Tacno je znao šta sljeduje..
NBA - National Basketball Association
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
klosar pravi
#36476 Re: NBA - National Basketball Association
Inace Lebron je kum djeci od Chrisa, al' pogledaj mu facu na ovom..
- pirmin
#36477 Re: NBA - National Basketball Association
Volio ga ili ne Harden je najnamazaniji igrac. Mozda ever.
Nije ni cudo da ga ni na treningu niko nece da cuva.
Nije ni cudo da ga ni na treningu niko nece da cuva.
-
Nadzorna_ploca
#36478 Re: NBA - National Basketball Association
Glup ko i drustvena mreza po kojoj je dobio ime.KB9 wrote:al kakav je glupson ingram
-
kakavdanakneiskustvu
#36479 Re: NBA - National Basketball Association
KB9 wrote:al kakav je glupson ingram
sreca njegova da ga anthony ne udari
- KB9
#36480 Re: NBA - National Basketball Association
i ja gledam isto, niko ziv ga ne bi sastavio da je melo kreno na njega i kreno bi sigurno da je mladji al ovako mu je bilo mrsko garant ko i sve zadnjih dosta sezonakakavdanakneiskustvu wrote:KB9 wrote:al kakav je glupson ingram
-
kakavdanakneiskustvu
#36481 Re: NBA - National Basketball Association
KB9 wrote:i ja gledam isto, niko ziv ga ne bi sastavio da je melo kreno na njega i kreno bi sigurno da je mladji al ovako mu je bilo mrsko garant ko i sve zadnjih dosta sezonakakavdanakneiskustvu wrote:KB9 wrote:al kakav je glupson ingram
ja bolan,samo ga zagrlio da ne udara dalje
-
kakavdanakneiskustvu
#36482 Re: NBA - National Basketball Association
Nemoguce,centar steven adams imao vise skokova od saigraca,playmakera westbrooka
- Ironman_88
#36483 Re: NBA - National Basketball Association
Možda je ovaj put dobio dozvolu da smije uhvatiti loptu i kad je Westbrook u blizini.kakavdanakneiskustvu wrote:Nemoguce,centar steven adams imao vise skokova od saigraca,playmakera westbrooka
-
Concord
#36484 Re: NBA - National Basketball Association
Harden jeste provokator i on je poceo sve ali Rondo je djubre tesko, ima slow-mo snimak i tacno se vidi kako pizda hinjski pljuje Paula skoro zatvorenim ustima da se ne vidi, i bio je spreman da se tuce jer je odmah zamahnuo sakom cim je Paul reagovao. Paul mu nesto gurao prst oko oka vako nako, ja bi ga mlatnuo pa kom obojci kom opanci, sa govnetom samo jako treba. A Ingramu sam se ismijao takodjer na slow-mo videu, ulijece kao padobranac u kadar i zamahuje sakom, natego je ko katapult, sreca pa je fulio
Melo je mogao da ga sibne ali je mogao i da popije stoc od nekoga, scepao Ingrama i ne popusta, jos ga odnese do centra sa laktom na prsima.
Lebron je imao srece da ovo nije vise eskaliralo inace bi imao problema u svojoj svlacionici.
Melo je mogao da ga sibne ali je mogao i da popije stoc od nekoga, scepao Ingrama i ne popusta, jos ga odnese do centra sa laktom na prsima.
Lebron je imao srece da ovo nije vise eskaliralo inace bi imao problema u svojoj svlacionici.
-
kakavdanakneiskustvu
#36485 Re: NBA - National Basketball Association
Ironman_88 wrote:Možda je ovaj put dobio dozvolu da smije uhvatiti loptu i kad je Westbrook u blizini.kakavdanakneiskustvu wrote:Nemoguce,centar steven adams imao vise skokova od saigraca,playmakera westbrooka
kako drukcije ovo objasniti?
-
kakavdanakneiskustvu
-
klosar pravi
#36487 Re: NBA - National Basketball Association
Concord wrote:Harden jeste provokator i on je poceo sve ali Rondo je djubre tesko, ima slow-mo snimak i tacno se vidi kako pizda hinjski pljuje Paula skoro zatvorenim ustima da se ne vidi, i bio je spreman da se tuce jer je odmah zamahnuo sakom cim je Paul reagovao. Paul mu nesto gurao prst oko oka vako nako, ja bi ga mlatnuo pa kom obojci kom opanci, sa govnetom samo jako treba. A Ingramu sam se ismijao takodjer na slow-mo videu, ulijece kao padobranac u kadar i zamahuje sakom, natego je ko katapult, sreca pa je fulio![]()
Možda, al' Harden nikog' nije niti pogledao samo je sudije gledao.
Ingram 10 minimum je trebao dobiti..
I da u pravu si na prvu sam rekao cp3 bi trebao dobiti 15 utakmica , al' kad sam vidio da ga je pljunuo nije trebao niti jednu jedinu.
- KB9
#36488 Re: NBA - National Basketball Association
kolko jadne suspenzije
sramota
sramota
-
klosar pravi
-
Rob_Atl
#36490 Re: NBA - National Basketball Association
CP dobio najmanje, ali novcano ce ga kostati najvise
Kakva tekma Lakers i San A
Kakva tekma Lakers i San A
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#36491 Re: NBA - National Basketball Association
Džemo dao, Džemo uzeo 
- pirmin
#36492 Re: NBA - National Basketball Association
Welcome to the West, James
#spurs
#spurs
- Raigor Stonehoof
#36493 Re: NBA - National Basketball Association
gdje je onaj opet sto tvrdi da idu u finale zapada najmanje
ne moze ni lescum ove otpatke ucinit superzvijezdama.
al vazno je da su doveli jebenog ronda za iste pare za koje je potpisao randle. i proglasili se odmah sampionima galaksije.
earvine nisi vise magic, odlazi
al vazno je da su doveli jebenog ronda za iste pare za koje je potpisao randle. i proglasili se odmah sampionima galaksije.
-
kakavdanakneiskustvu
#36494 Re: NBA - National Basketball Association
bojan bogdanovic poslije 118 odigranih minuta nema ni jednu asistenciju,bloikadu i osv. loptu u ovoj sezoni
- pirmin
#36495 Re: NBA - National Basketball Association
Stvarno kuriozitet.kakavdanakneiskustvu wrote:bojan bogdanovic poslije 118 odigranih minuta nema ni jednu asistenciju,bloikadu i osv. loptu u ovoj sezoni
Bar se asistencija mora upisati.
-
kakavdanakneiskustvu
#36496 Re: NBA - National Basketball Association
pirmin wrote:Stvarno kuriozitet.kakavdanakneiskustvu wrote:bojan bogdanovic poslije 118 odigranih minuta nema ni jednu asistenciju,bloikadu i osv. loptu u ovoj sezoni
Bar se asistencija mora upisati.
ma i do sad je u tim elementima igre bio bas slab
-
klosar pravi
-
Itsoktobealone
#36498 Re: NBA - National Basketball Association
Evo ga ekletantan primjer rogonje koji nije odgledo minuta utakmice i sere u postovima.Raigor Stonehoof wrote:gdje je onaj opet sto tvrdi da idu u finale zapada najmanje![]()
Otpatke? Pa najslabija karika ovih Lejkersa u ove tri tekme je bio LeBron. Prepasivan u napadu, u odbrani uopste neigra. Jučer mu je Gay pogodio tricu u zadnjim sekundama, nije se ni potrudio da digne ruku. Frajer produžio ljetovanje, uopšte ne doživljava igru. Odbrana 0 bodova.
Eh, da ti si ti sada normalan lik, koji je odgledao sve utakmice (a ne hrko' treći san) i mućnuo malo glavom prije nego što napiše nešto, znao bi da su Hart, Kuzma, Ball, Ingram donekle, igrali sasvim dobro i dali svoj doprinos utakmicama, al' ne može se sjediti na zapadu i kontat pobjeđivati kao na istoku kad ti je najveći protivnik bio mentalno nestabilni Toronto. Al' jok, daj ja samo da napišem post, da nabijem konto na forumu pa nek sve pukne.
Odlazi ti sa foruma, napravit ces nam svima uslugu. Bolje i to nego citat ovako debilne postove
EDIT: Kad promislim malo bolje, KCP dijeli tron sa LeBronom u ovih 3 do sada.
- Raigor Stonehoof
#36499 Re: NBA - National Basketball Association
Jeste, otpatke koji nisu mogli nigdje drugo, tipa stivenson, mekgi, rondo, bizli. vazno je da su randlea pustili. jebiga, vidi se da navijas za prigradski novosarajevski klub pa si nerealan, krpic najbolji napadac lige i to. to sto ti zelis da oni budu all star igraci ne znaci da jesu. legovnar je djuturum od 34, sta ocekivat vise? grade ekipu za buducnost sa igracem od 34 godine, to samo glupan poput earvina moze.Itsoktobealone wrote:Evo ga ekletantan primjer rogonje koji nije odgledo minuta utakmice i sere u postovima.Raigor Stonehoof wrote:gdje je onaj opet sto tvrdi da idu u finale zapada najmanje![]()
Otpatke? Pa najslabija karika ovih Lejkersa u ove tri tekme je bio LeBron. Prepasivan u napadu, u odbrani uopste neigra. Jučer mu je Gay pogodio tricu u zadnjim sekundama, nije se ni potrudio da digne ruku. Frajer produžio ljetovanje, uopšte ne doživljava igru. Odbrana 0 bodova.
Eh, da ti si ti sada normalan lik, koji promisli malo glavom prije nego što napiše nešto, znao bi da su Hart, Kuzma, Ball, Ingram donekle, igrali sasvim dobro i dali svoj doprinos utakmicama, al' ne može se sjediti na zapadu i kontat pobjeđivati na to što ti je najveći protivnik mentalno nestabilni Toronto. Al' jok, daj ja samo da napišem post, da nabijem konto na forumu pa pukne sve.
Odlazi ti sa foruma, napravit ces nam svima uslugu. Bolje i to nego citat ovako debilne postove
za ovo vrijedjanje sam ti prijavio post.
-
Itsoktobealone
#36500 Re: NBA - National Basketball Association
Aj bolan ne provaljuj se očiju ti. Mene interesuje što ti komentarišeš stvari koji OČIGLEDNO ne znaš? Pa Bizli uopšte nije igro. Stivenson također. Na kapaljku minute obojica dobijaju. Mekgi igra najbolju košarku života. 15 poena, 3 blokade, 7 skokova, 1.5 asistencija na 63% šuta u 23 minute na terenu. Rondo također dobar. 13 poena, 10.5 asistencija, 6 skokova na 62% šuta. 30 minuta igre. Još se i trudi u odbrani. U svemu tome, Stivenson još i solidan, agresivan, bori se. I još kao spominje Želju i Krpića na podforumu NBA kao neki argument, neki šukRaigor Stonehoof wrote:Jeste, otpatke koji nisu mogli nigdje drugo, tipa stivenson, mekgi, rondo, bizli. vazno je da su randlea pustili. jebiga, vidi se da navijas za prigradski novosarajevski klub pa si nerealan, krpic najbolji napadac lige i to. to sto ti zelis da oni budu all star igraci ne znaci da jesu. legovnar je djuturum od 34, sta ocekivat vise? grade ekipu za buducnost sa igracem od 34 godine, to samo glupan poput earvina moze.Itsoktobealone wrote:Evo ga ekletantan primjer rogonje koji nije odgledo minuta utakmice i sere u postovima.Raigor Stonehoof wrote:gdje je onaj opet sto tvrdi da idu u finale zapada najmanje![]()
Eh, da ti si ti sada normalan lik, koji promisli malo glavom prije nego što napiše nešto, znao bi da su Hart, Kuzma, Ball, Ingram donekle, igrali sasvim dobro i dali svoj doprinos utakmicama, al' ne može se sjediti na zapadu i kontat pobjeđivati na to što ti je najveći protivnik mentalno nestabilni Toronto. Al' jok, daj ja samo da napišem post, da nabijem konto na forumu pa pukne sve.
za ovo vrijedjanje sam ti prijavio post.
LeBron sa 34 je i dalje najbolji igrač u NBA-u. Problem nije što ga je doveo, problem je što ne igra kao najbolji trenutno. Eh tu leži kvaka.
Nema šta, nasikirao si me sa tom prijavom. Ne znam kako ću večeras spavat. Al' prije bih popio ban nego dozvolio tebi srat o nećemu o čemu ti veze sa vezom nemaš. Aj živio.