Ne sekirajte se nista, priroda ce i u Zdraletovom slučaju napraviti selekciju.
SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
- rocco_siffredi
#36401 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Zar jos ima neko da se lozi na forumske akrobacije 90minuta
- JThomas
#36402 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
samo da ne selektuje nekoga normalnog sa njim.
- mirsek
#36403 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ironija, da mu je puklo uze ili da je pao sa sanki zavrsio bi pod tockovima drugova koji su ga "stitili" od drugih auta.
Jednostavno su bili preblizu da bi mogli da ga izbjegnu ili zakoce na vrijeme.
Jednostavno su bili preblizu da bi mogli da ga izbjegnu ili zakoce na vrijeme.
Last edited by mirsek on 27/01/2020 15:01, edited 1 time in total.
- JThomas
#36404 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
ne čitaš, nemoguće je da pukne...

- rumenige_brajtner
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#36406 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Gdje su ti presretači kad trebaju?
- int21
#36407 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ja bih im dao po 2 lajka da su izginuli.......budale.
- zomri
#36408 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
kakvi mozgovi jebote
kaže samo za njega i nikog više je bilo opasno??? pa da su ova dvojica što su fol štitili morali naglo zakočiti iz bilo kog razloga bio bi lančani sudar iza njih tako da bi vjerovatno bilo još povrijeđenih.
ove novčane kazne što se spominju nemaju nikakvog efekta na ovakve. samo tvorza i to dugoročno a i tad je pitanje.
mislite da će ga 4 milje kazne opametiti? pa samo će dignuti live fundraiser na yt, ima dovoljno debila da plate ovakvima.
kaže samo za njega i nikog više je bilo opasno??? pa da su ova dvojica što su fol štitili morali naglo zakočiti iz bilo kog razloga bio bi lančani sudar iza njih tako da bi vjerovatno bilo još povrijeđenih.
ove novčane kazne što se spominju nemaju nikakvog efekta na ovakve. samo tvorza i to dugoročno a i tad je pitanje.
mislite da će ga 4 milje kazne opametiti? pa samo će dignuti live fundraiser na yt, ima dovoljno debila da plate ovakvima.
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#36409 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
batina je iz raja izasla za ovakve..
-
90minut
#36410 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Hahahahahahaha koliko se smijem pojedinim komentarima jer opet dolaze likovi koji ocito nisu gledali klip.
JEDINA DVA AUTA SU BILA IZA NJEGOVIH PRIJATELJA I OBA AUTA SU VOZILA PO 50 NA SAT KAD SU UBRZALI oni NA 100 ON JE JEDINI BIO NA CESTI U JEDNOM MOMENTU SE VIDI IZA TIH AUTA I NEMA NITI JEDNOG JEDINOG.
DAKLE POGLEDAJTE KLIP OPET NIJE NIKAKVA KOLONA BILA U MOMENTIMA KAD JE OVAJ VOZIO 100 NA SAT dakle i da je pao s sanki opet bi on bio jedini povrijeđeni.
Razumijem da je histericno ponašanje uslov kad se registrujete na ovaj forum, al' daj se malo dozovite sebi odvojite emociju iz situacije i fino prostudirajte da li je moglo biti sranje.
Možda lik jeste budala i radi ovo zbog youtuba, samo ispade ovdje kao da on ne brine za svoj život i život drugih i kao da nije poduzeo sve moguce mjere da ne napravi lančani kaže pokupice ga neko iza a iza nikog nema i osim njegovih drugova jedina dva auta koja jesu iza idu 50 na sat.
JEDINA DVA AUTA SU BILA IZA NJEGOVIH PRIJATELJA I OBA AUTA SU VOZILA PO 50 NA SAT KAD SU UBRZALI oni NA 100 ON JE JEDINI BIO NA CESTI U JEDNOM MOMENTU SE VIDI IZA TIH AUTA I NEMA NITI JEDNOG JEDINOG.
DAKLE POGLEDAJTE KLIP OPET NIJE NIKAKVA KOLONA BILA U MOMENTIMA KAD JE OVAJ VOZIO 100 NA SAT dakle i da je pao s sanki opet bi on bio jedini povrijeđeni.
Razumijem da je histericno ponašanje uslov kad se registrujete na ovaj forum, al' daj se malo dozovite sebi odvojite emociju iz situacije i fino prostudirajte da li je moglo biti sranje.
Možda lik jeste budala i radi ovo zbog youtuba, samo ispade ovdje kao da on ne brine za svoj život i život drugih i kao da nije poduzeo sve moguce mjere da ne napravi lančani kaže pokupice ga neko iza a iza nikog nema i osim njegovih drugova jedina dva auta koja jesu iza idu 50 na sat.
- zomri
- drug_profi
#36412 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Necu ba da gledam klip. Boli me qurac jel on to radio safe ili unsafe, to se ne radi na autoputu, ne radi se nigdje, mozes li to razumjeti vanabi frajeru?
-
90minut
#36413 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Tako napišeš to je to.

Posebno mi smijeh na lice donese kad se pocne pisati da ja branim nekoga, a dovoljno procitati nekoliko mojih zadnjih postova na ovoj temi i bude ti sve jasno šta mislim o liku i djelu.
Naravno građanska dužnost je čekirati vas histerične koji pišu da je moglo biti mrtvih bez obzira što su jedina dva auta iza njegovih prijatelja usporila na jedno 50 na sat što se vidi očito kad krenu oni voziti 100 i ostave u prašini njih iza.
A iza ta 4 auta nema nikog sve do kraja klipa kad ovaj ustane s istih tih sanki.
Posebno mi smijeh na lice donese kad se pocne pisati da ja branim nekoga, a dovoljno procitati nekoliko mojih zadnjih postova na ovoj temi i bude ti sve jasno šta mislim o liku i djelu.
Naravno građanska dužnost je čekirati vas histerične koji pišu da je moglo biti mrtvih bez obzira što su jedina dva auta iza njegovih prijatelja usporila na jedno 50 na sat što se vidi očito kad krenu oni voziti 100 i ostave u prašini njih iza.
A iza ta 4 auta nema nikog sve do kraja klipa kad ovaj ustane s istih tih sanki.
- Logovan
#36414 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
@90minut
Pa kao prvo da ti kažem da uopšte nije bitno je li bilo drugih vozača ili ne jer ovo je u pitanju autoput, a ne neka uličica u nekom naselju gdje nema ni 500 ljudi. Znači uvijek se može neko pojaviti i da se izazove nesreća. Valjda je ovo jasno. Vozi se brzo, vozi se po 120, 130 i više. Dok trepneš može se pojaviti par automobila.
A kao drugo, nije baš istina da su bila samo dva auta. Bilo ih je više, ne puno, ali je bilo, 5 ili 6 koliko sam zapamtio. Kako već rekoh, ovo je autoput, vozi se brzo, znači ubrajaj i vozače koji su udaljeni malo više nego prva dva. Da ne govorim o vozačima koji se ne vide, ali su blizu obzirom na brzinu vožnje.
I kao treće, na jednom dijelu video klipa možeš vidjeti kako jedan od vozača pokušava prestići prijatelja od sankaša (mislim 2:43). Šta misliš šta bi se desilo da ga prestigao, a da su se sanke baš u tom trenutku npr. prevrnule? Pogledaj video, malo mu je falilo.
Na kraju opet moram reći nešto što konstantno ponavljam, a to je da se nesreće dešavaju zato što ljudi misle da se NEĆE ništa desiti, da NEMA puno drugih vozača. A upravo ti ideš prema ovome što ponavljam.
I jesi li vidio za koji dio sanki je vezao onu traku ili šta li je već ono bilo? Pa imali su svi ogromnu sreću (uključujući i druge vozače) jer se ništa nije desilo, a moglo je veliko sranje ispasti.
Navedoh ti par stvari, pa ti sad bolje razmisli. Nemoj mi samo odgovarati u fazonu "dva prijatelja vozila iza njega, drugi vozači su sporije vozili, ako bi se šta desilo zakočili bi drugi vozači, itd" jer ovakva opravdanja se ne računaju u ovom slučaju.
Pa kao prvo da ti kažem da uopšte nije bitno je li bilo drugih vozača ili ne jer ovo je u pitanju autoput, a ne neka uličica u nekom naselju gdje nema ni 500 ljudi. Znači uvijek se može neko pojaviti i da se izazove nesreća. Valjda je ovo jasno. Vozi se brzo, vozi se po 120, 130 i više. Dok trepneš može se pojaviti par automobila.
A kao drugo, nije baš istina da su bila samo dva auta. Bilo ih je više, ne puno, ali je bilo, 5 ili 6 koliko sam zapamtio. Kako već rekoh, ovo je autoput, vozi se brzo, znači ubrajaj i vozače koji su udaljeni malo više nego prva dva. Da ne govorim o vozačima koji se ne vide, ali su blizu obzirom na brzinu vožnje.
I kao treće, na jednom dijelu video klipa možeš vidjeti kako jedan od vozača pokušava prestići prijatelja od sankaša (mislim 2:43). Šta misliš šta bi se desilo da ga prestigao, a da su se sanke baš u tom trenutku npr. prevrnule? Pogledaj video, malo mu je falilo.
Na kraju opet moram reći nešto što konstantno ponavljam, a to je da se nesreće dešavaju zato što ljudi misle da se NEĆE ništa desiti, da NEMA puno drugih vozača. A upravo ti ideš prema ovome što ponavljam.
I jesi li vidio za koji dio sanki je vezao onu traku ili šta li je već ono bilo? Pa imali su svi ogromnu sreću (uključujući i druge vozače) jer se ništa nije desilo, a moglo je veliko sranje ispasti.
Navedoh ti par stvari, pa ti sad bolje razmisli. Nemoj mi samo odgovarati u fazonu "dva prijatelja vozila iza njega, drugi vozači su sporije vozili, ako bi se šta desilo zakočili bi drugi vozači, itd" jer ovakva opravdanja se ne računaju u ovom slučaju.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#36415 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
kurčenje nije dobro ni kad su namjere plemenite.
pitajte Steve Irwina.
pitajte Steve Irwina.
-
90minut
#36416 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Gledao sam klip u momentima kad auto krene voziti 100 su 4 auta u pozadini i to daleko od njih 2 od njegovih drugova i 2 koji voze tik uz njih 50 na sat to ja najvažnije napisati jer je to NIKAKVA brzina i u slucaju da on padne se mogu zaustaviti 15 puta dok ne dođu do njega.
I nije to nikakva traka vec profesionalno uže s kojim covjek od 120 kila može visiti s mosta i opet ne bi puklo to je važno napisati.
Da je moglo sranje ispasti ispalo bi pošto je to sve regularno uradio sranja ne bi bilo da urade ovo još 15 puta.
Dakle pricamo o sigurnosti drugih ONIH potencijalnih koji su ga mogli pregaziti govorim za to da nije bilo nikakve šanse, eh sad da li je on degenerik?
Naravno da je degenerik da li zaslužio da se na putu nađe neka manja prepreka koja bi ga okrenula s istih da slomi ruke i noge pa to svakako isto.
Da li su drugovi zaslužili da im se oduzme vozacka to svakako.
Da li je bilo sve to dobro odrađeno da se ne desi sranje?
NARAVNO pod uslovom da nemaš histerično razmišljanje kao baba.
I nije to nikakva traka vec profesionalno uže s kojim covjek od 120 kila može visiti s mosta i opet ne bi puklo to je važno napisati.
Da je moglo sranje ispasti ispalo bi pošto je to sve regularno uradio sranja ne bi bilo da urade ovo još 15 puta.
Dakle pricamo o sigurnosti drugih ONIH potencijalnih koji su ga mogli pregaziti govorim za to da nije bilo nikakve šanse, eh sad da li je on degenerik?
Naravno da je degenerik da li zaslužio da se na putu nađe neka manja prepreka koja bi ga okrenula s istih da slomi ruke i noge pa to svakako isto.
NARAVNO pod uslovom da nemaš histerično razmišljanje kao baba.
- drug_profi
#36417 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Hej mene ne sekira sigurnost idiota. Ja podrzavam da se darvinizmu prepusti selekcija. Mene sekira sto ti smatras da je to ok raditi po autoputu, jer je kao sigurno.
Sta ce biti sljedece? Voznja kroz crveno u rikverc dok jarani blokiraju raskrsnice?
Sta ce biti sljedece? Voznja kroz crveno u rikverc dok jarani blokiraju raskrsnice?
- Logovan
#36418 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ma ja, nikakva brzina da se bilo šta desi.90minut wrote: ↑27/01/2020 23:31 Gledao sam klip u momentima kad auto krene voziti 100 su 4 auta u pozadini i to daleko od njih 2 od njegovih drugova i 2 koji voze tik uz njih 50 na sat to ja najvažnije napisati jer je to NIKAKVA brzina i u slucaju da on padne se mogu zaustaviti 15 puta dok ne dođu do njega.
NARAVNO pod uslovom da nemaš histerično razmišljanje kao baba.![]()
Bolan nije bitno uže k'o uže, nego je bitno za šta je to uže vezano. Nije isto vezati onakvo uže za most i visiti sa istog i vezati isto uže za onaj dio sanki. Boldirano - prelako shvataš ovo što su uradili i autoput i samu brzinu automobila po tom istom autoputu. Baš prelako.
Nije bilo sve dobro odrađeno da se ne desi sranje jer ovo nije snimanje filma, niti neka igrica sa zadacima koje moraš riješiti pa eto da se vodiš razmišljanjem "dobro je odrađeno, ne može se desiti". Nije ovo nikakvo histerično razmišljanje kao baba, nego sasvim normalno razmišljanje.
I opet ti kažem, autoput, brzo se vozi, mogao je neko naletiti, a da nije na vrijeme skontao da se sporije vozi, shvati da ima raznih vozača, plus još onaj htio da pretekne jednog od Dejanovih prijatelja.
-
90minut
#36419 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Priznaj da nisi procitao post iznad.drug_profi wrote: ↑28/01/2020 00:20 Hej mene ne sekira sigurnost idiota. Ja podrzavam da se darvinizmu prepusti selekcija. Mene sekira sto ti smatras da je to ok raditi po autoputu, jer je kao sigurno.
Ja smatram da je ok.
- drug_profi
#36420 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ma nebitno sto ti nacelno osudjues kad sa druge strane to nesto pakujes i aboliras.90minut wrote: ↑28/01/2020 00:29Priznaj da nisi procitao post iznad.drug_profi wrote: ↑28/01/2020 00:20 Hej mene ne sekira sigurnost idiota. Ja podrzavam da se darvinizmu prepusti selekcija. Mene sekira sto ti smatras da je to ok raditi po autoputu, jer je kao sigurno.
Sta ce biti sljedece? Voznja kroz crveno u rikverc dok jarani blokiraju raskrsnice?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja smatram da je ok.![]()
Meni kad neko daje takve sarene izjave znaci samo da nacelno, radi raje, kao osudjuje, dok istovremeno misli da je to super fol.
-
90minut
#36421 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Aha ja mislim da je super FOL. 
- drug_profi
#36422 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Nista evo da se i ja nasmijem jer ocigledno je tebi pravo smjesno 
-
90minut
#36423 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Gdje nece biti prvo želiš nekom smrt bez da si gledao video i procesuirao svojom glavom drugo nagađaš ko šta misli bez obzira što taj isti piše kako mu je krivo što nije bar ruku i nogu slomio da naredni put pazi šta radi... 
- leffe
#36424 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Jebote, ovaj ko onaj CPT na temi o migrantima. Kakve dijagoze...
-
90minut
#36425 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Samo što ste u ovom slucaju vi histerične babe koje se plaše svoje sjene pa vrište da je moglo biti svega i svačega, a na videu sve crno na bijelo da jedini koji je mogao nastradati je on i niko drugi.