Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
vjesticanametli wrote: ↑24/01/2020 16:04
Nazalost zene znaju uhelacit fuj ne kontam nikako
Pa pokusavaju pisati "iz vise", to jest iz polustojeceg, polusjedeceg stava pa onda zapisaju i wc dasku i sebe..Ja se gnijezdim Ili trpim do prvog cistog wc--a..Mogu izdrzati do 8 sati..
Hahahha trpim dok ne budu mi oci vako
Ne mogu uci u prljavo a u tasni maramica hejbet ua sve i dez sred
Ramzess Veliki wrote: ↑24/01/2020 16:06 a ne znam sta je problem...poredas toaletni papir po daski lijepo sjednes ko čo`ek ..moderni toaleti imaju namjenski papire za to
Ramzess Veliki wrote: ↑24/01/2020 16:06 a ne znam sta je problem...poredas toaletni papir po daski lijepo sjednes ko čo`ek ..moderni toaleti imaju namjenski papire za to
Pa pokusavaju pisati "iz vise", to jest iz polustojeceg, polusjedeceg stava pa onda zapisaju i wc dasku i sebe..Ja se gnijezdim Ili trpim do prvog cistog wc--a..Mogu izdrzati do 8 sati..
Ja mogu i 12 sati. Sad pijem čajeve na svakom koraku pa netje da može.
E jbg.. Ja mogu 5 min..
Last edited by animals on 24/01/2020 19:04, edited 1 time in total.
Ja tako radim ali zato poslije kad zavrsim fino obrisem wc solju iza sebe
Apsolutno jedina stvar na kojoj zavidim muskarcima, je to sto mogu pisati stojecke
A sad pitanje, ako su mladi, mogu li i bez (bez drzanja)a da na popisaju cipele i ne zapisaju i zidove/dasku oko wc solje?
BJB wrote: ↑24/01/2020 19:17
Apsolutno jedina stvar na kojoj zavidim muskarcima, je to sto mogu pisati stojecke
A sad pitanje, ako su mladi, mogu li i bez (bez drzanja)a da na popisaju cipele i ne zapisaju i zidove/dasku oko wc solje?
Zid nije problem. Šolja je problem.
Približiš se dovoljno za početni mlaz, a onda kad krene jači odmakneš se od šolje sve do maksimalnog intenziteta mlaza i prilikom slabljenja opet se počneš približavati šolji. Kao valcer.
moonca wrote: ↑24/01/2020 20:32
HM , ne znam, al' meni je jako cudno i smijesno da stoje u wc jedan do drugog i piske.. i bleje u zid ili ne bleje u .. ne znam..
Što? Gledaš svoja posla i doviđenja. Jednostavno
Mada ima freakova koji se okreću lijevo i desno i zagledaju drugima u pimpeke. Vjerovatno kompleksi ili se lože na druge muškarce