Sta, lik se zove Hasif?stakasa wrote: Mozete o Hafizu mislit sta god hocete ali je on ovde jedini sa slikom i manje vise svojim (u izmjenjenom obliku) imenom.
I nije to ni iskrenost ni hrabrost, vec ufuranost.
Sta, lik se zove Hasif?stakasa wrote: Mozete o Hafizu mislit sta god hocete ali je on ovde jedini sa slikom i manje vise svojim (u izmjenjenom obliku) imenom.

Isti kao oni iz Visegrada....nije ni cudo, sve su to bracaBHCluster wrote:
I have a dream, da kada Dragan Čović bude prisustovao ovom igrokazu u Višegradu da će onda u BiH vladati mir 10.000 godina.spreca wrote:Isti kao oni iz Visegrada....nije ni cudo, sve su to bracaBHCluster wrote:
Đes' vidovita Đemila! Sorry, nisam te odmah prepoznaoSaraFina wrote:https://www.google.com/amp/s/www.klix.ba/amp/190311127
Ambasadorica BiH u Češkoj trebala bi biti književnica Martina Mlinarević
Nova ambasadorica![]()
Martina na Šušnjarevo mjesto! Drito u sridu!Kad se dignu HercegBosančerosi!
Idem u Prag!
@Škobo?
https://forum.klix.ba/martina-mlinarevi ... 35s25.html
Zovite me vidovita. Zadnji post na str2.
Griješiš. Ljubomorna je na mene jer sam darovitiji pisac od nje.SaraFina wrote:Poselami Zrikija. Reci lijepo sam ga savjetovala.... Čaršiji da se umiljava, a ne da po Guči kokarde sa šajkačama nosi.
Tebe zna. Gotov si. I zna cijelo opskurno f. gnijezdo![]()
Poprijavljivaće vas.
Hafis wrote:Griješiš. Ljubomorna je na mene jer sam darovitiji pisac od nje.SaraFina wrote:Poselami Zrikija. Reci lijepo sam ga savjetovala.... Čaršiji da se umiljava, a ne da po Guči kokarde sa šajkačama nosi.
Poprijavljivaće vas.
Uostalom, nemaš ti pojma o čemu ja govorim...ali eto, pričamo se.
Vidi tko se javlja za širenje mržnje. Idol za buduće mlade šoviniste, ženski Emir Suljagić u pokušaju.SaraFina wrote:Hafis wrote:Griješiš. Ljubomorna je na mene jer sam darovitiji pisac od nje.SaraFina wrote:Poselami Zrikija. Reci lijepo sam ga savjetovala.... Čaršiji da se umiljava, a ne da po Guči kokarde sa šajkačama nosi.
Poprijavljivaće vas.
Uostalom, nemaš ti pojma o čemu ja govorim...ali eto, pričamo se.
Patriotska joj je dužnost da vas raskrinkava. Jednog po jednog.
Odoše ili šahare ili BH putovnice.a i krivični progon...
Radi sijanja anonimno mržnje na netu/forumu. LOL
Biće tu posla...
Kmechanje na maksimum.
Screenshot: HMS

Pa kad vidis odkud dolazi i da se usudila biti drugacija od HDZ-HMS politickog smeca naravno da je sposobna, a sto se tice podobnosti jebiga tu su Kriteriji sasvim realni a oni su Bosna i Hercegovina.mO k3 wrote:jeli ova sposobna ili podobna??
BHCluster wrote:Pa kad vidis odkud dolazi i da se usudila biti drugacija od HDZ-HMS politickog smeca naravno da je sposobna, a sto se tice podobnosti jebiga tu su Kriteriji sasvim realni a oni su Bosna i Hercegovina.mO k3 wrote:jeli ova sposobna ili podobna??
Pitanje je da li mozda i budući član Predsjedništva.
haha, da. Mozemo organizovati i talent show i izabrati onoga ko nam se najvise svidispreca wrote:vrjeme je da se pocne odgajati nov(a)i clan predsjednistva....Zeljko se treba o tome pobrinuti
mora imati x faktorjazzer wrote:haha, da. Mozemo organizovati i talent show i izabrati onoga ko nam se najvise svidispreca wrote:vrjeme je da se pocne odgajati nov(a)i clan predsjednistva....Zeljko se treba o tome pobrinuti
.
spreca wrote:mora imati x faktorjazzer wrote:haha, da. Mozemo organizovati i talent show i izabrati onoga ko nam se najvise svidispreca wrote:vrjeme je da se pocne odgajati nov(a)i clan predsjednistva....Zeljko se treba o tome pobrinuti
.
Zamisli Hafiz se kandiduje za predsjednistvojazzer wrote:
![]()
Samo da obavijestim kolege.Banned user for reason “kršenje pravila foruma”
» Humljanin, Hafis, Novak20, SaraFina
mjesec
jel dosta? jeste.
kad se vratite, drugačije ćemo pričati.
Na kojoj su temi zglajzali? Otkud Sara u ovom drustvu?BHCluster wrote:Samo da obavijestim kolege.Banned user for reason “kršenje pravila foruma”
» Humljanin, Hafis, Novak20, SaraFina
mjesec
jel dosta? jeste.
kad se vratite, drugačije ćemo pričati.
Ti budi miran niko te nije nista pitaoKolinda wrote:Odkud sara
Toliko ste slijepi ali šta ćeš.