Doručak.
Moderator: anex
Dooobri!!vjesticanametli wrote: ↑28/12/2019 19:03Ev popekla popechke![]()
![]()
stavila i seed mix i bjeli lukdobro mirise i izgleda al je malo izgled bezze ....nema veze kakonsam na vrat na nos dobro je
Pica/taco dernek.GandalfSivi wrote: ↑28/12/2019 21:58 Treba mi savjet. Neki finger food za novu, da je onako, zanimljivo...

Zanimljivo, al zahmetli za razliku od ovog sandrprcovog. Šerpa višeexliberal-ex wrote: ↑28/12/2019 19:47shandrprcSA wrote: ↑28/12/2019 17:51krompir: ulje, so, vegeta, aleva i kukuruzno brasno
krilca marinada: pola kasike senfa, pola limuna, jedna narandza, malo soli, chilli i 2 male kesice meda
ljubaF![]()
Probajte ovaj recept pa mi javite kako je ispalo
ogulit i isjeckat krompir na kriske ( kao ove na slici) , napunite serpu sa vodom i kad prokljuca tek tad ubacite krompir u vodu i ostavite minutu, ne duze...prospite vodu , stavite krompir u posudu, dodajte ulje , so...mozete dodati zacine koje volite, ljutu pappriku, biber...po volji...fino izmjesajte da svi naulje pa onda krompir nstavite na papir pa u vrucu rernu...
dobije koricu a unutra mekan ....ja sam to od punice naucio...
cendlerbing wrote: ↑29/12/2019 07:36
Zanimljivo, al zahmetli za razliku od ovog sandrprcovog. Šerpa više![]()

..Uvijek

Ja sam sokiran...

banjaluka078 wrote: ↑29/12/2019 16:49 Mi kući hranu jedemo, ne stižemo slikati.
Kvrguša danas. I dezert.
![]()
.. ma ..prosla sma ja tu tvoju hranu... bilo je ukusno... ali, vjeruj i ova sadasnja sto skripi mi --odlicna - uzivam..
posto si blize tim sjevernijim djelovima......ako skontas recept javi.GandalfSivi wrote: ↑27/12/2019 22:34 Mislite da je meni lako, zadevera me exliberal sa janjetinom. Sada po Milanu trazim mesnicu sa janjetinom iz Aoste, svi se za glavu hvataju. Jos cu morati da narucim na francuskom![]()