Kikibombona wrote:Hahaha, koma, nakon svakog SAA napredovanja Saxxx dodje sa pricom da je sve vraceno...
Car!

Ja i gdje sam pogriješio? Navedi samo jedan primjer pa da vidimo ko to laže?
Koje ratište? Halep? Zgaženi, i to maksimalno, ubili ih nemaju pojma gdje se nalaze.danima pislai o okruženju Haleba i ? Šta bi? Gdje je to okruženje? Umjesto okruživanja Haleba brutalno ih ubili na Handaratu, eno snimke zarobljenih Asadovih kukavica na netu? Snimke Sejfata, handrata, el-Bridža, sve uredno snimljeno?
Šta ima režim, koje snimke. šta to drže? Učutali se podvili rep, vidaju rane, gledaju kako da prežive, nikad u goroj poziciji nisu bili nego što su danas.
Idlib? I tu je pao Wadi Deif. Veliki Wadi Deif o kojem su pjesme sastavljali, veliko režimsko utvrđenje otpuhano za par sati.Gdje im je Mork? Šta bi sa onim velikim pobjedama na Morku? Popapala maca jezik? I tu se bore očajnički, gdledaju kako da prežive, i neće li im Iran poslati još koju hiljadu plaćenika, jer drugačije niti znaju niti mogu bilo šta uzeti.
Džober! Gdje je on? Šta je tu slagano? Hiljadu puta napisano ovdje kako pada, onaj Her fick milion video snimaka o zauzimanju Džobera i? Gdje je Džober? Ko drži Džober ha? Ko kontroliše džamiju u Džoberu? Na netu milion snimaka da je FSA vratila džamiju, gdje je režimski snimak da je drže? Uzeli dćamiju, držali je 24 sata, izginuli oni što su držali sve uredno snimci vojjnika koji su izginuli, šta ima, režim? Gdje su snimci da drže jedan pedalj Džobera?
Sindžar - Gdje je Sindžar? U čijem je rukama? Zar nisi pisao da ga drže Pešmerge? Zar nisu svi govorili gotov Sindžar? Sindžar je u rukama IS-a, imaš sninmke o tome, drže brda oko Sindžara isto tako.Dio teritorije jesu izgubili i to nio nikad nije ni poricao.
Bujrum bilo šta što misliš da sam slagao evo postavi link, moju rečenicu, pa da i to raspravimo.Može li?