovanje i opstrukcije ove stranke u Parlamentu BiH ("zastita domace proizvodnje" i 100 KM glasacima), a necu pominjati Lijanov kriminal.
ja licno tvrdim i znam da je ta NSRzB nije nista bolja od pogubne SBBBIH F.R
kako bi se reklo braca po kriminalu
Druga je stvar sto su stari lijani to bolje upakovali od Utemeljitelja
cyprus

#3659 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by cyprus »

StupskaBitanga wrote:
ajdin.kahrovic wrote:

Ja svejedno više volim lopove od nacionalista. Razlog više što su i nacionalisti u pravilu lopovi... :mrgreen:
Pedja Kojovic

#3660 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Pedja Kojovic »

suti i trpi

Par razgovora koje smo(NS) imali s njima nisu pokazali da bi oni bili adekvatan partner.

Moj, licni, politicki stav spram njih je indifirentan.
Njihovi metodi prikupljanja glasova su mi degutantni.

p.k.
ajdin.kahrovic

#3661 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by ajdin.kahrovic »

cyprus wrote:
StupskaBitanga wrote:
ajdin.kahrovic wrote:
Ja svejedno više volim lopove od nacionalista. Razlog više što su i nacionalisti u pravilu lopovi... :mrgreen:
Ja iskreno vjerujem da su nacionalisti nacionalisti samo kako bi dobili priliku da zavuku ruku u budzetsku kesu, a ne zbog licnih uvjerenja. (primjer: M. Dodik)
ajdin.kahrovic

#3662 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by ajdin.kahrovic »

Pedja Kojovic wrote:suti i trpi

Par razgovora koje smo(NS) imali s njima nisu pokazali da bi oni bili adekvatan partner.

p.k.
:thumbup:

Mislim da je velika steta sto ce Nasa stranka biti opozicija poslije izbora (nadam se jaka opozicija). Realno, NS nema s kim koalirati - SDA, SBiH, HDZBiH, HDZ1990 i SNSD ne dolaze u obzir kao stranke sa vlasti protiv kojih se borite, Lijanovice i Radoncica kao uspjesne i moralne bizMismene ste odbacili, a sa SDPom se krvite oko clanova i glasaca.

Medjutim, uvijek se cijeni principijelnost. :)
halo_ba

#3663 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by halo_ba »

ajdin.kahrovic wrote:
Pedja Kojovic wrote:suti i trpi

p.k.
:thumbup:

Mislim da je velika steta sto ce Nasa stranka biti opozicija poslije izbora (nadam se jaka opozicija). Realno, NS nema s kim koalirati - SDA, SBiH, HDZBiH, HDZ1990 i SNSD ne dolaze u obzir kao stranke sa vlasti protiv kojih se borite, Lijanovice i Radoncica kao uspjesne i moralne bizMismene ste odbacili, a sa SDPom se krvite oko clanova i glasaca.

Medjutim, uvijek se cijeni principijelnost. :)
Dobro bi bilo da NS sjedi u opoziciji iz jos jednog razloga. Tada bi se razdvojilo zito od kukolja i otisli bi svi oni koji su samo trazili sinekuru. Ostali bi samo ubijedjeni pristalice.
buzzer

#3664 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by buzzer »

vratih se sa godisnjeg i vidim nista se spektakularno promijenilo nije. osim sto je abacija preuzeo vodecu ulogu u timu "slobodnih interpretatora izjava i politike ns" :D . haj nek i on malo...

bosnoloze kralj si!
Kako cijeniti one kojima je zaborav mozdane kore odavno blokirao vijuge pa rade na ogranicenoj memorijalnoj rezervi zvana ljudska sramota,pisuci ovakve promotivne nubuloze.... :D
seln

#3665 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by seln »

buzzer wrote:
bosnoloze kralj si!
Kako cijeniti one kojima je zaborav mozdane kore odavno blokirao vijuge pa rade na ogranicenoj memorijalnoj rezervi zvana ljudska sramota,pisuci ovakve promotivne nubuloze.... :D
Stani pred ogledalo i razmisljaj o tome.
Fakat su nam nedostajale tvoje uvrede i arogancija.
buzzer

#3666 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by buzzer »

seln wrote:
buzzer wrote:
bosnoloze kralj si!
Stani pred ogledalo i razmisljaj o tome.
Fakat su nam nedostajale tvoje uvrede i arogancija.
ma ja, sta ce abacija, kraj tebe junaka. :)
no posto sam ja na memorijalnoj rezervi, ne bih s tobom kvario raspolozenje. eki uuvrede...:)
delightful

#3667 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by delightful »

buzzer, seln, vratite se na temu. bez prepucavanja. hvala.
Dozer

#3668 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Dozer »

Par pitanja, sada kada su liste konacno vidljive. Za neke znam (i pored njih stavljam stranku), a za vecinu nikad nisam cuo, pa me zanima kojoj stranci pripadaju sljedeci kandidati:

1. ZASTUPNIČKI/PREDSTAVNIČKI DOM PARLAMENTARNE SKUPŠTINE BIH IZ FBIH - IJ 1?
- MAJANOVIĆ ALAN
- ŠKULJ SENADA
- MIHALJEVIĆ NIKOLA

2. IJ 2?
- MAGAZINOVIĆ OZREN
- KUJUNDŽIĆ-ĐAKOVIĆ MARTINA
- KLEPO EKREM

3. IJ 3?
- DIZDAREVIĆ SRĐAN (NS)
- JELOVAC DUNJA (NS)
- AĆIMOVIĆ ZDRAVKO
- JEREMIĆ SVETKO
- NIKOLIĆ VARJA (NS)

4. IJ 4?
- BARBARIĆ DRAGO
- TIKVEŠA EHLIMANA
- ĆEHAJIĆ KEMAL
- PERDUV SVJETLANA

5. IJ 5?
- HADŽIEFENDIĆ HILMIJA
- DOMINKOVIĆ MAGDALENA
- SRKALOVIĆ ALMIR
- SOFTIĆ ALMA

6. ZASTUPNIČKI/PREDSTAVNIČKI DOM PARLAMENTARNE SKUPŠTINE BIH IZ RS - IJ 1?
- SIMIĆ SLAVKO
- BOKIĆ SANELA
- NIŠIĆ SVETOZAR
- МEJAKIĆ NENAD
- ТRKULJA MILADA

7. IJ 2?
- ТRAKILOVIĆ RADMILA
- ŠARIĆ EMIR
- МILIČEVIĆ BOŽO

8. IJ 3?
- REBIĆ ĐORĐO
- PRODANOVIĆ RADENKA
- BULATOVIĆ SAŠA
- BOŠKOVIĆ MILAN
- PEJOVIĆ SANJA

9. ZASTUPNIČKI/PREDSTAVNIČKI DOM PARLAMENTA FEDERACIJE BIH - IJ 1?
- PURIĆ MIRSAD
- MIRKOVIĆ VESNA
- REDŽIĆ JASMIN
- GRGIĆ MUHAREM
- BAŠIĆ-HODŽIĆ SENIJA
- ĆEMAL MIRNES
- MARIĆ ZLATKO
- HURTIĆ MIRELA
- LULIĆ ISMETA
- KERKEZ TOMO

10. IJ 2?
- KAMARIĆ SEJFUDIN
- TALOVIĆ ALDINA
- DOMINKOVIĆ MATO

11. IJ 3?
- AVDIBEGOVIĆ ESMINA
- ILIĆ MILORAD
- HASANHODŽIĆ ZUHDIJA
- ČAJIĆ SANJA
- DELIĆ MIDHAT
- SULJAGIĆ SELMA
- IBRIĆ NEDIM

12. IJ 4?
- MEŠKOVIĆ MIRALEM
- HASIĆ MEHMEDOVIĆ SABINA
- SINANOVIĆ MERSIHA
- JAKUBOVIĆ ADNAN

13. IJ 5?
- MEHMEDAGIĆ SEAD
- TUCAKOVIĆ SMILJANA
- LOVRIĆ IVICA
- MANDURA AMRA
- MUJKIĆ DINO
- HUSIČIĆ ASJA
- LUKIĆ MARKO

14. IJ 6?
- BAJTAL ESAD
- ŽIGIĆ ARNELA
- KARAGIĆ JASMIN
- PEJČINOVIĆ ZORAN
- HUSREMOVIĆ SANELA

15. IJ 7?
- BEJTOVIĆ BENJAMIN (NS)
- NUHBEGOVIĆ KULINA AMELA (NS)
- PAVICA ALIJA
- BRAJKOVIĆ HRVOJE
- ČUSTOVIĆ SANELA
- PROHIĆ IBRAHIM

16. IJ 8?
- HODŽIĆ DUNJA
- KURIĆ AJDIN
- BARBARIĆ HRVOJE

17. IJ 9?
- DOMLJAN VJEKOSLAV (NS)
- HADŽOVIĆ MUNEVERA
- POLJAREVIĆ ALMIR
- SMAJKAN NIHAD
- SMAJIĆ IZABELA

18. IJ 10: NEMA NIKOGA

19. IJ 11?
- ŠERO FADIL (NS)
- MERHEMIĆ ZULEJHA
- LJILJANIĆ DRAŽEN
- BUKARIĆ ŽELIMIR (NS)
- MUJIČIĆ NASIHA (NS)

20. IJ 12?
- BAJIĆ SLOBODAN
- BALIĆ LARISA
- KARANOVIĆ MARIJANA

21. NARODNA SKUPŠTINA RS - IJ 1?
- БАРАЋ БРАНКО
- СИКИРИЦА МИРА
- ЈЕРКОВИЋ ДУШКО
- МАРИЋ АЛЕКСАНДАР
- ГИБАЧА СТОЈАНКА
- ТОЈАГИЋ ЖЕЛИМИР
- ЋУЛИБРК ЗОРИЦА
- САБЛИЋ МИЉАН
- ЂУРИЋ СТАНКО
- ТОЈАГИЋ ДЕЈАНА
- ВРАЊЕШ ВАЊА
- ГАГИЋ МИЛЕНКО
- МАЛЕШ СМИЉКА
- КАЛИНИЋ БРАНКО
- КРЕЈИЋ БРАНКО

22. IJ 2?
- МИЉЕВИЋ ДАМИР (NS)
- КРСМАНОВИЋ ВАЊА
- ИЛИЋ ДАНКО
- МАГЛАЈЛИЋ СЕНАД
- САНДИЋ ИВАНА
- ВУКОВИЋ МИРОСЛАВ
- НЕДИЋ ДАРКО
- АДАМОВИЋ ТАТЈАНА
- ШУТОЊА АЛЕКСАНДАР
- РАДИЋ РАДОМИР
- ШЕРИЋ САБИНА
- ПАВЛОВИЋ ЂОРЂЕ
- НОВАКОВИЋ НАТАША
- МИРНИЋ ЂУРАЂ
- ЏОМБИЋ ДАЛИБОР
- ЗРНИЋ МИРЕЛА
- ШУГИЋ ВЕНСАН

23. IJ 3?
- СТАРОВИЋ-БОДА СПОМЕНКА
- ЂУРИЋ МИЛАН
- ЛАЗАРЕВИЋ ДАКО
- ИВАНОВИЋ ДРАГОСЛАВ
- БАШЕВИЋ МИРЈАНА
- НИКИЋ МИКА
- ПОЛУГИЋ ЗЛАТКО
- ЈАШАРЕВИЋ ЕМИНА
- БЛИЖЊАКОВИЋ МЛАДЕН
- УДОВИЧИЋ ЗОРКА
- ЛУНИЋ САША
- ЂУРЂЕВИЋ ДРАГИША

24. IJ 4?
- ЧОЛАКОВИЋ ДРАГАН
- ЗАРИЋ ЗОРА
- РИСТИЋ ДРАГАН
- МИРКОВИЋ МИЛЕ
- АХМЕТБАШИЋ МИРСАДА
- ЛОПАНДИЋ ПАНТЕЛИЈА
- ДУДИЋ ДРАГАН
- КЉУНИЋ ЈАСМИНКА
- РУЊЕВАЦ РИСТО
- ЈОВИЋ МИРА
- СЕЊИЋ САША

25. IJ 5?
- СТЕВАНОВИЋ МОМЧИЛО
- СКАКАВАЦ БОЈАНА
- ЂУРКОВИЋ БРАНИМИР
- МИЛИЋ НЕВЕНКА
- ЛУЛИЋ СЛОБОДАН
- ЗЕЧИЋ ДАРКО
- КАРИШИК БРАНКА
- ВИЦО ГРУЈИЦА
- МУМИНОВИЋ АЗИР
- МАЊАК НАДА
- БОРИСОГЉЕБСКИ ВАЊА
- РЕБИЋ ДРАГАН
- СТОЈАНОВИЋ САЊА
- НИКОЛИЋ МИЛЕ
- ИКОНИЋ ДАНА
- БОДИРОГИЋ СЛАВКО

26. IJ 6?
- КРСМАНОВИЋ ЗДРАВКО (NSP)
- ЕЛЕЗ ОЛИВЕРА
- ПАПИЋ НЕМАЊА
- ШАРЕНАЦ МИРОСЛАВ
- ИЛИЈИЋ ДИЈАНА
- ФРЖОВИЋ ЗДРАВКО
- БЕРЈАН БРАНИСЛАВ
- БЕГЕНИШИЋ НАДА

Dosta za ovu turu...u sljedecoj cemo pretabiriti kantone...
doktor78

#3669 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by doktor78 »

Imas na zvanicnoj stranici NS postavljene liste za sve nivoe, gdje je pored svakog kandidata u zagradi postavljeno i iz koje stranke (NS ili NSP) dolazi.
Dozer

#3670 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Dozer »

Moze link? Upravo sam sve pregledao tamo (http://www.nasastranka.ba), ali to nisam uspio pronaci....

U obavjestenjima je bas onako divno azurirano...zadnji post iz 2009, a ne vidim nigdje ni u linkovima nista slicno...
buzzer

#3671 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by buzzer »

Dozer wrote:Moze link? Upravo sam sve pregledao tamo (http://www.nasastranka.ba), ali to nisam uspio pronaci....

U obavjestenjima je bas onako divno azurirano...zadnji post iz 2009, a ne vidim nigdje ni u linkovima nista slicno...
http://nasastranka.ba/images/Dokumenti/ ... e_2010.pdf

neazurnost stranice je fakat katastrofalna. moze se razumjeti da nemaju love da placaju profesionalne web-mastere (mada je i to tanka vadiona), ali da medju njima nema neko ko bi volonterski proveo par sati sedmicno unoseci aktuelnosti je nedopustivo.
Dozer

#3672 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Dozer »

Nadasve interesantan link...ti si ocito u NS buzzeru, inace ne bi znao za ovaj dokument posto je ovo interni link sa root-a portala, a kao takav nije vidljiv nigdje na portalu jer je ocito da ovaj dokument nije niko linkovao. E, svasta...

Jel' ovo zvanicna informacija?
buzzer

#3673 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by buzzer »

Dozer wrote:Nadasve interesantan link...ti si ocito u NS buzzeru, inace ne bi znao za ovaj dokument posto je ovo interni link sa root-a portala, a kao takav nije vidljiv nigdje na portalu jer je ocito da ovaj dokument nije niko linkovao. E, svasta...

Jel' ovo zvanicna informacija?
za dokument sam saznao nakon doktorovog jutrosnjeg posta. otisao lijepo na stranicu i "klik" i to je to. nikakve misterije. :D ovo sa internim linkom sa root-a portala mi je malo spanski, sto ja ne razumijem. :-)
Anes Tesanj

#3674 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Anes Tesanj »

Moram reći da sam malo razočaran što se tiče parlamenta BiH, nema nekih zvučnih imena, za razliku od federalnog parlamenta i NSRS.....
Dozer

#3675 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Dozer »

Ala su ga zamaskirali...
Locked