Jok bolan, ti nju ne želiš, ti misliš da je želiš.vivace wrote:ja jos zelim cigaRetu.
Cigarete, odvikavanje
Moderator: anex
- Chloe
- Photo mod
#3651 Re: Cigarete, odvikavanje
-
vivace
#3652 Re: Cigarete, odvikavanje
da,ja sam sretni nepusac i dimoholicar...kladusanka wrote:Jok bolan, ti nju ne želiš, ti misliš da je želiš.vivace wrote:ja jos zelim cigaRetu.![]()
-
crazyMADRFAKER
#3653 Re: Cigarete, odvikavanje
Jebo majku prošle godine u ovo doba, kad mi je jedan jaran zapalio svoju prvu cigaru, htio sam mu je u usta strpati. Pošto nikad nissmo ni ja ni on pušili, bilo mi ga je neobično vidjeti, sve sam ga odgovarao od toga. De nemoj vako nako
Prošlo je možda 2 mjeseca, poče i ja polahko, jednu-dvije dnevno, kasnije 5-6, pa onda kupi kutiju, pa drugu i eto propuši se jebo majku. Puno puta samo htio odustati i odustajo sam, oni svi puše ja neću. Naredni dan mi organizam toliko traži pljuuge, gluho bilo. I et' opet zapalim, al sve imam osjećaj da mogu lako prestati, međutim ..
Prošlo je možda 2 mjeseca, poče i ja polahko, jednu-dvije dnevno, kasnije 5-6, pa onda kupi kutiju, pa drugu i eto propuši se jebo majku. Puno puta samo htio odustati i odustajo sam, oni svi puše ja neću. Naredni dan mi organizam toliko traži pljuuge, gluho bilo. I et' opet zapalim, al sve imam osjećaj da mogu lako prestati, međutim ..
-
drugi_profil
#3654 Re: Cigarete, odvikavanje
Pa hajde prestani da vidis. Razbij makar iluziju.
-
vivace
#3655 Re: Cigarete, odvikavanje
hajde prestani ,budi moderan,
sto rece neko...ja se drzim na vrhovima prstiju da ne zapalim...a ovo je samo psihicka kriza...tebi bi bilo relativno lako da prestanes, jer si malo pusio. prestani da se ubijas.
sto rece neko...ja se drzim na vrhovima prstiju da ne zapalim...a ovo je samo psihicka kriza...tebi bi bilo relativno lako da prestanes, jer si malo pusio. prestani da se ubijas.
-
merimas
#3656 Re: Cigarete, odvikavanje
Juce prestala u 10.30, nakon sto mi je firma Biotron poklonila detoksikaciju organizma. Pusila 5 cigareta dnevno, a voda haos.
- shmizlica
#3657 Re: Cigarete, odvikavanje
crazyMADRFAKER wrote:Jebo majku prošle godine u ovo doba, kad mi je jedan jaran zapalio svoju prvu cigaru, htio sam mu je u usta strpati. Pošto nikad nissmo ni ja ni on pušili, bilo mi ga je neobično vidjeti, sve sam ga odgovarao od toga. De nemoj vako nako![]()
- Chloe
- Photo mod
#3658 Re: Cigarete, odvikavanje
Meni nije bilo jasno što me je moj tata uvijek kritikovao zbog cigareta kao bivši pušač, mada me je dok nisam imala svojih parica on financirao. Pravo me to nerviralo, u fazonu on je pušio šta sad pametuje. Sad, kao bivši pušač, kapiram da je on znao kako je lijepo biti nepušač, znao je da se bez njih može, i želio je da ja to shvatim. Jesam, ali ... trebalo mi je vremena.
-
merimas
#3659 Re: Cigarete, odvikavanje
Meni se samo spava i pomalo sam nervozna i malo bezvoljna, kad ce proci?
-
drugi_profil
#3660 Re: Cigarete, odvikavanje
Proci ce. Svejedno sto si pusila malo u odnosu na nas koji smo kucu popusili. Faze su iste. Trajace i nece biti preko noci. Da je lako ne bi bilo ove teme.merimas wrote:Meni se samo spava i pomalo sam nervozna i malo bezvoljna, kad ce proci?
Bitno je da ne palis vise ni jednu. U trenucima krize sjedi pa malo citaj starije postove ili zatrazi pomoc ovdje.
-
merimas
#3661 Re: Cigarete, odvikavanje
Hvalaaaa.drugi_profil wrote:Proci ce. Svejedno sto si pusila malo u odnosu na nas koji smo kucu popusili. Faze su iste. Trajace i nece biti preko noci. Da je lako ne bi bilo ove teme.merimas wrote:Meni se samo spava i pomalo sam nervozna i malo bezvoljna, kad ce proci?
Bitno je da ne palis vise ni jednu. U trenucima krize sjedi pa malo citaj starije postove ili zatrazi pomoc ovdje.
-
Marellica
#3662 Re: Cigarete, odvikavanje
- shmizlica
#3663 Re: Cigarete, odvikavanje
ne kontam što bi ti se mantalo...zbog nepušenja nije garantMarellica wrote:Jutro nepusaci.Pomagajte meni sada ako za Boga znate.Danas je peti dan.Manta mi se nenormalno.
Inace,nisam nervozna nimalo.U toku dana mi naumpadne tri puta da zapalim,nemam nekih velikih kriza,ali mi se manta i kada lezim.Ccc...
jesi li mjetila pritisak? možda ti je nizak
-
Marellica
#3664 Re: Cigarete, odvikavanje
Inace imam nizak pritisak...Negdje sam procitala da je moguce ovo mantanje jer kako pisu fali nikotin organizmu.Pa,samo se pitam sta bi bilo kad bi sad zapalila.Bog zna mi se nebi nimalo zamantalo. 
- shmizlica
#3665 Re: Cigarete, odvikavanje
dobar izgovor zlata vrijediMarellica wrote:Inace imam nizak pritisak...Negdje sam procitala da je moguce ovo mantanje jer kako pisu fali nikotin organizmu.Pa,samo se pitam sta bi bilo kad bi sad zapalila.Bog zna mi se nebi nimalo zamantalo.
- graue_maus
#3666 Re: Cigarete, odvikavanje
to ti se ciste sinusi ,vrtoglavica kao kod niskog pritiska ,pospanost i umor .....kod mene je cak krv izlazila iz nosa druge sedmice par puta ........prvo neki pritisak u glavi , pogotovu slijepocnice i celo ..........nisam bila ni prehladjena niti sam patila od upale sinusa ili da mi je sluzokoza suha bila, nista od toga ......i onda ko da moram nos ispuhati, ono uzmem maramicu imam sta da vidim....... olaksanje i ko da mi je glava 5 kg laksa .......poslije toga sam primjetila da mi se culo mirisa poboljsalo , sve mi je pocelo da mirise jasnije i neke stvari su mi zamirisale koje nisam godinama osjecala ........pij dosta tekucine voda je najbolja , stavi par kapi limuna ili napravi neki caj supu .............tvoje tijelo treba sada dosta tekucine, da se ocisti ........Marellica wrote:Jutro nepusaci.Pomagajte meni sada ako za Boga znate.Danas je peti dan.Manta mi se nenormalno.
Inace,nisam nervozna nimalo.U toku dana mi naumpadne tri puta da zapalim,nemam nekih velikih kriza,ali mi se manta i kada lezim.Ccc...
-
Marellica
#3667 Re: Cigarete, odvikavanje
shmizlica wrote:dobar izgovor zlata vrijediMarellica wrote:Inace imam nizak pritisak...Negdje sam procitala da je moguce ovo mantanje jer kako pisu fali nikotin organizmu.Pa,samo se pitam sta bi bilo kad bi sad zapalila.Bog zna mi se nebi nimalo zamantalo.
-
Marellica
#3668 Re: Cigarete, odvikavanje
Hvala puno.Inace pijem po dva litra vode svaki dan.Proci ce i ovo ako Bog da.Kafu ne pijem,gazirano ne pijem,eto sad i ne pusim,jos samo da prestanem da pijem vodu.graue_maus wrote:to ti se ciste sinusi ,vrtoglavica kao kod niskog pritiska ,pospanost i umor .....kod mene je cak krv izlazila iz nosa druge sedmice par puta ........prvo neki pritisak u glavi , pogotovu slijepocnice i celo ..........nisam bila ni prehladjena niti sam patila od upale sinusa ili da mi je sluzokoza suha bila, nista od toga ......i onda ko da moram nos ispuhati, ono uzmem maramicu imam sta da vidim....... olaksanje i ko da mi je glava 5 kg laksa .......poslije toga sam primjetila da mi se culo mirisa poboljsalo , sve mi je pocelo da mirise jasnije i neke stvari su mi zamirisale koje nisam godinama osjecala ........pij dosta tekucine voda je najbolja , stavi par kapi limuna ili napravi neki caj supu .............tvoje tijelo treba sada dosta tekucine, da se ocisti ........Marellica wrote:Jutro nepusaci.Pomagajte meni sada ako za Boga znate.Danas je peti dan.Manta mi se nenormalno.
-
drugi_profil
#3669 Re: Cigarete, odvikavanje
Napravi zeleni caj. Treba ti kofein da malo ubrza metabolizam i digne pritisak.
@graue_mous
to si ti imala izgleda neku cistu na sinusima. Jesi li ikad poslije isla na pregled?
@graue_mous
to si ti imala izgleda neku cistu na sinusima. Jesi li ikad poslije isla na pregled?
-
Marellica
#3670 Re: Cigarete, odvikavanje
Nekad davno sam imala upalu sinusa,sad je sve ok.Pa,i ako bude neka cistica,nista strasno,bitno je da se covjek rijesi ( sada vec ,,rijesio,, ) ovog ,,maglovitog belaja,,drugi_profil wrote:Napravi zeleni caj. Treba ti kofein da malo ubrza metabolizam i digne pritisak.
@graue_mous
- graue_maus
#3671 Re: Cigarete, odvikavanje
nisam ,ali nije mi ni bolilo vise ..........to je u tom momentu izaslo napolje i par kapi krvi poslije nista sto bi me zabrinulo .....naprotiv osjecaj lakoce u predjelu glave ......inace sam 3 puta operisala sinuse do sada ........drugi_profil wrote:Napravi zeleni caj. Treba ti kofein da malo ubrza metabolizam i digne pritisak.
@graue_mous
-
vivace
#3672 Re: Cigarete, odvikavanje
u, bre, tri puta na operaciju sinusa..
.meni pretili s tom operacijom i nije je na kraju ni bilo. 
- graue_maus
#3673 Re: Cigarete, odvikavanje
vivace wrote:u, bre, tri puta na operaciju sinusa...meni pretili s tom operacijom i nije je na kraju ni bilo.
-
vivace
#3674 Re: Cigarete, odvikavanje
pa ti si dosta izdrzljiva. svaka ti cast. 
- I am Happy
- Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise
#3675 Re: Cigarete, odvikavanje
vivace wrote:u, bre, tri puta na operaciju sinusa...meni pretili s tom operacijom i nije je na kraju ni bilo.
Nedas se ti prevariti