Fočaci.duminjo wrote:moonca wrote:Ima dosta brakova gdje samo muskarac radi ,donosi novac.duminjo wrote:Nedovno onako SA poznanicom pricamo opusteno i rece mi da IMA pun vrag muskaraca koji nece nista da rade, igraju kuci igrica, dok zene rintaju i traze za njih posao ili ih guraju da oni nadju posao Pa Koji bilo...samo eto neka se Radi, Ali oni jednostavno za sve imaju izgovor i nece da rade. Od cega placaju rezije, kako sebi uzimaju odjecu, osnovne stvari za zivot...odakle?
Kaze kako IMA jednu drugaricu koja radi i momku daje djeparac i trpi GA tako jer kao Voli GA![]()
Poznajete li ovakve?
Sta BI SA ovakvima?
Kako ovakvima pomoci?
Znam, nezaposlenost, losi poslovi, uslovi... Al jebiga mora se nesto raditi. Pa gdje ces dozvoliti da sjedis kuci cijeli boziji dan i da ti zena/djevojka daje za kafu, kaladont ili gace.Ja jednostavno nisam vjerovo da ovakvi postoje
Doduse , ne znam da li postoji zena da moze tako isto sebi priustiti u naseim okolnostima.
Ipak mislim da takvi muskrci imaju neki mentalni poremecaj. Znam slucaj bracnog para -izbjeglice u Kanadi ,muz nikada nije htjio da radi (ne znam tacno razlog) prima minumalnu socijalnu pomoc ali kuva, cisti kucu brine o sinu dok je zena radi .
Donekle razumijem tu djevojku sto daje djeparac momku - vjerovatno je ok sa svim, osim da radi bilo sto.
Ma kakva kuca, kakva djeca. Ona Kaze da ovi ne rade bas nista i Jos, kad zena dodje sa posla, idu pitanja "gdje si ti do sada"
Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Ramzess Veliki
#3651 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
- ho oponopono
#3652 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
...liječenje...sve im se sjati, pukla garnitura lažnih noktiju, vrhovi ispucali...otpao umetak...smori ih ono 329 selfija jedne poze ...valja to sve propratiti...zoomba wrote:Cemu onda nabijanje mana ako ste ga vec prije takvoga izabrale
...pa handre frajere hoblajući ga po svom nekom zamišljenom zacrtanom skeri jusu...i opet joj ne valja te zajaše drugog dok trepneš jebote...tako hendluje svakodnevnicu...
-
ovo_mi_je_nick
#3653 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Zašto dižete nos kad vam momak ide u teretanu ili se bavi nekim dr.sportom? Bojite se da ne postane zgodniji pa time i uočljivija meta ostalim ženkama.
A kad se vi sređujete to je jer se osjećate odlično. Nikako zbog toga da mamite druge oči na sebe
A kad se vi sređujete to je jer se osjećate odlično. Nikako zbog toga da mamite druge oči na sebe
-
ovo_mi_je_nick
#3654 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Poznajem takvu žensku osobu. Ta ženska osoba je drugu pritiskala da se vjenčaju jer ona radi, nije bitno ko donosi kući novac bitno je da žive zajedno i da rodi dijete a biće para, ona zarađuje dovoljno. I muškadija pristane.duminjo wrote:Nedovno onako SA poznanicom pricamo opusteno i rece mi da IMA pun vrag muskaraca koji nece nista da rade, igraju kuci igrica, dok zene rintaju i traze za njih posao ili ih guraju da oni nadju posao Pa Koji bilo...samo eto neka se Radi, Ali oni jednostavno za sve imaju izgovor i nece da rade. Od cega placaju rezije, kako sebi uzimaju odjecu, osnovne stvari za zivot...odakle?
Kaze kako IMA jednu drugaricu koja radi i momku daje djeparac i trpi GA tako jer kao Voli GA![]()
Poznajete li ovakve?
Sta BI SA ovakvima?
Kako ovakvima pomoci?
Znam, nezaposlenost, losi poslovi, uslovi... Al jebiga mora se nesto raditi. Pa gdje ces dozvoliti da sjedis kuci cijeli boziji dan i da ti zena/djevojka daje za kafu, kaladont ili gace.Ja jednostavno nisam vjerovo da ovakvi postoje
Kasnije kad joj dotuži počne da kmeči i da se žali.
Kako pomoći ? Tako što one koji se vole do neba i zvijezda odgovarati od braka, taman da će sutra ostati sterilni i kitare mlohave i sisa do pupka, dok ne dobiju stalno zaposlenje i otplate bar pola stana- kuće.
-
djana h
#3655 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Da, ljutimo se jer ne želimo mišićavog i muškarca u dobroj formi.ovo_mi_je_nick wrote:Zašto dižete nos kad vam momak ide u teretanu ili se bavi nekim dr.sportom? Bojite se da ne postane zgodniji pa time i uočljivija meta ostalim ženkama.
Naš san je pivopija u fotelji sa velikim stomakom.
Takvog ga neće htjeti nijedna druga i ostace zauvijek u našem dnevnom boravku
-
zoomba
#3656 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Najdosadnije zene su ovde na forumu , samo pametuju , inate se , ne znaju za zezanciju , cjepidlace , hoce sve a ne daju nista , za sve im je kriv drugi i deceniju tako u krug po forumu, neostvarene zene .. osim par izuzetaka i manjini 
- ho oponopono
#3657 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
...vala baš...pogotovo ove teške kategorije mačkozile preko 25+...
...a šta će jade, nego da kokodaču okolo...do sljedećeg logovanja...niko ih ne ferma...ufate se za replike...duplike...pa pile aman...
- ho oponopono
#3658 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
....pojebaće ga neka usput...u onom six pack-u...uživati...ovo_mi_je_nick wrote:Zašto dižete nos kad vam momak ide u teretanu ili se bavi nekim dr.sportom? Bojite se da ne postane zgodniji pa time i uočljivija meta ostalim ženkama.
-
Paco
#3659 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
ho oponopono wrote:
....pojebaće ga neka usput...u onom six pack-u...uživati......a do jučer imao pun pupak onih paholjaka...salo se pregibalo...podrig za podrigom...dok šalta te ve...i češe muda...sad se fenseriše...to vježba, bradu gladi, baca tuš više puta...pih...
Tito si ove igre
- ortodont
#3660 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
ho oponopono wrote: pun pupak onih paholjaka...
-
ovo_mi_je_nick
#3661 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Pupak
pahuljaka 
-
djana h
#3662 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
ho oponopono wrote:....pojebaće ga neka usput...u onom six pack-u...uživati...ovo_mi_je_nick wrote:Zašto dižete nos kad vam momak ide u teretanu ili se bavi nekim dr.sportom? Bojite se da ne postane zgodniji pa time i uočljivija meta ostalim ženkama.
A kad se vi sređujete to je jer se osjećate odlično. Nikako zbog toga da mamite druge oči na sebe...a do jučer imao pun pupak onih paholjaka...salo se pregibalo...podrig za podrigom...dok šalta te ve...i češe muda...sad se fenseriše...to vježba, bradu gladi, baca tuš više puta...pih...
- Ramzess Veliki
#3663 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
.
Vec komentarisao.
Vec komentarisao.
-
moonca
#3664 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
zoomba wrote:Najdosadnije zene su ovde na forumu , samo pametuju , inate se , ne znaju za zezanciju , cjepidlace , hoce sve a ne daju nista , za sve im je kriv drugi i deceniju tako u krug po forumu, neostvarene zene .. osim par izuzetaka i manjini
Ovaj zoomba je pravo dijete.
- Euridika
- Globalna šefica
#3665 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Većinom ti što hodaju puno po teretanama postaju zgodniji samo da bi gledali vlastiti odraz u ogledalu. Oni žene ni ne primjećuju, tako da te opasnosti nema.ovo_mi_je_nick wrote:Zašto dižete nos kad vam momak ide u teretanu ili se bavi nekim dr.sportom? Bojite se da ne postane zgodniji pa time i uočljivija meta ostalim ženkama.
OT: Ne smeta mi, i ja idem na fitness. Nek ide ili ne ide, nek se bavi čim želi od rekreacije. Ja ne idem da bih privlačila tuđe poglede, već zbog svojeg zdravlja i kondicije. I ne ogledam se u svakom ogledalu u teretani (osim povremeno dok vježbam, pa gledam da li pravilno izvodim vježbu, je li mi držanje ispravno i sl.).
- Euridika
- Globalna šefica
#3666 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Zoomba, forum je zafrkancija, naprđivanje, gubljenje vremena ... i ponekad koje zrno mudrosti.zoomba wrote:Najdosadnije zene su ovde na forumu , samo pametuju , inate se , ne znaju za zezanciju , cjepidlace , hoce sve a ne daju nista , za sve im je kriv drugi i deceniju tako u krug po forumu, neostvarene zene .. osim par izuzetaka i manjini
- Bloo
- Globalna šefica
#3667 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Lik koji koristi izraz ženke... ne znam zašto mu iko odgovara na bilo kakve njegove nebuloze.Euridika wrote:Većinom ti što hodaju puno po teretanama postaju zgodniji samo da bi gledali vlastiti odraz u ogledalu. Oni žene ni ne primjećuju, tako da te opasnosti nema.ovo_mi_je_nick wrote:Zašto dižete nos kad vam momak ide u teretanu ili se bavi nekim dr.sportom? Bojite se da ne postane zgodniji pa time i uočljivija meta ostalim ženkama.
A kad se vi sređujete to je jer se osjećate odlično. Nikako zbog toga da mamite druge oči na sebe![]()
OT: Ne smeta mi, i ja idem na fitness. Nek ide ili ne ide, nek se bavi čim želi od rekreacije. Ja ne idem da bih privlačila tuđe poglede, već zbog svojeg zdravlja i kondicije. I ne ogledam se u svakom ogledalu u teretani (osim povremeno dok vježbam, pa gledam da li pravilno izvodim vježbu, je li mi držanje ispravno i sl.).
- Zejnep
#3668 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Bloo wrote:Lik koji koristi izraz ženke... ne znam zašto mu iko odgovara na bilo kakve njegove nebuloze.Euridika wrote:Većinom ti što hodaju puno po teretanama postaju zgodniji samo da bi gledali vlastiti odraz u ogledalu. Oni žene ni ne primjećuju, tako da te opasnosti nema.ovo_mi_je_nick wrote:Zašto dižete nos kad vam momak ide u teretanu ili se bavi nekim dr.sportom? Bojite se da ne postane zgodniji pa time i uočljivija meta ostalim ženkama.
A kad se vi sređujete to je jer se osjećate odlično. Nikako zbog toga da mamite druge oči na sebe![]()
-
ovo_mi_je_nick
#3669 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Izraz ženka je za one koje žele kontrolu, svima da kažu kako da pišu, jedu i ponašaju se. Kad se govori pastuh, to vam ne smeta
- superiska
#3670 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Bloo wrote:Lik koji koristi izraz ženke... ne znam zašto mu iko odgovara na bilo kakve njegove nebuloze.Euridika wrote:Većinom ti što hodaju puno po teretanama postaju zgodniji samo da bi gledali vlastiti odraz u ogledalu. Oni žene ni ne primjećuju, tako da te opasnosti nema.ovo_mi_je_nick wrote:Zašto dižete nos kad vam momak ide u teretanu ili se bavi nekim dr.sportom? Bojite se da ne postane zgodniji pa time i uočljivija meta ostalim ženkama.
-
zoomba
#3671 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Pa i jesam necije dijetemoonca wrote:zoomba wrote:Najdosadnije zene su ovde na forumu , samo pametuju , inate se , ne znaju za zezanciju , cjepidlace , hoce sve a ne daju nista , za sve im je kriv drugi i deceniju tako u krug po forumu, neostvarene zene .. osim par izuzetaka i manjini![]()
Ovaj zoomba je pravo dijete.
Pogledaj se...
- Dr Kova
#3672 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
ho oponopono wrote:
....pojebaće ga neka usput...u onom six pack-u...uživati......a do jučer imao pun pupak onih paholjaka...salo se pregibalo...podrig za podrigom...dok šalta te ve...i češe muda...sad se fenseriše...to vježba, bradu gladi, baca tuš više puta...pih...
-
zoomba
#3673 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Euridika wrote:Zoomba, forum je zafrkancija, naprđivanje, gubljenje vremena ... i ponekad koje zrno mudrosti.zoomba wrote:Najdosadnije zene su ovde na forumu , samo pametuju , inate se , ne znaju za zezanciju , cjepidlace , hoce sve a ne daju nista , za sve im je kriv drugi i deceniju tako u krug po forumu, neostvarene zene .. osim par izuzetaka i manjiniŠto ovo preozbiljno shvataš? Čuj "hoće sve, a ne daju ništa"? A šta bi to trebale da ti daju putem foruma, odnosno šta to dobijaju putem foruma?
![]()
Samo bacamo šuplju, isto kao i vi, vi ste i gori, vi se svađate i oko politike, sporta, religije/filozofije i sl. s potpunim anonimusima, kao da vam život o tome ovisi...
Ma previse zatezete , opustite se malo
-
moonca
#3674 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Hvala na komplimentu.zoomba wrote:Pa i jesam necije dijetemoonca wrote:zoomba wrote:Najdosadnije zene su ovde na forumu , samo pametuju , inate se , ne znaju za zezanciju , cjepidlace , hoce sve a ne daju nista , za sve im je kriv drugi i deceniju tako u krug po forumu, neostvarene zene .. osim par izuzetaka i manjini![]()
Ovaj zoomba je pravo dijete.![]()
Pogledaj se...
- Euridika
- Globalna šefica
#3675 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Nemam pojma, valjda mi trebao odmor od mentalno-živčanih napora na poslu, pa komentirala na prvi post na koji sam naletjela.Bloo wrote:Lik koji koristi izraz ženke... ne znam zašto mu iko odgovara na bilo kakve njegove nebuloze.Euridika wrote:Većinom ti što hodaju puno po teretanama postaju zgodniji samo da bi gledali vlastiti odraz u ogledalu. Oni žene ni ne primjećuju, tako da te opasnosti nema.ovo_mi_je_nick wrote:Zašto dižete nos kad vam momak ide u teretanu ili se bavi nekim dr.sportom? Bojite se da ne postane zgodniji pa time i uočljivija meta ostalim ženkama.
I really, really miss you.