Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Vecina pitanja koja pocinju sa "zasto muskarci/zene..." su takva pitanja, sa strahom od odgovora.
Tu jedino ostaje dilema forumasima, biti supak pa odgovoriti sa "zato sto mu/joj puca neka stvar za tebe" ili biti utjesan sa "daj mu/joj vremena, voli te sigurno samo treba prostora"... prostor, vjecito sranje u utjesnim laganjima sebe i drugih, jedno od mnogih.
A vrli pitac ionako zna surovi odgovor, samo utjehu trazi, da se poetski odrazim
Lijepo ste to rekli. Obojica. Ali bojim se da se niko vise usuditi nece da postavi pitanje ovdje.
Salim se. Nego @Velkoski...jelde da tebi nije lako? Pored svih zakonom predvidjenim uvjeta tvoja mozebit cura mora i savrseno poznavati pravopis? Jel ti se ikad desilo, a i svima ostalima, da ti se cura "zgadi" jer je pravila puno gresaka prilikom piskaranja porukica?
Big Ang wrote:Lijepo ste to rekli. Obojica. Ali bojim se da se niko vise usuditi nece da postavi pitanje ovdje.
Salim se. Nego @Velkoski...jelde da tebi nije lako? Pored svih zakonom predvidjenim uvjeta tvoja mozebit cura mora i savrseno poznavati pravopis? Jel ti se ikad desilo, a i svima ostalima, da ti se cura "zgadi" jer je pravila puno gresaka prilikom piskaranja porukica?
Vjerovala ili ne, ali dosta raje smatra odbojnim kad djevojka pravi pravopisne greške u porukanju, evo ja prvi.
Neću reći da je smatram automatski nepismenom, ali nije lijepo pročitati.
Prikrivene pustaju tihomira i prave sa da nisu one?
Ne znam, mene kod zene odbija taj sanerski govor, i neuredni nokti recimo. Sjecam se jedne, radila na pijaci jebiga dijaspora pa se ne pita sta se radi vec se radi bilo sta, napuca se koka navece kad izlazi i to, rekao bi covjek macka ipo, ali nokti ko da je rukama okopavala paprike. Ono... ko palac Megan Fox
Big Ang wrote:Aha . Ali mi je simpaticno kada vidim muskarce kojima je lijepo u braku kojem su se otimali godinama.
Eh to je treći slučaj, kad žena hoće brak, a i dobro kuha.
A gde je ljubav?
Pa muškarac zavoli takvu ženu.
Big Ang wrote:Lijepo ste to rekli. Obojica. Ali bojim se da se niko vise usuditi nece da postavi pitanje ovdje.
Ako piše "ne moj", "piši te" ili "ti bih", bolje bi joj bilo da zna dobro kuhat i da je dobra osoba u svakom pogledu.