Pa dobro, sasvim si mjerodavan da odredis sta bi prave cetnicine osjecale.Rampage wrote:Opetja033 wrote:
cetnicino![]()
![]()
![]()
Pardon, ti nisi "trofrtaljac", nisi čak ni dva frtalja od normalnog insana obzirom na količinu mržnje koju prosipaš ovdje, i prave "četničine" bi ti pozavidjele na mržnji koju širiš prema muslimanima
Sirija
- Opetja033
#36376 Re: Sirija
- Rampage
#36377 Re: Sirija
Isti ste, vala , isti modus operandi - ubij, zapali, zakolji - nema puno razlike, tako da i nije teško znati šta ojseća jedan četnik a šta trofrtaljacOpetja033 wrote:Pa dobro, sasvim si mjerodavan da odredis sta bi prave cetnicine osjecale.Rampage wrote:Opetja033 wrote:
cetnicino![]()
![]()
![]()
Pardon, ti nisi "trofrtaljac", nisi čak ni dva frtalja od normalnog insana obzirom na količinu mržnje koju prosipaš ovdje, i prave "četničine" bi ti pozavidjele na mržnji koju širiš prema muslimanima
- Opetja033
#36378 Re: Sirija
Ti najbolje mozes znati sta svaki troprstas osjeca i zeli. Bas ti tesko ide kada pokusavas glumiti salonca, mrznja izbija iz svakog tvog komentara. Ne mozes nikako sakriti cinjenicu da ti je Draza ideoloski djed i otac. Pravi cetnik, od glave do pete.Rampage wrote:Isti ste, vala , isti modus operandi - ubij, zapali, zakolji - nema puno razlike, tako da i nije teško znati šta ojseća jedan četnik a šta trofrtaljac
Prestajem sa ovim besmislenim prepucavanjem jer nema smisla. Cetnik ce ostati cetnik. Placenik i vazal cara Putina, drugim rijecim malo putince..
- Rampage
#36379 Re: Sirija
Četnik je svako onaj ko ne dijeli tvoja trofrtaljna uvjerenja i treba ga po kratkom postupku, jel' tako
?
E neće moći, ovo nije nikada bila trofrtaljna zemlja i neće nikada ni biti, mnogo veći mangupi su podvaljivali Bosni i Bošnjacima od vas trofrtaljaca pa nam nisu došli glave, nećete ni vi, budi siguran u to
A još nisi otvorio sebi temu o svojoj opsesiji, "Putin All About"
?
E neće moći, ovo nije nikada bila trofrtaljna zemlja i neće nikada ni biti, mnogo veći mangupi su podvaljivali Bosni i Bošnjacima od vas trofrtaljaca pa nam nisu došli glave, nećete ni vi, budi siguran u to
A još nisi otvorio sebi temu o svojoj opsesiji, "Putin All About"
- Opetja033
#36380 Re: Sirija
Bas kao sto je tebi trofrtaljac svako ko ne lize neoprani analni otvor caru Putinu i pickoustom Vucicu. Ali naravno treba zehra inteligencije da bi covjek uopce mogao biti doslijedan u svojim razmisljanjima, razmisljao korak dalje.Rampage wrote:Četnik je svako onaj ko ne dijeli tvoja trofrtaljna uvjerenja i treba ga po kratkom postupku, jel' tako?
E neće moći, ovo nije nikada bila trofrtaljna zemlja i neće nikada ni biti, mnogo veći mangupi su podvaljivali Bosni i Bošnjacima od vas trofrtaljaca pa nam nisu došli glave, nećete ni vi, budi siguran u to![]()
A još nisi otvorio sebi temu o svojoj opsesiji, "Putin All About"?
Poenta je u tome da ako sam ja trofrtaljac ti si cetnik jer se mnogo, mnogo cesce ti nadjes na istim talasnim duzinama sa cetnickom ideologijom i velikosrpskim interesima i njihovim pokroviteljima nego sto se ja nadjem na istim talasnim duzinama sa ISIS-om. A eto to je svaki put sasvim slucajno, stvarno. Casna pionirska.
- apsidejzi
#36381 Re: Sirija
Sve je dobro dok se tako nada kada je tudja koža i pare u pitanju. Ako takav stav bude imao dok trguje hartijama od vrijednosti grdnih ce gubitaka imatiKikibombona wrote:Eto vidis Opetja, jesam fino rekao. Historija je uciteljica zivota. Trebao si samo sagledati prethodne ofanzive i bilo bi ti jasno kakav ce epilog biti. Medjutim, ti se uvijek nadas, sto je ljudski.
- Rampage
#36382 Re: Sirija
Gdje sam to ja, citiram, "na istim talasnim duzinama sa cetnickom ideologijom i velikosrpskim interesima i njihovim pokroviteljima"Opetja033 wrote:Bas kao sto je tebi trofrtaljac svako ko ne lize neoprani analni otvor caru Putinu i pickoustom Vucicu. Ali naravno treba zehra inteligencije da bi covjek uopce mogao biti doslijedan u svojim razmisljanjima, razmisljao korak dalje.Rampage wrote:Četnik je svako onaj ko ne dijeli tvoja trofrtaljna uvjerenja i treba ga po kratkom postupku, jel' tako?
E neće moći, ovo nije nikada bila trofrtaljna zemlja i neće nikada ni biti, mnogo veći mangupi su podvaljivali Bosni i Bošnjacima od vas trofrtaljaca pa nam nisu došli glave, nećete ni vi, budi siguran u to![]()
Poenta je u tome da ako sam ja trofrtaljac ti si cetnik jer se mnogo, mnogo cesce ti nadjes na istim talasnim duzinama sa cetnickom ideologijom i velikosrpskim interesima i njihovim pokroviteljima nego sto se ja nadjem na istim talasnim duzinama sa ISIS-om. A eto to je svaki put sasvim slucajno, stvarno. Casna pionirska.
Nađi samo jedan jedini post kroz koji sam ja glorificirao bilo čiju ideologiju na BI... Ti ne možeš da shvatiš da može postojati neko ko je za MIR na tom području, za neki dogovor, da se prestane prolijevati nevina krv a ko nije za najveću ublehu i laž našeg vremena, tzv. "Arapsko proljeće".
A tvoja priča ovdje danas, čitav dan, je - fuj, nimalo se ne razlikuje od priče onih koji podržavaju "Islamsku državu" ili "šiitske falange", samo što nisi počeo pozivati na linč svih onih koji ne djele tvoja uvjerenja...
- DuckZz
#36383 Re: Sirija
Valjda je Režim naucio da mogu samo napredovat kad pošalju Sirijsku vojsku a ne kriminalce iz NDF-a, Iranske grupe i kompaniju. 
Još jedan primjer. Pobunjenici zarobili Iranskog vojnika (Pripadnik NDF-a) u blizini Sheik Miskina.

Još jedan primjer. Pobunjenici zarobili Iranskog vojnika (Pripadnik NDF-a) u blizini Sheik Miskina.

- insomnia78
#36384 Re: Sirija
Oj, dje ces to reci, sad kad te razapnu ovi stovatelji kojekavih Hezbolaha 
- fosna2014
#36385 Re: Sirija
*Libanonski almanar navodi kako će određena mjesta na sjevero-zapadu Daare predati oružja SAA zbog velikih gubitaka tokom zadnja tri dana borbe. Dobiće amnestiju po pitanju borbenih dejstava od strane Sirijske vojske.
*Interesantno. Vidjeće se.
*Interesantno. Vidjeće se.
Last edited by fosna2014 on 10/02/2015 22:47, edited 1 time in total.
- dragma
- Vozim: Pješe
#36386 Re: Sirija
Uzalud gubiš vrijeme moj @Rampage, uzalud....Rampage wrote:Gdje sam to ja, citiram, "na istim talasnim duzinama sa cetnickom ideologijom i velikosrpskim interesima i njihovim pokroviteljima"Opetja033 wrote:Bas kao sto je tebi trofrtaljac svako ko ne lize neoprani analni otvor caru Putinu i pickoustom Vucicu. Ali naravno treba zehra inteligencije da bi covjek uopce mogao biti doslijedan u svojim razmisljanjima, razmisljao korak dalje.Rampage wrote:Četnik je svako onaj ko ne dijeli tvoja trofrtaljna uvjerenja i treba ga po kratkom postupku, jel' tako?
Poenta je u tome da ako sam ja trofrtaljac ti si cetnik jer se mnogo, mnogo cesce ti nadjes na istim talasnim duzinama sa cetnickom ideologijom i velikosrpskim interesima i njihovim pokroviteljima nego sto se ja nadjem na istim talasnim duzinama sa ISIS-om. A eto to je svaki put sasvim slucajno, stvarno. Casna pionirska.?
Nađi samo jedan jedini post kroz koji sam ja glorificirao bilo čiju ideologiju na BI... Ti ne možeš da shvatiš da može postojati neko ko je za MIR na tom području, za neki dogovor, da se prestane prolijevati nevina krv a ko nije za najveću ublehu i laž našeg vremena, tzv. "Arapsko proljeće".
A tvoja priča ovdje danas, čitav dan, je - fuj, nimalo se ne razlikuje od priče onih koji podržavaju "Islamsku državu" ili "šiitske falange", samo što nisi počeo pozivati na linč svih onih koji ne djele tvoja uvjerenja...
-
sarajevoxxxx
#36388 Re: Sirija
SNHR: 143 civila poginula nakon zadnjeg režimskog raketiranja grada Dume u Istočnoj Guti, među poginulima je 29 žena i 28 djece
Dakle, novi masakr kojeg licemjerna međunarodna zajednica ni jednom riječju nije osudila.Dvostruki standardi, licemjerstvo kakvo se nikad nije zapamtilo.Jad i bijeda zapada, koji će osuditi ono što oni smatraju da treba, a neće osuditi ono što njima i njihovoj jadnoj politici ne ide u prilog.
Neka djeca koja su stradala u masakru
18+
https://www.facebook.com/Maktab.daraa.s ... =1&theater
Dakle, novi masakr kojeg licemjerna međunarodna zajednica ni jednom riječju nije osudila.Dvostruki standardi, licemjerstvo kakvo se nikad nije zapamtilo.Jad i bijeda zapada, koji će osuditi ono što oni smatraju da treba, a neće osuditi ono što njima i njihovoj jadnoj politici ne ide u prilog.
18+
- asurbanipal
-
Novak20
#36391 Re: Sirija
Kukaš na međunarodnu zajednicu i Zapad kad se miješaju u sukobe na BI.sarajevoxxxx wrote:SNHR: 143 civila poginula nakon zadnjeg režimskog raketiranja grada Dume u Istočnoj Guti, među poginulima je 29 žena i 28 djece
18+
Kukaš na međunarodnu zajednicu i Zapad kad se ne miješaju u sukobe na BI.
Jad i bijeda propagande u ime onih koji zovu i prozivaju MZ i zapad da riješi njihove probleme a ne mogu, ne žele i neće da skontaju (zbog vlastitih uskogrudnih interesa) da tuđa ruka svraba ne češe.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#36392 Re: Sirija
inače, kod vas dvojice?Opetja033 wrote:Dobro je cetnicino. Nemoj previse maha uzimati.Rampage wrote:Neka trofrtaljac, dosta za danas, opravdao si svaku dnevnicu koja ti je legla na račun, odmori malo, dođi malo do sebe.Opetja033 wrote:Kako su krenuli ovi Assadovi propagandisti i placenici na ovom forumu, ne bi me cudilo da nam veceras Assad i Nasrullah objeduju na plazama Tel Aviva.
- fosna2014
#36393 Re: Sirija
*SAA oslobodio Sabsabu. Sjeverno od Kafr Nasija.fosna2014 wrote:
- fosna2014
#36394 Re: Sirija
*Kafr Shams u Daari pred padom. SAA/Hezbollah napadaju sa tri strane ovaj gradić.
*U ovom dijelu Daare se vode još 4 velike bitke. Kafr Nasij prije svega i Al Batna na granici sa Kunejtrom.
*U ovom dijelu Daare se vode još 4 velike bitke. Kafr Nasij prije svega i Al Batna na granici sa Kunejtrom.
- salik79
#36395 Re: Sirija
fosna2014 wrote:*Kafr Shams u Daari pred padom. SAA/Hezbollah napadaju sa tri strane ovaj gradić.
Gdje Hizbullahova cizma kroci tu vehabitsko-tekfirdzijski korov vise ne raste!
- fosna2014
-
sarajevoxxxx
#36397 Re: Sirija
Samo kažem da Zapad koristi dvostruke standarde, i on i te kako" češe svrab." Da ne češe objavili bi snimke masakra u Dumi, umjesto toga prave intervju sa Asadom.Novak20 wrote:Kukaš na međunarodnu zajednicu i Zapad kad se miješaju u sukobe na BI.sarajevoxxxx wrote:SNHR: 143 civila poginula nakon zadnjeg režimskog raketiranja grada Dume u Istočnoj Guti, među poginulima je 29 žena i 28 djece
18+
Kukaš na međunarodnu zajednicu i Zapad kad se ne miješaju u sukobe na BI.
Jad i bijeda propagande u ime onih koji zovu i prozivaju MZ i zapad da riješi njihove probleme a ne mogu, ne žele i neće da skontaju (zbog vlastitih uskogrudnih interesa) da tuđa ruka svraba ne češe.
Znači jadnici, šonje, ublehe koje lažu o ljudskim pravima, vrijednostima, sitni kriminalci. Više civilizacije i ljudskih vrijednosti ima kod onih afričkih plemena nego na Zapadu.
- fosna2014
#36398 Re: Sirija
*FSA se povukao iz Kafr Shamsa. Sela u okolini traže primirje i predaju oružja vojsci kako ne bi došlo do daljnjeg prolijevanja krvi.fosna2014 wrote:
- fosna2014
#36399 Re: Sirija
*Daraa, Harrah - Imami preko zvučnika pozivaju pubunjenike da izađu iz grada zbog nadolazeće vojske.
-
sarajevoxxxx
#36400 Re: Sirija
Nusra front: Odbijen napad pripadnika Hezbollaha i šiitskih plaćenika iz Irana na selo Kafr Šems u Deri