NBA - National Basketball Association

Košarka u BiH, NBA liga, NLB liga, Euroliga,...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
hidrant

#3651 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom

Post by hidrant »

kakavdanakneiskustvu wrote: kako će on predviditi prolaz rocketsa kad se registrovao na forumu 23.5. a rocketsi i lakersi su posljednju tekmu serije odigrali 17.5.
hidrant,de objasni u čemu je stvar
Vidis da ljude nesto prenosi.
Garant misle da sam ja cikcanga,koji je inace super lik.
hidrant

#3652 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom

Post by hidrant »

kakavdanakneiskustvu wrote: kako onda imaš istu ip adresu kao i cikcanga,i nemoj govoriti da nemaš jer sam dobio informaciju da imaš od ljudi koji to mogu provjeriti
Zar to moderatori imaju pravo davati necije IP adrese?
Otkud znas da nisam u nekom klubu?
Srklet-jok77

#3653 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom

Post by Srklet-jok77 »

..de ba .. ne nanosi momak nikakvu sthetu .. a zabavlja mnoge ovdje .. ne dirajte ga :)

Inache na sluzbenoj nba stranici stoji analiza finala i zakljuchak je LAL u 7 - prevaga - Koby + iskustvo ;)
shalla

#3654 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom

Post by shalla »

shaqqa wrote:Sumnjam da će Denver biti u stanju da odvede seriju u 7 tekmi (doduše mislio sam da će Lakersi dosta lakše proći i Rocketse)...
Billups jeste u prednosti nad Fisherom ali Denver nema odbrambenog specijalistu za Kobea kao što je to bio Artest... Ne znam, mislim da LA uzima u 6 tekmi ali što kaže neelix shvate li olako Denver (što je OČITO bio slučaj sa Houstonom) mogli bi ga i poglabati :mrgreen:
Jest lijepo biti u pravu :mrgreen:
dosta_mi_je_svega

#3655 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom

Post by dosta_mi_je_svega »

kakavdanakneiskustvu wrote:
hidrant wrote:
kakavdanakneiskustvu wrote: kako će on predviditi prolaz rocketsa kad se registrovao na forumu 23.5. a rocketsi i lakersi su posljednju tekmu serije odigrali 17.5.
hidrant,de objasni u čemu je stvar
Vidis da ljude nesto prenosi.
Garant misle da sam ja cikcanga,koji je inace super lik.

kako onda imaš istu ip adresu kao i cikcanga,i nemoj govoriti da nemaš jer sam dobio informaciju da imaš od ljudi koji to mogu provjeriti
Bas kopira cikcanga, do detalja :D kao i on na F1 koristi famoznu recenicu "Ko ne voli Moc ne treba da zivi" :-) a mozda mi se samo cini da ga kopira :)
Neelix

#3656 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom

Post by Neelix »

Obama picks Lakers to win NBA title

http://msn.foxsports.com/nba/story/9640 ... -NBA-title

A kako on kaze, tako mora biti.
LSD

#3657 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom

Post by LSD »

hajmo malo te prognoze...pa finale je u pitanju,majka mu stara :-)
Lakerse sam još na pocetku sezone predviđao u finalu,tako da oni nisu nikakvo iznenađenje.
Orlando je iskoristio ne igranje KG i u kljucnoj seriji prošao Boston i sasvim zasluženo stigao do velikog finala.
Navijat cu za Orlando (i za njih sam pisao da ce daleko dogurati)...šteta što im nece moci pomoci Nelson u ovom sudaru sa Lakersima,ali koga nema bez njega se mora.
Lakersi su ipak veliki favoriti (najbolja napadacka ekipa,najbolji trener na klupi,najjaci igrac lige u ekipi) ali se nadam nekom cudu i prvoj titulu na kontu Magica...Lakersi ih svakako imaju za izvoza.
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#3658 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom

Post by Admir_1984 »

Ja mislim da ce kljucna stvar za Magic biti sirina u napadu. Hedo, Lewis, Alston i eventualno Lee ne smiju podbaciti ako misle pobjediti lakerse. Sto se lakersa tice tamo igra jedan covjek kojeg je nemoguce zaustaviti. Sve zavisi jesul fisher, ariza, vujacic i farmar raspolozeni za vanjske shuteve.

Ja sam uvijek kontra lakersa, tako da se iskreno nadam da ce Orlando postati prvi put sampion ;-)
jasko_ba

#3659 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom

Post by jasko_ba »

Admir_1984 wrote:Ja sam uvijek kontra lakersa, tako da se iskreno nadam da ce Orlando postati prvi put sampion ;-)
+1 :D
Neelix

#3660 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom

Post by Neelix »

Admir_1984 wrote:Ja mislim da ce kljucna stvar za Magic biti sirina u napadu. Hedo, Lewis, Alston i eventualno Lee ne smiju podbaciti ako misle pobjediti lakerse. Sto se lakersa tice tamo igra jedan covjek kojeg je nemoguce zaustaviti. Sve zavisi jesul fisher, ariza, vujacic i farmar raspolozeni za vanjske shuteve.

Ja sam uvijek kontra lakersa, tako da se iskreno nadam da ce Orlando postati prvi put sampion ;-)
e sto mi pade u ocima cccc :D

navijaj ba za pravu stranu, osjecat ces se sretnije u zivotu :-D
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#3661 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom

Post by Admir_1984 »

Neelix wrote:
Admir_1984 wrote:Ja mislim da ce kljucna stvar za Magic biti sirina u napadu. Hedo, Lewis, Alston i eventualno Lee ne smiju podbaciti ako misle pobjediti lakerse. Sto se lakersa tice tamo igra jedan covjek kojeg je nemoguce zaustaviti. Sve zavisi jesul fisher, ariza, vujacic i farmar raspolozeni za vanjske shuteve.

e sto mi pade u ocima cccc :D

navijaj ba za pravu stranu, osjecat ces se sretnije u zivotu :-D
a ja nikad nisam volio te "popularne"klubove, tipa lakersi, wingsi (nhl), manceshter, real, barca, bayern, inter, milan, juventus.......

ja se radujem svako 5 godina kad moj neki tim osvoji kakav pehar :( :D
LSD

#3662 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom

Post by LSD »

pa tako nekako i gledam na ovo finale...Kobe ce zabijati svojih 30 koševa uredno,Gasol svojih 20,ma ustvari postizanje koševa nije problem za Lakerse (a ni Orlando nije pretjerano jaka ekipa u odbrani) ali problem je kako braniti Orlando koji je možda i bolja napadacka ekipa i koji ima širinu u napadu...Lee,Lewis,Pietrus,Alston i Turkoglu su opasni tricaši (Orlando je najbolja ekipa lige u tom segmentu) i zaustaviti sav taj napadacki arsenal ce biti teška zadaca za Lakerse.
Normalno da ce bolje odbrane odluciti pobjednika.
Howard je dominirao na istoku,ali nece to tako lako ici protiv Lakersa...na ledjima ce mu se smjenjivati Gasol,Bynum i Odom,e to je vec opasna redaljka i težak posao za Supermena...njegove rezerve Battie i Gortat nisu loši igraci (barem u odbrani) ali pitanje je koliko mogu pomoci u finalu.
lolo_lolo

#3663 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom

Post by lolo_lolo »

ja sve kontam veceras pocinje finale,kad neki denver ubacise :roll:
-danTe-

#3664 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom

Post by -danTe- »

lolo_lolo wrote:ja sve kontam veceras pocinje finale,kad neki denver ubacise :roll:
:lol: :lol: :lol: :lol:
JThomas

#3665 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom

Post by JThomas »

ima li prenosa, valjda ima?

i šta je s onim za saleta, jel to bila šuplja ili?
shalla

#3666 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom

Post by shalla »

Ključni igrač finala bi mogao biti Trevor Ariza :mrgreen:
Da me neko pogrešno ne shvati, i ptice na grani znaju da on nije najvažniji igrač na terenu ali nekako mislim da će to prevagnuti seriju jer će i Kobe i Gasol i Howard utrpati svoju kvotu, pitanje je samo na koliko poena Ariza može ograničiti Lewisa ili Hedu (ovisno koga bude čuvao) i koliki će njegov doprinos biti u napadu...
Art-Vandaley

#3667 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom

Post by Art-Vandaley »

ne mogu zaustaviti supermana!
en_jackal

#3668 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom

Post by en_jackal »

zna li neko da li obn prenosi vecerasnju utakmicu???
pOZz

#3669 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom

Post by pOZz »

Da.
hidrant

#3670 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom

Post by hidrant »

shaqqa wrote:Ključni igrač finala bi mogao biti Trevor Ariza :mrgreen:
Da me neko pogrešno ne shvati, i ptice na grani znaju da on nije najvažniji igrač na terenu ali nekako mislim da će to prevagnuti seriju jer će i Kobe i Gasol i Howard utrpati svoju kvotu, pitanje je samo na koliko poena Ariza može ograničiti Lewisa ili Hedu (ovisno koga bude čuvao) i koliki će njegov doprinos biti u napadu...
Nema sanse da Ariza cuva Lewisa.
To je totalni "mismec".Lewis bi ga unistio lednom tehnikom.
Niste svjesni koliko mi je drago sto ce Gasol veceras oplakat. 8-)
Neelix

#3671 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom

Post by Neelix »

sto, jesil to ti oplako od gasola? :D ma daj, pa nije crnac da ti suza frca :D
hidrant

#3672 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom

Post by hidrant »

Neelix wrote:sto, jesil to ti oplako od gasola? :D ma daj, pa nije crnac da ti suza frca :D
Naravno,opet Nele sa svojim neukusnim salama.
Gasol mi je pravo mrzak igrac,tako da mi je izuzetno drago da ce ga veceras Howard malo.....

Zasto imam osjecaj da ovo OBN nece prenositi?
lolo_lolo

#3673 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom

Post by lolo_lolo »

hidrant wrote:
Neelix wrote:sto, jesil to ti oplako od gasola? :D ma daj, pa nije crnac da ti suza frca :D
Naravno,opet Nele sa svojim neukusnim salama.
Gasol mi je pravo mrzak igrac,tako da mi je izuzetno drago da ce ga veceras Howard malo.....

Zasto imam osjecaj da ovo OBN nece prenositi?
mogao bi ti i upravu biti,na teletekstu pise da snimak utakmice sahtjar dinamo pocinje u 2
sad,moglo bi biti da je utakmica u 4 po nasem vremenu,a moglo bi i biti da uopste prenosa nema
hidrant

#3674 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom

Post by hidrant »

lolo_lolo wrote: mogao bi ti i upravu biti,na teletekstu pise da snimak utakmice sahtjar dinamo pocinje u 2
sad,moglo bi biti da je utakmica u 4 po nasem vremenu,a moglo bi i biti da uopste prenosa nema
Utakmica je u 3:00h po "naski".
Takoder nisu nista spominjali na dnevniku.
Fuck! :x
Neelix

#3675 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom

Post by Neelix »

His smile has vanished, replaced by something closer to a scowl. His days of joking around are seemingly on hold. Kobe Bryant has gotten deadly serious. He has that look, you've seen the one. It's the cold-blooded, get-out-of-my-way-or-pay glare he'll shoot at a teammate who messes up or an opponent who dares to try and stop him. The Black Mamba is poised to strike. The NBA finals are in his sights. 8-)
Post Reply