Ludzak wrote:
Ja bih najviše volio da su one sve iskrene i direktne. Da kada me odbiju da mi kažu zašto me je odbila, kakve greške pravim... Da mogu učiti iz tih grešaka. A ne ovako, svaka svoje nešta fura.
O seksu nikada ne pričam, nisam tolika budala ybt.
Aaa još je neko izjavii da nikada lakše nije bilo upoznati se kao sada. Jest, al malo sutra. Napravio sam i Badoo profil pa opet nisam dvije riječi progovorio sveukupno. Toliko koliko smo poletni za upoznavanjem. Više i ne ulazim na Badoo. Mada to i nije dobar primjer da sebe predstavljam u vidu te komunikacije.
Možda bi i bile iskrene da i one znaju razloge i sta je tačno u pitanju. To nikada ne očekuj od njih. U stvari, od većine ljudi. A i možda nema neki poseban razlog.
S druge strane, pojedine djevojke vole kada se potrudiš oko njih, kada im staviš do znanja da ti je stalo i da želiš da budete zajedno. Ako odmah nakon prvog 'cao' i 'ne' posustanes i nikad se i ne javiš samo im stavljaš do znanja da ti i nisu namjere bile toliko ozbiljne i da možda i sa još nekoliko njih pokušavaš brzo doći do nečega. Razmisli malo o tome.
Ne treba biti dosadan i slično, sa mjerom. Pa onda možeš i poslati nekoj cvijeće na posao, kupiti i dati čokoladu ili tako nesto ako vec nisi dobar u komunikaciji ispocetka.
cendlerbing wrote:Euridika wrote:
Miss Moonlight wrote:Mislim da nudi Alibabino prezime....
Nisko mi je pravo nekoga znati i jos ga zato zezati, a sebe kriti.... nisko do dna

Da je mudar, prodavao bi korisnije tajne, pa bi možda i zaradio šta.

Ali, ovdje se radi o šali...

Shvatila sam šta je htio reći, ali ko mu je kriv što se nije fino izrazio.

Nudim i ja Alibabino prezime za večeru.
Ne morate plaćati skuplje za to tamo nekim ljubomornim.