Pelješki most - ko koga zeza

Post Reply
Edin H.

#3651 Re: Pelješki most - ko koga zeza

Post by Edin H. »

seln wrote:
Camo cloga cpbina cpacaba.
Jesi li ti lufto casove kada se ucila cirilica? :D
Edin H.

#3652 Re: Pelješki most - ko koga zeza

Post by Edin H. »

славянин wrote:
exliberal-ex wrote:
Cinjenica je da ce Kosovo prije ili kasnije postat clanica UN i to je fakt, u cemu je problem.

Opet te pitam sta ces radit kad Hrvatska otvori most?
Nista - kontrirati na forumu :D
Image
славянин

#3653 Re: Pelješki most - ko koga zeza

Post by славянин »

seln wrote:
Ni tebi strana za koju navijas.
Ja navijam za Bosnu drzavu tri naroda , sekukarnu i nezavisnu.Ne znam kao kod tebe to tangira.
LBVIEW

#3654 Re: Pelješki most - ko koga zeza

Post by LBVIEW »

Edin H. wrote:
славянин wrote:
exliberal-ex wrote:
Cinjenica je da ce Kosovo prije ili kasnije postat clanica UN i to je fakt, u cemu je problem.

Opet te pitam sta ces radit kad Hrvatska otvori most?
Nista - kontrirati na forumu :D
Image
Interesantno da na provlacenje prijetnje kako "ili ce Bosnjaci po srpskom/hrvatskom diktatu ili ih nece biti" nemas komentar, dok na odgovor postiras slicice. ;-)
славянин

#3655 Re: Pelješki most - ko koga zeza

Post by славянин »

Srpski / Hrvatski diktat znaci razlaz - ako nam Bosnjaci/Muslimani odluce da idu tom Bosnjackom stranom onda da se djaba ne patimo nego odmah da se razidjemo - ili da se tako gledamo preko entitetskih ili oojih linija dok ne dodje pogodno vrijeme pa opet razlaz.
seln

#3656 Re: Pelješki most - ko koga zeza

Post by seln »

славянин wrote: Ja navijam za Bosnu drzavu tri naroda , sekukarnu i nezavisnu..

Da - ti i Dodik...
seln

#3657 Re: Pelješki most - ko koga zeza

Post by seln »

славянин wrote:Srpski / Hrvatski diktat znaci razlaz - ako nam Bosnjaci/Muslimani odluce da idu tom Bosnjackom stranom onda da se djaba ne patimo nego odmah da se razidjemo - ili da se tako gledamo preko entitetskih ili oojih linija dok ne dodje pogodno vrijeme pa opet razlaz.
Kazem ja - Bosnjaci, naguzite se i namazite pakas vazelinom.
Inace nas srbi i hrvati nece voleti, a to znaci razlaz, a mozda i nestanak jednog naroda, jer muslimanski narod ne moze da s odbrani ako bude rata ovdje.
seln

#3658 Re: Pelješki most - ko koga zeza

Post by seln »

LBVIEW wrote:
Edin H. wrote:
славянин wrote: Nista - kontrirati na forumu :D
Image
Interesantno da na provlacenje prijetnje kako "ili ce Bosnjaci po srpskom/hrvatskom diktatu ili ih nece biti" nemas komentar, dok na odgovor postiras slicice. ;-)
Pusti ga, covek pokusava da bude obektivan... poslije nekoliko hiljada postova na forumu.
славянин

#3659 Re: Pelješki most - ko koga zeza

Post by славянин »

seln wrote:
славянин wrote:Srpski / Hrvatski diktat znaci razlaz - ako nam Bosnjaci/Muslimani odluce da idu tom Bosnjackom stranom onda da se djaba ne patimo nego odmah da se razidjemo - ili da se tako gledamo preko entitetskih ili oojih linija dok ne dodje pogodno vrijeme pa opet razlaz.
Inace nas srbi i hrvati nece voleti, a to znaci razlaz, a mozda i nestanak jednog naroda, jer muslimanski narod ne moze da s odbrani ako bude rata ovdje.
Ne nego znaci ako 2 jede g*vna ne mora i treci - jer ako i treci krene onda bolje da svako u svom cosku ih jede.Sto se tice rata - teritorije su podijeljene u zadnjem.
LBVIEW

#3660 Re: Pelješki most - ko koga zeza

Post by LBVIEW »

exliberal-ex wrote:
LBVIEW wrote:
exliberal-ex wrote:
Ah vidim prozivka....niko nije smisljeno odgovorio na moj upis nego je pocelo opet sa upadicama...vidim sad sam i precanin :D
Nego da vas nesto pitam....hoce li ista prica ici i kad hrvatska otvori most...
Koji smislen upis, mozda cinizam i lose upakovana prijetnja? K'o biva ta ce Bosnjaci, Srbija i Hrvatska ce to po svome? Ponovit cu, ako je tako"sto se ne ocepite, a? Radi guza, a? Kako ono rece S Lisica?
Jah sad bi ja trebao da napisem sto vi neukinete entiete ako mozete...mislim kakva je ovo glupa rasprava, ja sam naveo samo istorijske cinjenice koje ti nisi porekao nego pokusavas da impliciras da ja pokusavam provuci neku skrivenu poruku !?

slusam Lbview ja nemam nikakvog razloga da taj most branim niti hvalim..mozda ga necu nikad preci, em sto nisam vise dole em sto dolazim dole sve redje i redje .....zato pokusavam da gledam realno.
Za tebe je realno "ili ce Bosnjaci igrati po srpskom/hrvatskom diktatu ili ih nece biti", hebo te nije niko blesav pa ne konta sta uvijeno porucujes. Pa te ja fino podsjetih na vas debakl 95-e,kad se kako-tako uspostavio balans u nouruzanju. Ove sto ih Vasingtonski sporazum spasi potpunog poraza 93-e da ne spominjem.
Zapamti da su ta vremena za nama - nema vise nenaoruzanih, a bude li sranja, niti ce stati na mijesanju vasih matica, niti unutar granica BiH.
славянин

#3661 Re: Pelješki most - ko koga zeza

Post by славянин »

Mrska Amerika zaustavi da Armija ne oslobodi cijelu zemlju , zavjera vatikana.
seln

#3662 Re: Pelješki most - ko koga zeza

Post by seln »

славянин wrote:
seln wrote:
Ne nego znaci ako 2 jede g*vna ne mora i treci - jer ako i treci krene onda bolje da svako u svom cosku ih jede.Sto se tice rata - teritorije su podijeljene u zadnjem.
E, tu se slazem sa tobom... Bosnjaci bi trebali manje pricati, a vise se naoruzavati.
Pa kad krene jebavanje keve, onda bar da bude kaljektivnaja raspaljotka, kako bi to rekao srpski bog Putin.
славянин

#3663 Re: Pelješki most - ko koga zeza

Post by славянин »

I ko ce poceti taj rat ?????
seln

#3664 Re: Pelješki most - ko koga zeza

Post by seln »

славянин wrote:Mrska Amerika zaustavi da Armija ne oslobodi cijelu zemlju , zavjera vatikana.
Ali su tako stvorili drzavu tri ravnpravna naroda, zar ne? :-)
LBVIEW

#3665 Re: Pelješki most - ko koga zeza

Post by LBVIEW »

славянин wrote:Mrska Amerika zaustavi da Armija ne oslobodi cijelu zemlju , zavjera vatikana.
Pitaj djenerala ti S Lisicu.
seln

#3666 Re: Pelješki most - ko koga zeza

Post by seln »

славянин wrote:I ko ce poceti taj rat ?????
Onaj ko ga je i do sada pocinjao.
славянин

#3667 Re: Pelješki most - ko koga zeza

Post by славянин »

seln wrote:
Trebali su pustiti budale 93 samo da se blokada nastavi i da HV posalje jedinice samo da drzi liniju 6 mjeseci.A te 93 na Igmanu isto vatikat zavjera pa umao na bradinu ne izbise mladicevi.
LBVIEW

#3668 Re: Pelješki most - ko koga zeza

Post by LBVIEW »

Vi ne ratujete protiv naoruzanog protivnika, dakle tesko, osim ako Bakir ne proda sve naoruzanje.
славянин

#3669 Re: Pelješki most - ko koga zeza

Post by славянин »

seln wrote:
Ako mislis na Srbe - ako ovakva situacija ostane za 20-39 godina ces imati granicni prelaz prema lukavici..
seln

#3670 Re: Pelješki most - ko koga zeza

Post by seln »

славянин wrote:
seln wrote:
Ako mislis na Srbe - ako ovakva situacija ostane za 20-39 godina ces imati granicni prelaz prema lukavici..
More bit bidne. kako rece Cenga... tvoje je da se nadas.
seln

#3671 Re: Pelješki most - ko koga zeza

Post by seln »

славянин wrote:
seln wrote:
Trebali su pustiti budale 93 samo da se blokada nastavi i da HV posalje jedinice samo da drzi liniju 6 mjeseci.A te 93 na Igmanu isto vatikat zavjera pa umao na bradinu ne izbise mladicevi.
Ta blokada je prestala jer je HVO+HV ispusio u Srednjoj Bosni. I uopste nemam dvojbe za koga si ti navijao.
LBVIEW

#3672 Re: Pelješki most - ko koga zeza

Post by LBVIEW »

славянин wrote:
seln wrote:
Koju blokadu, ta tzv. vojska AVO je bila na kolljenima - blokadu su morali povuci da ne bi bili pometeni u srednjoj Bosni.Sto se bradonja tice, mogli su oni kurac moj izaci, kad su 7-a muslimanska i 17-a Krajiska izasle na Igman ni metra dalje.
LBVIEW

#3673 Re: Pelješki most - ko koga zeza

Post by LBVIEW »

seln wrote: Ta blokada je prestala jer je HVO+HV ispusio u Srednjoj Bosni. I uopste nemam dvojbe za koga si ti navijao.
On ih je privatao na Vlasicu. :D
славянин

#3674 Re: Pelješki most - ko koga zeza

Post by славянин »

I sta ispusio u srednjoj Bosni , znaci Vitez,Zepce,Kiseljak,Novi Travnik ,Jajce - sve to palo .... :lol: e poznato mi je ovo “Ameri nas zaustavise”

Znas koliko je “herceg bosnu” bolilo nesto za srednjom Bosnom- cak sta vise da je palo sta i kakav masakr da se desio samo bi lakse ukinuli da igla ne moze proci i onda krenuli da “ciste” po Hercegovini.

Sto se tice Igmana - pitaj mozda ko je bio gore kako je to izgledalo.
Last edited by славянин on 07/01/2019 22:32, edited 1 time in total.
seln

#3675 Re: Pelješki most - ko koga zeza

Post by seln »

славянин wrote:I sta ispusio u srednjoj Bosni , znaci Vitez,Zepce,Kiseljak,Novi Travnik ,Jajce - sve to palo .... :lol: e poznato mi je ovo “Ameri nas zaustavise”
Imas li ti nesto smisleno na temu ili ces nam i dalje obajsnjavati srpski pogled na svetsku politiku?
Post Reply