Nijedan od te trojice van der sara ne bi nikad ni branila u tom klubu, a kladim se i da brane, svaki od te trojice bi nakon ispadanja u drugu tursku ligu nasli bolji klub pa bi bar ostali da brane u prvoj turskoj ligi90minut wrote:Što ste se uhvatili te druge lige smarački kao da je on krivac, gledao ga prošle godine frajer spasio pun kurac utakmica da ne izgube.
Al' kad imaš karinu od tima 3 Van der Sar-a u najboljim godinama te ne bi uspjela spasiti.
Nisam ja napisao čini mi se nigdje da mu je ovo sad kazna vec da mu je to nivo da uopšte kvalitetom ne odudara od Quarabaga ili premiershipa recimo.
Asmir Begović
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
izvrsni direktor
- Vozim: Premium
#3651 Re: Asmir Begović
- Point.
#3652 Re: Asmir Begović
Kazna veliš, znači da je Šehić bio na izdržavanju kazne čitavih 5 godina. Kako bi nazvao drugu tursku ligu?ljevoruki wrote:Tema je o Asmiru Begovicu.
Nisam postovalac lika i djela i to javno kazem, bez uvijanja.
Cisti prosjek kao golman u klubu, ispod prosjeka u reprezentaciji i to je jedan od razloga zasto ga ne cijenim. Drugi, onaj vazniji je da je umislio da je nezamjenljiv i da nece da sjedi na klupi nikome, izmislja povrede i nalazi izgovore da ne igra prijateljske utakmice.
Azarbejdzan, jbt, je kazna, cija i kolika ne znam ali znam da je dobio sta je zasluzio.
I ne vidim zasto ste se natakarili na Sehu, covjek je iskoristio priliku koja mu se pruzila i brani sasvim solidno, sigurno bolje od Begovica u dresu reprezentacije.
- Point.
#3653 Re: Asmir Begović
Urotili se Vatikan, CIA i masoni protiv Šehića, ne daju mu u ligu petice. Ma ne daju mu ni do turske prve lige, kamoli petice. Al Šehić je raja, željino dijete, sluša narodnjake i ždere kolače na okupljanjima a usput je dobar sa trenerom golmana onom ublehom Hasagićem, dok onaj šupak Asmir piči neke podcaste, gostuje po SkySport po Engleskoj, branio 10+ plus godina u najjačoj ligi svijeta, voli klasičnu muziku i golf a i krivac je što je Hasagiću pokazao put ka reprezentativnim tribinama gdje mu je i bilo mjesto a to mahalaa tj Kasaba ne voli, ne gotivi.izvrsni direktor wrote:Nijedan od te trojice van der sara ne bi nikad ni branila u tom klubu, a kladim se i da brane, svaki od te trojice bi nakon ispadanja u drugu tursku ligu nasli bolji klub pa bi bar ostali da brane u prvoj turskoj ligi90minut wrote:Što ste se uhvatili te druge lige smarački kao da je on krivac, gledao ga prošle godine frajer spasio pun kurac utakmica da ne izgube.
Al' kad imaš karinu od tima 3 Van der Sar-a u najboljim godinama te ne bi uspjela spasiti.
Nisam ja napisao čini mi se nigdje da mu je ovo sad kazna vec da mu je to nivo da uopšte kvalitetom ne odudara od Quarabaga ili premiershipa recimo.
I onda dođe onaj padobranac i kaže tu su oni kvalitetom tu negdje.
- luckylaka
#3654 Re: Asmir Begović
Jbga @Point onaj selktor kojeg ti smekas cini mi se da cak misli da su kvalitetom daleko jedan od drugog.Jedan je u reprezentaciji i brani drugog nema ni na klupi.Nije tu kriv ni lucky,point,90 minuta niti bilo ko drugi.Pitaj robija dze zapelo...cia,fbi,sipa,osa....Ko to ne bi volio da je Bega u vrhunskoj formi i da brani i u jakom klubu i reprezentaciji ali priznaj brate da ga odavno ne ide nikako pa nije to tesko
-
Crvena Tifoza
#3655 Re: Asmir Begović
Najjači su ovi komentari u kojima kao lafo žale Begu
Do juče ovdje na temi se radovali kad bi bio na klupi ili kad bi primio gol. Tema bi i zamrla da nije bilo njihovih teferiča. 
- luckylaka
#3656 Re: Asmir Begović
Lazu da je tacna ona,,100 puta ponovljena laz postaje istina"U nju vjeruju jos samo oni koji je plasiraju
-
Bazinga1234
- Manual
#3658 Re: Asmir Begović
Dobar text, odlicni su svi textovi od SaseBazinga1234 wrote:https://telesport.telegram.hr/kolumne/n ... e-popodne/
-
Crvena Tifoza
#3659 Re: Asmir Begović
Dobar tekst. 
- Point.
#3660 Re: Asmir Begović
I u ovome tekstu se vidi kakva ljudina je Asmir. I onda pačenici ovdje govore kako je Bakuu kazna, naslađuju se kad primi gol i kesere se kad je na klupi. Ko da im je ubio najbližnje.
Nadam se da će se Asmir vratiti u formu u Karabagu i dobrim igrama natjerati Roberta da se kani gluposti i pozove zaista nabolje golmane.
Nadam se da će se Asmir vratiti u formu u Karabagu i dobrim igrama natjerati Roberta da se kani gluposti i pozove zaista nabolje golmane.
-
90minut
#3661 Re: Asmir Begović
Ti baš investiran u ovu ublehu od golmana
- Edin H.
#3662 Re: Asmir Begović
Postavlja se pitanje koji mufljuz je postavio Hasagica za trenera golmana i zapoceo process klociziranja reprezentacije, s obzirom da je Prosinecki ionako pao s Marsa i ne bi znao reci ko je Hasagic i da su mu cifru ponudili.
- luckylaka
#3663 Re: Asmir Begović
Jel po tebi ovo za Asmira nagradaPoint. wrote:I u ovome tekstu se vidi kakva ljudina je Asmir. I onda pačenici ovdje govore kako je Bakuu kazna, naslađuju se kad primi gol i kesere se kad je na klupi. Ko da im je ubio najbližnje.
-
Crvena Tifoza
#3664 Re: Asmir Begović
Edin H. wrote:Postavlja se pitanje koji mufljuz je postavio Hasagica za trenera golmana i zapoceo process klociziranja reprezentacije, s obzirom da je Prosinecki ionako pao s Marsa i ne bi znao reci ko je Hasagic i da su mu cifru ponudili.
Ma i to će izaći na vidjelo pred kraj ovih kvalifikacija. Kad se krene sa iznošenjem prljavog veša.
- Point.
#3665 Re: Asmir Begović
90minut wrote:Ti baš investiran u ovu ublehu od golmana

Momak, ti si zalutao ovdje.
- ganjeta
#3666 Re: Asmir Begović
Sretno Asmiru u novom klubu ali kakav je ovo pad? Strašno, a momak je pravi sportista i baš me ovo čudi. Možda se zasitio i ako ovo glupo zvuči, ili su ga pogrešno savjetovali, ili mu je menadžer karina.
Mada Šeha je broj jedan golman, skroman, vrijedan i pošten momak.
-
Nadzorna_ploca
#3667 Re: Asmir Begović
Da mi je pasti kao A.B..
Na zalasku karijere brani u klubu gdje nam je trenutni prvi golman proveo najbolje dane..
Na zalasku karijere brani u klubu gdje nam je trenutni prvi golman proveo najbolje dane..
- ganjeta
#3668 Re: Asmir Begović
Za 2. godine od prvaka EPL do Azerbejdžana, uzlet ocm, nije pad
.
Ne brani još, treba dostići nivo koji je Šeha tamo imao
.
Da je Asmir krenuo odakle Šeha, i brat bio krilo, izbjegneš, umiru ti članovi porodice i opet napraviš karijeru pristojnu i trenutno najbolji golman koji ova država ima.
Ne brani još, treba dostići nivo koji je Šeha tamo imao
Da je Asmir krenuo odakle Šeha, i brat bio krilo, izbjegneš, umiru ti članovi porodice i opet napraviš karijeru pristojnu i trenutno najbolji golman koji ova država ima.
-
Nadzorna_ploca
#3669 Re: Asmir Begović
Ne mora ni braniti. Mogao se komotno i oprostiti, imao je odlicnu karijeru.
- ganjeta
#3670 Re: Asmir Begović
i pad je let
-
todd_smith
#3671 Re: Asmir Begović
moguce je jedino da su mu platu dali
jer je to bio glavni problem izmedju Chelsea i ostalih klubova, pa je Bournemouth morao izvaliti dobre pare za platu
Koliko znam samo je Defoe imao vecu, i njega su se odmah rijesili iako je igrao solidno za njih
jer je to bio glavni problem izmedju Chelsea i ostalih klubova, pa je Bournemouth morao izvaliti dobre pare za platu
Koliko znam samo je Defoe imao vecu, i njega su se odmah rijesili iako je igrao solidno za njih
- Point.
#3672 Re: Asmir Begović
I Šeha ima karinu od menadžera kad ga nije iščupao iz mrtvila druge turske lige.ganjeta wrote:Sretno Asmiru u novom klubu ali kakav je ovo pad? Strašno, a momak je pravi sportista i baš me ovo čudi. Možda se zasitio i ako ovo glupo zvuči, ili su ga pogrešno savjetovali, ili mu je menadžer karina.
Nije ni čudo da nas Finska otrese ko slinu kad nam trenutno najbolji golman države obitava po turskim drugorazrednim vrletima. Između ostalog.
- ganjeta
#3673 Re: Asmir Begović
Takoe
Logika ko u Ćombeta, između ostalog
.
Logika ko u Ćombeta, između ostalog
-
Crvena Tifoza
#3674 Re: Asmir Begović
Bega, deset mjesta pa ovi tezgaroši iz druge turske lige.