FC Barcelona

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Vertig0

#36451 Re: FC Barcelona

Post by Vertig0 »

Tito_i_Partija wrote:I ja mislim da se vec odavno u Barceloni samo ugadja Messiju, da je on na to navikao, i da sad jebe sve redom, od uprave do navijaca, sa ovakvim potezima.

Ma da ne znam ko si, nijedan igrac nikad ne smije bit' veci od kluba. Jedan Ronaldinho, koji je meni licno jedan od najdrazih igraca ikad, je to pokus'o i dobro se zajeb'o, i nek' se je zajeb'o.
Istog sam misljenja. Koliko god ga volio i gotivio, ako je to stvarno slucaj onda dovidjenja i prijatno. Svemu dodje kraj.
solo2

#36452 Re: FC Barcelona

Post by solo2 »

Tito_i_Partija wrote:I ja mislim da se vec odavno u Barceloni samo ugadja Messiju, da je on na to navikao, i da sad jebe sve redom, od uprave do navijaca, sa ovakvim potezima.

Ma da ne znam ko si, nijedan igrac nikad ne smije bit' veci od kluba. Jedan Ronaldinho, koji je meni licno jedan od najdrazih igraca ikad, je to pokus'o i dobro se zajeb'o, i nek' se je zajeb'o.
:thumbup: Bra'o
omar little

#36453 Re: FC Barcelona

Post by omar little »

messiju se ne ugadja nista manje ni vise nego i svakoj zvijezdi u svakom drugom klubu. i ponasa se isto kao i svako drugi u njegovoj poziciji. zasto messi ne bi imao pravo kritizirati enrikea koji je kurac od trenera? mi svi mozemo, novinari, komentatori, cijela planeta moze, a samo on ne moze. :-)

vi ga otjerajte, otplatite stadion, neka stoji prazan kao i vitrine jer lige prvaka barca nece uzet za deset godina narednih. messi je tiket koji se procerdava vec godinama.
HB_BHF

#36454 Re: FC Barcelona

Post by HB_BHF »

Hahah jel ovo Jordi Roura fakat opet kandidat ukoliko LE dobije otkaz?
Vertig0

#36455 Re: FC Barcelona

Post by Vertig0 »

omar little wrote:messiju se ne ugadja nista manje ni vise nego i svakoj zvijezdi u svakom drugom klubu. i ponasa se isto kao i svako drugi u njegovoj poziciji. zasto messi ne bi imao pravo kritizirati enrikea koji je kurac od trenera? mi svi mozemo, novinari, komentatori, cijela planeta moze, a samo on ne moze. :-)

vi ga otjerajte, otplatite stadion, neka stoji prazan kao i vitrine jer lige prvaka barca nece uzet za deset godina narednih. messi je tiket koji se procerdava vec godinama.
Ima i ta mjesta, ali opet mislim da je njegovo glavno mjesto na terenu. Nekako u zadnje vrijeme mi se cini da je sve manje skoncentiran na teren, a vise na neke druge stvari. Ta moja percepcija je mozda zahvaljujuci medijima, koji posljednje dvije godine pisu vecinom negativne stvari oko njega, pocevsi od prevara za porez, gluposti oko ignorisanja djece pa do toga da zari i pali klubom, postavlja i smjenjuje trenere i sl.
Ja kazem, ako je istina sto mediji pisu, ja bih razmatrao prodaju.
suncica24

#36456 Re: FC Barcelona

Post by suncica24 »

Jest eto Messi je kriv jer je karina od uprave malo zglajzala sa FIFA-nim pravilnikom pa su fasovali zabranu dovodjenja igraca, pa je onda kriv i sto kad su i znali da im konaci visi o igli od svih kupovina doveli rasklimanog i hafifnog Vermaelena, kriv je vala Messi i sto su tu kupili tamo kakvog Douglasa da pokriju malverzacije pri dovodjenju Neymara,vjerovatno ce biti da ih je i nagovorio na dovodjenje Neya, a onda nekako preko oca i Rosella je garant uzrokovao petljavine i marifetluke pri njegovom dovodjenju, a mora da je i glavni krivac sto su doveli Enriquea, da sve propadne kad je vec morao ici Tata, kojeg eto uzmimo da su i doveli radi njegovog ceifa.
I naravno, na kraju Messi je kriv sto je Messi pa se ne smije usuditi prodati Messija.
LSD

#36457 Re: FC Barcelona

Post by LSD »

suncica24 wrote:Jest eto Messi je kriv jer je karina od uprave malo zglajzala sa FIFA-nim pravilnikom pa su fasovali zabranu dovodjenja igraca, pa je onda kriv i sto kad su i znali da im konaci visi o igli od svih kupovina doveli rasklimanog i hafifnog Vermaelena, kriv je vala Messi i sto su tu kupili tamo kakvog Douglasa da pokriju malverzacije pri dovodjenju Neymara,vjerovatno ce biti da ih je i nagovorio na dovodjenje Neya, a onda nekako preko oca i Rosella je garant uzrokovao petljavine i marifetluke pri njegovom dovodjenju, a mora da je i glavni krivac sto su doveli Enriquea, da sve propadne kad je vec morao ici Tata, kojeg eto uzmimo da su i doveli radi njegovog ceifa.
I naravno, na kraju Messi je kriv sto je Messi pa se ne smije usuditi prodati Messija.
:thumbup: :thumbup:

mah, pusti bogati....svakako ce se ovaj novonastali cirkus ubrzo riješiti - do nedjelje najkasnije.
suncica24

#36458 Re: FC Barcelona

Post by suncica24 »

Vertig0 wrote:
omar little wrote:messiju se ne ugadja nista manje ni vise nego i svakoj zvijezdi u svakom drugom klubu. i ponasa se isto kao i svako drugi u njegovoj poziciji. zasto messi ne bi imao pravo kritizirati enrikea koji je kurac od trenera? mi svi mozemo, novinari, komentatori, cijela planeta moze, a samo on ne moze. :-)

Ima i ta mjesta, ali opet mislim da je njegovo glavno mjesto na terenu. Nekako u zadnje vrijeme mi se cini da je sve manje skoncentiran na teren, a vise na neke druge stvari. Ta moja percepcija je mozda zahvaljujuci medijima, koji posljednje dvije godine pisu vecinom negativne stvari oko njega, pocevsi od prevara za porez, gluposti oko ignorisanja djece pa do toga da zari i pali klubom, postavlja i smjenjuje trenere i sl.
Ja kazem, ako je istina sto mediji pisu, ja bih razmatrao prodaju.
Zamisli ti radis u firmi (od kad znas za sebe), i sad direktor prokockao budzet firme, porezna vas kaznila, novi sef koji veze s vezom nema jos i dalje vuce firmu u propast, u kancelariji se sudarate i naravno nervozno koljete jer ne zna se ko sta radi, i ti treba da u svemu tome gledas samo svoj papir i svoja posla.
Da te se nista to ne tice, ne dotice i ne dira.
WatersR

#36459 Re: FC Barcelona

Post by WatersR »

Pa najbolje je da Messi opet vidi sa babom imal jos kakvoj jarana da se imalo razumije u fudbal pa da njega postave za trenera.

Messi je kriv sto se petlja u stvari koje nisu u opisu njegovog radnog mjesta, Pep nije uspio s njim izaci na kraj nesto ne vjerujem i da ce naredni trener.
suncica24

#36460 Re: FC Barcelona

Post by suncica24 »

WatersR wrote:Pa najbolje je da Messi opet vidi sa babom imal jos kakvoj jarana da se imalo razumije u fudbal pa da njega postave za trenera.

Messi je kriv sto se petlja u stvari koje nisu u opisu njegovog radnog mjesta, Pep nije uspio s njim izaci na kraj nesto ne vjerujem i da ce naredni trener.
Onaj, ako moze kakav link, nesto, gdje Pep kaze da "nije mogao izaci na kraj s Messijem"?

Mislim, ono cisto zbog nas koji godinama pogresno misle da je Pep iz kluba otisao radi uprave.
WatersR

#36461 Re: FC Barcelona

Post by WatersR »

suncica24 wrote: Mislim, ono cisto zbog nas koji godinama pogresno misle da je Pep iz kluba otisao radi uprave.
Zasto mislis da jedno iskljucuje drugo?
solo2

#36462 Re: FC Barcelona

Post by solo2 »

suncica24 wrote:
WatersR wrote:Pa najbolje je da Messi opet vidi sa babom imal jos kakvoj jarana da se imalo razumije u fudbal pa da njega postave za trenera.

Onaj, ako moze kakav link, nesto, gdje Pep kaze da "nije mogao izaci na kraj s Messijem"?

Mislim, ono cisto zbog nas koji godinama pogresno misle da je Pep iz kluba otisao radi uprave.
Pravi razlog njegovog odlaska nikada necemo saznati ali da ga je Messi :izet: to je valjda svima poznato -
Cinjenica je da se pohasio i cinjenica je da mu se moze i kad nema gazde on se ponasa kao taj, zato nije lud da ide negdje gdje ce morati da radi sta mu trener kaze - ovdje da dovedu Fergusona nebi smio progovoriti - jbs ti takvu politiku
Jack Be Nimble

#36463 Re: FC Barcelona

Post by Jack Be Nimble »

Bilo bi super kada bi otisao. Da ga malo vidimo i u mesarskoj ligi protiv Stoke.
LSD

#36464 Re: FC Barcelona

Post by LSD »

Jack Be Nimble wrote:Bilo bi super kada bi otisao. Da ga malo vidimo i u mesarskoj ligi protiv Stoke.
a grijeh bi bio da tako plemenit igrac protiv tih sirovina iz Stoke i slicno
omar little

#36465 Re: FC Barcelona

Post by omar little »

o majko bozja, u dvije strane messi postade najogavnija i najodvratnija licnost barcelone ikad. guardiola posvetio citavu jebenu konferenciju za stampu upravi barcelone, covjek koji je nevidjeno suzdrzan i smiren bio u odnosu s medijima prica u kameru pola sata i obraca se upravi barcelone, ali nije to, messi je njega otjerao. jah.
suncica24

#36466 Re: FC Barcelona

Post by suncica24 »

omar little wrote:o majko bozja, u dvije strane messi postade najogavnija i najodvratnija licnost barcelone ikad. guardiola posvetio citavu jebenu konferenciju za stampu upravi barcelone, covjek koji je nevidjeno suzdrzan i smiren bio u odnosu s medijima prica u kameru pola sata i obraca se upravi barcelone, ali nije to, messi je njega otjerao. jah.
Ja sam tek sad skontala da je Messi zapravo upravin igrac :D
LSD

#36467 Re: FC Barcelona

Post by LSD »

Katalonski "Sport" postavio je sljedeće pitanje na svojoj web stranici: "U slučaju "rata" između Messija i Luisa Enriquea, ko će na kraju pobijediti?"
čak 92% smatra da će "pobijediti" Leo.

eto navijaci su rekli svoje ....Luise, pakuj se polako
suncica24

#36468 Re: FC Barcelona

Post by suncica24 »

suncica24 wrote:
omar little wrote:o majko bozja, u dvije strane messi postade najogavnija i najodvratnija licnost barcelone ikad. guardiola posvetio citavu jebenu konferenciju za stampu upravi barcelone, covjek koji je nevidjeno suzdrzan i smiren bio u odnosu s medijima prica u kameru pola sata i obraca se upravi barcelone, ali nije to, messi je njega otjerao. jah.
Ja sam tek sad skontala da je Messi zapravo upravin igrac :D
Ili je pak uprava Messijeva igracka?

Sad sam zbunjena :?
5 0 5

#36469 Re: FC Barcelona

Post by 5 0 5 »

Tata Martino: "In Spain, media make news based on lies. Even when it can be proven it's wrong. That never happened to me before, it's too much."
5 0 5

#36470 Re: FC Barcelona

Post by 5 0 5 »

LSD wrote:Katalonski "Sport" postavio je sljedeće pitanje na svojoj web stranici: "U slučaju "rata" između Messija i Luisa Enriquea, ko će na kraju pobijediti?"

Semi-finales:
Zubi vs. Bartomeu
Luis Enrique vs. Messi

Final:
Bartomeu vs. Messi :D :D
omar little

#36471 Re: FC Barcelona

Post by omar little »

5 0 5 wrote:
LSD wrote:Katalonski "Sport" postavio je sljedeće pitanje na svojoj web stranici: "U slučaju "rata" između Messija i Luisa Enriquea, ko će na kraju pobijediti?"

Semi-finales:
Zubi vs. Bartomeu
Luis Enrique vs. Messi

Final:
Bartomeu vs. Messi :D :D
dvica, jaro, ko munara. :D messi uzima lopatom. :D
skenderija04

#36472 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

5 0 5 wrote:Tata Martino: "In Spain, media make news based on lies. Even when it can be proven it's wrong. That never happened to me before, it's too much."
Ako je ovo juce izjavio ima pravo da bude ljut. :D :D :D

Juce su u onoj lavini vijesti rekli da je Tata jednom rekao Leu:" Znam da imas moc da izdejstvujes moju smjenu, ali molim te, nemoj mi to svaki dan pominjati" :D :D :D

Sto je previse, previse je
5 0 5

#36473 Re: FC Barcelona

Post by 5 0 5 »

omar little wrote: dvica, jaro, ko munara. :D messi uzima lopatom. :D
stavi pare. :lol:
WatersR

#36474 Re: FC Barcelona

Post by WatersR »

I nakon toga Jorge Messi predsjednik, a junior igrac, trener i sportski direktor. Inace citava porodica je pokazala da zna sa financijama te ima iskustva na sudu, Sandrova skola.
5 0 5

#36475 Re: FC Barcelona

Post by 5 0 5 »

skenderija04 wrote:
5 0 5 wrote:Tata Martino: "In Spain, media make news based on lies. Even when it can be proven it's wrong. That never happened to me before, it's too much."
Ako je ovo juce izjavio ima pravo da bude ljut. :D :D :D

Juce su u onoj lavini vijesti rekli da je Tata jednom rekao Leu:" Znam da imas moc da izdejstvujes moju smjenu, ali molim te, nemoj mi to svaki dan pominjati" :D :D :D

Sto je previse, previse je
pred novu godinu.
Post Reply