AmiĐa_Idriz wrote:Taj veznjak se propustio dovesti još ljetos. Zna Shaqiri lopte igrati, inteligentan je on igrač ali lijen, neupotrebljiv ako mu ne daš loptu. Nadam se da će to poboljšati do iduće sezone.
Za lijevog beka ili će dovesti Kellya iz Bristola ili Lewis iz akademije upada u prvi tim. Za desnog ćemo vidjeti, jal Clynea vratiti jal ništa, pošto tu imaš i Fabinha.
Vezni red se može pojačati Grujićem, a imaćeš i Oxa od početka.
I interesuje me šta će biti plan sa Wilsonom.
E ja jos uvijek ne skontah sta se desilo sa Shaqom? Mislim, jesenas i zimus je cesto dobijao priliku u drugom poluvremenu, donosio prevagu i svjezinu u igri, cak i rjesavao neke utakmice kao onu protiv Man.Utd. i samo odjednom nestade

Nije mu Klopp vise davao sansu, mada je sjedio na klupi, nije bio povrijedjen...
A Ox je jako falio ove sezone, sigurno bi donio prevagu u nekim momentima kad je nedostajalo.
Kada sam govorio o kreativnom veznjaku, vise sam mislio na nekog "elokventnijeg" tipa igraca da se tako izrazim. Koji nije neki trkac ali ima dobar pregled i zna poslati loptu koja rjesava utakmicu poput Pjanica recimo (lupam samo primjer). Upravo takav profil igraca im fali jer trkaca i tzv. "krtica" imaju sasvim dovoljno.