AmiĐa_Idriz wrote:zomri wrote:
Treci gol je majstorija Messija ali kod prva dva se moralo bolje reagovati.
Ma i kod prvog je Suarez nevjerovatno iskoristio prostor, možda se Alba mogao zatvoriti bolje ali eto.
Newcastle sad, a na Anfieldu u revanšu odigrati dobru utakmicu. U neko čudo ne vjerujem, mada me "brine" što je @BHF optimista, ne znam šta da mislim poslije toga

Ma ne fakat, mislim suludo je nesto ocekivati, ali ono sto je meni sinoc najbitnije bilo jeste da ima igre, a kad ima igre doci ce i rezultat. To stalno spominjem, kad se dobiva ili gubi, jebo rezultat ako je igra dobra. Opet ako dobijes, a igra ti lose, znate vec da uvijek serem.
Uz Chelsea 2:0 i Arsenal, ovo je po meni najbolja partija na proljece, a zijanis 3:0. Strasno!
Sto se "faula" tice, meni je ovo jos sinoc sumnjivo bilo najmanje. Maleni skocio metar prije Fabinha. Sudija svira faul, wtf???
Barca me sinoc iskreno nije odusevila, iako semafor drugacije govori, iskreno. Prije bih rekao Messi-Pool 3:0. Tacno ekipa drugacije zivi i dise kad im je on na terenu. I cisto sumnjam da je to sad neka takticka genijalnost Velverdea bila... Ne znam, mozda i jeste, ali Boga mi cisto sumnjam da bi neko svjesno pustio da mu se protivnik onako seta oko 16m i stvara sansu za sansom.
I ruku na srce ne znam cime je raja toliko odusevljena njim sinoc, mislim na Messia. Gol tap in, a iz slobodnjaka jest magija. Medjutim ostatak utakmice, uz neke bljeskove, mene nije odusevio. Znao je on dosad xx puta odigrati masterpiece, sinoc to nije bilo.
Zato i nisam toliko pesmista, iako je 3:0. Ranjivi su, posebno pozadi, a opet mislim da Liverpoolova odbrana tesko da moze na Anfieldu biti onako losa, jer smatram da je ono sinoc izuzetak bilo. A i nominalno je svakako boljom smatram.
Zato rekoh neki rani gol ili 2 do poluvremena sve mijenjaju.
Vise sam optimista glede ovoga nego u ligi, eto kud cete dalje.