Liverpool FC

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

tuzlak1212

#36426 Re: Liverpool FC

Post by tuzlak1212 »

zomri wrote:Jutros nesto kontam jesmo li mi fakat toliko dobri da sabijemo igrom Barcu na Camp Nou ili je Valverde nadmudrio Kloppa odigravsi tako da ovaj ne moze nista gegenovati?
Barca je igrala sa 6 defanzivaca, nakon izmjene Coutinho-Semedo bilo je 7 defanzivaca...

Sad slušam presicu Valverdea, kaže pretpostavio sam da će L'pool izać u najjačem sastavu sa Firminom i da će nam uzet loptu i pravit pressing, pa smo taj presing napravili nebitnim, prilagodili se njihovom ritmu igre i uspjeli smo.
AmiĐa_Idriz

#36427 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

Naby Keïta has suffered an adductor injury after being substituted off early in the Barcelona game.

The Guinean will face 3-4 weeks out of action, missing the rest of the season.
Nevjerovatno.
Gerro
ModeratorNaBezCenzure

#36428 Re: Liverpool FC

Post by Gerro »

I Rakitic nije dobio ni zuti a start bio na pragu crvenog kartona jbt :-)

Ne kontam dokle ce se favorizirati ova sudacka tvorevina
King_Kenny

#36429 Re: Liverpool FC

Post by King_Kenny »

AmiĐa_Idriz wrote:Ja ne mogu da vjerujem kakav je ovo klub, šta je ovo.

90+ bodova imaš u PL, osvajaš srebrenu kitu, u LP uzmeš Barceloni loptu na Campu, nešto vrtiš prviš ko neke prilike i ovi ti opet tri komada utrpaju i osvajaš i tu kitu.

Nevjerovatno, nevjerovatno.
:thumbup: nekako malo fali; i kad daš više nego što treba, džaba.
Nisam razočaran, igra je bila jako dobra. Kad je Roma prošle godine mogla uvaliti 3 gola Barci, zašto ne bi i Liverpool?
Gerro
ModeratorNaBezCenzure

#36430 Re: Liverpool FC

Post by Gerro »

Sto ste pesimisti? Stvarno ne vjerujete da ce James Maddison tmurnog ponedeljka zabiti gol iz slobodnjaka u 93 minuti za 1-1 ispres polupraznog emptyhada?
Gerro
ModeratorNaBezCenzure

#36431 Re: Liverpool FC

Post by Gerro »

Btw vidim niko ne kudi VVD koji je sinoc odigro u rangu Gabriela Palette. Ko kakva pick.ica je bjezao od svakog moguceg duela i jos je sukrivac za 2 gola. Katastrofa utakmica.
AmiĐa_Idriz

#36432 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

zomri wrote: Treci gol je majstorija Messija ali kod prva dva se moralo bolje reagovati.
Ma i kod prvog je Suarez nevjerovatno iskoristio prostor, možda se Alba mogao zatvoriti bolje ali eto.

Newcastle sad, a na Anfieldu u revanšu odigrati dobru utakmicu. U neko čudo ne vjerujem, mada me "brine" što je @BHF optimista, ne znam šta da mislim poslije toga :lol: :mrgreen:
AmiĐa_Idriz

#36433 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

Suarez and Robertson involved in a tunnel row after CL clash at Camp Nou.
Aj makar nešto.
Gerro
ModeratorNaBezCenzure

#36434 Re: Liverpool FC

Post by Gerro »

Keita ce izgleda biti spreman za finale :thumbup:
East_side

#36435 Re: Liverpool FC

Post by East_side »

Nakon onog peha sinoc, ocekujem da City odigra najbolju utakmicu ove sezone protiv Leicestera. Da pogode 4 precke, 3 stative, da im se poniste 2 gola zbog malih ali i cistih ofsajda, da promase penal, da igraci Leicestera spase dva gola s gol linije, da Schmeichel odbrani 4 cista zicera i da, nakon velikog nesporazuma zadnje linije Citya, jedna povratna lopta Laportea prema Edersonu u 96.min. zavrsi u mrezi za konacnih 0:1 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Samo da Liv'pool ne usere sve to protiv Castlea :lol: :-) :skoljka: :run:
omar little

#36436 Re: Liverpool FC

Post by omar little »

os i muzicku jenu? :D
HarunKovac

#36437 Re: Liverpool FC

Post by HarunKovac »

Ferdinand kaze da je prvi gol Van Dijkov.
Suarez pokazuje gdje da mu se posalje lopta i on samo pogledom isprati :roll:
zomri

#36438 Re: Liverpool FC

Post by zomri »

AmiĐa_Idriz wrote:
zomri wrote: Treci gol je majstorija Messija ali kod prva dva se moralo bolje reagovati.
Ma i kod prvog je Suarez nevjerovatno iskoristio prostor, možda se Alba mogao zatvoriti bolje ali eto.

Newcastle sad, a na Anfieldu u revanšu odigrati dobru utakmicu. U neko čudo ne vjerujem, mada me "brine" što je @BHF optimista, ne znam šta da mislim poslije toga :lol: :mrgreen:
Kažu da je TAA igrao on bi to zatvorio, Gomez se previše spustio. Mogli su i ovi u odbrani ispratiti ulazak Suareza u prostor.

Inače ovi centaršuti iskosa prema zaleđu odbrane su nam poznata mana. Neko, ne mogu se sjetiti tačno ko, dal Sarri ili Mancini, je pokušao eksploatirati upravo tu slabost. Mislim da je to bilo u duelima sa Napolijem, ali ne mogu garantovati.
East_side

#36439 Re: Liverpool FC

Post by East_side »

omar little wrote:os i muzicku jenu? :D
Samo da ne bude ova na kraju... :skoljka:

Droog

#36440 Re: Liverpool FC

Post by Droog »

Gledaj malog sto šaketa...
AmiĐa_Idriz

#36441 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

zomri wrote:
AmiĐa_Idriz wrote:

Kažu da je TAA igrao on bi to zatvorio, Gomez se previše spustio. Mogli su i ovi u odbrani ispratiti ulazak Suareza u prostor.

Inače ovi centaršuti iskosa prema zaleđu odbrane su nam poznata mana. Neko, ne mogu se sjetiti tačno ko, dal Sarri ili Mancini, je pokušao eksploatirati upravo tu slabost. Mislim da je to bilo u duelima sa Napolijem, ali ne mogu garantovati.
Napoli u Italiji. Alisson vadio kestenje komplet utakmicu.
zomri

#36442 Re: Liverpool FC

Post by zomri »

AmiĐa_Idriz wrote: Napoli u Italiji. Alisson vadio kestenje komplet utakmicu.
:thumbup:
prošla jedna samo, ono insigne na kraju? uglavnom, trebalo je raditi na tome nakon one kanonade u gradu pod Vezuvom.
Gerro
ModeratorNaBezCenzure

#36443 Re: Liverpool FC

Post by Gerro »

Joj Messia da je ovo uradio nedo Bog Henderson ili neki nas igrac dobio bi suspenziju od 10 utakmica i crveni karton ali normalno da ce stititi prevarante i lopove i utajivace poreza. Jedva cekam mec na Anfieldu ubjedjen sam da cemo ih razbiti i da nece znati sta ih je snaslo pa nek lessi opet dogodine na camp nou obecava titulu jbo ga otac onaj odvratni
AmiĐa_Idriz

#36444 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

zomri wrote:
AmiĐa_Idriz wrote: Napoli u Italiji. Alisson vadio kestenje komplet utakmicu.
:thumbup:
prošla jedna samo, ono insigne na kraju?.
Jeste, išlo se na X tada. A i to u 90 i nekoj jedva utrpao Insigne :mrgreen:
deer_hunter

#36445 Re: Liverpool FC

Post by deer_hunter »

Nadzorna_ploca wrote:Ovom timu fali nesto. Nije sto je Messi na drugoj strani. Klopp prokletstvo se nastavlja. Steta, nisu ovo zasluzili.

mora da je ovaj bio na utakmici :D
Edin H.

#36446 Re: Liverpool FC

Post by Edin H. »

AmiĐa_Idriz wrote:
Suarez and Robertson involved in a tunnel row after CL clash at Camp Nou.
Aj makar nešto.

Jest' se Suarez nesto bio napenalio na Robertsona :D
Mustang1

#36447 Re: Liverpool FC

Post by Mustang1 »

Droog wrote:

Gledaj malog sto šaketa...
Kad je taj faul svirao sam otisao, nafakasi uzas, jos danas niko ovo ne spominje, pa sakom ga opalio u pm :-)
Gerro
ModeratorNaBezCenzure

#36448 Re: Liverpool FC

Post by Gerro »

ja i dalje ne vjerujem da je ovo svirano kao faul :lol:

pa protiv ovih cigana ni VAR ne pomaze, ovo je yebeno cist crveni karton za midzeta
BHF_Manijak

#36449 Re: Liverpool FC

Post by BHF_Manijak »

AmiĐa_Idriz wrote:

:)

Ma ne fakat, mislim suludo je nesto ocekivati, ali ono sto je meni sinoc najbitnije bilo jeste da ima igre, a kad ima igre doci ce i rezultat. To stalno spominjem, kad se dobiva ili gubi, jebo rezultat ako je igra dobra. Opet ako dobijes, a igra ti lose, znate vec da uvijek serem. :mrgreen:
Uz Chelsea 2:0 i Arsenal, ovo je po meni najbolja partija na proljece, a zijanis 3:0. Strasno! :shock:

Sto se "faula" tice, meni je ovo jos sinoc sumnjivo bilo najmanje. Maleni skocio metar prije Fabinha. Sudija svira faul, wtf??? :roll:

Barca me sinoc iskreno nije odusevila, iako semafor drugacije govori, iskreno. Prije bih rekao Messi-Pool 3:0. Tacno ekipa drugacije zivi i dise kad im je on na terenu. I cisto sumnjam da je to sad neka takticka genijalnost Velverdea bila... Ne znam, mozda i jeste, ali Boga mi cisto sumnjam da bi neko svjesno pustio da mu se protivnik onako seta oko 16m i stvara sansu za sansom. :-)
I ruku na srce ne znam cime je raja toliko odusevljena njim sinoc, mislim na Messia. Gol tap in, a iz slobodnjaka jest magija. Medjutim ostatak utakmice, uz neke bljeskove, mene nije odusevio. Znao je on dosad xx puta odigrati masterpiece, sinoc to nije bilo.
Zato i nisam toliko pesmista, iako je 3:0. Ranjivi su, posebno pozadi, a opet mislim da Liverpoolova odbrana tesko da moze na Anfieldu biti onako losa, jer smatram da je ono sinoc izuzetak bilo. A i nominalno je svakako boljom smatram.
Zato rekoh neki rani gol ili 2 do poluvremena sve mijenjaju.

Vise sam optimista glede ovoga nego u ligi, eto kud cete dalje. :mrgreen:
AmiĐa_Idriz

#36450 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

Ma eto kad bi im utrpali u prvih 10 minuta možda bi šta i bilo, atmosfera, ovo ono.

Al me baš zabolila utakmica, sjeban sam čitav dan. Pa da su nas satrali, ono, pregazili ko u najboljim danima pa aj dobro 3:0 šta ćeš, ali mislim da nismo zaslužili ovako ubjedljiv rezultat.
Post Reply