imam dvoduplog Urugvajca 272walter_071 wrote:Finalno stanje:
FALE:
272 375 558
Dajem neotpakovanu kesicu za svaku od ovih.
odgovara li ti oko 5-6 u meeting pointu ili na skenderiji?
Moderators: Charuga, Tomahawk11
imam dvoduplog Urugvajca 272walter_071 wrote:Finalno stanje:
FALE:
272 375 558
Dajem neotpakovanu kesicu za svaku od ovih.
Odgovarahorion_bosona wrote:imam dvoduplog Urugvajca 272walter_071 wrote:Finalno stanje:
FALE:
272 375 558
Dajem neotpakovanu kesicu za svaku od ovih.![]()
eto nek' bude tačno u 5 na platou... ako bude kiša, kod ulaza u Dom mladihwalter_071 wrote:Odgovarahorion_bosona wrote:imam dvoduplog Urugvajca 272walter_071 wrote:Finalno stanje:
FALE:
272 375 558
Dajem neotpakovanu kesicu za svaku od ovih.![]()
Ne rade PPoruke, reci onda tacno kad i gdje izmedju 5 i 6 pa ćemo se naći
Pitarrr82 wrote:96?!![]()
@ciribiribela
Stigao Zahirovic, vec sam ga ja zalijepio jer nisam ocekivao da ce doci nakon sto prva posiljka nije ali hvala
96 ti je Assou-EkottoPitarrr82 wrote:Ko moze neka ide u Meeting Point, ja sam prosli utorak zamijenio sigurno 50tak komada a regularna raja, vecinom.
I danas bih da nemam nesto drugo u planu, da nadjem vise taj broj 96.
Ko je uopce 96 nemam album kraj sebe?
plemba wrote:96 ti je Assou-EkottoPitarrr82 wrote:Ko moze neka ide u Meeting Point, ja sam prosli utorak zamijenio sigurno 50tak komada a regularna raja, vecinom.
ma nema problema, već su izdvojeneshalla wrote:Horion & Mushkile, zaštekajte mi ova što ste mi u PM nabrojali da imate za mene, i ja sam vama sklonio vaše pa se čujemo da to izmjenjamo
imam 96 i baš sam kontao danas do meeting pointa...Pitarrr82 wrote:Ko moze neka ide u Meeting Point, ja sam prosli utorak zamijenio sigurno 50tak komada a regularna raja, vecinom.
imam duplu 27, to je zadnja sličica koja mi je trebala da popunim meHki albumLieToMe wrote:Jos samo tri da se popuni album
27, 140 i 443
Hvala dobrim forumasima gonzalez i muskile chibira koji su nam nabavili slicice i tako nas spustili na magicnu brojku tri![]()
A hvala i svima s kojima smo razmjenjivali a i onima koji su nesebicno poklanjali![]()
poslala sam ti pphorion_bosona wrote:imam duplu 27, to je zadnja sličica koja mi je trebala da popunim meHki albumLieToMe wrote:Jos samo tri da se popuni album
27, 140 i 443
Hvala dobrim forumasima gonzalez i muskile chibira koji su nam nabavili slicice i tako nas spustili na magicnu brojku tri![]()
A hvala i svima s kojima smo razmjenjivali a i onima koji su nesebicno poklanjali![]()
![]()
ako ti odgovara danas u meeting pointu u 6 ili na skenderiju u pola 6, gdje imam već dogovrenu razmjenu
horion_bosona wrote:Imam ti ove: 21, 126, 326, 462, 468, 489, 568, 614shalla wrote:Još mi ovo nedostaje da popunim hard cover![]()
da li ti odgovara danas u 17-18h u meeting pointu, ima ona razmjena?
i 179 sam već obećao @emmir1 (+ 159, 337, 394), međutim on se ne javlja, iako sam poslao poruku sinoc... možda je do foruma, pa ne cirkulišu poruke kako treba