Premijer liga BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
1946--1987

#36451 Re: Premijer liga BiH

Post by 1946--1987 »

hrasno38 wrote:
1946--1987 wrote:Sta ih je na jugu jbt :mrgreen:
Vise se raje skupi kad je sudar neki :mrgreen:
Image

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Pa razlika je u milju ljudi na te dvije slike, ne ofiraj se. :mrgreen:

Al kako onaj iz zeljeznicara fuli sa 3 metra prazan gol hahahaha
lijek-za-sve

#36452 Re: Premijer liga BiH

Post by lijek-za-sve »

jeste ljudi al nije zena :D
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#36453 Re: Premijer liga BiH

Post by hrasno38 »

1946--1987 wrote:
hrasno38 wrote:
Image

Pa razlika je u milju ljudi na te dvije slike, ne ofiraj se. :mrgreen:

Al kako onaj iz zeljeznicara fuli sa 3 metra prazan gol hahahaha
Ovde ukupno nema milja :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
avetinja

#36454 Re: Premijer liga BiH

Post by avetinja »

Maharadza wrote:Image

Ali zato je pujdo došao! Ovaj Miske "7%" ni kera ne zna izabrati, amaW vodena vugla barem ima rasnog! :skoljka:
Ubacio ga neki lik na poluvremenu. Možda je neki mendžer, pa hoće da ga tušne Slavku. :lol:
Maharadza

#36455 Re: RE: Re: Premijer liga BiH

Post by Maharadza »

avetinja wrote:

Ali zato je pujdo došao! Ovaj Miske "7%" ni kera ne zna izabrati, amaW vodena vugla barem ima rasnog! :skoljka:
Ubacio ga neki lik na poluvremenu. Možda je neki mendžer, pa hoće da ga tušne Slavku. [emoji38]
Pošto je kenČoU bio tu, možda to njemu večera pobjegla?! :mrgreen:
1946--1987

#36456 Re: Premijer liga BiH

Post by 1946--1987 »

Samo se i Jahic naigrao odkad je dosao, a prozivate nas zbog Saida :mrgreen: :mrgreen:
Sve je to u 5 deka
avetinja

#36457 Re: RE: Re: Premijer liga BiH

Post by avetinja »

Maharadza wrote:Pošto je kenČoU bio tu, možda to njemu večera pobjegla?! :mrgreen:
Ja sam mislio da Azijati vole kratkodlake. :mrgreen:
LSD

#36458 Re: Premijer liga BiH

Post by LSD »

Maharadza wrote:
Image

Šta pricas :mrgreen: baš simpa cuko veceras :thumbup:
BHF_Manijak

#36459 Re: Premijer liga BiH

Post by BHF_Manijak »

1946--1987 wrote:Samo se i Jahic naigrao odkad je dosao, a prozivate nas zbog Saida :mrgreen: :mrgreen:
Sve je to u 5 deka
Bas se usrecimo s povratnicima... Ljudi valjda nisu skontali, da kad vracas tako lika sa 32-33 godine, da to mora bas zvjerka neka biti, koja je u proslosti beton bila, pa sad dosla da karijeru zavrsi. Tipa da se Zelji vrati Dzeko s 35 godina recimo, ovo sve ostalo je krpljenje i pravljenje gerijatrije, jebla im ona sve.

Kad skontaju da je bolje djetetu od 18 godina dati sansu, nego starkelji od 33., a koji je bezze, onda cemo i napredovati. Evo konkretno u Zeljeznicaru, Nikolic zauzima mjesto Mujagicu. Sto?
Ta djeca invalidi, sta li?

Mi smo jedina liga gdje "talenti" od 17-18 godina, nemaju ni ukupno 90 minuta odigranih za seniore. Kad ces ga stavit? S 21.?
Maharadza

#36460 Re: Premijer liga BiH

Post by Maharadza »

Image

[emoji38]
relativno84

#36461 Re: Premijer liga BiH

Post by relativno84 »

:lol:
Stroj-2

#36462 Re: Premijer liga BiH

Post by Stroj-2 »

hrasno38 wrote:
Image

Kod nas postoji razlog što je slaba posjeta, rahtična uprava, loša igra i igrači. Koj je vaš razlog ? :run:
missko

#36463 Re: Premijer liga BiH

Post by missko »

Ja ne razumijem klubove koji ne guraju djecu tj ne vise djecu nego omladince s 18. U redu je da to ne rade cesto Sarajevo i Zeljo ali bi trebali ovi ostali em im je trosak manji nemaju pritisak rezultata i imaju ogromnu mogucnost zarade. Trebaju se ugledat na svabe. Bayerrn ne pravi igrace al zato bruka 18godisnjaka igra u prvoj BL i Bayern ce pokupovat sta zeli. Njima dobro Bayernu dobro

EMS-om
BHF_Manijak

#36464 Re: Premijer liga BiH

Post by BHF_Manijak »

Stroj-2 wrote:
Kod nas postoji razlog što je slaba posjeta, rahtična uprava, loša igra i igrači. Koj je vaš razlog ? :run:
A inace se Zeljeznicar tacka u vrhu sa Zrinjskim, igra prelijep fudbal za oko, od noge do noge, i daje po kolu u prosjeku 3-4 gola, a uz to zadnjih 5 godina osvjio 5 puta titulu prvaka BiH.

Zaista vrijedi doci, obicnom posmatraci koji hoce i da mu jajcad titras dok gleda tekmu. :mrgreen: :skoljka:
avetinja

#36465 Re: Premijer liga BiH

Post by avetinja »

[emoji38]
Lutvin sin. :lol:
jeza u ledja

#36466 Re: Premijer liga BiH

Post by jeza u ledja »

[emoji38]
Sta je ovo ba? :pisnuo:
Cuko dosao da gleda tekmu pa viri kroz ogradu. Hahaha sege. :lol:
Stroj-2

#36467 Re: Premijer liga BiH

Post by Stroj-2 »

jeza u ledja wrote:

[emoji38]
Sta je ovo ba? :pisnuo:
Cuko dosao da gleda tekmu pa viri kroz ogradu. Hahaha sege. :lol:
Željin huligan :D
jeza u ledja

#36468 Re: Premijer liga BiH

Post by jeza u ledja »

Av av Željo!
splinter

#36469 Re: Premijer liga BiH

Post by splinter »

Haj što je ovaj simpatični četvoronožac (mislim da je je njemački lovni terijer u pitanju) veselo i razdragano trčkarao cijelu utakmicu, haj što je pretrčao tri puta više nego cijela ekipa na terenu zajedno, nego je i neko sa onog brda iznad stadiona haman cijelo drugo naložio nekakav žestok čumur, nemreš doći do daha. Ne bi bilo čudo da smo i fasovali, jer je više ambijent ličio onom u Tz nego u Sa.
north

#36470 Re: Premijer liga BiH

Post by north »

Vizavi malo Slavke, ako se košpe neće ljutiti, bez namjere da se čovjeku latim na kosti, još manje da podjebavam, ali malo mi para uši ta njegova samouvjerenost, kao mi ćemo , mi moramo, a epilog puno zuji a malo meda :-) ...Do sada...Pred Čelik najavljuje da moraju dobiti kako znaju i umiju, nema pobjede, pred Slobodu isto samo što nije bankarsku garanciju predao da će pobjeda biti, naravno neće reći da će ići na remi, ali iskusni lisci I treneri kakvim se ovaj predstavljao daju mudrije izjave i na kraju profitiraju... Protiv Mladosti bod, poraz protiv Širokog, na derbiju ništa od igre, kući na jedvita pobjeda protiv Krupe...minimalna pobjeda kući protiv Metalegea i raspalog Olimpica uz dva primiljena gola......pa nije to baš za divljenja :D vraća raspalog Bogićevića i Stanića :-) , klupira talijana koji je po meni bio solidan ono što sam upratio....pa nije ni skijaš više vodio ekipu, ali ne bi se reklo da je razlika baš drastična po igri......pa ničim izazvane izjave kako mu niko ne bira ekipu, pa to se valjda podrazumijeva :-) , šta je sa tim htio reći :roll: ...Čudan mi je,nedorečen moram priznati, mislim da se solidno konta u fudbal i sviđa mi se što ne ujeda i djeluje ko pravi sportista, nije baš klasična neznalica ali ko što sam i napisao kad je dolazio, mislim da je precijenjen trener i da se ovi fudbalski znalci koji su onanisali kad je dolazio, koji su pisali kako su nam ga preoteli :lol: , i koji još stavljaju sliku na avatar baš ofiraju :skoljka: ..
jeza u ledja

#36471 Re: Premijer liga BiH

Post by jeza u ledja »

Ma vala ako on ne uspije kod njih, ja cu se razocarati totalno u ideju da mi u gradu Sarajevu znamo izabrati dobrog trenera iz lige.

Kospe, ko je vama sve osim Osima donio titulu do sada?
splinter

#36472 Re: Premijer liga BiH

Post by splinter »

@north, drago mi je da pratiš naše tekme, te dešavanja u i oko kluba. :wink:
Nema tu biti ništa nejasno, Slavko je vjerovatno zatekao katastrofu kada je preuzeo tim pa sad to pokušava riješiti kako zna i umije, a to baš ne ide preko noći. Ko je pratio njegov rad, primjetio je da je on dosta temeljit i ne trči pred rudu tek tako. Ima čovjek svoj sistem rada, ne želi da mu se iko miješa u posao. Mislim da će posložiti kockice prije ili kasnije, samo što je naš narod nestrpljiv, sve nešto očekuje preko noći. Imamo dosta limitiran igrački kadar ( osim M. Stevanovića ) odnosno zapušten sa jako niskim nivoom osnovnog fudbalskog znanja i nedovoljne fizičke spreme.
Sa dosta rada i discipline, iskreno se nadam da će vremenom doći i rezultati !
splinter

#36473 Re: Premijer liga BiH

Post by splinter »

jeza u ledja wrote:Ma vala ako on ne uspije kod njih, ja cu se razocarati totalno u ideju da mi u gradu Sarajevu znamo izabrati dobrog trenera iz lige.

Kospe, ko je vama sve osim Osima donio titulu do sada?
Ja se sjećam da je onu najvažniju :lol: iz 98 osvojio Hadžija ( Enver Hadžiabdić).
alberto_tomba

#36474 Re: Premijer liga BiH

Post by alberto_tomba »

Kiks u Vitezu bi mogao izazvati tektonske poremecaje u Novom Sarajevu
north

#36475 Re: Premijer liga BiH

Post by north »

splinter wrote:@north, drago mi je da pratiš naše tekme, te dešavanja u i oko kluba. :wink:
Nema tu biti ništa nejasno, Slavko je vjerovatno zatekao katastrofu kada je preuzeo tim pa sad to pokušava riješiti kako zna i umije, a to baš ne ide preko noći. Ko je pratio njegov rad, primjetio je da je on dosta temeljit i ne trči pred rudu tek tako. Ima čovjek svoj sistem rada, ne želi da mu se iko miješa u posao. Mislim da će posložiti kockice prije ili kasnije, samo što je naš narod nestrpljiv, sve nešto očekuje preko noći. Imamo dosta limitiran igrački kadar ( osim M. Stevanovića ) odnosno zapušten sa jako niskim nivoom osnovnog fudbalskog znanja i nedovoljne fizičke spreme.
Sa dosta rada i discipline, iskreno se nadam da će vremenom doći i rezultati !
:D Malo je reći da pratim :oops: Ništa vise od mnogih plavih, koji znaju ulazno-izlazne fakture u FCS i koji su sedmicama ovdje onanisali kad je bilo materijala, i tako to :oops: ....S moje strane ništa zlonamjerno, kad podjebavam onda to radim otvoreno ne okokole....ovo vise onako kako se čine stvari sa strane, dozvoljavam da je situacija drugačija kako ti pišeš :oops: ...niko ne brani da ste zadovoljni, meni odgovara ovakav vaš ritam I njegov rukopis ....a jasno ne bi vise o tome :run:
Locked