Rockabilly - Psychobilly
Moderator: _BataZiv_0809
- Don Karlos
#3651 Re: Rockabilly - Psychobilly
Bio odsutan....eto me sad.Zbilja ste hiperaktivni...trebalo mi je 1 h da se apdejtam...
706 ers je ok,ali ja sam van te priče,jer ću vjerovatno dobiti još jednu jaknu od Rhythm Bomba i to sa natpisom Rhythm Bomb Artist Don Karlos,pa mi je bedasto da uzimam treću...
706 ers je ok,ali ja sam van te priče,jer ću vjerovatno dobiti još jednu jaknu od Rhythm Bomba i to sa natpisom Rhythm Bomb Artist Don Karlos,pa mi je bedasto da uzimam treću...
- gocatgoer
#3652 Re: Rockabilly - Psychobilly
...ma dobićeš jednu i od nas

.svaka čast...zaslužio si!!!

.svaka čast...zaslužio si!!!
- Nice Guy Eddie
#3653 Re: Rockabilly - Psychobilly
....poklon od Beogradske podružnice "706-ers"...samo se ti lepo utefteri kod Omara za veličinu jakne i nema glava da te boligocatgoer wrote:...ma dobićeš jednu i od nas![]()
![]()
.svaka čast...zaslužio si!!!![]()
![]()
- gocatgoer
#3654 Re: Rockabilly - Psychobilly
Pedia
.apropo jakni...ako možeš da poneseš večeras svoju haringtonku da je probam...da bi znao koju ja veličinu da uzmem...čisto da imam neki orijentir...
.apropo jakni...ako možeš da poneseš večeras svoju haringtonku da je probam...da bi znao koju ja veličinu da uzmem...čisto da imam neki orijentir...
- Nice Guy Eddie
#3655 Re: Rockabilly - Psychobilly
Ok!gocatgoer wrote:Pedia
- Don Karlos
#3656 Re: Rockabilly - Psychobilly
- Muri
#3657 Re: Rockabilly - Psychobilly
Meni je Cool onaj prijedlog od NG Eddie
Onako sa onim Union Avenue i dole 706 ers
Samo nemoj onu beige pozadinu...ispade ko Pink Lady's
Onako sa onim Union Avenue i dole 706 ers
Samo nemoj onu beige pozadinu...ispade ko Pink Lady's
- sun56
#3658 Re: Rockabilly - Psychobilly
bok društvo
potpisujem 706'ers i onaj Peđin logo
izgleda da ću morat naručit jaknu i za Jr-a
danas mi je rekao da mu je Setzerov 'Live Nude Guitars' najbolji album koji je čuo do sada.
...a tata ponosan ....

potpisujem 706'ers i onaj Peđin logo
izgleda da ću morat naručit jaknu i za Jr-a
danas mi je rekao da mu je Setzerov 'Live Nude Guitars' najbolji album koji je čuo do sada.
...a tata ponosan ....
- Muri
#3661 Re: Rockabilly - Psychobilly
Tu se potpuno slazem!!! meni je Live Nude cak bolji i od Stray Cats albuma, Rebelene je stvar za desetkudanas mi je rekao da mu je Setzerov 'Live Nude Guitars' najbolji album koji je čuo do sada
- Nice Guy Eddie
#3663 Re: Rockabilly - Psychobilly
Pozdrav drugari. Evo me iz kafane gde smo Džoni Goca i ja priredili slučajnim posetiocima mini modnu reviju probajući košulje koje je Džoni pazario a zatim i probu haringtonke zarad naručivanja novih jakni
da ne spominjem da su nam se neke curice veselo osmehivale dok su u busu stajale pored nas skockanih
Malo smo i razgovarali na temu imena i logoa pogotovu nakon Čarlijeve opaske o "teenage gangovima" i Mariove primedbe da:
"... u imenu se ne mogu pronaći... ove ideje su simpatične, neka rješenja jako zgodna... no meni sun records je ok, ali se ne osjećam ništa dužan gospodinu Phillipsu... 706 mi je fora jer mi ,zahvaljujući Charliu znamo što je, a sve ostalo je jebeni višak... no dobro, to je samo moje skromno mišljenje, pošto sam mali, za mene nema brojeva, pa se to mišljenje ne mora uzeti u obzir... ja ću to da promatram sa strane i sve je super...
Puno se kuckalo i postovalo po forumu pa je ispalo da smo preko ovih sasvim legitimnih opaski prešli ne obrativši ni malo pažnje na njih.
Kad dodamo činjenicu da sam ja sam istrčao ispred rude i okačio taj logo a da se još ljudski nismo dogovorili ni oko imena, moglo bi da se protumači da ja (mi) guramo nešto na svoju ruku a protiv volje dela ekipe što ni u kom slučaju nije ni blizu istine
Zajednički stav nas trojce je da je 706ers samo jedan od predloga, ravnopravan sa svim ostalim datim ovde uključujući i predlog da na jakni ništa ne piše. Nama je priča sa foruma i 4 dana provedenih u Medulinu 1000 puta značajnija od bilo koje jakne i potpisa na njoj.
Napominjemo, cela ova priča gubi smisao ako će se zbog nje neko osećati da iz ovog ili onog razloga više ne pripada njoj i da stoji sa strane.
Ako se vi ljudi slažete, možemo stvar vratiti i na sam početak (jer nam se nigde ne žuri). U tom slučaju Goca bi okačio spisak sa apsolutno svim predlozima datim do sada, uključivši i predlog sa jaknama bez natpisa. Nek on stoji npr. 7 dana da se "krčka" i nek bude moguće da se na njega doda još neki predlog. Onda bi se glasalo za po 10 favorita, pa bi tih 10 favorita sa najviše glasova mogli bi da suziti na top 3 i u trećem krugu glasati za onaj pravi
To bi ukratko bio naš stav pa bi voleli da čujemo i mišljenje ostatka ekipe. Ajd laku noć vam želimo pa se kuckamo sutra
p.s. pričali smo i o tome da je možda bolja varijanta da se ova poruka pusti na pp svakom po na osob,al eto ja obrnuh stvar- greh na moju dušu ako sam zajebo stvar
Malo smo i razgovarali na temu imena i logoa pogotovu nakon Čarlijeve opaske o "teenage gangovima" i Mariove primedbe da:
"... u imenu se ne mogu pronaći... ove ideje su simpatične, neka rješenja jako zgodna... no meni sun records je ok, ali se ne osjećam ništa dužan gospodinu Phillipsu... 706 mi je fora jer mi ,zahvaljujući Charliu znamo što je, a sve ostalo je jebeni višak... no dobro, to je samo moje skromno mišljenje, pošto sam mali, za mene nema brojeva, pa se to mišljenje ne mora uzeti u obzir... ja ću to da promatram sa strane i sve je super...
Puno se kuckalo i postovalo po forumu pa je ispalo da smo preko ovih sasvim legitimnih opaski prešli ne obrativši ni malo pažnje na njih.
Kad dodamo činjenicu da sam ja sam istrčao ispred rude i okačio taj logo a da se još ljudski nismo dogovorili ni oko imena, moglo bi da se protumači da ja (mi) guramo nešto na svoju ruku a protiv volje dela ekipe što ni u kom slučaju nije ni blizu istine
Zajednički stav nas trojce je da je 706ers samo jedan od predloga, ravnopravan sa svim ostalim datim ovde uključujući i predlog da na jakni ništa ne piše. Nama je priča sa foruma i 4 dana provedenih u Medulinu 1000 puta značajnija od bilo koje jakne i potpisa na njoj.
Napominjemo, cela ova priča gubi smisao ako će se zbog nje neko osećati da iz ovog ili onog razloga više ne pripada njoj i da stoji sa strane.
Ako se vi ljudi slažete, možemo stvar vratiti i na sam početak (jer nam se nigde ne žuri). U tom slučaju Goca bi okačio spisak sa apsolutno svim predlozima datim do sada, uključivši i predlog sa jaknama bez natpisa. Nek on stoji npr. 7 dana da se "krčka" i nek bude moguće da se na njega doda još neki predlog. Onda bi se glasalo za po 10 favorita, pa bi tih 10 favorita sa najviše glasova mogli bi da suziti na top 3 i u trećem krugu glasati za onaj pravi
To bi ukratko bio naš stav pa bi voleli da čujemo i mišljenje ostatka ekipe. Ajd laku noć vam želimo pa se kuckamo sutra
p.s. pričali smo i o tome da je možda bolja varijanta da se ova poruka pusti na pp svakom po na osob,al eto ja obrnuh stvar- greh na moju dušu ako sam zajebo stvar
- fadill
#3664 Re: Rockabilly - Psychobilly
ma 706ers ako se mene pita konacni odgovor i idemo dalje 
- gocatgoer
#3665 Re: Rockabilly - Psychobilly
.dobro jutro društvo!
.hvala Peđi na iscrpnom izlaganju...sve ste već pročitali,ne bih našta da dodajem
.hvala Peđi na iscrpnom izlaganju...sve ste već pročitali,ne bih našta da dodajem
.batice sada se svi pitamo...nema "ako se mene pita"...pitaš se naravnofadill wrote:ma 706ers ako se mene pita konacni odgovor i idemo dalje
- CharlieMemphisMafia
#3666 Re: Rockabilly - Psychobilly
Hmm, da prokomentarišem, i meni se svidja logo 706'ers, samo bih promenio onu kajsijastu boju unutra...
Ne ide mi nekako...ako je cilj i da se vidi ploča u sredini može neko da se poigra farbanjem pa da napravi par
kombinacija(ako se snadjem probaću ja). Iz iskustva znam da tamno plava ide super uz bež boju, jedna drugu otvaraju.
Inače je dizajn super! Ja ću da probam da ofarbam sliku tako da singl bude crne boje, unutrašnjost npr bež
a slova i zvezde oivičene tamno plavom bojom, pa da vidimo...samo opušteno...
Takodje, ako stavimo union avenue slova, onda se malo gubi smisao 706'ers, nećemo imati povoda da uz pivo
nekome objašnjavamo...
....takodje ako stavimo tornado umesto singla, bilo bi tu i za par tura piva...
@ Eddie - jeste raspisali smo se puno pa se možda neka diplomatski izrečena mišljenja nisu toliko primećivala,
a pošto ja nemam dlake na jeziku rekao sam šta mislim, nema ljutnje...
Takodje mislim da bi dobra ideja bila da se pokloni i 'onom koga ne pominjemo' jedna jakna,
da je dotični ne bi konfiskovao nekom od nas

Nisam mogao bolje i da završim, kad ono govno od paint programa neće da ispuni bojom površine kako treba....
Ovo je samo da istaknem kako plava ide uz bež, iako nisam hteo tu nijansu plave...
Ne ide mi nekako...ako je cilj i da se vidi ploča u sredini može neko da se poigra farbanjem pa da napravi par
kombinacija(ako se snadjem probaću ja). Iz iskustva znam da tamno plava ide super uz bež boju, jedna drugu otvaraju.
Inače je dizajn super! Ja ću da probam da ofarbam sliku tako da singl bude crne boje, unutrašnjost npr bež
Takodje, ako stavimo union avenue slova, onda se malo gubi smisao 706'ers, nećemo imati povoda da uz pivo
nekome objašnjavamo...
@ Eddie - jeste raspisali smo se puno pa se možda neka diplomatski izrečena mišljenja nisu toliko primećivala,
Takodje mislim da bi dobra ideja bila da se pokloni i 'onom koga ne pominjemo' jedna jakna,

Nisam mogao bolje i da završim, kad ono govno od paint programa neće da ispuni bojom površine kako treba....
Ovo je samo da istaknem kako plava ide uz bež, iako nisam hteo tu nijansu plave...
- Nice Guy Eddie
#3667 Re: Rockabilly - Psychobilly
Svi predlozi i inicijative su dobrodošle i po pitanju boje ploče i ukidanja "union avenue"...u cilju mistifikacije i dobijanja džabe pivaCharlieMemphisMafia wrote:Hmm, da prokomentarišem, i meni se svidja logo 706'ers, samo bih promenio onu kajsijastu boju unutra...
nekome objašnjavamo.......takodje ako stavimo tornado umesto singla, bilo bi tu i za par tura piva...
![]()
Što se jakne za dotičnog tiče...možda ovako nešto

- lab3352
#3668 Re: Rockabilly - Psychobilly
Jutro ekipi ... Evo ode na vječna lovišta i veliki Michael Jackson ... život ide dalje, mi idemo redom:
@Nick: Drug, nisam gledao boots, jer me trenutno taj dio ne interesuje puno, pa nisam gledao puno po bikers prodavnicama ... sorry
@Karlo: Javi na koji nacin da uradimo narudžbe. Kao sto sam rekao probao sam ovdje King George 59 i meni odgovara XXL ... sto znaci da svi obrate paznju i da naruce broj veci od onoga koji nose. Također mi javi za majice, molim te ...
Naziv:
Peđa veliko hvala na ispisanom postu i detaljnom opisu, ali nisam primjetio da je iko pokusao da namece neki svoj naziv i tome slicno. Ja sam prekinuo onda jer sam vidio da to ode u pogresnom smjeru. Mislim da nema potrebe da se sada skupljaju svi prijedlozi ovdje, jer mislim da je velika vecina za 706'ers, a logo koji si postavio je također sasvim OK ...
A sada
na šljaku ... cujemo se tokom dana
@Nick: Drug, nisam gledao boots, jer me trenutno taj dio ne interesuje puno, pa nisam gledao puno po bikers prodavnicama ... sorry
@Karlo: Javi na koji nacin da uradimo narudžbe. Kao sto sam rekao probao sam ovdje King George 59 i meni odgovara XXL ... sto znaci da svi obrate paznju i da naruce broj veci od onoga koji nose. Također mi javi za majice, molim te ...
Naziv:
Peđa veliko hvala na ispisanom postu i detaljnom opisu, ali nisam primjetio da je iko pokusao da namece neki svoj naziv i tome slicno. Ja sam prekinuo onda jer sam vidio da to ode u pogresnom smjeru. Mislim da nema potrebe da se sada skupljaju svi prijedlozi ovdje, jer mislim da je velika vecina za 706'ers, a logo koji si postavio je također sasvim OK ...
A sada
- CharlieMemphisMafia
#3669 Re: Rockabilly - Psychobilly
Pa da, vidi šta su masoni, rotarijanci i ovi što imaju american express uradili od mistifikacije svog udruženja...Nice Guy Eddie wrote:
Svi predlozi i inicijative su dobrodošle i po pitanju boje ploče i ukidanja "union avenue"...u cilju mistifikacije i dobijanja džabe piva![]()
Marketing ti je danas neophodan, ako misliš da opstaneš.
Što se tiče ideja, jedna je da se umesto ploče i union avenue nacrta mali tornado i ispod njega da piše 706ers i one
zvezde da ostanu, taman bi lepo legla plava boja tornada i slova kao kontrast bež jaknama...i sve to u onim crnim
krugovima da ostane..šta mislite o crno-bež-plavoj varijanti, na grbu, ukoliko se slažemo da bude 706ers,
a izgleda da je većina za - aklamacijom ?
- gocatgoer
#3670 Re: Rockabilly - Psychobilly
.pitanje je iz kojih razloga smo prihvatili taj predlog...da li da zato što nam se sviđa ili da bi jednostavno uzeli "nešto"...ja nemam utisak da je većina za 706...lab3352 wrote: Peđa veliko hvala na ispisanom postu i detaljnom opisu, ali nisam primjetio da je iko pokusao da namece neki svoj naziv i tome slicno. Ja sam prekinuo onda jer sam vidio da to ode u pogresnom smjeru. Mislim da nema potrebe da se sada skupljaju svi prijedlozi ovdje, jer mislim da je velika vecina za 706'ers, a logo koji si postavio je također sasvim OK ...
.meni se recimo preedlog ne dopada iako sam ga prihvatio oberučke...
...svako neka iznese favorite i da se vidi koji se najviše puta javlja...jedino fer rešenje
- Don Karlos
#3671 Re: Rockabilly - Psychobilly
Charlie...a šta taj tornado predstavlja?Pustite se "kinđurenja"...Keep it simple...
Lab,šalji meni na mail(doma) ukupan broj naruđbi i veličina(za jakne i majice) i ja to prosljeđujem Ralphu,ili možeš i ti direktno.Njegov mail imaš...
Lab,šalji meni na mail(doma) ukupan broj naruđbi i veličina(za jakne i majice) i ja to prosljeđujem Ralphu,ili možeš i ti direktno.Njegov mail imaš...
- lab3352
#3672 Re: Rockabilly - Psychobilly
THX Karlo ... saljem tebi mail, pa da vidimo sta i kako dalje ... Cim skupim sve narudžbe ... Daj cijene molim te posalji mi na mail ili postavi ovdje
- Don Karlos
#3673 Re: Rockabilly - Psychobilly
5 Evra majice(+poštarina,to ćemo probati izbjeći,ali računajte koji euro više)
Oko 25 Evra jakne(meni je rekao nešto manje,a u kasnijoj javnoj ponudi je rekao nešto više27,tako da je najbolje računati vako,a vjerovatno će i logo koštati koji evro)
Oko 25 Evra jakne(meni je rekao nešto manje,a u kasnijoj javnoj ponudi je rekao nešto više27,tako da je najbolje računati vako,a vjerovatno će i logo koštati koji evro)
- Nice Guy Eddie
#3674 Re: Rockabilly - Psychobilly
Keep it simple...

I eventualno neki natpis gore (ne mora naravno da bude ovo) ako deluje praznjikavo

mogućnosti ima zilion...a vremena sasvim dovoljno

I eventualno neki natpis gore (ne mora naravno da bude ovo) ako deluje praznjikavo

mogućnosti ima zilion...a vremena sasvim dovoljno
- sun56
#3675 Re: Rockabilly - Psychobilly
opet ste se zapleli, ovako nebumo rješili stvar ni do slijedečeg Medulina ili nekakvog sličnog festivala
moj je prijedlog, a mislim da me skoro cijela HR ekipa podržava:
Zajebi ime, iste jakne ali bez logoa,
ima nas koji su to etiketiranje, vanjski vidljiva obilježja.... prošli ko klinci, i prije ili kasnije nam se to zamjerilo iz razno raznih razloga
po meni to ima smisla za ekipu klinaca koji su svaki dan zajedno i isfurava spiku rockabilly ganga
isto tako ima ovdje ljudi koji ili ne žele takvo isfuravanje (i ista jakna, košulja ili majca im je već žrtva)
ali ako ste baš zabrijali na labeliranje ekipe, ja ću (peđi sam to i napisal preko pp-a) prihvatiti svako ime
znači moj pick
1) bez imena, bez logoa ali sa istim jaknama, da kad se negdje nađemo ljudi vide da smo ekipa, mislim da je to dovoljno
2) ako ispadne da većina želi ime, ono kaj se meni sviđa je UNION AVENUE 706'ers sa onim peđonim logom a napred izvezeno samo 706'ers
kago got ispadne, ja bum prihvatil odluku i a ponosom nosil takvu jaknu, košulju ili majcu
predobro nam je ovdje a još bolje nam je bilo u Medulinu i ne želim biti partibrejker
Ja svoje rekao!!!
moj je prijedlog, a mislim da me skoro cijela HR ekipa podržava:
Zajebi ime, iste jakne ali bez logoa,
ima nas koji su to etiketiranje, vanjski vidljiva obilježja.... prošli ko klinci, i prije ili kasnije nam se to zamjerilo iz razno raznih razloga
po meni to ima smisla za ekipu klinaca koji su svaki dan zajedno i isfurava spiku rockabilly ganga
isto tako ima ovdje ljudi koji ili ne žele takvo isfuravanje (i ista jakna, košulja ili majca im je već žrtva)
ali ako ste baš zabrijali na labeliranje ekipe, ja ću (peđi sam to i napisal preko pp-a) prihvatiti svako ime
znači moj pick
1) bez imena, bez logoa ali sa istim jaknama, da kad se negdje nađemo ljudi vide da smo ekipa, mislim da je to dovoljno
2) ako ispadne da većina želi ime, ono kaj se meni sviđa je UNION AVENUE 706'ers sa onim peđonim logom a napred izvezeno samo 706'ers
kago got ispadne, ja bum prihvatil odluku i a ponosom nosil takvu jaknu, košulju ili majcu
predobro nam je ovdje a još bolje nam je bilo u Medulinu i ne želim biti partibrejker
Ja svoje rekao!!!