Nisam mislio na njegov instagram, vec na to da chelsea na svojoj officijenoj aplikaciji stavlja njegove fotosopirane slike u dresu celzija. Ili su onda bas neozbiljni... A bilo je price vec par mjeseci oko njega i celzija.omar little wrote:jes', kontakt se sastoji od messijevog instagram akaunta.(kad smo vec kod toga, messika, pickolinac, nije courtoisa zapratio kad je bio u la ligi i kad mu je kompleksice nabijao obranama, nego sad.
![]()
da si pravi baja i frajer zapratio bi dijete cim je pokazao da ce biti betonski golman.
)
sad ozbiljnije. do jucer se nista zivo nije spominjalo, chelza, niti bilo koji drugi tim, nije bio u prici niti je prica o messijevom odlasku postojala i sad odjednom postoje kontakti i stvar je ozbiljna. znaci, chelza nije nista htjela objavljivati, ali kako ih je messi zapratio na instagramu jucer karte su otkrivene pa da i oni onda pokazu nesto?![]()
svako ziv vidi sranje u barci, osjete krv u vodi i sad kruze okolo. to je sve.
FC Barcelona
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Vertig0
#36426 Re: FC Barcelona
-
todd_smith
#36427 Re: FC Barcelona
ma glupost da ce ici, prije ce ronaldo u chelsea nego messi, jos meni nije jasno gdje ces messija u onaj chelsea, gdje da igra
sve popunjeno, i ok messi je bolji od svakoga tu, ali sumnjam da ce mou na klupu hazarda od 22 godine da bi mu igrao messi sa 27-28
-
omar little
#36428 Re: FC Barcelona
da objavim javno
ako messi izabere chelsea, od svih klubova ovog svijeta, ja cu ga se preko oslobodjenja odreci.
vertigo, pa znam da mislis na njihovu aplikaciju, ali ja ti govorim da kontakta garant nema i da je sve to krenulo od messijevog instagram akaunta. i te fotoshopirane slike su se pojavile jucer, a ne prije mjesec ili tri.
vertigo, pa znam da mislis na njihovu aplikaciju, ali ja ti govorim da kontakta garant nema i da je sve to krenulo od messijevog instagram akaunta. i te fotoshopirane slike su se pojavile jucer, a ne prije mjesec ili tri.
-
Vertig0
#36429 Re: FC Barcelona
Ja isto mislim i nadam se da nece otici. Poenta mog posta je da sam siguran da ima nekog kontakta, jer prosto ne mogu da vjerujem da su ovi toliko neozbiljni da na oficijelnim stranicama objavljuju takve gluposti.
- skenderija04
#36430 Re: FC Barcelona
Instagram je u modi, cudne poruke se salju
Victor Font prije sat vremena
http://instagram.com/p/xg2qTYMGt4/
Victor Font prije sat vremena
http://instagram.com/p/xg2qTYMGt4/
-
LSD
#36431 Re: FC Barcelona
pa i Fabregas (koji je vrlo dobar jaran sa Messijem još iz dijetinjstva) je skoro pozivao Messija u Čelzi putem medija...Jozo kaže da nemaju para za njega, a to je njegovo klasicno pilanje naopako
fol nemaju para, a Rus ne zna šta ce od para
fol nemaju para, a Rus ne zna šta ce od para
-
todd_smith
#36432 Re: FC Barcelona
doduse i di maria je zapratio united na instagramu, pa par sedmica poslije potvrdjeno da ide u united 
-
omar little
#36433 Re: FC Barcelona
messi trola komplet planetu, jebate.
zamisli ti koja je to moc da kad zalajkas nekog na instagramu svijet nogometa, u roku nekoliko sati, prosvika na pamet totalno.
jozo bi prodao fabregasa da uglavi messija
-
todd_smith
#36434 Re: FC Barcelona
nije do njega, to je vise postalo kao neki obicaj kod fudbaleraomar little wrote:messi trola komplet planetu, jebate.zamisli ti koja je to moc da kad zalajkas nekog na instagramu svijet nogometa, u roku nekoliko sati, prosvika na pamet totalno.
Loic Remy je otpratio Newcastle i zapratio Chelsea, par sedmica poslije je izjava dosla da ide iz kluba za Chelsea
Di Maria sa Unitedom
RVP za United takodjer, nije se znalo hoce li ili ne, i odjednom je izbrisao iz profila "player for Arsenal" i par dana poslije je presao u United
- ODB
#36435 Re: FC Barcelona
Deco je nedavno govorio,negdje sam čitao,da zna da će Mesi otići jer stvari u njegovom klubu nisu kakvim se čine.
Samo je Deco govorio da će u PSG ako se ne varam.
Možda je Abramoviča pogodila i ova kriza u Rusiji pa i nema para
Samo je Deco govorio da će u PSG ako se ne varam.
Možda je Abramoviča pogodila i ova kriza u Rusiji pa i nema para
-
omar little
#36436 Re: FC Barcelona
makar nije dosadno. nedavno smo se zalili da od dosade gledamo antine gace s instagrama, e'o sad je sou."Some people believe they have seen face of Jesus in a piece of toast, some people hear coded instructions in Michael Jackson’s lyrics, and some people believe that if Lionel Messi follows Thibaut Courtois and Felipe Luís on Instagram, then the Argentinian tease is definitely on the verge of a move to Chelsea. The Manchester Evening News laughs at such conclusions – because it reckons that Messi’s ideal destination, to which he will travel while competing with Kobe Bryant to impress a young boy, is Manchester. So when City and Barcelona face each other in the Champions League next month, City will in fact be auditioning for the role of Messi’s new employer. The stakes for that clash then have just got higher: can Manuel Pellegrini be trusted to mastermind the victory that is required over Barcelona? Or should the club’s owners pull out all the stop and hire David Moyes pronto?"
-
Vertig0
#36437 Re: FC Barcelona
Ako ga abramovic stvarno hoce u celzi, mislim da ga moze sprijeciti samo finansijski fair play?
Druga stvar, sta on koji q ima pratiti celzi

Druga stvar, sta on koji q ima pratiti celzi
-
todd_smith
#36438 Re: FC Barcelona
ali dobro, sto ih je zapratio fkt
mislim jesu li jarani? hajde chelsea/cesc kontam ono zajebancija moguca, ali sto tiboa i luisa zaprati? doduse sto nije i costu ili azpija? i oni su spanci
mislim jesu li jarani? hajde chelsea/cesc kontam ono zajebancija moguca, ali sto tiboa i luisa zaprati? doduse sto nije i costu ili azpija? i oni su spanci
-
omar little
#36439 Re: FC Barcelona
eh, tu se slazemo. jeboga chelzi, cuj chelzi. fuj.Vertig0 wrote: Druga stvar, sta on koji q ima pratiti celzi![]()
- ODB
#36440 Re: FC Barcelona
Mogu se klubovi dogovoriti o plaćanju u dijelovima (na rate) ,onda nema problema.Vertig0 wrote:Ako ga abramovic stvarno hoce u celzi, mislim da ga moze sprijeciti samo finansijski fair play?
- skenderija04
#36441 Re: FC Barcelona
Ako ga prodaju za 300 miliona, prakticno su otplatili stadion.

-
solo2
#36442 Re: FC Barcelona
Sve je u qrcu zbog lose politike uprave kluba ali najveci problem na terenu (htjeli mi to priznati ili ne) nije ni Lucho ni Xavi ni Iniesta ni Pikac nego MESSI - on je taj koji je jednostavno preuzeo stvari u svoje ruke odlaskom Pepa, on kritikuje trenere - taktiku i od tada je krenulo niz brdo
kad i ako se rijese njega (koliko god to zvucalo nemoguce i nenormalno) onda ce proigrati - tamam da Pape bude trener
Over & out
kad i ako se rijese njega (koliko god to zvucalo nemoguce i nenormalno) onda ce proigrati - tamam da Pape bude trener
Over & out
- suncica24
#36443 Re: FC Barcelona
Omarko a zamisli tek sliku Leo u Chelsea a Smou u Barcu (jer realno trenera smijemo pazariti)omar little wrote:eh, tu se slazemo. jeboga chelzi, cuj chelzi. fuj.Vertig0 wrote: Druga stvar, sta on koji q ima pratiti celzi![]()
- ODB
#36444 Re: FC Barcelona
http://generalposlijebitke.blogspot.com/solo2 wrote:Sve je u qrcu zbog lose politike uprave kluba ali najveci problem na terenu (htjeli mi to priznati ili ne) nije ni Lucho ni Xavi ni Iniesta ni Pikac nego MESSI - on je taj koji je jednostavno preuzeo stvari u svoje ruke odlaskom Pepa, on kritikuje trenere - taktiku i od tada je krenulo niz brdo
Over & out
Gledajući samo ove slike dole/grafički prikaz konstantujem da nisi u pravu.Enrike je #
- dinty2
#36445 Re: FC Barcelona
@skender beže zar ikog mogu prodat prije 2016 
-
omar little
#36446 Re: FC Barcelona
ne mogu kupovati samo. mogu prodavati.
-
omar little
#36447 Re: FC Barcelona
u tom slucaju, u onaj oglas u oslobodjenju gdje se odricem messija dodajem da prestajem navijati za barcu dok tom treneru ne istekne ugovor.suncica24 wrote:Omarko a zamisli tek sliku Leo u Chelsea a Smou u Barcu (jer realno trenera smijemo pazariti)omar little wrote:eh, tu se slazemo. jeboga chelzi, cuj chelzi. fuj.Vertig0 wrote: Druga stvar, sta on koji q ima pratiti celzi![]()
- Tito_i_Partija
#36448 Re: FC Barcelona
I ja mislim da se vec odavno u Barceloni samo ugadja Messiju, da je on na to navikao, i da sad jebe sve redom, od uprave do navijaca, sa ovakvim potezima.
Ma da ne znam ko si, nijedan igrac nikad ne smije bit' veci od kluba. Jedan Ronaldinho, koji je meni licno jedan od najdrazih igraca ikad, je to pokus'o i dobro se zajeb'o, i nek' se je zajeb'o.
Ma da ne znam ko si, nijedan igrac nikad ne smije bit' veci od kluba. Jedan Ronaldinho, koji je meni licno jedan od najdrazih igraca ikad, je to pokus'o i dobro se zajeb'o, i nek' se je zajeb'o.
- suncica24
#36449 Re: FC Barcelona
A nes' u Avazu objavljivat?u tom slucaju, u onaj oglas u oslobodjenju gdje se odricem messija dodajem da prestajem navijati za barcu dok tom treneru ne istekne ugovor.Omarko a zamisli tek sliku Leo u Chelsea a Smou u Barcu (jer realno trenera smijemo pazariti)
-
solo2
#36450 Re: FC Barcelona
Ma kakvi - ne kazem ja da je Lucho znalac - on nije mogao u pisljivoj Romi opstati za njega je Barca svemirski brod, samo, Messi kaki toliko da se vise i sebi zgadioODB wrote:http://generalposlijebitke.blogspot.com/solo2 wrote:Sve je u qrcu zbog lose politike uprave kluba ali najveci problem na terenu (htjeli mi to priznati ili ne) nije ni Lucho ni Xavi ni Iniesta ni Pikac nego MESSI - on je taj koji je jednostavno preuzeo stvari u svoje ruke odlaskom Pepa, on kritikuje trenere - taktiku i od tada je krenulo niz brdo
Over & out
Gledajući samo ove slike dole/grafički prikaz konstantujem da nisi u pravu.Enrike je #