Premijer liga BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
BHF_Manijak

#36476 Re: Premijer liga BiH

Post by BHF_Manijak »

north wrote:pa ničim izazvane izjave kako mu niko ne bira ekipu, pa to se valjda podrazumijeva :-) , šta je sa tim htio reći :roll: ...
Pa nije bas nicim izazvan. Pitali su ga za Zebu, da li je on dao amin na njegovo dovodjenje, je li Zajko bio njegova zelja itd...
splinter

#36477 Re: Premijer liga BiH

Post by splinter »

north wrote:
splinter wrote:@north, drago mi je da pratiš naše tekme, te dešavanja u i oko kluba. :wink:
Nema tu biti ništa nejasno, Slavko je vjerovatno zatekao katastrofu kada je preuzeo tim pa sad to pokušava riješiti kako zna i umije, a to baš ne ide preko noći. Ko je pratio njegov rad, primjetio je da je on dosta temeljit i ne trči pred rudu tek tako. Ima čovjek svoj sistem rada, ne želi da mu se iko miješa u posao. Mislim da će posložiti kockice prije ili kasnije, samo što je naš narod nestrpljiv, sve nešto očekuje preko noći. Imamo dosta limitiran igrački kadar ( osim M. Stevanovića ) odnosno zapušten sa jako niskim nivoom osnovnog fudbalskog znanja i nedovoljne fizičke spreme.
Sa dosta rada i discipline, iskreno se nadam da će vremenom doći i rezultati !
:D Malo je reći da pratim :oops: Ništa vise od mnogih plavih, koji znaju ulazno-izlazne fakture u FCS i koji su sedmicama ovdje onanisali kad je bilo materijala, i tako to :oops: ....S moje strane ništa zlonamjerno, kad podjebavam onda to radim otvoreno ne okokole....ovo vise onako kako se čine stvari sa strane, dozvoljavam da je situacija drugačija kako ti pišeš :oops: ...niko ne brani da ste zadovoljni, meni odgovara ovakav vaš ritam I njegov rukopis ....a jasno ne bi vise o tome :run:
Nigdje nisam napisao da li smo zadovoljni ili ne, samo sam opisao slavkov sistem rada koji je takav kakav je.
LSD

#36478 Re: Premijer liga BiH

Post by LSD »

jeza u ledja wrote:Ma vala ako on ne uspije kod njih, ja cu se razocarati totalno u ideju da mi u gradu Sarajevu znamo izabrati dobrog trenera iz lige.

Kospe, ko je vama sve osim Osima donio titulu do sada?
Udžbenik u ruke i obnovi gradivo. Gledaj tu plemenitu ćelavu glavu kako se raduje :mrgreen:

north

#36479 Re: Premijer liga BiH

Post by north »

BHF_Manijak wrote:
north wrote:pa ničim izazvane izjave kako mu niko ne bira ekipu, pa to se valjda podrazumijeva :-) , šta je sa tim htio reći :roll: ...
Pa nije bas nicim izazvan. Pitali su ga za Zebu, da li je on dao amin na njegovo dovodjenje, je li Zajko bio njegova zelja itd...
Onda pardoniram...samo sam čitao tekstualno s portala, nisam gledao video da je prethodno bilo pitanje ;-)
jeza u ledja

#36480 Re: Premijer liga BiH

Post by jeza u ledja »

Cek, pa znaci ciko s naocalama iz Zence je i vas i nas i Celik vodio do titule onda? :o
Sto sam ja nesto u glavi imao Kemu Ahmetovica...

A vas je poslije u pocetku 2000ih sve vodio Osim?

Moje pitanje se odnosilo u smislu da li vas je vodio iko ko nije Zeljovac do titule? Jer ovaj ciko iznad je jedini koji nije nas s kojim smo mescini osvojili bilo kakav trofej, ukljucujuci i Kup.
LSD

#36481 Re: Premijer liga BiH

Post by LSD »

jeza u ledja wrote:Cek, pa znaci ciko s naocalama iz Zence je i vas i nas i Celik vodio do titule onda? :o
Sto sam ja nesto u glavi imao Kemu Ahmetovica...

A vas je poslije u pocetku 2000ih sve vodio Osim?

Moje pitanje se odnosilo u smislu da li vas je vodio iko ko nije Zeljovac do titule? Jer ovaj ciko iznad je jedini koji nije nas s kojim smo mescini osvojili bilo kakav trofej, ukljucujuci i Kup.
Nešto si ti to pomješao gadno :mrgreen:

Ovo je Enver Hadžiabdić, legenda Želje, covjek koji je osvojio titulu i kao igrac 1972.... ne znam da je ikad vodio vas ili Čelik.

https://en.wikipedia.org/wiki/Enver_Had ... abdi%C4%87

Da ti olakšam ovako - titule za Želju su osvajali samo dokazani željovci. To je odgovor na ono tvoje pitanje.

Pokojni Milan Ribar 1972
Hadžija 1998
i one ostale velicanstveni Amar :nargila:

za Kupove ne znam.
jeza u ledja

#36482 Re: Premijer liga BiH

Post by jeza u ledja »

Ooo tito dragi. Prvo napisao Kemo Ahmetovic umjesto Kemo Alispahic. :facepalm:
I onda mi u glavi to Ahmetovic i kontam Hadziahmetovic, vidim cale, celenka, i odma mi na pamet onaj iz Zence. Zato mi bi cudno da je i vas i nas vodio, zapamtio bi barem to. :D

Oo boze....
Sad gledam Kemo Ahmetovic je onaj smijesni voditelj sto je Spaho za njega bio Geri Lineker.

Naci Kemo Ahmetovic, Kemo Alispahic, Nermin Hadziahmetovic i Enver Hadziabdic su se meni pretvorili u jednu osobu. :o
Bukvalno sad drzim ruku vako. :facepalm:
LSD

#36483 Re: Premijer liga BiH

Post by LSD »

jeza u ledja wrote:Ooo tito dragi. Prvo napisao Kemo Ahmetovic umjesto Kemo Alispahic. :facepalm:
I onda mi u glavi to Ahmetovic i kontam Hadziahmetovic, vidim cale, celenka, i odma mi na pamet onaj iz Zence. Zato mi bi cudno da je i vas i nas vodio, zapamtio bi barem to. :D

Oo boze....
Sad gledam Kemo Ahmetovic je onaj smijesni voditelj sto je Spaho za njega bio Geri Lineker.

Naci Kemo Ahmetovic, Kemo Alispahic, Nermin Hadziahmetovic i Enver Hadziabdic su se meni pretvorili u jednu osobu. :o
Image

:lol: hahahah :lol: :lol: bježi tamo, yebi se :mrgreen: oplakah u ove sitne sate :pisnuo: :lol: gdje ti Kemo Ahmetović pade na pamet :lol: :lol:
Raigor Stonehoof

#36484 Re: Premijer liga BiH

Post by Raigor Stonehoof »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
jeza u ledja

#36485 Re: Premijer liga BiH

Post by jeza u ledja »

jebite se :facepalm:
jeza u ledja

#36486 Re: Premijer liga BiH

Post by jeza u ledja »

Dobro znaci i vas i nas sveukupno osim jedne titule sve vodili bivsi igraci nas i vas. :-)

Pa ljudi, rijesili smo dilemu. :!: Samo nase angazuj. :-D
leškarenje

#36487 Re: Premijer liga BiH

Post by leškarenje »

Hajmo spavanje, poželite jedan drugom lak dan :izet:
BHF_Manijak

#36488 Re: Premijer liga BiH

Post by BHF_Manijak »

jeza u ledja wrote:jebite se :facepalm:
:lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen:

Nego, @north evo sve da se i ispostavi tacnim da Slavko nije neka pljacka, sta dalje brate? Jebo mater i jedni i drugi su izredali sve u ovoj ligi haman sto se trenera tice, ko ti eto jos ostane, a da imas ocekivanja da ce ti pomoci da krenes naprijed? Marinovic? Vodi sampiona. Musa? Njah, mentalitet luzera. Jagodic? Pa eto ostane jos on. Sve ostalo je u pet deka i onda ti naravno ostanu ovi ublehasi iz Srbije, Hrvatske, Slovenije ala Kostic, Jesic, Jarni... Naravno, nece u ovu ligu zalutati Kek, ne brinem se. :oops:

Hocu reci moras ba nekad nekome i sansu dati da uspije sprovesti svoje neke projekte u djelo, pa barem godinu-godinu i po. Naravno ovo vazi za one koji imaju potencijala za to, a mislim da Petrovic ima, dakle za koje u startu vidis da nisu ublehe tipa onaj Slovenac mahniti, te ukoliko naravno kola ne krenu totalno nizbrdo, tipa da zareda covjek 10 utakmica bez pobjede...
Pa nije moguce valjda da nam je uvijek do trenera, treba sacekat malo, da prodje pripreme, prilagodi se i on, angazuje svoja zeljena pojacanja itd...

Svaki iole ozbiljan trenerski projekat treba najmanje godinu dana da se realizuje, da njegove ideje postanu na terenu djelo, to ce ti svaki inostrani jaci trener reci. A kad pogledas sarajevske premijerligasa, u prosjeku u zadnjih 5 godina, mijenjali su trenere svako 6 mjeseci, pa ne moze ih Ferguson uigrati i napraviti nesto za taj period, a ne neki "obicni" trener s ovih pasnjaka, a o promjene u igrackom kadru da ne pricam, sta trener zatekne i slicno... :oops:

Ja sam za to da se Slavko ostavi, jer fakat ne vidis vise jeben svrhe mijenjati svako malo. Raji je odmah karina trener, jer raja ocekuje da neko ko preuzme klub, da "pozitivan sok" fraza podrazumijeva skor od 10-0-0 na startu i da se odmah vratis u borbu za titulu.
Ako bih Slavku analizir'o, realno po meni jedino ima 2 kiksa i to Celik u gostima X, tu ga je onaj mrtvi debil i sizofrenicar Husic povalio, te ovo sad sa Slobodom, pa mozda i u Sirokom X da je bio, a ovo ostalo je normala.
Opet treba uzeti u obzir kako je selektirana ekipa, u kakvom ju je stanju zatek'o itd...
leškarenje

#36489 Re: Premijer liga BiH

Post by leškarenje »

Jel ovaj gore pujdo zajmio Hervasovu mladu :-)
cpu_fan

#36490 Re: Premijer liga BiH

Post by cpu_fan »

LSD wrote:
jeza u ledja wrote:Ma vala ako on ne uspije kod njih, ja cu se razocarati totalno u ideju da mi u gradu Sarajevu znamo izabrati dobrog trenera iz lige.

Kospe, ko je vama sve osim Osima donio titulu do sada?
Udžbenik u ruke i obnovi gradivo. Gledaj tu plemenitu ćelavu glavu kako se raduje :mrgreen:

I kao nagradu dobio posao da šiša travu na terenu do penzije.

Sent from mTalk
Last edited by cpu_fan on 06/11/2016 10:24, edited 1 time in total.
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#36491 Re: Premijer liga BiH

Post by mali_milojica »

leškarenje wrote:Jel ovaj gore pujdo zajmio Hervasovu mladu :-)
Vidis da je trofej svezao oko vrata :lol:
ganjeta

#36492 Re: Premijer liga BiH

Post by ganjeta »

Cuko je bio vrh, kako napada kerove drotovske :lol: .

Nego @ leško vidim i ovdje si utripovao da častiš, još ponio štok i cijelu noć zoveš :lol: :lol: :lol: .

Vidim ufatio me ovaj reporter na ovoj slici što je pjevač postavio. Jesam se razvalio ocm, smiješ na šake omega kod hitne :D :oops: .
leškarenje

#36493 Re: Premijer liga BiH

Post by leškarenje »

Pa ne pobjedjuje se Krupa svaki dan :izet:

Do 5. jutros se slavilo,a i ti radis da nisi u stanju od posla da se javis na telefon :P
ganjeta

#36494 Re: Premijer liga BiH

Post by ganjeta »

Dohakala mi naka jabuka :( .
Tomahawk11
Globalni moderator

#36495 Re: Premijer liga BiH

Post by Tomahawk11 »

Kazem ja komsijama, cemu sprdancija, zajebancija, kad se to okrene...u pet deka...danas mi sutra vi....jok, ne slusa niko...doduse, ovi iskusniji su mudro odmjerili situaciju, al padose ovi zeleniji za slobodu :mrgreen:
megaman4

#36496 Re: Premijer liga BiH

Post by megaman4 »

Iako nije za ove teme, jutros je izbio pozar u prostorijama Veleza u Vrapcicima. Izgorio cijeli veseraj i suseraj te dresovi trenerke i druga oprema kluba. Steta je velika. Direktor kluba Djonko za ss.ba rece da je pozar podmetnut i da je nadjena flasa s benzinom ispred ulaza u veseraj. Mup HNK vrsi istragu.

Katastrofa. Fuj...

Sta im ovo treba? :(
1946--1987

#36497 Re: Premijer liga BiH

Post by 1946--1987 »

Sta hoce manijaci uostalom, imali su veci posjed sinoc.Ne moze im covjek udovoljiti nikad.
Igraju lijepo, od noge do noge, tecno, prave 10 sansi po utakmici, rezultat ce doci. :mrgreen:
Logovan

#36498 Re: Premijer liga BiH

Post by Logovan »

jeza u ledja wrote:Ooo tito dragi. Prvo napisao Kemo Ahmetovic umjesto Kemo Alispahic. :facepalm:

Oo boze....

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ganjeta

#36499 Re: Premijer liga BiH

Post by ganjeta »

1946--1987 wrote:Sta hoce manijaci uostalom
Da je gram gram a ne 0.7 :gunjastajl:
1946--1987

#36500 Re: Premijer liga BiH

Post by 1946--1987 »

:lol: :lol:
Haj ba, mozda vec iduce kolo vi nas budete zajebavali, tako to ide.Nesreca vasa je sto je reprezentativna pauza :mrgreen:
Duge su dvije hefte, jedna prodje i nekako :mrgreen:
Locked