Pa razlika je u milju ljudi na te dvije slike, ne ofiraj se.hrasno38 wrote:1946--1987 wrote:Sta ih je na jugu jbt![]()
Vise se raje skupi kad je sudar neki
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Al kako onaj iz zeljeznicara fuli sa 3 metra prazan gol hahahaha
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Pa razlika je u milju ljudi na te dvije slike, ne ofiraj se.hrasno38 wrote:1946--1987 wrote:Sta ih je na jugu jbt![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ovde ukupno nema milja1946--1987 wrote:Pa razlika je u milju ljudi na te dvije slike, ne ofiraj se.hrasno38 wrote:1946--1987 wrote:Sta ih je na jugu jbt![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Al kako onaj iz zeljeznicara fuli sa 3 metra prazan gol hahahaha
Ubacio ga neki lik na poluvremenu. Možda je neki mendžer, pa hoće da ga tušne Slavku.Maharadza wrote:
Ali zato je pujdo došao! Ovaj Miske "7%" ni kera ne zna izabrati, amaW vodena vugla barem ima rasnog!
Pošto je kenČoU bio tu, možda to njemu večera pobjegla?!avetinja wrote:Ubacio ga neki lik na poluvremenu. Možda je neki mendžer, pa hoće da ga tušne Slavku. [emoji38]Maharadza wrote:
Ali zato je pujdo došao! Ovaj Miske "7%" ni kera ne zna izabrati, amaW vodena vugla barem ima rasnog!
Ja sam mislio da Azijati vole kratkodlake.Maharadza wrote:Pošto je kenČoU bio tu, možda to njemu večera pobjegla?!
Šta pricasMaharadza wrote:
Bas se usrecimo s povratnicima... Ljudi valjda nisu skontali, da kad vracas tako lika sa 32-33 godine, da to mora bas zvjerka neka biti, koja je u proslosti beton bila, pa sad dosla da karijeru zavrsi. Tipa da se Zelji vrati Dzeko s 35 godina recimo, ovo sve ostalo je krpljenje i pravljenje gerijatrije, jebla im ona sve.1946--1987 wrote:Samo se i Jahic naigrao odkad je dosao, a prozivate nas zbog Saida![]()
Sve je to u 5 deka
Kod nas postoji razlog što je slaba posjeta, rahtična uprava, loša igra i igrači. Koj je vaš razlog ?hrasno38 wrote:1946--1987 wrote:Sta ih je na jugu jbt![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A inace se Zeljeznicar tacka u vrhu sa Zrinjskim, igra prelijep fudbal za oko, od noge do noge, i daje po kolu u prosjeku 3-4 gola, a uz to zadnjih 5 godina osvjio 5 puta titulu prvaka BiH.Stroj-2 wrote:
Kod nas postoji razlog što je slaba posjeta, rahtična uprava, loša igra i igrači. Koj je vaš razlog ?
Lutvin sin.Maharadza wrote:
[emoji38]
Sta je ovo ba?Maharadza wrote:
[emoji38]
Željin huliganjeza u ledja wrote:Sta je ovo ba?Maharadza wrote:
[emoji38]
Cuko dosao da gleda tekmu pa viri kroz ogradu. Hahaha sege.
Ja se sjećam da je onu najvažnijujeza u ledja wrote:Ma vala ako on ne uspije kod njih, ja cu se razocarati totalno u ideju da mi u gradu Sarajevu znamo izabrati dobrog trenera iz lige.
Kospe, ko je vama sve osim Osima donio titulu do sada?
splinter wrote:@north, drago mi je da pratiš naše tekme, te dešavanja u i oko kluba.![]()
Nema tu biti ništa nejasno, Slavko je vjerovatno zatekao katastrofu kada je preuzeo tim pa sad to pokušava riješiti kako zna i umije, a to baš ne ide preko noći. Ko je pratio njegov rad, primjetio je da je on dosta temeljit i ne trči pred rudu tek tako. Ima čovjek svoj sistem rada, ne želi da mu se iko miješa u posao. Mislim da će posložiti kockice prije ili kasnije, samo što je naš narod nestrpljiv, sve nešto očekuje preko noći. Imamo dosta limitiran igrački kadar ( osim M. Stevanovića ) odnosno zapušten sa jako niskim nivoom osnovnog fudbalskog znanja i nedovoljne fizičke spreme.
Sa dosta rada i discipline, iskreno se nadam da će vremenom doći i rezultati !