Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić

Sve o općim izborima, strankama, kandidatima...
Locked
General War

#3651 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by General War »

KatarinaKosaca wrote:
Dasi wrote:
KatarinaKosaca wrote:Nije tacno. Vi koji ste dali glas nesposobnom budzetliji Becirevicu glas, vi ste ti koji ste stavili Dzferovica u fotelju.
Nisam glasala Becirevica, niti ga volim. Ali sam glasala onig za kog mislim da ima sansi uci i pokazalo se tacno. Shvatite vise da nisu cestitke, zelje, pozdravi, nego umijece moguceg. A Amer je bio nemoguce. Bacen glas. I sto god o Rumenku mislila bolje od Dzaferovica.
Cekaj, ti si glasala za Komsica a nama govoris da smo trebali za Becirovica?! Ko je ovde lud?
Da niste glasali za Komsica (SDA isprdak) ne bi ste stavili Dzaferovica u fotelju.
ja nisam bacila glas, vi jeste. Ja nisam instalirala covic u fotelju vi jeste dzaferovica. Ja nisam glasala zeniku iako bi to bio moj izbor jer je zena znajuci da nema sansi i time prostrla cilim covicu. Vi ste glasali bisnjaka za kijeg ste znali da nema sanse, i da, ako ste imalo razmisljali, glasaci sda biraju svoje. A pretpostavljam da niste htjeli sda. Sta on ima sad od vasih glasova? Dzaferovic da[/quote]
Vecina politcke kreme ovdje na forumu nikad nije jasno rekla za koga ce glasati i za koga su glasali...samo nesto izokola vec godinama. Poslije izbora eto ih da drze politcke pridike :roll:
mousstapha

#3652 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by mousstapha »

Naravno da si bacila, ako si kalkulisala tako precizno onda si morala znati da Komsic ima previse glasova. :D

Ideja glasanja za Hadzikadica nije samo u tome da ocekujes pobjedu. Neko je zelio i na taj nacin poslati poruku kako samom Hadzikadicu, tako i ostalim politicarima. Hadzikadicu u smislu da dodje u Bosnu i osnuje svoju stranku, ostalim politicarima da je vaznije voditi afirmativnu kampanju, a ne plasiti narod da su ovi drugi opasniji i gori po narod. Nije svako u stanju glasati protiv, nekome treba da glasa za kandidata kojeg smatra pravim, pa makar bio i bacen glas.
Ja_Ja

#3653 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by Ja_Ja »

Hajde ba SDP-ejci popustite malo. Ima tema o SDP-u pa tamo lizite rane i krivite jedni druge.

Profa napravio veoma dobar rezultat, nagurat ce na 50 hiljadarki. Sasvim solidna baza za gradnju stranke u slijedecih 2-4 godine.
Dasi

#3654 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by Dasi »

KatarinaKosaca wrote: ja nisam bacila glas, vi jeste. Ja nisam instalirala covic u fotelju vi jeste dzaferovica. Ja nisam glasala zeniku iako bi to bio moj izbor jer je zena znajuci da nema sansi i time prostrla cilim covicu. Vi ste glasali bisnjaka za kijeg ste znali da nema sanse, i da, ako ste imalo razmisljali, glasaci sda biraju svoje. A pretpostavljam da niste htjeli sda. Sta on ima sad od vasih glasova? Dzaferovic da
Kad te toliko zulja Dzaferovic sto nisi zaokruzila Becirevica? Da su kandidati bili samo Dzaferovic vs Becirovic i ja bi glasao za Komsica tako da moj glas nisam ja bacio nego ga je SDP bacio. Sto SDP nije "uzeo" Hadzikadica i kandidovao ga ispres SDP-a? Ili jos bolje sto se ljevica nije ujedinila pa kandidovala dva clana Mirsada i Borisu. Najlakse sad kukati svi glupi a mi pametni, mozda da vam damo licne iduci put pa da vi intelektualci za nas zaokruzujetw koga hocete.
Dasi

#3655 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by Dasi »

mousstapha wrote:Naravno da si bacila, ako si kalkulisala tako precizno onda si morala znati da Komsic ima previse glasova. :D

Ideja glasanja za Hadzikadica nije samo u tome da ocekujes pobjedu. Neko je zelio i na taj nacin poslati poruku kako samom Hadzikadicu, tako i ostalim politicarima. Hadzikadicu u smislu da dodje u Bosnu i osnuje svoju stranku, ostalim politicarima da je vaznije voditi afirmativnu kampanju, a ne plasiti narod da su ovi drugi opasniji i gori po narod. Nije svako u stanju glasati protiv, nekome treba da glasa za kandidata kojeg smatra pravim, pa makar bio i bacen glas.
:thumbup:
Dosadno mii

#3656 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by Dosadno mii »

Da je SDA doveo Hadzikadića ja bih glasala za njega
Pa čak i sam Dodo da ga je doveo
:bih:
kmirsad

#3658 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by kmirsad »

Challenger_ wrote:
kmirsad wrote:Da... konačno... nema Čovića razbijača Bih...
Još da se onaj Govedarica kako postavi kao Dodikova baza, kao Predsjednik RS ili još bolje kao parlamentarna večina u RS-u......onda bih se radovao Miletovom izboru...
:lol: :lol: :lol: :lol:
Pogledaj stanje na stranici CIK-a. U RS-u potop opozicije i njihovih kandidata. Ne samo to. Dodik i stranka su daleko brojniji i jači i od SDA. Danas, najjača stranka u BiH.
Znam... nema to... al dobro zvuči... nisu se ni trebali boriti i trošiti protiv Mileta i Željke... izboriti se parlamentarnu večinu u RS... a Željku i Mileta pustiti da idu za predsjednike...pušiona i Željka i Mile...
Zizi505

#3659 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by Zizi505 »

Dasi wrote:
KatarinaKosaca wrote: ja nisam bacila glas, vi jeste. Ja nisam instalirala covic u fotelju vi jeste dzaferovica. Ja nisam glasala zeniku iako bi to bio moj izbor jer je zena znajuci da nema sansi i time prostrla cilim covicu. Vi ste glasali bisnjaka za kijeg ste znali da nema sanse, i da, ako ste imalo razmisljali, glasaci sda biraju svoje. A pretpostavljam da niste htjeli sda. Sta on ima sad od vasih glasova? Dzaferovic da
Kad te toliko zulja Dzaferovic sto nisi zaokruzila Becirevica? Da su kandidati bili samo Dzaferovic vs Becirovic i ja bi glasao za Komsica tako da moj glas nisam ja bacio nego ga je SDP bacio. Sto SDP nije "uzeo" Hadzikadica i kandidovao ga ispres SDP-a? Ili jos bolje sto se ljevica nije ujedinila pa kandidovala dva clana Mirsada i Borisu. Najlakse sad kukati svi glupi a mi pametni, mozda da vam damo licne iduci put pa da vi intelektualci za nas zaokruzujetw koga hocete.
Zizi505

#3660 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by Zizi505 »

mousstapha wrote:Naravno da si bacila, ako si kalkulisala tako precizno onda si morala znati da Komsic ima previse glasova. :D

KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#3661 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by KatarinaKosaca »

Ovim covjeku se mora jedno priznati. Ima simpatizere fanatike :D . Kao onomad SDP :D
Ja_Ja

#3662 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by Ja_Ja »

Hadzikadic samo treba istim intenzitetom da nastavi da radi u slijedece dvije godine. Razvijati kulturu "grass roots" kampanje, i polahko, birati saradnike i mjesta gdje ce da "napadnu" za dvije godine.

Evo samo malih podataka 10 mjesta u kojim je do sada osvojio najvise glasova (85.03% prebrojanih glasova, ima trenutno 47,295 glasova ili 9.63%):

Novi Grad 4844
Novo Sarajevo 3970
Tuzla 3135
Centar 2909
Zenica 2433
Ilidza 2382
Stari Grad 1840
Gracanica 1508
Bihac 1414
Visoko 1379
Nivelacija

#3663 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by Nivelacija »

Znaci oko 53k do kraja 8-)

Fina je to masa koju je privukao iako ga pola federacije jos nije upoznalo
AmiĐa_Idriz

#3664 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by AmiĐa_Idriz »

KatarinaKosaca wrote:Ovim covjeku se mora jedno priznati. Ima simpatizere fanatike :D . Kao onomad SDP :D
Ili ko Željko samo da nije Čovke Komšić.

Zaista sramotno što čovjek ima simpatizere :roll:
neon-x

#3665 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by neon-x »

https://www.facebook.com/mirsadhadzikadic/

Sutra navecer ponovo ide live obracanje na facebook stranici. Od jucerasnjeg dana novih 1000 pratilaca. Definitivno se ide u formiranje stranke.
julisiz es grant

#3666 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by julisiz es grant »

Ja_Ja wrote:Hadzikadic samo treba istim intenzitetom da nastavi da radi u slijedece dvije godine. Razvijati kulturu "grass roots" kampanje, i polahko, birati saradnike i mjesta gdje ce da "napadnu" za dvije godine.

Evo samo malih podataka 10 mjesta u kojim je do sada osvojio najvise glasova (85.03% prebrojanih glasova, ima trenutno 47,295 glasova ili 9.63%):

Novi Grad 4844
Novo Sarajevo 3970
Tuzla 3135
Centar 2909
Zenica 2433
Ilidza 2382
Stari Grad 1840
Gracanica 1508
Bihac 1414
Visoko 1379
Jašta će :D Komedijaš.
seln

#3667 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by seln »

neon-x wrote:Definitivno se ide u formiranje stranke.
Odlicno, imamo definitivno premalo stranaka. :thumbup:
Nadzorna_ploca

#3668 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by Nadzorna_ploca »

Ko mu rece. :mrgreen:
Piklic

#3669 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by Piklic »

Ja sam glasao na bazi CV-a... :-D :-D
Reisova

#3670 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by Reisova »

Ljudi ima ovaj covjek u sebi stvarno nesto, pa ogromna je stvar iz prvog puta ovoliko privuci naroda. A normalno se ponasao nije harlaukao, pjevao, prepadao narod....tako da po meni ima u sebi nesto da.bi mogao privuci jos vece.mase..'...

Naravno dobio je moj glas a on toliko nije releventan jer nisam glasac SDA....
Ja_Ja

#3671 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by Ja_Ja »

Samo vi SDP-ejci svoju pricu pricajte. Ta zaludjenost vas je i kostala promjena u stranci kada su najpotrebnije bile pa ste i ostali na otpadcima poput Niksica i Becirovica. Zdra'o!
1Dante1

#3672 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by 1Dante1 »

Ja_Ja wrote:Samo vi SDP-ejci svoju pricu pricajte. Ta zaludjenost vas je i kostala promjena u stranci kada su najpotrebnije bile pa ste i ostali na otpadcima poput Niksica i Becirovica. Zdra'o!
Nek se koprcaju. :D
cLo

#3673 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by cLo »

Reisova wrote: A normalno se ponasao nije harlaukao, pjevao, prepadao narod...
Ovo je najbolje na temi!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Pa bravo majstorice :D :D :D Pa super!!!!!!
cLo

#3674 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by cLo »

Ajjjj kriterija, savrseno, u boc bockicu oslikan prosjecan bh politicar!!!! Bubamara se mora popeti na prste da dohvati te kriterije :D
neon-x

#3675 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by neon-x »

seln wrote:
neon-x wrote:Definitivno se ide u formiranje stranke.
Odlicno, imamo definitivno premalo stranaka. :thumbup:
Hahaha.. Zar nije bio prigovor da ne moze nista napraviti sto nema infrastrukturu i podrsku stranke. Ponudjena je platforma koja bi okupljala stranke oko progresivnih ideja ali stranke imaju svoje prioritete u vidu borbe za svoju guzicu. Ako ne zele da same rade na sebi onda neka se ne zale sto se formira nova stranka.
Locked