Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
KatarinaKosaca wrote:Nije tacno. Vi koji ste dali glas nesposobnom budzetliji Becirevicu glas, vi ste ti koji ste stavili Dzferovica u fotelju.
Nisam glasala Becirevica, niti ga volim. Ali sam glasala onig za kog mislim da ima sansi uci i pokazalo se tacno. Shvatite vise da nisu cestitke, zelje, pozdravi, nego umijece moguceg. A Amer je bio nemoguce. Bacen glas. I sto god o Rumenku mislila bolje od Dzaferovica.
Cekaj, ti si glasala za Komsica a nama govoris da smo trebali za Becirovica?! Ko je ovde lud?
Da niste glasali za Komsica (SDA isprdak) ne bi ste stavili Dzaferovica u fotelju.
ja nisam bacila glas, vi jeste. Ja nisam instalirala covic u fotelju vi jeste dzaferovica. Ja nisam glasala zeniku iako bi to bio moj izbor jer je zena znajuci da nema sansi i time prostrla cilim covicu. Vi ste glasali bisnjaka za kijeg ste znali da nema sanse, i da, ako ste imalo razmisljali, glasaci sda biraju svoje. A pretpostavljam da niste htjeli sda. Sta on ima sad od vasih glasova? Dzaferovic da[/quote]
Vecina politcke kreme ovdje na forumu nikad nije jasno rekla za koga ce glasati i za koga su glasali...samo nesto izokola vec godinama. Poslije izbora eto ih da drze politcke pridike
Naravno da si bacila, ako si kalkulisala tako precizno onda si morala znati da Komsic ima previse glasova.
Ideja glasanja za Hadzikadica nije samo u tome da ocekujes pobjedu. Neko je zelio i na taj nacin poslati poruku kako samom Hadzikadicu, tako i ostalim politicarima. Hadzikadicu u smislu da dodje u Bosnu i osnuje svoju stranku, ostalim politicarima da je vaznije voditi afirmativnu kampanju, a ne plasiti narod da su ovi drugi opasniji i gori po narod. Nije svako u stanju glasati protiv, nekome treba da glasa za kandidata kojeg smatra pravim, pa makar bio i bacen glas.
KatarinaKosaca wrote: ja nisam bacila glas, vi jeste. Ja nisam instalirala covic u fotelju vi jeste dzaferovica. Ja nisam glasala zeniku iako bi to bio moj izbor jer je zena znajuci da nema sansi i time prostrla cilim covicu. Vi ste glasali bisnjaka za kijeg ste znali da nema sanse, i da, ako ste imalo razmisljali, glasaci sda biraju svoje. A pretpostavljam da niste htjeli sda. Sta on ima sad od vasih glasova? Dzaferovic da
Kad te toliko zulja Dzaferovic sto nisi zaokruzila Becirevica? Da su kandidati bili samo Dzaferovic vs Becirovic i ja bi glasao za Komsica tako da moj glas nisam ja bacio nego ga je SDP bacio. Sto SDP nije "uzeo" Hadzikadica i kandidovao ga ispres SDP-a? Ili jos bolje sto se ljevica nije ujedinila pa kandidovala dva clana Mirsada i Borisu. Najlakse sad kukati svi glupi a mi pametni, mozda da vam damo licne iduci put pa da vi intelektualci za nas zaokruzujetw koga hocete.
mousstapha wrote:Naravno da si bacila, ako si kalkulisala tako precizno onda si morala znati da Komsic ima previse glasova.
Ideja glasanja za Hadzikadica nije samo u tome da ocekujes pobjedu. Neko je zelio i na taj nacin poslati poruku kako samom Hadzikadicu, tako i ostalim politicarima. Hadzikadicu u smislu da dodje u Bosnu i osnuje svoju stranku, ostalim politicarima da je vaznije voditi afirmativnu kampanju, a ne plasiti narod da su ovi drugi opasniji i gori po narod. Nije svako u stanju glasati protiv, nekome treba da glasa za kandidata kojeg smatra pravim, pa makar bio i bacen glas.
kmirsad wrote:Da... konačno... nema Čovića razbijača Bih...
Još da se onaj Govedarica kako postavi kao Dodikova baza, kao Predsjednik RS ili još bolje kao parlamentarna večina u RS-u......onda bih se radovao Miletovom izboru...
Pogledaj stanje na stranici CIK-a. U RS-u potop opozicije i njihovih kandidata. Ne samo to. Dodik i stranka su daleko brojniji i jači i od SDA. Danas, najjača stranka u BiH.
Znam... nema to... al dobro zvuči... nisu se ni trebali boriti i trošiti protiv Mileta i Željke... izboriti se parlamentarnu večinu u RS... a Željku i Mileta pustiti da idu za predsjednike...pušiona i Željka i Mile...
KatarinaKosaca wrote: ja nisam bacila glas, vi jeste. Ja nisam instalirala covic u fotelju vi jeste dzaferovica. Ja nisam glasala zeniku iako bi to bio moj izbor jer je zena znajuci da nema sansi i time prostrla cilim covicu. Vi ste glasali bisnjaka za kijeg ste znali da nema sanse, i da, ako ste imalo razmisljali, glasaci sda biraju svoje. A pretpostavljam da niste htjeli sda. Sta on ima sad od vasih glasova? Dzaferovic da
Kad te toliko zulja Dzaferovic sto nisi zaokruzila Becirevica? Da su kandidati bili samo Dzaferovic vs Becirovic i ja bi glasao za Komsica tako da moj glas nisam ja bacio nego ga je SDP bacio. Sto SDP nije "uzeo" Hadzikadica i kandidovao ga ispres SDP-a? Ili jos bolje sto se ljevica nije ujedinila pa kandidovala dva clana Mirsada i Borisu. Najlakse sad kukati svi glupi a mi pametni, mozda da vam damo licne iduci put pa da vi intelektualci za nas zaokruzujetw koga hocete.
mousstapha wrote:Naravno da si bacila, ako si kalkulisala tako precizno onda si morala znati da Komsic ima previse glasova.
Hadzikadic samo treba istim intenzitetom da nastavi da radi u slijedece dvije godine. Razvijati kulturu "grass roots" kampanje, i polahko, birati saradnike i mjesta gdje ce da "napadnu" za dvije godine.
Evo samo malih podataka 10 mjesta u kojim je do sada osvojio najvise glasova (85.03% prebrojanih glasova, ima trenutno 47,295 glasova ili 9.63%):
Novi Grad 4844
Novo Sarajevo 3970
Tuzla 3135
Centar 2909
Zenica 2433
Ilidza 2382
Stari Grad 1840
Gracanica 1508
Bihac 1414
Visoko 1379
Ja_Ja wrote:Hadzikadic samo treba istim intenzitetom da nastavi da radi u slijedece dvije godine. Razvijati kulturu "grass roots" kampanje, i polahko, birati saradnike i mjesta gdje ce da "napadnu" za dvije godine.
Evo samo malih podataka 10 mjesta u kojim je do sada osvojio najvise glasova (85.03% prebrojanih glasova, ima trenutno 47,295 glasova ili 9.63%):
Novi Grad 4844
Novo Sarajevo 3970
Tuzla 3135
Centar 2909
Zenica 2433
Ilidza 2382
Stari Grad 1840
Gracanica 1508
Bihac 1414
Visoko 1379
Ljudi ima ovaj covjek u sebi stvarno nesto, pa ogromna je stvar iz prvog puta ovoliko privuci naroda. A normalno se ponasao nije harlaukao, pjevao, prepadao narod....tako da po meni ima u sebi nesto da.bi mogao privuci jos vece.mase..'...
Naravno dobio je moj glas a on toliko nije releventan jer nisam glasac SDA....
Samo vi SDP-ejci svoju pricu pricajte. Ta zaludjenost vas je i kostala promjena u stranci kada su najpotrebnije bile pa ste i ostali na otpadcima poput Niksica i Becirovica. Zdra'o!
Ja_Ja wrote:Samo vi SDP-ejci svoju pricu pricajte. Ta zaludjenost vas je i kostala promjena u stranci kada su najpotrebnije bile pa ste i ostali na otpadcima poput Niksica i Becirovica. Zdra'o!
neon-x wrote:Definitivno se ide u formiranje stranke.
Odlicno, imamo definitivno premalo stranaka.
Hahaha.. Zar nije bio prigovor da ne moze nista napraviti sto nema infrastrukturu i podrsku stranke. Ponudjena je platforma koja bi okupljala stranke oko progresivnih ideja ali stranke imaju svoje prioritete u vidu borbe za svoju guzicu. Ako ne zele da same rade na sebi onda neka se ne zale sto se formira nova stranka.