NBA - National Basketball Association

Košarka u BiH, NBA liga, NLB liga, Euroliga,...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

klosar pravi

#36476 Re: NBA - National Basketball Association

Post by klosar pravi »

Inace Lebron je kum djeci od Chrisa, al' pogledaj mu facu na ovom..

Tacno je znao šta sljeduje.. :D
pirmin

#36477 Re: NBA - National Basketball Association

Post by pirmin »

Volio ga ili ne Harden je najnamazaniji igrac. Mozda ever.
Nije ni cudo da ga ni na treningu niko nece da cuva.
Nadzorna_ploca

#36478 Re: NBA - National Basketball Association

Post by Nadzorna_ploca »

KB9 wrote:al kakav je glupson ingram :lol:
Glup ko i drustvena mreza po kojoj je dobio ime. :mrgreen:
kakavdanakneiskustvu

#36479 Re: NBA - National Basketball Association

Post by kakavdanakneiskustvu »

sreca njegova da ga anthony ne udari
KB9

#36480 Re: NBA - National Basketball Association

Post by KB9 »

kakavdanakneiskustvu wrote:

i ja gledam isto, niko ziv ga ne bi sastavio da je melo kreno na njega i kreno bi sigurno da je mladji al ovako mu je bilo mrsko garant ko i sve zadnjih dosta sezona :lol:
kakavdanakneiskustvu

#36481 Re: NBA - National Basketball Association

KB9 wrote:
kakavdanakneiskustvu wrote:

i ja gledam isto, niko ziv ga ne bi sastavio da je melo kreno na njega i kreno bi sigurno da je mladji al ovako mu je bilo mrsko garant ko i sve zadnjih dosta sezona :lol:

ja bolan,samo ga zagrlio da ne udara dalje
kakavdanakneiskustvu

#36482 Re: NBA - National Basketball Association

Nemoguce,centar steven adams imao vise skokova od saigraca,playmakera westbrooka
Ironman_88

#36483 Re: NBA - National Basketball Association

Post by Ironman_88 »

kakavdanakneiskustvu wrote:Nemoguce,centar steven adams imao vise skokova od saigraca,playmakera westbrooka
Možda je ovaj put dobio dozvolu da smije uhvatiti loptu i kad je Westbrook u blizini.
Concord

#36484 Re: NBA - National Basketball Association

Post by Concord »

Harden jeste provokator i on je poceo sve ali Rondo je djubre tesko, ima slow-mo snimak i tacno se vidi kako pizda hinjski pljuje Paula skoro zatvorenim ustima da se ne vidi, i bio je spreman da se tuce jer je odmah zamahnuo sakom cim je Paul reagovao. Paul mu nesto gurao prst oko oka vako nako, ja bi ga mlatnuo pa kom obojci kom opanci, sa govnetom samo jako treba. A Ingramu sam se ismijao takodjer na slow-mo videu, ulijece kao padobranac u kadar i zamahuje sakom, natego je ko katapult, sreca pa je fulio :lol:
Melo je mogao da ga sibne ali je mogao i da popije stoc od nekoga, scepao Ingrama i ne popusta, jos ga odnese do centra sa laktom na prsima.
Lebron je imao srece da ovo nije vise eskaliralo inace bi imao problema u svojoj svlacionici.
kakavdanakneiskustvu

#36485 Re: NBA - National Basketball Association

Ironman_88 wrote:
kakavdanakneiskustvu wrote:Nemoguce,centar steven adams imao vise skokova od saigraca,playmakera westbrooka
Možda je ovaj put dobio dozvolu da smije uhvatiti loptu i kad je Westbrook u blizini.

kako drukcije ovo objasniti?
klosar pravi

#36487 Re: NBA - National Basketball Association

Post by klosar pravi »

Concord wrote:Harden jeste provokator i on je poceo sve ali Rondo je djubre tesko, ima slow-mo snimak i tacno se vidi kako pizda hinjski pljuje Paula skoro zatvorenim ustima da se ne vidi, i bio je spreman da se tuce jer je odmah zamahnuo sakom cim je Paul reagovao. Paul mu nesto gurao prst oko oka vako nako, ja bi ga mlatnuo pa kom obojci kom opanci, sa govnetom samo jako treba. A Ingramu sam se ismijao takodjer na slow-mo videu, ulijece kao padobranac u kadar i zamahuje sakom, natego je ko katapult, sreca pa je fulio :lol:
Melo je mogao da ga sibne ali je mogao i da popije stoc od nekoga, scepao Ingrama i ne popusta, jos ga odnese do centra sa laktom na prsima.
Lebron je imao srece da ovo nije vise eskaliralo inace bi imao problema u svojoj svlacionici.

Možda, al' Harden nikog' nije niti pogledao samo je sudije gledao.

Ingram 10 minimum je trebao dobiti..

I da u pravu si na prvu sam rekao cp3 bi trebao dobiti 15 utakmica , al' kad sam vidio da ga je pljunuo nije trebao niti jednu jedinu.
KB9

#36488 Re: NBA - National Basketball Association

Post by KB9 »

kolko jadne suspenzije

sramota
klosar pravi

#36489 Re: NBA - National Basketball Association

Post by klosar pravi »

KB9 wrote:kolko jadne suspenzije

sramota

https://scontent.fsjj2-1.fna.fbcdn.net/ ... e=5C557662

:D
Rob_Atl

#36490 Re: NBA - National Basketball Association

Post by Rob_Atl »

CP dobio najmanje, ali novcano ce ga kostati najvise :D

Kakva tekma Lakers i San A
Tomahawk11
Globalni moderator

#36491 Re: NBA - National Basketball Association

Post by Tomahawk11 »

Džemo dao, Džemo uzeo :mrgreen:
pirmin

#36492 Re: NBA - National Basketball Association

Post by pirmin »

Welcome to the West, James
#spurs
Raigor Stonehoof

#36493 Re: NBA - National Basketball Association

Post by Raigor Stonehoof »

gdje je onaj opet sto tvrdi da idu u finale zapada najmanje :-)

ne moze ni lescum ove otpatke ucinit superzvijezdama.

al vazno je da su doveli jebenog ronda za iste pare za koje je potpisao randle. i proglasili se odmah sampionima galaksije.

earvine nisi vise magic, odlazi
kakavdanakneiskustvu

#36494 Re: NBA - National Basketball Association

bojan bogdanovic poslije 118 odigranih minuta nema ni jednu asistenciju,bloikadu i osv. loptu u ovoj sezoni
pirmin

#36495 Re: NBA - National Basketball Association

Post by pirmin »

kakavdanakneiskustvu wrote:bojan bogdanovic poslije 118 odigranih minuta nema ni jednu asistenciju,bloikadu i osv. loptu u ovoj sezoni
Stvarno kuriozitet.
Bar se asistencija mora upisati.
kakavdanakneiskustvu

#36496 Re: NBA - National Basketball Association

pirmin wrote:
kakavdanakneiskustvu wrote:bojan bogdanovic poslije 118 odigranih minuta nema ni jednu asistenciju,bloikadu i osv. loptu u ovoj sezoni
Stvarno kuriozitet.
Bar se asistencija mora upisati.

ma i do sad je u tim elementima igre bio bas slab
klosar pravi

#36497 Re: NBA - National Basketball Association

Post by klosar pravi »

Šta ba :D
Itsoktobealone

#36498 Re: NBA - National Basketball Association

Post by Itsoktobealone »

Raigor Stonehoof wrote:gdje je onaj opet sto tvrdi da idu u finale zapada najmanje :-)

al vazno je da su doveli jebenog ronda za iste pare za koje je potpisao randle. i proglasili se odmah sampionima galaksije.

Evo ga ekletantan primjer rogonje koji nije odgledo minuta utakmice i sere u postovima.

Otpatke? Pa najslabija karika ovih Lejkersa u ove tri tekme je bio LeBron. Prepasivan u napadu, u odbrani uopste neigra. Jučer mu je Gay pogodio tricu u zadnjim sekundama, nije se ni potrudio da digne ruku. Frajer produžio ljetovanje, uopšte ne doživljava igru. Odbrana 0 bodova.

Eh, da ti si ti sada normalan lik, koji je odgledao sve utakmice (a ne hrko' treći san) i mućnuo malo glavom prije nego što napiše nešto, znao bi da su Hart, Kuzma, Ball, Ingram donekle, igrali sasvim dobro i dali svoj doprinos utakmicama, al' ne može se sjediti na zapadu i kontat pobjeđivati kao na istoku kad ti je najveći protivnik bio mentalno nestabilni Toronto. Al' jok, daj ja samo da napišem post, da nabijem konto na forumu pa nek sve pukne.

Odlazi ti sa foruma, napravit ces nam svima uslugu. Bolje i to nego citat ovako debilne postove :oops:

EDIT: Kad promislim malo bolje, KCP dijeli tron sa LeBronom u ovih 3 do sada.
Raigor Stonehoof

#36499 Re: NBA - National Basketball Association

Post by Raigor Stonehoof »

Itsoktobealone wrote:
Raigor Stonehoof wrote:gdje je onaj opet sto tvrdi da idu u finale zapada najmanje :-)

Evo ga ekletantan primjer rogonje koji nije odgledo minuta utakmice i sere u postovima.

Otpatke? Pa najslabija karika ovih Lejkersa u ove tri tekme je bio LeBron. Prepasivan u napadu, u odbrani uopste neigra. Jučer mu je Gay pogodio tricu u zadnjim sekundama, nije se ni potrudio da digne ruku. Frajer produžio ljetovanje, uopšte ne doživljava igru. Odbrana 0 bodova.

Eh, da ti si ti sada normalan lik, koji promisli malo glavom prije nego što napiše nešto, znao bi da su Hart, Kuzma, Ball, Ingram donekle, igrali sasvim dobro i dali svoj doprinos utakmicama, al' ne može se sjediti na zapadu i kontat pobjeđivati na to što ti je najveći protivnik mentalno nestabilni Toronto. Al' jok, daj ja samo da napišem post, da nabijem konto na forumu pa pukne sve.

Odlazi ti sa foruma, napravit ces nam svima uslugu. Bolje i to nego citat ovako debilne postove :oops:

Jeste, otpatke koji nisu mogli nigdje drugo, tipa stivenson, mekgi, rondo, bizli. vazno je da su randlea pustili. jebiga, vidi se da navijas za prigradski novosarajevski klub pa si nerealan, krpic najbolji napadac lige i to. to sto ti zelis da oni budu all star igraci ne znaci da jesu. legovnar je djuturum od 34, sta ocekivat vise? grade ekipu za buducnost sa igracem od 34 godine, to samo glupan poput earvina moze.

za ovo vrijedjanje sam ti prijavio post.
Itsoktobealone

#36500 Re: NBA - National Basketball Association

Post by Itsoktobealone »

Raigor Stonehoof wrote:
Itsoktobealone wrote:

Eh, da ti si ti sada normalan lik, koji promisli malo glavom prije nego što napiše nešto, znao bi da su Hart, Kuzma, Ball, Ingram donekle, igrali sasvim dobro i dali svoj doprinos utakmicama, al' ne može se sjediti na zapadu i kontat pobjeđivati na to što ti je najveći protivnik mentalno nestabilni Toronto. Al' jok, daj ja samo da napišem post, da nabijem konto na forumu pa pukne sve.

Jeste, otpatke koji nisu mogli nigdje drugo, tipa stivenson, mekgi, rondo, bizli. vazno je da su randlea pustili. jebiga, vidi se da navijas za prigradski novosarajevski klub pa si nerealan, krpic najbolji napadac lige i to. to sto ti zelis da oni budu all star igraci ne znaci da jesu. legovnar je djuturum od 34, sta ocekivat vise? grade ekipu za buducnost sa igracem od 34 godine, to samo glupan poput earvina moze.

za ovo vrijedjanje sam ti prijavio post.
Aj bolan ne provaljuj se očiju ti. Mene interesuje što ti komentarišeš stvari koji OČIGLEDNO ne znaš? Pa Bizli uopšte nije igro. Stivenson također. Na kapaljku minute obojica dobijaju. Mekgi igra najbolju košarku života. 15 poena, 3 blokade, 7 skokova, 1.5 asistencija na 63% šuta u 23 minute na terenu. Rondo također dobar. 13 poena, 10.5 asistencija, 6 skokova na 62% šuta. 30 minuta igre. Još se i trudi u odbrani. U svemu tome, Stivenson još i solidan, agresivan, bori se. I još kao spominje Želju i Krpića na podforumu NBA kao neki argument, neki šuk :lol:

LeBron sa 34 je i dalje najbolji igrač u NBA-u. Problem nije što ga je doveo, problem je što ne igra kao najbolji trenutno. Eh tu leži kvaka.

Nema šta, nasikirao si me sa tom prijavom. Ne znam kako ću večeras spavat. Al' prije bih popio ban nego dozvolio tebi srat o nećemu o čemu ti veze sa vezom nemaš. Aj živio.
Post Reply