Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- supercali
#36326 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
To je posebna prica kako su me gledali "bez para" kako s parama i kako sa malo vecim parama
- amiliana
#36327 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Tu forumasicu jeste neko vidio.supercali wrote:Ta forumasica je kao cudoviste iz lochnessa
Svi smatraju da postoji a niko je nije vidio
Nego da se vratimo temi
Kao sto rekoh a kao sto i ti potvrdi nisi osjetila na svojoj kozi mlada si
Zato i ne mozes govoriti generalno da su svi isti i isto misle
Pa ti nisi nista prozivila da bi bilo sta mogla pricati sto se tice i sexa i ljubavi zato te tvoje izjave ne piju vode nikako
Istina nisam nista prozivjela ali cu dobro paziti sta cu u buducnosti i ne dati prostora budalama u svom zivotu, niko nije vrijedan mojih zivaca vjeruj mi ali znam kakvi su ljudi i ne treba nikoga uzbijati jer ce ti on vratiti duplo gore .
- supercali
#36328 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Ma niko tebi ne govori kako ces se ti odnositi prema ljudima
Ako zelia sve ih istjeraj iz svog zivota uzmi macku i uzivaj sama s njom
Govorim ti koliko god ti smatrala da su svi muskarci ovakvi ili onakvi ti sama dajes takvu sliku da se svi oko tebe tako ponasaju pa zato valjda i iskrivljena slika svijeta sa tvoje strane
Ako zelia sve ih istjeraj iz svog zivota uzmi macku i uzivaj sama s njom
Govorim ti koliko god ti smatrala da su svi muskarci ovakvi ili onakvi ti sama dajes takvu sliku da se svi oko tebe tako ponasaju pa zato valjda i iskrivljena slika svijeta sa tvoje strane
- kloniran
#36329 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
mene bez para nisu ni gledali, a i sad moram plaćatisupercali wrote:To je posebna prica kako su me gledali "bez para" kako s parama i kako sa malo vecim parama
- kritichar
#36330 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
znači treba otvoriti teme Ž p M i M p Ž na svakom pf da se ne bi postavljala pitanja na krivom mjestuladyblue18 wrote:Njen prigovor je na mjestu, ona se bar ne prsi da je vjernica koja se ne mice sa ljskritichar wrote:de joj pričajte o penetraciji, po hiljaditi put ima isti prigovor![]()
Molim vas za sve koji bi o Bajramu, imate pf religija.
i vidim opet nekako na čudan način povezujete vjeru i ovaj pf, isto vas dvije razmišljate
hajde ti kao moderatorica ovog foruma, reci da je ovaj pf nemoralan i da tu nije mjesto za osobu koja se smatra moralnom ili vjernikom
- spreca
#36331 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
to nije istina.....nevjerujem
-
nightvision
#36332 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Tu sam ja, gledam kako nadolazite na ono sto ja ponavljam, kako rekose, k'o papagaj.bang and blame wrote:Vjeruj, vise je blize istini, neg' za.ebanciji
To je i poenta prebacivanja zenama da su sponzoruse. Oni koji mogu da sebi kupe djevojku/zenu , ne prebacuju to. Ono sto takvi ne znaju, da cim kupe- TA nije vrijedna pisljiva boba.
(Gdje je sad @nightvision.. On je doktorirao ovu temu)
Ali idete u malo pogresnom smijeru. Sjetices se da sam ja govorio o materijalnoj situiranosti/sigurnosti koja privlaci zene. I to je ta finansijska strana koja privlaci zene. Da tebi sad neko pokaze sobu do vrha punu naslaganih novcanica moze te privuci ali na kratko i ne znaci da ces tu i ostati. Vjerovatnije je da ces ostati s nekim ko ti moze obezbjediti konstantan priliv sredstava. Bez obzira sto je onaj prvi zgodniji, ljepsi, sarmantniji... I to nama zapravo ne smeta. Ja sam uvijek govorio da meni konkretno smeta to sto se krijemo iza ispraznih prica o nekakvoj ljubavi, to sto taj urodjeni iskonski prehistorijski nagon za pronalaskom partnera pognog za produzetak vrste pokusavamo upakovati u romanticku bajku o princezi koja ceka svog princa.
Dakako da muskarci osvajaju zene svojim materijalnim statusom, pa mi to zapravo i ne krijemo, a ustalom takva je uloga muskarca u porodici. Samo nema potrebe da se lazemo. Ma koliko se dvoje voljeli, kada nestane novaca tada i "ljubav" prestaje. Masa brakova koji pucaju su dokaz tome. Masa brakova koji se odgadjaju su takodje dokaz tome. Masa veza koje su pukle radi odgadjanja su isto tako dokaz tome.
- spreca
#36333 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
a kakva bi vasa uloga bila u svemu ovome osim obilaska raznih TC 
- kloniran
#36334 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
to je idealna zenakiki-miki wrote:Finansijska sigurnost - itekako se slažem po tom pitanju.
Ali danas (barem lično poznajem hrpu muških) koji bi porodicu, ali da žena To obezbijedi, da se oni ne zamaraju radeći. Plus svakodnevne obaveze u kući da također padnu na ženu.
Mislim da u današnjem vaktu ima malo takvih muških koje @noćna vizija spomenu u prethodnom postu.
a doktorica mi zabranila kolače, kaže opasno po zdravlje
- spreca
#36335 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
kiki-miki wrote:spreca wrote:a kakva bi vasa uloga bila u svemu ovome osim obilaska raznih TC
Što se mene tiče radije putujem nego da trošim pare na odjeću
- kloniran
#36336 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
moze i dalje samo treba biti spremna na kompromisespreca wrote:kiki-miki wrote:spreca wrote:a kakva bi vasa uloga bila u svemu ovome osim obilaska raznih TC
Što se mene tiče radije putujem nego da trošim pare na odjeću.........na palac(stop) se moze stici kuda hoces
![]()
.......ma nije problem ako nije daleko....kalesija,zavidovici,kladanj itd
![]()
- kloniran
#36337 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
oto drugokiki-miki wrote:Eh do tamo mogu stići sa svojom vozilicom![]()
p.s.jeste li to vas dvojica isprobali stopanje?
Ili stoperke?
-
smack
#36338 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Jednom probo shtop svjetlo.
- burek_in_space
#36339 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Stopanje - davno nekad jesam.
Ovo drugo - meraklija.
Ovo drugo - meraklija.
- supercali
#36340 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Sta znaci galantan?
Da bacam pare okolo i gdje treba i gdje ne treba?
Da bacam pare okolo i gdje treba i gdje ne treba?
- avetinja
#36341 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Zato što mi je bolje da naručim ženu i da je pošteno platim nakon obavljenog posla, nego da me ova moja iščekuzi i još fušeri.bang and blame wrote:Pitanje:
Vidim da vas , vecina, misli da smo, mi zene, zainteresovane samo za onu financijsku "stranu" muskarca.
Kazite mi, onda, zasto vam to smeta?
- avetinja
#36342 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Široke ruke.Eurosa wrote:Jeste li skrtica ili galantan tip?
- PravimHaos
#36343 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Meni vala ne smeta,ja sam se pomirio s tim.bang and blame wrote:Pitanje:
Vidim da vas , vecina, misli da smo, mi zene, zainteresovane samo za onu financijsku "stranu" muskarca.
Kazite mi, onda, zasto vam to smeta?
Sad' uživam.
- kloniran
#36344 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
sve po zasluzi, nekad skrtica nekad ispunjavam sve zeljeEurosa wrote:Jeste li skrtica ili galantan tip?
- kritichar
#36345 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
zašto nije pitanje škrtica ili dobrotvorEurosa wrote:Jeste li skrtica ili galantan tip?
ovako ako ne dajemo ženama i ne častimo, škrtice smo
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#36346 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Stopao jesam, stao nam Bordo brat, hvala mu ako čita.
Na ovo od eurose mogu odgovoriti za nekih 10 godina tek.
Na ovo od eurose mogu odgovoriti za nekih 10 godina tek.
- spreca
#36347 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
i mogu ti reci da nisu losekloniran wrote:oto drugokiki-miki wrote:Eh do tamo mogu stići sa svojom vozilicom![]()
Ili stoperke?
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#36348 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Čuj cigarete.. To je luksuz, pozz.
- p206
#36349 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
to po meni nisu muškarci, nego balavci koji još nisu sazreli i nemaju ni naznaku šta je život... iako imaju po 25+ godina i onu stvar u gaćama i briju bradu, a upravu si, ima ih punokiki-miki wrote:Finansijska sigurnost - itekako se slažem po tom pitanju.
Ali danas (barem lično poznajem hrpu muških) koji bi porodicu, ali da žena To obezbijedi, da se oni ne zamaraju radeći. Plus svakodnevne obaveze u kući da također padnu na ženu.
Mislim da u današnjem vaktu ima malo takvih muških koje @noćna vizija spomenu u prethodnom postu.
ako momak nema posla, to nije problem (jer nam je država u ku..) tj. ako se trudi da ga nađe, ali ne ono "traži a moli Boga da ga ne nađe"
takođe razumijem one momke, koji su privremeno upali u depresiju i pasivni su, jer su se trudili da nešto postignu pa im se to izjalovilo...za one ostale nema opravdanja
- kloniran
#36350 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
a i usputspreca wrote:i mogu ti reci da nisu losekloniran wrote:oto drugokiki-miki wrote:Eh do tamo mogu stići sa svojom vozilicom![]()
Ili stoperke?a nisu vala ni zahtjevne
![]()
![]()