Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
@HB nam ne javlja vise, ne znam sta se zbiva, zakazao je na zadatku.
Joj, ispiti me satraše, treba fax završiti, pa me to malo ometa u čitanju Marca-e .
A evo vam Messijevi hejteri. Sudeći po komentarima, Luchovo pokretanje navodnog disciplinskog postupka je ispravna stvar. Ko je Messi da se protivi velikom treneru...
@HB nam ne javlja vise, ne znam sta se zbiva, zakazao je na zadatku.
Joj, ispiti me satraše, treba fax završiti, pa me to malo ometa u čitanju Marca-e .
A evo vam Messijevi hejteri. Sudeći po komentarima, Luchovo pokretanje navodnog disciplinskog postupka je ispravna stvar. Ko je Messi da se protivi velikom treneru...
navodno, enrique ne zna zasto se messi nije pojavio na treningu. onda sam negdje procitala da je messi trazio sastanak sa upravom. obzirom na cirkus, mos napisati sta ti volja i cejf, sve prolazi. ocekujem pricu da guardiola stoji iza svega ovoga. ili laporta, dio strategije za osvajanje fotelje.
meni ovdje izgleda da nema direktne komunikacije medju igraca i trenera, ne znam da se ovaj cirkus moze razrijesiti bez otvorene i direktne komunikacije. guardiola je trener koji sa svakim igracem ima odnos, mano a mano. al' guardiola je trenercina, ovaj je pape.
skenderija04 wrote:Sport pise da je juce LE htio a pokrene disciplinski postupak protiv Lea ali su intervenisali Xavi , Busquets i Iniesta i sprijecili su ga u namjeri.
Onda je trebao pokrenuti disciplinski protiv sve 4-ce
skenderija04 wrote:Sport pise da je juce LE htio a pokrene disciplinski postupak protiv Lea ali su intervenisali Xavi , Busquets i Iniesta i sprijecili su ga u namjeri.
Onda je trebao pokrenuti disciplinski protiv sve 4-ce
Ovo je gotova stvar. LE je poludio, igraci mu ne vjeruju a dvojica (Pique i Messi) ne razgovaraju sa njim. Figura narednika zeljezne ruke je trajala tri mjeseca.
Na prosloj stranici sam ti ( maksuz za tebe) postavio instagram Victora Fonta
ja mislim da ce Enrique biti bivši vec prekosutra (nevezno o rezultatu protiv Elchea), da nece ni docekati nedjelju....on je završio svoje na klupi Barce
slijedeci je Bartomeu, da i njega Lionel skine i hajmo Jovo na novo....kakvo li ce ovo biti ljeto u Barci
znaci, uprava koju niko nije izabrao dovela trenera koji nije dobio niti jednu utakmicu protiv ozbiljnog protivnika, stavise gubio je i od buranije, ali ono si umislilo da ce otjerat messija.
jebote zivot, ali, fakat, samo kod nas u klubu ima.
Jedna stvar je ocigledna, cvrstorukasi ga najcesce produvaju. Madrid sa Mourinhom i Barsa sa Luisom. Stvar je jasna, autoritet se stice znanjem a ne galamom.