Povorka ponosa u Sarajevu

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
Hakiz

#3651 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by Hakiz »

Loše :evil:
Connaisseur Karlin

#3652 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by Connaisseur Karlin »

Hakiz wrote:Loše :evil:
hoce li nam Marllboro Cigareta postaviti fotku :oops:
Hakiz

#3653 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by Hakiz »

Možda ako ga lijepo zamolimo.

Ali, kako je ovo tema o paradi ponosa, i njenim učesnicima, ako nam (ga) stavi, onda će biti belaj.

Dobro, tebi neće, ali meni :shock:
Connaisseur Karlin

#3654 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Hakiz wrote:Možda ako ga lijepo zamolimo.

Ali, kako je ovo tema o paradi ponosa, i njenim učesnicima, ako nam (ga) stavi, onda će biti belaj.

Dobro, tebi neće, ali meni :shock:
pretjrali smo sa oftopicarenjem , uh :lol:

ceakom Cigaretu da nas vrati na temu :D
MarlboroGold

#3655 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by MarlboroGold »

Connaisseur Karlin wrote:
Hakiz wrote:Potato cannon je mrak.
kako izgleda prosjecan Bosanac-Heregovac :-D
MarlboroGold

#3656 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by MarlboroGold »

Nego Karlinko, jel ti ono živiš u ameriKi?

De mi objasni molim te zašto ljude svrstavaju u Alt-Right ako recimo nisu za LGBT parade, a podržavaju sve ostalo što ljevica predstavlja?
Protiv LGBT parada (ne mora značiti da je homofob) -> Alt-right
Protiv radikalnog feminizma -> Alt-right
Protiv imigracije -> Alt-right
itd. po sličnom šablonu. Fakat ne kontam. Za mnoge tamo je samo jedno od ovog dovoljno da ih ljevičari svrstaju u Alt-right, tj. desnicu najgoreg oblika...
Connaisseur Karlin

#3657 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

MarlboroGold wrote:Nego Karlinko, jel ti ono živiš u ameriKi?

De mi objasni molim te zašto ljude svrstavaju u Alt-Right ako recimo nisu za LGBT parade, a podržavaju sve ostalo što ljevica predstavlja?
itd. po sličnom šablonu. Fakat ne kontam. Za mnoge tamo je samo jedno od ovog dovoljno da ih ljevičari svrstaju u Alt-right, tj. desnicu najgoreg oblika...
tipican akt esktremnog ponasanja grupe , a ista alt-right grupa jeste upravo protiv gore postavljenih grupa , ali, jeste smijesno nekog svrstati automatski u alt-righ grupu ako osoba ne podrzava jednu og gore postavjenih kategorja , ali , hej, to je sve obicno dramatizrianje , taman da se uklopi na americku politicku pozornicu :) budale tvde da njihove zijave nisu produkt mrznje, vec produkt slobode :-) :lol:
Ramzess Veliki

#3658 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by Ramzess Veliki »

moonca wrote:...odobren je .Ponos -- haj sad.....

#ramzesssnaaparatima :oops: :lol:
Zasto mislis da sam ja na nekim aparatima?

Pa za ocekivati je da se parada odobri, ja sam protiv pranja para od strane tzv. LGBT aktivista i protiv mahanja kitama po osnovnim skolama.
I tog nekog preser... tipa nas niko ne voli, nja nja nja hocemo da nas svi voliteeee ... :roll:

Za paradu me bas briga, cega se pametan stidi budala se ponosi.
A vidjecete uskoro nakon parade atakovanje na osnovce i vrtice sa slikovnicama "Moje mame i ja" i podrzavanjem odlucivanja djece o svom genderu od trece godine i koliko ce tu biti zloupotreba, samo polako ...
...i sta se ti imas radovati iz USA koji vrag, zivis li ovdje?
moonca

#3659 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by moonca »

Ramzess Veliki wrote:

Pa za ocekivati je da se parada odobri, ja sam protiv pranja para od strane tzv. LGBT aktivista i protiv mahanja kitama po osnovnim skolama.
I tog nekog preser... tipa nas niko ne voli, nja nja nja hocemo da nas svi voliteeee ... :roll:

A vidjecete uskoro nakon parade atakovanje na osnovce i vrtice sa slikovnicama "Moje mame i ja" i podrzavanjem odlucivanja djece o svom genderu od trece godine i koliko ce tu biti zloupotreba, samo polako ...
:)
Ja nisam nista ocekivala- no, drago mi je da im je odobrena.
Da li treba da mashu sa (*I*) ili ne - neka sami odluce, mada ne vjerujem da im se nece pridruziti i clanice 'slabijeg' pola, bez mahanja.. :lol:
A koji ce slijed dogadja biti- nikakav-sta treba da se desi.
Ima gejeva i tvojih godina - kako su oni "ti ""a ti nisi- nije mi jasno-- :-) ko je njima ututkao slikovnicu u vrticu i skoli.. kako si ti to izbjegao...

... i sta se ti imas protiviti toliko i nervirati iz daleke Azije koji vrag, zivis li ovdje ? :lol:

:trep: #bezrazlogaseljutish
spreca

#3660 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by spreca »

moonca wrote:
Ramzess Veliki wrote:

:)
Da li treba da mashu sa (*I*) ili ne - neka sami odluce, mada ne vjerujem da im se nece pridruziti i clanice 'slabijeg' pola, bez mahanja.. :lol:
Ima gejeva i tvojih godina - kako su oni "ti ""a ti nisi- nije mi jasno-- :-) ko je njima ututkao slikovnicu u vrticu i skoli.. kako si ti to izbjegao...

... i sta se ti imas protiviti toliko i nervirati iz daleke Azije koji vrag, zivis li ovdje ? :lol:

To ce biti vashar supak majstora :lol: :lol:
Ramzess Veliki

#3661 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by Ramzess Veliki »

moonca wrote: :)

Kakve veze parada ima sa ljudskim pravima?

Ljudska prava su garantovana ustavom i gotovo, a odobren je i istospolni brak.
Ja sam bio za odobravanje takvih brakova.
Podrzavam I svacija ljudska prava.
U pakistanu su mi trazili da otpustim kuhara i njegovog pomocnika jer su ih nasli kako se prce u skladistu sa hranom, nisam to dozvolio i stao sam u njihovu zastitu.
Geometra su isto htjeli da otjeram jer je dovodio ljubavnika u sluzbene prostorije, nisam dozvolio da ljudi ostanu bez posla.

Ali za paradu nisam i nikad necu biti, kao ni za te slikovnice i ucenje djece da mogu izabrati pol kako im volja. Time se rusi svaka osnova porodice kao osnove drustva i ostavljaju se otvorena vrata za sve moguce razvrate pod izgovorom ljudskih sloboda.
Uostalom neka svako pogleda kakve su to ljudske slobode za gradjane u tim razvijenim drustvima gdje se paradama baca prasina u oci a vlada se totalitarno sa prividom sloboda u kreditnom robovlasnistvu.

Homoseksualci su nasi gradjani, komsije, I treba da su dio drustva opcenito, a ne izdvojena skupina koja ce biti dio samo svoga drustva a protiv ostatka populacije provoditi prenaobrazbu radi povecanja svoga clanstva I naplate clanskih knjizica.
MarlboroGold

#3662 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by MarlboroGold »

tipican akt esktremnog ponasanja grupe , a ista alt-right grupa jeste upravo protiv gore postavljenih grupa , ali, jeste smijesno nekog svrstati automatski u alt-righ grupu ako osoba ne podrzava jednu og gore postavjenih kategorja , ali , hej, to je sve obicno dramatizrianje , taman da se uklopi na americku politicku pozornicu :) budale tvde da njihove zijave nisu produkt mrznje, vec produkt slobode :-) :lol:
Znači ono što sam i mislio... klasično histerisanje.
cyprus

#3663 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by cyprus »

Ovo je navodno poredak evropskih zemalja u pogledu prava LGBT zajednice :-D

Image

https://in-cyprus.com/cyprus-ranked-33r ... WfH2Qb_yjY

Nisam znao da ovako dobro stojimo :D
uglavnomja

#3664 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by uglavnomja »

:thumbup:

:D

vidju europske italije ispod :oops:
insomnia78

#3665 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by insomnia78 »

MarlboroGold wrote:

Pa ko i ovdje. Doduse u blazem obliku. Cim se usudis ne sloziti sa levicom i liberalima kuka i motika na tebe
Connaisseur Karlin

#3666 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

insomnia78 wrote:
MarlboroGold wrote:
Pa ko i ovdje. Doduse u blazem obliku. Cim se usudis ne sloziti sa levicom i liberalima kuka i motika na tebe
jefitina predstava, cirkus :-)
Ramzess Veliki

#3667 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by Ramzess Veliki »

cyprus wrote:Ovo je navodno poredak evropskih zemalja u pogledu prava LGBT zajednice :-D

Image

Uvijek sam sumnjao na Crnogorce, nemaju dzaba uzrecicu "Oca ti jebem"

Ups ... nisam napisao "j...." :shock:
sadie_forever

#3668 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by sadie_forever »

Ramzess Veliki wrote:
cyprus wrote:Ovo je navodno poredak evropskih zemalja u pogledu prava LGBT zajednice :-D

Image

Uvijek sam sumnjao na Crnogorce, nemaju dzaba uzrecicu "Oca ti jebem"

Ups ... nisam napisao "j...." :shock:
Bosna i Balkan SU banana drzave koje ce odobrit sto svijet zahtjeva,Tako Da ne sumnjam da dobro stojimo Pa jedna Srbija ima gay premijerku toga nema ni u svedskoj :D da svijet zahtjeva bakir bi sutra bio gay :D zalosno Ali tacno.To sto ljudima prodaju maglu-i to je jer Ih svijet pusti to je ono pricaj sta hoces dok ispunjavas zadatke.drugih par opanaka je sto gay Prava nisu toliki prioritet ni svijetu
Ramzess Veliki

#3669 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by Ramzess Veliki »

sadie_forever wrote: Bosna i Balkan SU banana drzave koje ce odobrit sto svijet zahtjeva,Tako Da ne sumnjam da dobro stojimo Pa jedna Srbija ima gay premijerku toga nema ni u svedskoj :D da svijet zahtjeva bakir bi sutra bio gay :D zalosno Ali tacno.To sto ljudima prodaju maglu-i to je jer Ih svijet pusti to je ono pricaj sta hoces dok ispunjavas zadatke.drugih par opanaka je sto gay Prava nisu toliki prioritet ni svijetu
Bas tako. Sve je ovo bacanje prasine u oci i obmanjivanje naroda, smisljena kampanja samo pojedinci to nece da shvate sto iz neznanja to iz naivnosti. Sve te parade su iz istog razloga, da se narod ubijedi da moze imati bilo kakva gradjanska prava ... opticka iluzija za gradjanstvo u kreditnom ropstvu prisiljeni da rade za mekinje i da poslusno klimaju glavom. kreiranje straha od gubljenja posla je dio kampanje koju vladajuce grupe provode od pocetka svoje vladavine. Kad te se ljudi boje tad rahat vladas njima.
sumirprimus

#3670 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by sumirprimus »

i u takvoj optickoj iluziji ti se najvise lijepis za istu :lol:
rumenige_brajtner

#3671 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by rumenige_brajtner »

Ramzess Veliki wrote:
sadie_forever wrote: Bosna i Balkan SU banana drzave koje ce odobrit sto svijet zahtjeva,Tako Da ne sumnjam da dobro stojimo Pa jedna Srbija ima gay premijerku toga nema ni u svedskoj :D da svijet zahtjeva bakir bi sutra bio gay :D zalosno Ali tacno.To sto ljudima prodaju maglu-i to je jer Ih svijet pusti to je ono pricaj sta hoces dok ispunjavas zadatke.drugih par opanaka je sto gay Prava nisu toliki prioritet ni svijetu
Bas tako. Sve je ovo bacanje prasine u oci i obmanjivanje naroda, smisljena kampanja samo pojedinci to nece da shvate sto iz neznanja to iz naivnosti. Sve te parade su iz istog razloga, da se narod ubijedi da moze imati bilo kakva gradjanska prava ... opticka iluzija za gradjanstvo u kreditnom ropstvu prisiljeni da rade za mekinje i da poslusno klimaju glavom. kreiranje straha od gubljenja posla je dio kampanje koju vladajuce grupe provode od pocetka svoje vladavine. Kad te se ljudi boje tad rahat vladas njima.
meni se ipak čini da se ovdje jedino ti i takvi poput tebe boje šake pedra koji trebaju prošetat gradom
sumirprimus

#3672 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by sumirprimus »

nije ramo nimalo naivan, on je skonto da vladajuca oligarhija strahom drzi narod pod kontrolom..
sad imamo strah od pedera jelte... :lol:
Ramzess Veliki

#3673 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by Ramzess Veliki »

sumirprimus wrote:nije ramo nimalo naivan, on je skonto da vladajuca oligarhija strahom drzi narod pod kontrolom..
Shvatio si. Sad ce nam usaditi strah i da cemo bit nag... I to bukvalno ... :shock:
sumirprimus

#3674 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by sumirprimus »

Ramzess Veliki wrote:
sumirprimus wrote:nije ramo nimalo naivan, on je skonto da vladajuca oligarhija strahom drzi narod pod kontrolom..
Shvatio si. Sad ce nam usaditi strah i da cemo bit nag... I to bukvalno ... :shock:
meni ne.
:D
Ramzess Veliki

#3675 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by Ramzess Veliki »

rumenige_brajtner wrote:meni se ipak čini da se ovdje jedino ti i takvi poput tebe boje šake pedra koji trebaju prošetat gradom
Nisi u toku, ja sam pobjego u Aziju da se sakrijem od te sake pedera tako da sam sad siguran stoposto ... vi se cuvajte. :D
Locked