"Majstori" parkiranja
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- bordo gandalf
- Grijem se na: Gree Hansol 12
#3651 Re: "Majstori" parkiranja
Zebra nije parking mjesto prema tome nikakvo opravdanje ga opravdati ne moze
-
goran16v
#3652 Re: "Majstori" parkiranja
Pa to i jest fol, sto je pored parking mjesta (koje od udaranja vratima je s jedne strane zasticeno stubom, a s druge zasticeno zebrom) ovaj idiot parkirao po sred zebre i fakat ne znam odalke ti ijedan argument da ga branis???? Da je auto uredno parkirao do stuba i da ga je pola izvirlo na zebru, jer su preuska parking, mjesta vjerujem da mu niko od nas ne bi "A" rekao.motorola01 wrote:Pogrijesio je sto je parkirao bas preko zebre(koja je uocljiva iz avionaatko wrote:samo konj marke dorat ce ovako parkirati na mjestu gdje je nacrtan konj marke zebra ... kontas !!!???),jer je mogao ovamo do stuba,ali i da je do stuba parkirao opet bi bio na zebri.Pogledaj malo bolje kolika je sirina parking mjesta,a koliko je siroko auto.I na kraju bi se neki degen opet pokusao uparkirati izmedju njega i ovog kombija i sta onda???
Last edited by goran16v on 08/01/2012 13:25, edited 1 time in total.
-
motorola01
#3653 Re: "Majstori" parkiranja
Nije,ali kakav je izbor imao???Jedino otici negdje drugo parkirati.Nista drugo.Auto je vjerovatno sire od parking mjesta ili je knap,sto bi rekao nas narod.Kako vrata otvoriti,kako izaci iz auta??Jos da neko pored parkira i tek onda je belaj.Nije on kriv sto je parking mjesto usko!Nije on kriv sto je kombi onoliki koliki je(isti slucaj kao i sa A6)!On je kriv samo sto vozi A6...rashtiman wrote:Zebra nije parking mjesto prema tome nikakvo opravdanje ga opravdati ne moze
- atko
#3654 Re: "Majstori" parkiranja
sbbkbb ... nama je za svako sranje opravdanje neko drugo sranje ... sta onda... migirias iz takvog drustva... gdje se papcine parkiraju 2 metra od ulaza po zebrama i stepenicama ... a 60% parkinga iza zjapi prazno ... i svima je mrsko 30 metara prohodati... al da to samo nisu papcine nego i debili vidi se u BBI parkingu ... gdje je sve siroko ... sve isrtano ofarbano ... al konj ce parkirat na -1 iza tamo na prolazu al se nece spustiti jedan nivo (ili dva) nize gdje do lifta ima praznih mjesta koliko hoces ... ne brani papke majke ti ... povrac
- bordo gandalf
#3655 Re: "Majstori" parkiranja
Imao je izbor da parkira negdje vani, to sto mu je auto sire od parking mjesta mu ne daje pravo da uzme dva mjesta...koliko ga god ti pokusao opravdati uzalud ti je...nepropisno je parkiraomotorola01 wrote:Nije,ali kakav je izbor imao???Jedino otici negdje drugo parkirati.Nista drugo.Auto je vjerovatno sire od parking mjesta ili je knap,sto bi rekao nas narod.Kako vrata otvoriti,kako izaci iz auta??Jos da neko pored parkira i tek onda je belaj.Nije on kriv sto je parking mjesto usko!Nije on kriv sto je kombi onoliki koliki je(isti slucaj kao i sa A6)!On je kriv samo sto vozi A6...rashtiman wrote:Zebra nije parking mjesto prema tome nikakvo opravdanje ga opravdati ne moze
-
goran16v
#3656 Re: "Majstori" parkiranja
Imao je jednostavan, i za mentalno zdravog i civilizovanog covjeka, jedini izbor, a to je da desnom stranom parkira uz stub, na predvidjeno parking mjesto, da normalno izadje na zebru sa lijeve strane i cao. Tu teoriju sta bi bilo, kad bi bilo mores glat okacit macku u rep, jer kako god da je parkiran uvjek moze naci veceg kretena od sebe da ga ocese.motorola01 wrote:Nije,ali kakav je izbor imao???Jedino otici negdje drugo parkirati.Nista drugo.Auto je vjerovatno sire od parking mjesta ili je knap,sto bi rekao nas narod.Kako vrata otvoriti,kako izaci iz auta??Jos da neko pored parkira i tek onda je belaj.Nije on kriv sto je parking mjesto usko!Nije on kriv sto je kombi onoliki koliki je(isti slucaj kao i sa A6)!On je kriv samo sto vozi A6...rashtiman wrote:Zebra nije parking mjesto prema tome nikakvo opravdanje ga opravdati ne moze
Last edited by goran16v on 08/01/2012 13:33, edited 1 time in total.
-
goran16v
#3657 Re: "Majstori" parkiranja
goran16v wrote:Imao je jednostavan, i za mentalno zdravog i civilizovanog covjeka, jedini izbor, a to je da desnom stranom parkira uz stub, na predvidjeno parking mjesto, da normalno izadje na zebru sa lijeve strane i cao. Tu teoriju sta bi bilo, kad bi bilo mores glat okacit macku u rep, jer kako god da je parkiran uvjek moze naci veceg kretena od sebe da ga ocese.motorola01 wrote:Nije,ali kakav je izbor imao???Jedino otici negdje drugo parkirati.Nista drugo.Auto je vjerovatno sire od parking mjesta ili je knap,sto bi rekao nas narod.Kako vrata otvoriti,kako izaci iz auta??Jos da neko pored parkira i tek onda je belaj.Nije on kriv sto je parking mjesto usko!Nije on kriv sto je kombi onoliki koliki je(isti slucaj kao i sa A6)!On je kriv samo sto vozi A6...rashtiman wrote:Zebra nije parking mjesto prema tome nikakvo opravdanje ga opravdati ne moze
-
motorola01
#3658 Re: "Majstori" parkiranja
Branim ga zbog toga sto bi vecina nas tako nesto uradila.Pucate ovdje jednu pricu,ali da vozite ovakvo auto,prvo bi gledali da ga neki papak sa nekom skalamerijom ne osteti,jer je ovdje i slijepom jasno da se ne mogu dva auta parkirati.Mogao je ici do stuba i on bi mogao izaci iz auta.Sa druge strane bi vjerovatno malo "nagazio" na zebru.goran16v wrote:Pa to i jest fol, sto je pored parking mjesta (koje od udaranja vratima je s jedne strane zasticeno stubom, a s druge zasticeno zebrom) ovaj idiot parkirao po sred zebre i fakat ne znam odalke ti ijedan argument da ga branis???? Da je auto uredno parkirao do stuba i da ga je pola izvirlo na zebru, jer su preuska parking, mjesta vjerujem da mu niko od nas ne bi "A" rekao.motorola01 wrote:Pogrijesio je sto je parkirao bas preko zebre(koja je uocljiva iz avionaatko wrote:samo konj marke dorat ce ovako parkirati na mjestu gdje je nacrtan konj marke zebra ... kontas !!!???),jer je mogao ovamo do stuba,ali i da je do stuba parkirao opet bi bio na zebri.Pogledaj malo bolje kolika je sirina parking mjesta,a koliko je siroko auto.I na kraju bi se neki degen opet pokusao uparkirati izmedju njega i ovog kombija i sta onda???
Ali tad ne bi bila zebra u pitanju,nego sljedeci koji bi naletio,pokusao bi uparkirati izmedju njega i kombija i ode auto.Nije ga on dzabe dobio,nego ga je kupio zaradjenim parama i sad treba neki ahmak da mu shebe auto.Ovo govorim iz vlastitog iskustva.Meni su auto na parkingu ispred zgrade shebali ni manje ni vise policajci sa svojim golfom 2 i puntom.Sta bi ste na to rekli?I to iz istih razloga.Parking preusko iscrtan,kod mene veliko auto i papci zapinju iz petnih zila da izadju iz svog auta.I na kraju dobijem sareno auto sa suvozaceve strane,a platio ga masno...
Zato bolje sprijeciti nego lijeciti.Ponavljam,za ovakvu situaciju je najmanje kriv vozac audija...
-
motorola01
#3659 Re: "Majstori" parkiranja
Papke ne branim,ali u ovom slucaju podrzavam ovog.I ti bi isto uradio.Upravo da ne bi bilo sbb kbb,on je ovako parkirao.Sto je sigurno sigurno je,jer zna se kakvih budala ima.atko wrote:sbbkbb ... nama je za svako sranje opravdanje neko drugo sranje ... sta onda... migirias iz takvog drustva... gdje se papcine parkiraju 2 metra od ulaza po zebrama i stepenicama ... a 60% parkinga iza zjapi prazno ... i svima je mrsko 30 metara prohodati... al da to samo nisu papcine nego i debili vidi se u BBI parkingu ... gdje je sve siroko ... sve isrtano ofarbano ... al konj ce parkirat na -1 iza tamo na prolazu al se nece spustiti jedan nivo (ili dva) nize gdje do lifta ima praznih mjesta koliko hoces ... ne brani papke majke ti ... povrac
- bordo gandalf
#3660 Re: "Majstori" parkiranja
Da ovo nije tvoje auto?motorola01 wrote:Papke ne branim,ali u ovom slucaju podrzavam ovog.I ti bi isto uradio.Upravo da ne bi bilo sbb kbb,on je ovako parkirao.Sto je sigurno sigurno je,jer zna se kakvih budala ima.atko wrote:sbbkbb ... nama je za svako sranje opravdanje neko drugo sranje ... sta onda... migirias iz takvog drustva... gdje se papcine parkiraju 2 metra od ulaza po zebrama i stepenicama ... a 60% parkinga iza zjapi prazno ... i svima je mrsko 30 metara prohodati... al da to samo nisu papcine nego i debili vidi se u BBI parkingu ... gdje je sve siroko ... sve isrtano ofarbano ... al konj ce parkirat na -1 iza tamo na prolazu al se nece spustiti jedan nivo (ili dva) nize gdje do lifta ima praznih mjesta koliko hoces ... ne brani papke majke ti ... povrac
-
goran16v
#3661 Re: "Majstori" parkiranja
Izvini al lupas gluposti i uvaljujes se bezzeze... Eto, ja vozim jednako skup (ako ne i skuplji) auto od ovog i krivo mi je kad nadjem potpis na vratima ili karambolci, i vodim racuna gdje parkiram da bih to izbjegao, ali uz sve to nema teorije da bih napravio ovakav idiotluk iako mi je sav auto izresetan. Kani se toga sbbkbb...motorola01 wrote: Branim ga zbog toga sto bi vecina nas tako nesto uradila.Pucate ovdje jednu pricu,ali da vozite ovakvo auto,prvo bi gledali da ga neki papak sa nekom skalamerijom ne osteti,jer je ovdje i slijepom jasno da se ne mogu dva auta parkirati.Mogao je ici do stuba i on bi mogao izaci iz auta.Sa druge strane bi vjerovatno malo "nagazio" na zebru.
Ali tad ne bi bila zebra u pitanju,nego sljedeci koji bi naletio,pokusao bi uparkirati izmedju njega i kombija i ode auto.Nije ga on dzabe dobio,nego ga je kupio zaradjenim parama i sad treba neki ahmak da mu shebe auto.Ovo govorim iz vlastitog iskustva.Meni su auto na parkingu ispred zgrade shebali ni manje ni vise policajci sa svojim golfom 2 i puntom.Sta bi ste na to rekli?I to iz istih razloga.Parking preusko iscrtan,kod mene veliko auto i papci zapinju iz petnih zila da izadju iz svog auta.I na kraju dobijem sareno auto sa suvozaceve strane,a platio ga masno...
Zato bolje sprijeciti nego lijeciti.Ponavljam,za ovakvu situaciju je najmanje kriv vozac audija...
P.S,
Sta mislis jel' Zika Turkovic svog Audia posteno zaradio???
-
motorola01
#3662 Re: "Majstori" parkiranja
@rasth...-nepropisno je parkirao i za to postoji policija,zastitari u mercatoru itd...
Sta sad ti moderator i mozes takve postove ostavljati,je li???Evo ljudi vide sta si boldirao i ispod napisao i sad da ti ja spomenem nekog od familije ,ja bih dobio ban,jel tako??Ispada ako ne razmisljas kao vecina,nema te nigdje...Pola vas sto ovdje prica da ne bi ovako parkirali,parkiralo bi i gore od ovoga...
PS.I da,nije moje auto...
Sta sad ti moderator i mozes takve postove ostavljati,je li???Evo ljudi vide sta si boldirao i ispod napisao i sad da ti ja spomenem nekog od familije ,ja bih dobio ban,jel tako??Ispada ako ne razmisljas kao vecina,nema te nigdje...Pola vas sto ovdje prica da ne bi ovako parkirali,parkiralo bi i gore od ovoga...
PS.I da,nije moje auto...
Last edited by motorola01 on 08/01/2012 13:52, edited 1 time in total.
- zateznistub
#3663 Re: "Majstori" parkiranja
Da sigurno ima drzave kao sto nema, seljacina, bi platila kaznu a ako mu je toliko zao vozila trebao ga je kuci na balkonu ostaviti. ne rijetko sam vidjao i bolja auta parkirana po propisu u istom ovom merkatoru. Da li je njima zao njihovih auta pa ljudi parkiraju kako treba.motorola01 wrote:Papke ne branim,ali u ovom slucaju podrzavam ovog.I ti bi isto uradio.Upravo da ne bi bilo sbb kbb,on je ovako parkirao.Sto je sigurno sigurno je,jer zna se kakvih budala ima.atko wrote:sbbkbb ... nama je za svako sranje opravdanje neko drugo sranje ... sta onda... migirias iz takvog drustva... gdje se papcine parkiraju 2 metra od ulaza po zebrama i stepenicama ... a 60% parkinga iza zjapi prazno ... i svima je mrsko 30 metara prohodati... al da to samo nisu papcine nego i debili vidi se u BBI parkingu ... gdje je sve siroko ... sve isrtano ofarbano ... al konj ce parkirat na -1 iza tamo na prolazu al se nece spustiti jedan nivo (ili dva) nize gdje do lifta ima praznih mjesta koliko hoces ... ne brani papke majke ti ... povrac
-
goran16v
#3664 Re: "Majstori" parkiranja
Ma ja... Uredu je ovako parkirati i sto ko sto bio bilo uredu da vozi Vilsonovim u satima zabrane, jer ne daj boze, neko sa jeftinijim autom, na drugoj cesti moze da mu udari posteno zaradjenog audija... 
-
motorola01
#3665 Re: "Majstori" parkiranja
Pa nisu svi Zika Turkovic.Ima i postenog svijeta koji mogu zaraditi za ovakvo auto..Upravo se vasa prica svodi na sbbkbb...Eto smak svijeta sto je covjek parkirao na zebru siroku 30-40 cm na parkingu shopping centra..Sljedeci put neka foto Zunic pozove policiju,umjesto sto slika.Bas kao i neki dan za onu skodu oktaviju...goran16v wrote:Izvini al lupas gluposti i uvaljujes se bezzeze... Eto, ja vozim jednako skup (ako ne i skuplji) auto od ovog i krivo mi je kad nadjem potpis na vratima ili karambolci, i vodim racuna gdje parkiram da bih to izbjegao, ali uz sve to nema teorije da bih napravio ovakav idiotluk iako mi je sav auto izresetan. Kani se toga sbbkbb...motorola01 wrote: Branim ga zbog toga sto bi vecina nas tako nesto uradila.Pucate ovdje jednu pricu,ali da vozite ovakvo auto,prvo bi gledali da ga neki papak sa nekom skalamerijom ne osteti,jer je ovdje i slijepom jasno da se ne mogu dva auta parkirati.Mogao je ici do stuba i on bi mogao izaci iz auta.Sa druge strane bi vjerovatno malo "nagazio" na zebru.
P.S,
-
goran16v
#3666 Re: "Majstori" parkiranja
Bezzeze su ti agrumenti jarane skroz, tj nemas ih nikako, i naravno da nije smak svijeta, ovaj papak nije ni prvi ni posljednji, ali je nevjerovatno da se nasao jedan koji ovo odobrava....motorola01 wrote:Pa nisu svi Zika Turkovic.Ima i postenog svijeta koji mogu zaraditi za ovakvo auto..Upravo se vasa prica svodi na sbbkbb...Eto smak svijeta sto je covjek parkirao na zebru siroku 30-40 cm na parkingu shopping centra..Sljedeci put neka foto Zunic pozove policiju,umjesto sto slika.Bas kao i neki dan za onu skodu oktaviju...goran16v wrote:Izvini al lupas gluposti i uvaljujes se bezzeze... Eto, ja vozim jednako skup (ako ne i skuplji) auto od ovog i krivo mi je kad nadjem potpis na vratima ili karambolci, i vodim racuna gdje parkiram da bih to izbjegao, ali uz sve to nema teorije da bih napravio ovakav idiotluk iako mi je sav auto izresetan. Kani se toga sbbkbb...motorola01 wrote: Branim ga zbog toga sto bi vecina nas tako nesto uradila.Pucate ovdje jednu pricu,ali da vozite ovakvo auto,prvo bi gledali da ga neki papak sa nekom skalamerijom ne osteti,jer je ovdje i slijepom jasno da se ne mogu dva auta parkirati.Mogao je ici do stuba i on bi mogao izaci iz auta.Sa druge strane bi vjerovatno malo "nagazio" na zebru.
P.S,
-
motorola01
#3667 Re: "Majstori" parkiranja
Koliko vidim ovdje su svi ispod staklenog zvona odrasli.Niko nikad nije obisao niti jedno auto,nego su svi striktno po zebrama hodali..Onoliki parking,ali bitno je ovih 4-5 metara zebre siroke 30-40 cm po kojoj niko nikad ne hoda.Ja sam papak jer podrzavam covjeka koji je parkirao preko cijele zebre,umjesto da je zakacio samo par cm te iste zebre(da je parkirao do stuba),a nisu papci ljudi koji se ovdje javno hvale da su tri auta nabili nogom (jer su bili parkirani preko zebre) umjesto da su pozvali policiji(oni sami pravdu sprovode) ili covjek koji nekom odvali retrovizor i ispara auto(novo) svojim kolicima i javno se hvali?! WTF
..
-
Fauja Singh
#3668 Re: "Majstori" parkiranja
Jbt ispade samo ovi lovatori vole svoja auta pa im ko to daje za pravo da parkiraju na zebrama i zauzimaju po dva mjesta.
Ne znam ni koliko vrijedi ovaj audi, vjerovatno je skuplji nego i moj stan, ali garantujem da on nista ne cijeni vise svog audija nego ja svoje auto od 10 000 koje sam krvavo zaradio. Prema tome pustite se supje "da imas ovakvo auto i ti bi" ne bi i tacka, ko je papak papak je pa sta god vozio.
Ne znam ni koliko vrijedi ovaj audi, vjerovatno je skuplji nego i moj stan, ali garantujem da on nista ne cijeni vise svog audija nego ja svoje auto od 10 000 koje sam krvavo zaradio. Prema tome pustite se supje "da imas ovakvo auto i ti bi" ne bi i tacka, ko je papak papak je pa sta god vozio.
-
goran16v
#3669 Re: "Majstori" parkiranja
Sta da se kaze... Ako podrzavas ovo sto je ovaj papak uradio i ako mislis da si zato papak - jbga onda fakat jesi.motorola01 wrote:Koliko vidim ovdje su svi ispod staklenog zvona odrasli.Niko nikad nije obisao niti jedno auto,nego su svi striktno po zebrama hodali..Onoliki parking,ali bitno je ovih 4-5 metara zebre siroke 30-40 cm po kojoj niko nikad ne hoda.Ja sam papak jer podrzavam covjeka koji je parkirao preko cijele zebre,umjesto da je zakacio samo par cm te iste zebre(da je parkirao do stuba),a nisu papci ljudi koji se ovdje javno hvale da su tri auta nabili nogom (jer su bili parkirani preko zebre) umjesto da su pozvali policiji(oni sami pravdu sprovode) ili covjek koji nekom odvali retrovizor i ispara auto(novo) svojim kolicima i javno se hvali?! WTF..
Isto tako, kad me vec prozivas, ako mislis da sam ja papak sto guram kolica zebrom (sto znaci da ti ova glupost da niko nikad ne ide zebrom - pada u vodu) jer je tuda PREDVIDJENO da se krecu pjesaci (sa i bez kolica) jer bilo kuda drugo je predvidjeno za auta, i zato sto sam upozorio papanku da ne parkira tu, pa kad se ona napravila luda, ja nastavio ici kuda je PREDVIDJENO i pri tome kolicima zagrebem auto koji je tu NEPROPISNO parkiran onda sam, a pri tome nemam nikud drugo proci sigirno sa kolicima, onda sam i ja papak. BTW negdje si napisao da pjesacima ne bi trebao biti problem napraviti koji metar vise da bi obisli ovog audia, a pri tome ti ne padne napamet, da je isto tako ovaj sa audiem mogao parkirati 30m dalje gdje nema nidge nikoga, i ako mislis da on treba manje da piesaci samo zato sto vozi skup auto onda si, izvini, mozda i veci papak od njega.
-
motorola01
#3670 Re: "Majstori" parkiranja
Procitaj malo bolje moje postove,nemoj izmisljati.Ja kad sma u ovakvoj poziciji,odem tamo gdje se moze fino parkirati i gdje ne moram strahovati da mi neko zagrebe auto.Imas u nekom od mojih postova da je jedini izlaz za njega bio da parkira negdje drugo...goran16v wrote:Sta da se kaze... Ako podrzavas ovo sto je ovaj papak uradio i ako mislis da si zato papak - jbga onda fakat jesi.motorola01 wrote:Koliko vidim ovdje su svi ispod staklenog zvona odrasli.Niko nikad nije obisao niti jedno auto,nego su svi striktno po zebrama hodali..Onoliki parking,ali bitno je ovih 4-5 metara zebre siroke 30-40 cm po kojoj niko nikad ne hoda.Ja sam papak jer podrzavam covjeka koji je parkirao preko cijele zebre,umjesto da je zakacio samo par cm te iste zebre(da je parkirao do stuba),a nisu papci ljudi koji se ovdje javno hvale da su tri auta nabili nogom (jer su bili parkirani preko zebre) umjesto da su pozvali policiji(oni sami pravdu sprovode) ili covjek koji nekom odvali retrovizor i ispara auto(novo) svojim kolicima i javno se hvali?! WTF..
Isto tako, kad me vec prozivas, ako mislis da sam ja papak sto guram kolica zebrom (sto znaci da ti ova glupost da niko nikad ne ide zebrom - pada u vodu) jer je tuda PREDVIDJENO da se krecu pjesaci (sa i bez kolica) jer bilo kuda drugo je predvidjeno za auta, i zato sto sam upozorio papanku da ne parkira tu, pa kad se ona napravila luda, ja nastavio ici kuda je PREDVIDJENO i pri tome kolicima zagrebem auto koji je tu NEPROPISNO parkiran onda sam, a pri tome nemam nikud drugo proci sigirno sa kolicima, onda sam i ja papak. BTW negdje si napisao da pjesacima ne bi trebao biti problem napraviti koji metar vise da bi obisli ovog audia, a pri tome ti ne padne napamet, da je isto tako ovaj sa audiem mogao parkirati 30m dalje gdje nema nidge nikoga, i ako mislis da on treba manje da piesaci samo zato sto vozi skup auto onda si, izvini, mozda i veci papak od njega.
- zateznistub
#3671 Re: "Majstori" parkiranja
Ne, u pravu si. Papak sam ja jer je majmun parkirao bukvalno ispred ulaza u haustor pa sam jedva oca na nosilima iznjeo van umjesto da polijem benzinom i zapalim i njega i auto eto zasto sam papakmotorola01 wrote:Koliko vidim ovdje su svi ispod staklenog zvona odrasli.Niko nikad nije obisao niti jedno auto,nego su svi striktno po zebrama hodali..Onoliki parking,ali bitno je ovih 4-5 metara zebre siroke 30-40 cm po kojoj niko nikad ne hoda.Ja sam papak jer podrzavam covjeka koji je parkirao preko cijele zebre,umjesto da je zakacio samo par cm te iste zebre(da je parkirao do stuba),a nisu papci ljudi koji se ovdje javno hvale da su tri auta nabili nogom (jer su bili parkirani preko zebre) umjesto da su pozvali policiji(oni sami pravdu sprovode) ili covjek koji nekom odvali retrovizor i ispara auto(novo) svojim kolicima i javno se hvali?! WTF..
-
motorola01
#3672 Re: "Majstori" parkiranja
Ko je tebi sta rekao?Ovdje se raspravlja o A6 u merkatoru i nemoj meni spocitavati da ja branim i tog ispred tvog ulaza!!!Ispade sad svako nepropisno parkiranje ja branim i treba mene napadati.Smirite se malo,nemojte ba mahalu uvoditi u pricu.Kanite se mahalanja.Imate konkretan slucaj o cemu se raspravlja...zateznistub wrote:Ne, u pravu si. Papak sam ja jer je majmun parkirao bukvalno ispred ulaza u haustor pa sam jedva oca na nosilima iznjeo van umjesto da polijem benzinom i zapalim i njega i auto eto zasto sam papakmotorola01 wrote:Koliko vidim ovdje su svi ispod staklenog zvona odrasli.Niko nikad nije obisao niti jedno auto,nego su svi striktno po zebrama hodali..Onoliki parking,ali bitno je ovih 4-5 metara zebre siroke 30-40 cm po kojoj niko nikad ne hoda.Ja sam papak jer podrzavam covjeka koji je parkirao preko cijele zebre,umjesto da je zakacio samo par cm te iste zebre(da je parkirao do stuba),a nisu papci ljudi koji se ovdje javno hvale da su tri auta nabili nogom (jer su bili parkirani preko zebre) umjesto da su pozvali policiji(oni sami pravdu sprovode) ili covjek koji nekom odvali retrovizor i ispara auto(novo) svojim kolicima i javno se hvali?! WTF..
- zateznistub
#3673 Re: "Majstori" parkiranja
Prvo nauci razgovarati minimum sam duplo stariji od tebe cuj ko je meni sta rekao?motorola01 wrote:Ko je tebi sta rekao?Ovdje se raspravlja o A6 u merkatoru i nemoj meni spocitavati da ja branim i tog ispred tvog ulaza!!!Ispade sad svako nepropisno parkiranje ja branim i treba mene napadati.Smirite se malo,nemojte ba mahalu uvoditi u pricu.Kanite se mahalanja.Imate konkretan slucaj o cemu se raspravlja...zateznistub wrote:Ne, u pravu si. Papak sam ja jer je majmun parkirao bukvalno ispred ulaza u haustor pa sam jedva oca na nosilima iznjeo van umjesto da polijem benzinom i zapalim i njega i auto eto zasto sam papakmotorola01 wrote:Koliko vidim ovdje su svi ispod staklenog zvona odrasli.Niko nikad nije obisao niti jedno auto,nego su svi striktno po zebrama hodali..Onoliki parking,ali bitno je ovih 4-5 metara zebre siroke 30-40 cm po kojoj niko nikad ne hoda.Ja sam papak jer podrzavam covjeka koji je parkirao preko cijele zebre,umjesto da je zakacio samo par cm te iste zebre(da je parkirao do stuba),a nisu papci ljudi koji se ovdje javno hvale da su tri auta nabili nogom (jer su bili parkirani preko zebre) umjesto da su pozvali policiji(oni sami pravdu sprovode) ili covjek koji nekom odvali retrovizor i ispara auto(novo) svojim kolicima i javno se hvali?! WTF..
Ovo je tema majstori parkiranja ne tema parkiranje u merkatoru. i da svi tvoji postovi govore u prilog nacinu parkiranja kao u ovog pomenutog seljaka.
- Better Man
#3674 Re: "Majstori" parkiranja
Vozač Audia je kriv ne 100%, vec milijardu%! Da se parkirao kako treba uopce ne bi bio ni jednim dijelom na zebri! Gledao sam u Merkatoru i veća auta od njega pa su bila parkirana po propisu i nisu zauzimala drugu traku.
- Better Man
#3675 Re: "Majstori" parkiranja
Halo ba parkirao je na zebri, a ne na parking mjestu! Da se parkirao do zida bio bi parkiran kako treba i ostala bi pješačka zebra između njega i kombija.motorola01 wrote:Potpis...Da je parkirao previse blizu kombiju,rizikovao bi "trag"(a mozda i udubljenje) bijele boje na svom autu i ne daj Boze jos kakvu budalu koja bi pokusala se ugurati izmedju stuba i audija sa druge strane i eto ti belaja..Zato je ovo parkiranje sasvim normalno odradjeno.Nije on kriv sto su debili postavili stub 20-30 cm blize,nego sto su trebali..Tako je u svakom trznom centru...burekodsira wrote:dobro, audija je izblokiro ovaj kombi pa nije mogo fino parkirati i pri tom ostaviti dovoljno prostora za auto pokraj jer ima i stub tako da bi sve bilo bas ono knap i jbg onda se razumije ovaj nacin parkiranja... ne opravdavam ali razumijem jer nije on zapoceo