Sljedecih 48/72 sata bi mogli biti jako bitni. Nisam bio aktivan na forumu 2/3 mjeseca ali ovo zasluzuje da se podijeliVertig0 wrote:@Skenderija svaka ti cast sto nas ovako dobro updateujes
FC Barcelona
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- skenderija04
#36351 Re: FC Barcelona
- ODB
#36352 Re: FC Barcelona
Pametan Pujol.Garant su njega htjeli utrpati na poziciju onog Zubizarete ?
De još objavi Mesi napustio klub da ih pola srce opali
-
omar little
#36353 Re: FC Barcelona
alal vera sto je krenula nova godina! 
sacemo cekat 10-15 godina na nekog "novog guardiolu". do tada mediokritet. ovaj klub ne umije drukcije da ga jebes.
sacemo cekat 10-15 godina na nekog "novog guardiolu". do tada mediokritet. ovaj klub ne umije drukcije da ga jebes.
- skenderija04
#36354 Re: FC Barcelona
Za sada ne ali...ODB wrote:Pametan Pujol.Garant su njega htjeli utrpati na poziciju onog Zubizarete ?
Spekulacija: Laporta je razgovarao sa Messijem. Siguran je u izbore 2015 i navodno mu je rekao da ce mu trener biti KLOPP!!!!!!!!!
- Tito_i_Partija
#36355 Re: FC Barcelona
Samo Babo nek' se dovede, ostalo je boranija.

- ultima_palabra
#36356 Re: FC Barcelona
Meni je to logično... ako nastupi sranje tipa 2008. što izgleda sasvim moguće, onda niko ko bude tad u upravi neće više moći raditi u klubu ni kao ekonom.skenderija04 wrote:Izgleda da nece ici tom procedurom. U upravi postoji sektor koji je nezadovoljan stanjem i narocito svojom pozicijom u klubu. Freixa i Vilarubi su vodje te frakcije. Postoji mogucnost da uprava raspise izbore i bez tih 15%, uvijek kada unutar same uprave bude postojala vecina koja ih bude zahtijevala. Iako izgleda nelogicno (i jeste) da dio uprave bude protiv "sebe" situacija je tragikomicna tako da se ne isklucuje i ta mogucnost. Dio clanova vec razmatra mogucnost kandidovanja u drugim grupacijama ili kao Vilarubi, zele biti predsjednici. Sinoc je napuklo, vidjecemo hoce li se lomiti do kraka.WatersR wrote:Meni se čini da se trenutno nikome ne žuri da preuzme upravljanje klubom, kao da potencijalnim kandidatima odgovara da ovi ostanu do 2016. Ono spominje se kako Bartomeu nije legalno izabran ali stidljivo, a ne može biti ni istina da je nemoguće skupiti 15% ljudi koji su za izglasavanje nepovjerenja.
Zubizarreta je bio najbolji moguci kisobran za sve kritike. Izgledalo je da je kriv i za kisu i snijeg. Sada ga nema. Ostao je L.E. kao stit.
- skenderija04
#36357 Re: FC Barcelona
Da , ali ne mozes im zabraniti da se kandiduju ili da ucestvuju u drugim kandidaturama.
- suncica24
#36358 Re: FC Barcelona
Skenda, ti prije vijesti objavljujes vijestiskenderija04 wrote:Da , ali ne mozes im zabraniti da se kandiduju ili da ucestvuju u drugim kandidaturama.
Nije ovo lose. Ono, kao i obicno, kod nas se mora sve raspasti da bi se ponovo sastavili, ali vrijeme je da se sito zatrese.
Sad, koliko kome odgovara da izbori budu ove godine, je vec drugo pitanje.
(Btw, ja sinoc nisam mogla gledati onu muku. Utrnula tv na drugom
- skenderija04
#36359 Re: FC Barcelona
Februar je kljuc. Ako ispadnu iz LS, puknu u 1/4 finalu kupa kralja od Reala/Atletica, izbori su gotova stvar.suncica24 wrote:Skenda, ti prije vijesti objavljujes vijestiskenderija04 wrote:Da , ali ne mozes im zabraniti da se kandiduju ili da ucestvuju u drugim kandidaturama.![]()
Nije ovo lose. Ono, kao i obicno, kod nas se mora sve raspasti da bi se ponovo sastavili, ali vrijeme je da se sito zatrese.
(Btw, ja sinoc nisam mogla gledati onu muku. Utrnula tv na drugom)
Ja ocekujem da ce Barto napraviti ocajnicki potez i smjeniti Luis Enriquea. U slucaju poraza/remija u nedjelju gotovo da je sigurno.
Ovo sa Zubijem je bilo ocekivano ali tako jadno...Ispalo je da ga smjenjuje zato sto mu je javno natovario FIFIN ban na ledja a ne zbog loseg rada. I ako procitas saopstenje kluba vidis da se kaze da je " Predsjednik odlucio da prekine saradnju..." do sada je bilo " Klub je odlucio..."
Znaci da rezimiramo:
1. Predsjednik koga niko nije izabrao je na klimavoj stolici
2. Klub nema sportskog direktora. (A i sta ce mu, do 2016 nepotreban)
3. Trener u svadji sa 2/3 tima. Sa navalom Messi-L.Suarez-Neymar je uspio da ne postigne gol na cetiri utakmice (Malaga,Celta,Getafe,R.Sociedad)
4. Glavni igrac postrojava trenera i ne dolazi na trening
Mislim da je sve manje vise jasno.
- suncica24
#36360 Re: FC Barcelona
PS: Eno vidim Messi danas javio da je pre'ladjen 
- skenderija04
#36361 Re: FC Barcelona
Pa mora nesto recisuncica24 wrote:PS: Eno vidim Messi danas javio da je pre'ladjen
- suncica24
#36362 Re: FC Barcelona
Jasno je da se sve raspadaskenderija04 wrote:Februar je kljuc. Ako ispadnu iz LS, puknu u 1/4 finalu kupa kralja od Reala/Atletica, izbori su gotova stvar.suncica24 wrote:Skenda, ti prije vijesti objavljujes vijestiskenderija04 wrote:Da , ali ne mozes im zabraniti da se kandiduju ili da ucestvuju u drugim kandidaturama.![]()
(Btw, ja sinoc nisam mogla gledati onu muku. Utrnula tv na drugom)
Ja ocekujem da ce Barto napraviti ocajnicki potez i smjeniti Luis Enriquea. U slucaju poraza/remija u nedjelju gotovo da je sigurno.
Ovo sa Zubijem je bilo ocekivano ali tako jadno...Ispalo je da ga smjenjuje zato sto mu je javno natovario FIFIN ban na ledja a ne zbog loseg rada. I ako procitas saopstenje kluba vidis da se kaze da je " Predsjednik odlucio da prekine saradnju..." do sada je bilo " Klub je odlucio..."
Znaci da rezimiramo:
1. Predsjednik koga niko nije izabrao je na klimavoj stolici
2. Klub nema sportskog direktora. (A i sta ce mu, do 2016 nepotreban)
3. Trener u svadji sa 2/3 tima. Sa navalom Messi-L.Suarez-Neymar je uspio da ne postigne gol na cetiri utakmice (Malaga,Celta,Getafe,R.Sociedad)
4. Glavni igrac postrojava trenera i ne dolazi na trening
Mislim da je sve manje vise jasno.
- suncica24
#36363 Re: FC Barcelona
Btw, zamisljam Rosella sa onim njegovim nakrivljenim smijeskom kako sa istim nakrivljenim smijeskom izdaleka posmatra kako se grebu g.... koja su ostala iza njega.
Sta pocini covjek...
Sta pocini covjek...
- skenderija04
#36364 Re: FC Barcelona
Problem je sto su kandidati govnari. Svi cekaju da neko drugi odradi najtezi dio posla pa da se pojave kao spasioci.
Tiket? Stvarno ne znam ko je favorit. Jos se ne zna ko je zvanicno u trci. Licno znam koga ne bi volio - Laportu.
Tiket? Stvarno ne znam ko je favorit. Jos se ne zna ko je zvanicno u trci. Licno znam koga ne bi volio - Laportu.
- skenderija04
#36365 Re: FC Barcelona
I na kraju ispade da je najveca i najvaznija vijest dana
LEO MESSI JE POCEO DA PRATI ( VALJDA SE TAKO KAZE) CHELSEA C.F. NA INSTAGRAMU

LEO MESSI JE POCEO DA PRATI ( VALJDA SE TAKO KAZE) CHELSEA C.F. NA INSTAGRAMU
-
omar little
#36366 Re: FC Barcelona
znaci, ne laze messi da je bolestan danas.
- skenderija04
#36367 Re: FC Barcelona
Ovi mladji poznavaoci tehnologije i drustvenih mreza tvrde da je ovo kao pucanj u glavu sadasnjem predsjedniku. Pa ti vidi Omareomar little wrote:e, to je eskluziva, to se trazi.
znaci, ne laze messi da je bolestan danas.![]()
- ODB
#36369 Re: FC Barcelona
Koga bi vi navijači za trenera na jesen pošto ovaj garant ostaje do kraja ??
Klop je ja mislim najbolji zbog Suareza kad su ga već doveli jer nije on realno za tika take sve i da je vrate.Svaku tekmu Liverpula sam pogledao prošle sezone zbog njega i lik čuda pravi ali nije tip kao što je Vilja bio pa da igra tika taku.
Klop je ja mislim najbolji zbog Suareza kad su ga već doveli jer nije on realno za tika take sve i da je vrate.Svaku tekmu Liverpula sam pogledao prošle sezone zbog njega i lik čuda pravi ali nije tip kao što je Vilja bio pa da igra tika taku.
-
Vertig0
#36370 Re: FC Barcelona
E ode sve u neku stvar. Tek sad mi je bas jasno. Gdje bas u chelsea 
-
omar little
#36371 Re: FC Barcelona
svjesna sam da postoji mogucnost da on ode, iako je to meni nepojmljivo, ali od svih klubova da ode u chelsea e to mu nikad ne bih oprostila. al n i k a d. 
- skenderija04
#36372 Re: FC Barcelona
Da li mislis na vatrogasca ili na projekat?ODB wrote:Koga bi vi navijači za trenera na jesen pošto ovaj garant ostaje do kraja ??
Ako je do kraja sezone neka bude Messi.
Ako je projekat neka izabere Messi
- Logovan
#36373 Re: FC Barcelona
Možda lik samo simpatiše Chelsea.Vertig0 wrote:E ode sve u neku stvar. Tek sad mi je bas jasno. Gdje bas u chelsea
- ODB
#36374 Re: FC Barcelona
Kontam da će se ovo sve stišati i da će Enrike ostati do kraja sezone.U tom slučaju kako je počelo raspašće se do el klasika sve i mogao bi Real konačno da vrati onu petardu
Mesi ako bude birao u oba slučaja ste donji,šta on zna realno...
Mesi ako bude birao u oba slučaja ste donji,šta on zna realno...
- skenderija04
#36375 Re: FC Barcelona
Srijeda . Moglo bi biti svasta.