Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
pa ima poente, očekivao bih popularnost od nekoga ko je elokventan, "dobar" ispred kamere, ima vrhunske fazone (a la oni zanimljivi "bombaši" koje svaka mahala ima i koji okupe dvajes ljudi kad god izađu iz kuće )
ali nas bog nizašta nije dao, pa tako ni za jutjub
Velkoski wrote: ↑27/01/2020 08:51
pa ima poente, očekivao bih popularnost od nekoga ko je elokventan, "dobar" ispred kamere, ima vrhunske fazone (a la oni zanimljivi "bombaši" koje svaka mahala ima i koji okupe dvajes ljudi kad god izađu iz kuće )
ali nas bog nizašta nije dao, pa tako ni za jutjub
DAJTE BRACIKI SABSKRAJB, LAJK I DONEJŠN <3
Nije meni baš katastrofa na 99 posto kanala je krinđ kao što i sam znaš on spada u onih 1 gdje ga mogu jedva tolerisati bar u ova 2 klipa eto što sam pogledao naravno nemam namjeru nastaviti ovo je vrijedilo svakako da se baci oko ne viđa se svaki dan.
90minut wrote: ↑27/01/2020 08:43
Ne može se porediti bukvalno su 2 auta bila nazad i blokirala put drugim da ovaj odradi eto minutu posla i pakuj se.
Pretjeruje se kao što se uvijek pretjeruje da je debil jeste, samo priče kako je mogao poginuti i slicno su babine gatke ravne onim nemoj sine hladne glave napolje okrenuce ti se glava.
Kada ideš 100 na sat prelaziš 25 metara u sekundi. 4 sekunde je 100 metara. U 100 metara svašta se moglo desiti.
A to što bi on zaginuo ili neko napravio karambol od njegovih jarane je nebitno. Problem je što bi neko drugi mogao nastradati.
Nije moglo puknuti uže, nisu se sanke mogle raspasti, nije ga moglo zanijeti da podleti pod neko auto....?
Ne mogu da shvatim to razmišljanje "minuta posla".
Bullet Tooth Tony wrote: ↑27/01/2020 08:35
Murga je isto bio sa camcem i opremom kad su se prvrnuli on i catic u miljackoj pa opet poginu momak... Pa onda kuku majko steta.. Sto ce mu to, sportista ovo ono... Zbog gluposti, debilizma i nepotrebne samopromocije..
Ti njegovi "drugovi" su veci kreteni neg on...
Jedina razlika je što nikoga nije ugrozio svojim radnjama osim sebe.
90minut wrote: ↑26/01/2020 23:56
Nije moglo nikakvo sranje biti da se razumijemo pod broj 1 drugovi su bili u tim autima iskljucivo zbog toga da ga cuvaju od drugih iza pod broj 2 sve je trajalo ocito 15 - 20 sekundi dakle nula bodova.
Eh sad zaslužuje li kaznu debelu - zaslužuje..
Zaslužuju li jarani da im se oduzme vozacka - zaslužuju.
Sve ostalo nije vrijedno pomena jer nije bilo 1 posto mogucnosti da se desi neka tragedija, i ja sam mislio da je riskirao mnogo mada kad sam shvatio da su jarani u autima bili to je vec nešto drugo.
The risk I took was calculated, but man am I bad at math...
Ako je ovo 1%, onda tebi svaka čast na analizi.
Nije niko mogao napraviti bilo šta od njegovih jarana jer se jasno na klipu vidi da su samo 2 auta iza njegovih drugova i tamo iza nema apsolutno niti jednog jedino cijeli ovaj put to jest video...Pod broj 2 uže je profesionalno nema teoretske šanse da je moglo puci možeš s ovim visiti s mosta i opet ne bi puklo.
Sanke su mogle puci jedino da se zabio negdje nikakvo opterecenje nije bilo na njima ima li još neka teorija?
Prije nego novu teoriju baciš ovdje Hare pogledaj klip fino pa se opet javi jer pricas kao da nisi gledao vec ga samo klikao brzo do kraja nije dug 4 minute traje samo.
Znao sam da si samo preskakao i citao ovdje što histerišu da je umalo poginuo da je malo falilo da napravi lančani iako nikoga nije bilo osim 2 auta koja su bili tik iza njegovih drugova i išli 50 na sat... naredni put razmišljaj svojom glavom prostudiraj cijelu situaciju ne treba ti duže od 10 minuta.
seoBIH wrote: ↑27/01/2020 09:23
Cekaj ba, je li to neko brani deblog lajkaca? Nije ugrozio nikoga? Nije predstavljao opasnost?
Pljunem po sred face onoga ko ne vidi ništa loše, ili traži barem malo opravdanja za degenerkka.
Ma jok brani se to da koliki god je on degenerik i da je mogao slomiti ruke noge biti teško povrijeđen opet je poduzeo prave mjere da ne napravi lančani sudar i sve ostalo o cemu se histeriše ovdje.
A mnogo je smiješno kad uporediš komentare s ovog foruma i njegovog jutuba.
90minut wrote: ↑27/01/2020 09:15
Nije niko mogao napraviti bilo šta od njegovih jarana jer se jasno na klipu vidi da su samo 2 auta iza njegovih drugova i tamo iza nema apsolutno niti jednog jedino cijeli ovaj put to jest video...Pod broj 2 uže je profesionalno nema teoretske šanse da je moglo puci možeš s ovim visiti s mosta i opet ne bi puklo.
Sanke su mogle puci jedino da se zabio negdje nikakvo opterecenje nije bilo na njima ima li još neka teorija?
Prije nego novu teoriju baciš ovdje Hare pogledaj klip fino pa se opet javi jer pricas kao da nisi gledao vec ga samo klikao brzo do kraja nije dug 4 minute traje samo.
Ovako izgleda kada vozilo na autoputu naleti na vozilo koje ide manjom brzinom.
Da, mobitel ovdje igra veliku ulogu, ali ovakvih videa ima na pasja preskakala i sa i bez mobitela.
Ako misliš da su ga njegovi jarani "zagradili", "zaštitili", ili nešto treće, varaš se.
Posrećilo se da se nije kakva glupost desila, to je sve...
@90minut
Kako već jednom rekoh, nesreće na našim cestama dešavaju se upravo zbog razmišljanja:
- neće meni ništa biti
- ovo će trajati kratko
- prijatelji sa autima blokiraju druge vozače
- nema puno auta
- itd
A ti možeš i dalje ponavljati "nije se moglo ništa desiti, prijatelji iza njega" i tako to, ali realno svašta je moglo da bude. Sada skontaj koliko je ovakvih kao "sankaš" koji isto razmišljaju. Nije ni čudo što redovno imamo saobraćajne nesreće.
Logovan wrote: ↑27/01/2020 09:42
@90minut
Kako već jednom rekoh, nesreće na našim cestama dešavaju se upravo zbog razmišljanja:
- neće meni ništa biti
- ovo će trajati kratko
- prijatelji sa autima blokiraju druge vozače
- nema puno auta
- itd
A ti možeš i dalje ponavljati "nije se moglo ništa desiti, prijatelji iza njega" i tako to, ali realno svašta je moglo da bude.
Svakome se more desiti
Allah je tako htio tj.njegova volja
Zaboravio si napisati
vjeshalica wrote: ↑27/01/2020 09:46
Svakome se more desiti
Zaboravio si napisati
Ma možemo do sutra nabrajati.
Joj kad mi neko spomene Allaha, njegova volja, ovo, ono. Napraviš sranje na cesti jer si idiot, kreten i onda kažeš Allah je tako htio.
vjeshalica wrote: ↑27/01/2020 09:46
Svakome se more desiti
Zaboravio si napisati
Ma možemo do sutra nabrajati.
Joj kad mi neko spomene Allaha, njegova volja, ovo, ono. Napraviš sranje na cesti jer si idiot, kreten i onda kažeš Allah je tako htio.
90minut wrote: ↑26/01/2020 23:56
Nije moglo nikakvo sranje biti da se razumijemo pod broj 1 drugovi su bili u tim autima iskljucivo zbog toga da ga cuvaju od drugih iza pod broj 2 sve je trajalo ocito 15 - 20 sekundi dakle nula bodova.
Eh sad zaslužuje li kaznu debelu - zaslužuje..
Zaslužuju li jarani da im se oduzme vozacka - zaslužuju.
Sve ostalo nije vrijedno pomena jer nije bilo 1 posto mogucnosti da se desi neka tragedija, i ja sam mislio da je riskirao mnogo mada kad sam shvatio da su jarani u autima bili to je vec nešto drugo.
Ti nemas pojma sta pises. Cuj nije moglo biti 1%.
Halo ba stali su nasred autoputa, gdje je ogranicenje 90, gdje nema pomocne trake?!!? Sta da je naisao neko i pokosio ih sve redom? Je li ti shvatas sta je 90-100km/h ?! Sta da se ranije neko ko je mogao u tom trenutnku brze voziti i da se ne zaustavi? Preticajna traka puna automobila, jer ne mogu da preticu, jer ovak konina leta sa sankama tamo-vamo.
Itekako je moglo svasta da se desi. Ovaj put su imali srece.
Last edited by Thorgerson on 27/01/2020 11:18, edited 2 times in total.
Lik je inace problematican vazda bio u sukobu sa zakonom uvijrknima logicno opravdanje za olos kriminalce tako da se ne cudite previse oko njegovih stavova skontajte vec jednom