krivorijek wrote:Da se mene pita ja bih posjeko svu sumu i travu i sve zabetoniro
- Prva stvar na programu novoizabranog bi (da se ja pitam) bila ukidanje sramnog zakona o imunitetu predsjednika!!! Jer sta to podrazumjeva: mogu divljat, mogu radit sta hocu, a niko mi nista ne moze!!! Zasto bih ja trebao imunitet, ako sam ja OK covjek? Mogu ubiti milione ljudi, ako hocu, i opet mi niko nista ne moze! To se ne moze dopustiti, jer: sto ce meni imunitet, ako ja ionako namjeravam raditi kako treba? Imunitet je kao opravdanje (unaprijed, i to je cak legendarni po svojoj gluposti Bush razumio, pa ti sad gledaj) za sranja sto ih napravis. A mozes bilo sta i sve ce ti bit oprosteno, samo ako si predsjednik USA (ili neke druge usrane zemlje). Patriot Act i svi ostali antiljudski dokumenti moraju pasti odmah.
- Druga stvar: pokrenuti reviziju 9/11! Barack je u stanju pustiti u protok one snimke okolnih kamera. Do sada nisu htjeli pustiti snimke (bez obzira na zahtjeve familija zrtava). Mislim na one sve kamere oko Pentagona, koje su snimile udar, a nisu sve do sada objavljene (vojna tajna, bez obzira na zahtjeve familija zrtava). A kad se vidi sta je udariloooo... A i sve drugo oko slucaja 9/11.
- Treca stvar...
treca stvar da otvore dosije kenedijevog ubistva,ubili ga,i poslije istrage svi nalazi i dokazi su otisli pod ,,kljuc,, kao nacionalna sigurnost u pitanju i tek 2040 ili 2050 ce moci da se ima uvida u te dokumente
kad svi ucesnici atentata pomru i njihova djeca i cak i unuci
pa majku mu j...,gdje to ima u p... materinoj
nemoj sad da se neko javi i doda area 51 i ostale budalestine,fakat su poslije istrage ubistva kednedija,svi nalazi i tragovi otisli ,,pod kljuc,, i odredili su vremenski rok od nekih 70tak ili 80tak godina koliko ce biti pod kljucem,u pitanju je ipak nacionala sigurnost