Demokratska fronta Željko Komšić
- nivla
#36426 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
ma komsic je klasican ublehas, to se dalo prepoznati i kod njegovog prvog predsjednickog mandata, ipak mi je i takav demagog drazi od dragana covica koji kao temeljne europske vrijednosti promovira sortiranje u torove i herceg bosnu, nazalost sad je sa istim u vlasti ali dugo ce vremena proci dok se nesto bitnije promijeni
Last edited by nivla on 09/04/2019 01:27, edited 1 time in total.
- Capsicum
#36427 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
palermo wrote:Mit o tome da je netko propao zbog koaliranja sa SDA nije ništa drugo nego populističko opravdanje za nesposobnost i oportunizam onih koji sebe smatraju građanskim partijama. Što duže bude taj mit trajao to će i vlast SDA biti neupitnija.
-
emric
#36428 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Nermin Nikšić?last mohicans wrote:Lik se baš piša po svojim glasačima.
Apsolutno.
Željko Komšić?
Penicilin za fašiste.
- sinuhe
#36429 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Krusko je kralj. Svi ste vi glasali za njega.
-
criticos
#36430 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Kruško ima u planu da napusti koaliciju sa SDA sljedeće godine u isto ovo vrijeme i krene samostalno u lokalne izbore pozivajući ljevicu na ujedinjenje a radeći na tome da formira svoje liste i izbaci svoje načelnike kako bi bilo što više protukandidata SDA načelnicima. Scenarij isti kao i 2016 samo ovaj put pod parolom, bili smo hrabri i probali smo i nikad više sa SDA, a BH blok nas je izdao i odbacio jer sami se nismo mogli izboriti za obranu države. Plan je razvodnjavanje načelničkih kandidatura, regrutiranje kadra za liste i selektiranje za prelijetanje nakon izbora.sinuhe wrote:Krusko je kralj. Svi ste vi glasali za njega.
-
Novak20
#36431 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
criticos wrote:Kruško ima u planu da napusti koaliciju sa SDA sljedeće godine u isto ovo vrijeme i krene samostalno u lokalne izbore pozivajući ljevicu na ujedinjenje a radeći na tome da formira svoje liste i izbaci svoje načelnike kako bi bilo što više protukandidata SDA načelnicima. Scenarij isti kao i 2016 samo ovaj put pod parolom, bili smo hrabri i probali smo i nikad više sa SDA, a BH blok nas je izdao i odbacio jer sami se nismo mogli izboriti za obranu države. Plan je razvodnjavanje načelničkih kandidatura, regrutiranje kadra za liste i selektiranje za prelijetanje nakon izbora.sinuhe wrote:Krusko je kralj. Svi ste vi glasali za njega.
Sve si točno napisao osim napuštanja koalicije sa SDA. Tvrdit će da koalicija SDA/DF djeluje na samo na nivou BiH i F BiH, a da na općinskom nivou nema potrebe da DF podmeće leđa za SDA u obrani države.
- Adriatic
#36432 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ovakvo pišanje po svojim biračima nisu uradili čak ni Radončić i Čavić.
E moj smučaru, valjda je bar cijena bila dobra ali .....
Uživaj 4 godine.
E moj smučaru, valjda je bar cijena bila dobra ali .....
Uživaj 4 godine.
- Styling
#36433 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Citam Djonlagiceve izjave glede ulaska u koaliciju i tvrdnje kako su uradili ispravnu stvar i kako ih je "BH Blok ostavio na cjedilu" da sami sa SDA brane drzavu. Strasno. Po izrazu njegovog lica vidim da ni on sam ne vjeruje u ovo sto je rekao i da je svjestan posljedica. Svi ce potonuti zarad Zeljkovog izbora u Predsjednistvo svestrano finansijski potpomognutog od strane SDA.
- Adriatic
#36434 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Ma hajte molim vas.
- kmirsad
#36435 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
SDA brine o Zlatnim ljiljanima... nikada ih ne ostavljaju na cjedilu. Jedan ljiljan vrijedi ko 10 000 običnih boraca. Marka borcu... 10 000 ljiljanu. 4 borcu...40 000 ljiljanu. Mjesečno. Pravedno...Styling wrote:Citam Djonlagiceve izjave glede ulaska u koaliciju i tvrdnje kako su uradili ispravnu stvar i kako ih je "BH Blok ostavio na cjedilu" da sami sa SDA brane drzavu. Strasno. Po izrazu njegovog lica vidim da ni on sam ne vjeruje u ovo sto je rekao i da je svjestan posljedica. Svi ce potonuti zarad Zeljkovog izbora u Predsjednistvo svestrano finansijski potpomognutog od strane SDA.
-
Novak20
#36436 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Naravno da ne vjeruje sam sebi kad zna da laže.Styling wrote:Citam Djonlagiceve izjave glede ulaska u koaliciju i tvrdnje kako su uradili ispravnu stvar i kako ih je "BH Blok ostavio na cjedilu" da sami sa SDA brane drzavu. Strasno. Po izrazu njegovog lica vidim da ni on sam ne vjeruje u ovo sto je rekao i da je svjestan posljedica. Svi ce potonuti zarad Zeljkovog izbora u Predsjednistvo svestrano finansijski potpomognutog od strane SDA.
Davno je njih SDA bezecovala.
https://www.slobodna-bosna.ba/vijest/11 ... ni_su.html
28.11.2018.Mi smo kao DF mjesecima čekali SDP i priznavali smo legitimitet koji je SDP dobio na izborima i pet mjeseci smo čekali, molili da povedu proces modeliranja i uspostavljanja parlamentarnih struktura.
http://izdvojeno.ba/zavrsen-sastanak-iz ... -zeli-hdz/
15.01.2019.ZAVRŠEN SASTANAK IZETBEGOVIĆ – KOMŠIĆ: SDA poziva ‘BH blok’ u partnerstvo, DF ne želi HDZ
https://www.oslobodjenje.ba/vijesti/bih ... sti-425299
28.02.2019.Lider Demokratske fronte i član Predsjedništva BiH Željko Komšić nakon ovog sastanka nije se obratio novinarima.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/komsic- ... /190228024
25.03.2019.U međuvremenu je Komšić putem medija otvorio put da DF ipak izađe iz Bh. bloka i pridruži se SDA u pregovorima za formiranje vlasti na nivou Federacije BiH i države. Ista očekivanja od DF-a imaju i iz SDA, što su javno i poručili.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/delegac ... /190325084
Podsjećanja radi, DF bi sutra trebao donijeti konačnu odluku o tome da li će ući u vlasti sa SDA, HDZ-om i SNSD-om na državnom nivou, odnosno SDA i HDZ-om na nivou entiteta Federacija BiH.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#36438 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Styling wrote:Citam Djonlagiceve izjave glede ulaska u koaliciju i tvrdnje kako su uradili ispravnu stvar i kako ih je "BH Blok ostavio na cjedilu" da sami sa SDA brane drzavu. Strasno. Po izrazu njegovog lica vidim da ni on sam ne vjeruje u ovo sto je rekao i da je svjestan posljedica. Svi ce potonuti zarad Zeljkovog izbora u Predsjednistvo svestrano finansijski potpomognutog od strane SDA.
vec se prica po carsiji da su i neki milioni legli na tajne racune a dze ima dima ima i vatre... selam
- Styling
#36439 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Eto im, nece li sve sa sobom u mezar ponijeti. Gladne oci.pici wrote:Styling wrote:Citam Djonlagiceve izjave glede ulaska u koaliciju i tvrdnje kako su uradili ispravnu stvar i kako ih je "BH Blok ostavio na cjedilu" da sami sa SDA brane drzavu. Strasno. Po izrazu njegovog lica vidim da ni on sam ne vjeruje u ovo sto je rekao i da je svjestan posljedica. Svi ce potonuti zarad Zeljkovog izbora u Predsjednistvo svestrano finansijski potpomognutog od strane SDA.
vec se prica po carsiji da su i neki milioni legli na tajne racune a dze ima dima ima i vatre... selampatriJote
- JThomas
#36440 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
ma hajte molim vas 
- pici
#36441 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
bice za rakije i unucima 
- pici
#36442 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
PORUKA SOA-I
Željko Komšić traži od zvaničnika Hrvatske da obustave progon bh. građana
bravo smuČko evo odma nam je bolje svima... selam
- Thorgerson
#36443 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Je li samo meni lici da je ovaj odlazak Komsica u bolnicu, ono malo insceniran.
Mislim lik bas u ovom trenutku, ode u bolnicu. I nedostupan je javnosti. Medijima. Poturio onog Djonlagica u vatru, a on na sigurnom.
Ne znam, ne bih volio da grijesim dusu, ali tako mi ovo izgleda.
Mislim lik bas u ovom trenutku, ode u bolnicu. I nedostupan je javnosti. Medijima. Poturio onog Djonlagica u vatru, a on na sigurnom.
- Styling
#36444 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Vise je nego ofiran. Ne moze da se nosi sa pritiskom pa pobjego dok se frka oko koalicije smiri a zavalio Djonlagica da vadi kestenje iz vatre.Thorgerson wrote:Je li samo meni lici da je ovaj odlazak Komsica u bolnicu, ono malo insceniran.
- drug_profi
#36445 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Sta ono kaze Đonlagić (jao adekvatnog prezimena!): "strpljivo smo čekali SDP da se odluče".
Hahaha, pa kako tako ofirno priznajete da ste u startu BH bloku da bi premuntali SDP da sjedne Bakiru u krilo?
A SDP davno odlučio. Samo ne onako kako ste vi htjeli.
Hahaha, pa kako tako ofirno priznajete da ste u startu BH bloku da bi premuntali SDP da sjedne Bakiru u krilo?
A SDP davno odlučio. Samo ne onako kako ste vi htjeli.
-
baxus
#36446 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Naravno da je insceniran. Da izbjegne odlazak u Mostar ove sedmice.Styling wrote:Vise je nego ofiran. Ne moze da se nosi sa pritiskom pa pobjego dok se frka oko koalicije smiri a zavalio Djonlagica da vadi kestenje iz vatre.Thorgerson wrote:Je li samo meni lici da je ovaj odlazak Komsica u bolnicu, ono malo insceniran.
Dole bi bio izofiran i ponizen.
- Capsicum
#36447 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Priča vam je na nivou one da smo se u ratu u Sarajevu sami granatirali.
- MarshalDodik
#36448 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Toliko ljigavo laze da bih mu povjerovao u upalu pluca jedino ako bi umro od iste.Capsicum wrote:Priča vam je na nivou one da smo se u ratu u Sarajevu sami granatirali.
Daleko od toga da mu zelim, jok. Zelim da se oporavi koliko danas i odleprsa do sajma gospodarstva u Mostaru i da ih sve po prstima.
-
baxus
#36449 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
I da deložira Covica iz ureda hrvatskog člana predsjedništva u Mostaru. Ako smije.MarshalDodik wrote:Toliko ljigavo laze da bih mu povjerovao u upalu pluca jedino ako bi umro od iste.Capsicum wrote:Priča vam je na nivou one da smo se u ratu u Sarajevu sami granatirali.
Daleko od toga da mu zelim, jok. Zelim da se oporavi koliko danas i odleprsa do sajma gospodarstva u Mostaru i da ih sve po prstima.
- Kolinda
#36450 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
On nije ni pozvan na sajam gospodarstva u Mostaru tako da to nije morao izbjeći, on izbjegava svoje bošnjačko glasačko tijelo kojem se gadi SDA a glasali su za njega.baxus wrote:Naravno da je insceniran. Da izbjegne odlazak u Mostar ove sedmice.Styling wrote:Vise je nego ofiran. Ne moze da se nosi sa pritiskom pa pobjego dok se frka oko koalicije smiri a zavalio Djonlagica da vadi kestenje iz vatre.Thorgerson wrote:Je li samo meni lici da je ovaj odlazak Komsica u bolnicu, ono malo insceniran.
Dole bi bio izofiran i ponizen.