Zahiragić opet jaše
- Čudna sorta
#3651 Re: Zahiragić opet jaše
Ne znam da se na našoj političkoj sceni pojavio više antipatičan lik od ovog SDA-ovskog uhljeba, iako mu je zaista jaka konkurencija. Djeluje bahato, nekulturno, nepristojno... iritantan i pojavom i govorom. Neko je napisao da se ubio za SNSD-a, a meni stvarno djeluje kao neka mlađa, bošnjačka verzija Dodika. A da ne govorim o toliko jadnim ulizivačkim postovima hvalisanja Izetbegovića. Ja ne znam kad pročita te svoje statuse kako mu ne bude muka, kako sam sebi nije jadan i bijedan.
Inače pravi predstavnik partije iz koje dolazi.
Ja se iskreno nadam da im je kraj na ovim izborima... jer ako ovakvi tipovi dobiju i 100 glasova mi zaista nismo ništa bolje ni zaslužili. Ja jednostavno ne želim vjerovati da mladi ljudi mogu glasati za ovakve predstavnike.
Ja se iskreno nadam da im je kraj na ovim izborima... jer ako ovakvi tipovi dobiju i 100 glasova mi zaista nismo ništa bolje ni zaslužili. Ja jednostavno ne želim vjerovati da mladi ljudi mogu glasati za ovakve predstavnike.
- Logovan
#3652 Re: Zahiragić opet jaše
Kolika podrška na facebooku za ovog sda-ovskog uhljeba. 
-
Hakiz
#3653 Re: Zahiragić opet jaše
A najgore u svemu tome je činjenica da njemu protivnici i neprijatelji nisu Dodik, UZP-ovci itd, nego "njegovi", Bošnjaci čija je "krivica" to što su iz drugih partija i stranaka. Lako će on sa Dodikom i sličnima naći zajednički jezik. Isti se lako prepoznaju i dogovore.Čudna sorta wrote:Ne znam da se na našoj političkoj sceni pojavio više antipatičan lik od ovog SDA-ovskog uhljeba, iako mu je zaista jaka konkurencija. Djeluje bahato, nekulturno, nepristojno... iritantan i pojavom i govorom. Neko je napisao da se ubio za SNSD-a, a meni stvarno djeluje kao neka mlađa, bošnjačka verzija Dodika. A da ne govorim o toliko jadnim ulizivačkim postovima hvalisanja Izetbegovića. Ja ne znam kad pročita te svoje statuse kako mu ne bude muka, kako sam sebi nije jadan i bijedan.
- Čudna sorta
#3654 Re: Zahiragić opet jaše
Nesumnjivo da će se dogovoriti i naći zajednički jezik jer imaju apsolutno iste interese. Sve ja to razumijem, ali nikada ni neće biti jasni ljudi koji mogu podržavati ovakve kandidate, jednostavno mene bi bilo sramota da me neko ovakav predstavlja.Hakiz wrote:A najgore u svemu tome je činjenica da njemu protivnici i neprijatelji nisu Dodik, UZP-ovci itd, nego "njegovi", Bošnjaci čija je "krivica" to što su iz drugih partija i stranaka. Lako će on sa Dodikom i sličnima naći zajednički jezik. Isti se lako prepoznaju i dogovore.Čudna sorta wrote:Ne znam da se na našoj političkoj sceni pojavio više antipatičan lik od ovog SDA-ovskog uhljeba, iako mu je zaista jaka konkurencija. Djeluje bahato, nekulturno, nepristojno... iritantan i pojavom i govorom. Neko je napisao da se ubio za SNSD-a, a meni stvarno djeluje kao neka mlađa, bošnjačka verzija Dodika. A da ne govorim o toliko jadnim ulizivačkim postovima hvalisanja Izetbegovića. Ja ne znam kad pročita te svoje statuse kako mu ne bude muka, kako sam sebi nije jadan i bijedan.
Samo podržavanje i veličanje politike koja nas je dovela do bijede, siromaštva, uništenog obrazovanja, odlaska mladih, nesigurnost građana, mito, korupcija, uništeno zdravstvo, ustvari uništeno sve što je moglo biti uništeno, i on opet piše hvalospjeve o SDA kandidatima i njihovoj vladavini sve ove godine, a država se raspada. Ja ponekad kad čitam njegove, i postove sličnih njemu, mislim da li mi živimo u istoj državi, da li oni žive u nekom paralelnom svijetu, da li oni uopšte imaju dodira sa stvarnošću...
Ali vrhunac licemjerstva je pozivanje na vjeru i Boga.
-
Hakiz
#3655 Re: Zahiragić opet jaše
Bog, vjera, i nacija uz njih su u službi sprečavanja kritike.
-
addy_sa
#3656 Re: Zahiragić opet jaše
mozda ovu temu prebaciti na politiku, ipak je rijec o gospodinu kandidatu potencijalnom skupstinskom zastupniku?
- AmiĐa_Idriz
#3657 Re: Zahiragić opet jaše
Tebra moj, promjenio sam apsolutno mišljenje o ezdea nakon što si se ti priključio njima. Do pobjede!Logovan wrote:Kolika podrška na facebooku za ovog sda-ovskog uhljeba.
-
DonieBrasco
#3658 Re: Zahiragić opet jaše
SDA se poistovjecuje sa Bogom, po njima je po islamu glasati za SDA, a oni kradu i pljackaju na Allahovom putu.Hakiz wrote:Bog, vjera, i nacija uz njih su u službi sprečavanja kritike.
Ne samo ovaj lik nego vecina njih SDA clanova i simpatizera, puna im usta vjere, Boga, islama, strasno na sta se pozivaju a cime se bave u stvarnom zivotu.
- HAVANA
#3659 Re: Zahiragić opet jaše
Pa sta ce,drugo nista ne znaju a ljudi im pustili.Papak kad uzme furseta ne staje.On crpi,sisa,ne zna stvoriti novu vrijednost...
-
broj dva
#3660 Re: Zahiragić opet jaše
Budući član predsjedništva, nakon što odradi godinicu-dvije za neku malverzaciju koju će kasnije opravdati kao 'spakovali mi politički protivnici'addy_sa wrote:mozda ovu temu prebaciti na politiku, ipak je rijec o gospodinu kandidatu potencijalnom skupstinskom zastupniku?
- vješalica
#3661 Re: Zahiragić opet jaše
Najsurovija istina sa kojom utucane i zaostale mase neće da se pomire. Uvijek iznova im lijepo vidjeti religijski nastrojene njuške po gradu,rekli bi svi da nam je lijepo idealno,ali nikad goreg naroda i najgorih osobina nisam vidjela.A zna se šta islam kao religija koju oni slijede kazuje o tome....DonieBrasco wrote:SDA se poistovjecuje sa Bogom, po njima je po islamu glasati za SDA, a oni kradu i pljackaju na Allahovom putu.Hakiz wrote:Bog, vjera, i nacija uz njih su u službi sprečavanja kritike.
Ne samo ovaj lik nego vecina njih SDA clanova i simpatizera, puna im usta vjere, Boga, islama, strasno na sta se pozivaju a cime se bave u stvarnom zivotu.
- seln
#3662 Re: Zahiragić opet jaše
Ali vidis koliki papci... "do pobjede" partije koja je vec godinama na vlasti.AmiĐa_Idriz wrote:Tebra moj, promjenio sam apsolutno mišljenje o ezdea nakon što si se ti priključio njima. Do pobjede!Logovan wrote:Kolika podrška na facebooku za ovog sda-ovskog uhljeba.
- Xavier1
#3663 Re: Zahiragić opet jaše
Snalazljiv momak. Svaka mu cast. Samo sebe i treba gledati.
- HAVANA
#3664 Re: Zahiragić opet jaše
Pa nek ide u biznis,otvori firmu,nesta... kad je snalazljiv.Svi snalazljivi kad se treba sirotinji na kosti navalit.Pleme vam jebem seljacko i nesposobno.Alah,bog,stranka,tender,parking,poslovni prostor...Snalazljivi.Dabogda se kod sebije na klinici snalazili za terapiju.
-
addy_sa
#3665 Re: Zahiragić opet jaše
moze li ko ovo prebaciti u politiku ?
Pa da na miru fino argumentovano pisemo da ne kazem mezimo kandidata onako elokventnog
Pa da na miru fino argumentovano pisemo da ne kazem mezimo kandidata onako elokventnog
- triconja
#3666 Re: Zahiragić opet jaše
Jaro smanji dozivljajHAVANA wrote:nesta
-
broj dva
#3667 Re: Zahiragić opet jaše
Šta mislite kolike su šanse da mladi&perspektivni Zahiraga posjećuje forum da vidi šta se o njemu piše ?
- HAVANA
#3668 Re: Zahiragić opet jaše
Zaboli me qrac,eto sta mislim.
- dječak sa šibicama
#3669 Re: Zahiragić opet jaše
Begove nikada nije zanimalo sta obicna raja misli o njima.broj dva wrote:Šta mislite kolike su šanse da mladi&perspektivni Zahiraga posjećuje forum da vidi šta se o njemu piše ?
- spreca
#3670 Re: Zahiragić opet jaše
neka ga ......mozemo i mi jahatibroj dva wrote:Šta mislite kolike su šanse da mladi&perspektivni Zahiraga posjećuje forum da vidi šta se o njemu piše ?
- dr.gog
- Grijem se na: briketi kanabisa
- Horoskop: Vodolija
#3671 Re: Zahiragić opet jaše
Pravi begovi su pod zemljom, zaključno sa 1995-om godinom.dječak sa šibicama wrote:
Begove nikada nije zanimalo sta obicna raja misli o njima.
-
broj dva
#3672 Re: Zahiragić opet jaše
Ako su begovi i age na Zahigaru spali i nek su nestali s lica zemlje.dječak sa šibicama wrote:Begove nikada nije zanimalo sta obicna raja misli o njima.broj dva wrote:Šta mislite kolike su šanse da mladi&perspektivni Zahiraga posjećuje forum da vidi šta se o njemu piše ?
A jeste, kada ga gledam i slušam prva asocijacija mi je na aristokrate, plemiće, sofisticiranost i kulturu...
- JThomas
#3673 Re: Zahiragić opet jaše
kako ti ono jednom napisa, hajmo malo ID broj, taksa na istaknutu firmu pa da te vidimo...HAVANA wrote:Pa nek ide u biznis,otvori firmu,nesta... kad je snalazljiv.Svi snalazljivi kad se treba sirotinji na kosti navalit.Pleme vam jebem seljacko i nesposobno.Alah,bog,stranka,tender,parking,poslovni prostor...Snalazljivi.Dabogda se kod sebije na klinici snalazili za terapiju.
- Banksy
#3674 Re: Zahiragić opet jaše
Na plakatima, glavuša mu je počesto uz onu predsjedničkog kandidata, pa se vi lagano pripremajte.
- Cherry-Cherry
#3675 Re: Zahiragić opet jaše
Čita redovno.broj dva wrote:Šta mislite kolike su šanse da mladi&perspektivni Zahiraga posjećuje forum da vidi šta se o njemu piše ?