http://www.imdb.com/title/tt2932536/?ref_=wl_li_tt
Dobar
Moderator: _BataZiv_0809
jedini propust je sto je film spojlao sam sebe [SPOILER] kada pri "flashbacku" amy kaze da mala pita starog koji je naucnikdale cooper wrote:Jako dobra sci-fi drama. Film koji istražuje jedan od fascinantnijih sci-fi koncepata ne-linearnog doživljaja
vremena. Ali isto tako se dotiče nekih vrlo ljudskih i aktuelnih tema kao što je važnost komunikacije i razumjevanja
u svijetu koji je podijeljen. Kao i onih ličnih kao što su izbori koje činimo tokom života i način na koji nas
oni definiraju. I vječito pitanje, kada bi mogli sve iz početka, da li bi izabrali isto?
Isti glumac u odličnom večeras na HRT3 u 22.45:last mohicans wrote:Izuzetna drama,ostao sam zatečen.
http://www.imdb.com/title/tt0457655/?ref_=nv_sr_1

Sve potpisujem, vrlo dobar film, uz još mnogo toga:dale cooper wrote:
Jako dobra sci-fi drama. Film koji istražuje jedan od fascinantnijih sci-fi koncepata ne-linearnog doživljaja
vremena. Ali isto tako se dotiče nekih vrlo ljudskih i aktuelnih tema kao što je važnost komunikacije i razumjevanja
u svijetu koji je podijeljen. Kao i onih ličnih kao što su izbori koje činimo tokom života i način na koji nas
oni definiraju. I vječito pitanje, kada bi mogli sve iz početka, da li bi izabrali isto?

Spoiler:karanana wrote:Onda moram dublje istraziti i procitati o arrivalu jer ovo o cemu pricate, to gledanje buducnosti i tako to, ja nista nisam skonto.
karanana wrote:Onda moram dublje istraziti i procitati o arrivalu jer ovo o cemu pricate, to gledanje buducnosti i tako to, ja nista nisam skonto.
Realno.Black swan wrote:karanana wrote:Onda moram dublje istraziti i procitati o arrivalu jer ovo o cemu pricate, to gledanje buducnosti i tako to, ja nista nisam skonto.![]()
![]()
ma daj
čak sam i ja pofatao mrvice
gledao ljetosjohnnykola wrote:Lajt, u biti neloš, o Robin Hudu iz Bukurešta.
Pa hoce. Rodila je. Zato je muz ostavio jer mu je rekla odma sta ce biti, a on nije mogao da zivi sa tim.karanana wrote:Ne znam, mozda sam bio smeten s necim pa nisam upratio ali ja sam konto da joj je curica umrla prije dolaska lignji tako da uopste nisam skonto da ce se njena udaja i radjanje curice desiti nakon odlaska. Jedino sam konto da se nakon smrti curice razvela pa reko da se opet spaja s naucnikom. A to je ustvari bilo prvo spajanje. Sad kad zna da ce curica umrijeti, mislite da je nece ni praviti ni radjati?
Da, odlučila je da je i pored svog bola koji će joj uzrokovati kasnije to iskustvo osjećanja ljubavi ipak vrijedno toga.Jack Be Nimble wrote:Pa hoce. Rodila je. Zato je muz ostavio jer mu je rekla odma sta ce biti, a on nije mogao da zivi sa tim.karanana wrote:Ne znam, mozda sam bio smeten s necim pa nisam upratio ali ja sam konto da joj je curica umrla prije dolaska lignji tako da uopste nisam skonto da ce se njena udaja i radjanje curice desiti nakon odlaska. Jedino sam konto da se nakon smrti curice razvela pa reko da se opet spaja s naucnikom. A to je ustvari bilo prvo spajanje. Sad kad zna da ce curica umrijeti, mislite da je nece ni praviti ni radjati?
Igra u Cinema Cityu.karanana wrote:Zar je izaso great wall? Pise februar a opet vidim preko 8000 ocjena za njega.