Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Locked
Dasi

#36326 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Dasi »

SSemir wrote:Pa ako ti kaze da ti je spreman ponudit zaposljavanja svih clanova familije u bhtelecomu onda iskoristis to i pokrenes postupak na sudu zbog postojanja sumnje da jd sda to radio ranije radi sticanja politicke koristi.
Ako ti ponude 3 miliona eura sa racuna na kajmanskim otocima onda poslije kad formiras vlast bez njih iskoristis to i pokrenes postupak radi utaje poreza jer imas direktno priznanje za to.
Ako ti ponude stan u dubaiju onda istrazis od kojih para je to kupljeno.
Ako ti ponude garanciju da imas podrsku angele merkel onda pokusas izvuci iz njih na koji nacin mogu dobiti podrsku od angele.

Trebam li ti jos nabrajati primjere kako razgovor sa el baketom moze biti pozitivan a bez formiranja koalicije
Ako cu u vlast bez SDA sam cu zaposliti familiju, sta mi oni imaju to nuditi... ali nemoj se vise zahmetiti. :lol:
baxus

#36327 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by baxus »

Koliko vidim ovo je bio sastanka bh bloka.
Nisu sjeli sa SDA
Nit je NS sjela sama sa SDA
Sta panicite toliko.

Ako hoće SDA da razgovara s njima, ne može NS uslovljavat sve ostale da se ne smiju ni odazvati na poziv.

Moraju dogovorit kakav će stav zauzet. Zato su se i sastali danas.
Dasi

#36329 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Dasi »

baxus wrote:Koliko vidim ovo je bio sastanka bh bloka.
Nisu sjeli sa SDA
Nit je NS sjela sama sa SDA
Sta panicite toliko.

Ako hoće SDA da razgovara s njima, ne može NS uslovljavat sve ostale da se ne smiju ni odazvati na poziv.

Moraju dogovorit kakav će stav zauzet. Zato su se i sastali danas.
Nije problem ni u razgovoru sa SDA ali nemoj onda od pocetka govoriti da neces razgovarati sa SDA i sad kad te pritisnu partneri pojeo vuk magarca.
Ako se furas da si principjelna stranka onda to budi do kraja jer na tim principima si dobio glasove.
Ali nejse, vidjecemo kako ce se ova sapunica dalje odvijati. Uglavnom jos jedan :thumbup: za @sabina1.
kmirsad

#36330 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by kmirsad »

Evo me ponovo... samo da vidim šta su to novo smislili "glasači" NS dok sam večerao... baš zanimljivo... svi do jednog... počinju svoje popljuvističke komentare... dugodošnji sam vjerni glasač NS-a, za njih glasam od njihovog osnivanja... ali zajebali su me, gadno su me prevarili... ušli u vlast, mjesto da ostanu opozicija... i još izbili SDA, HDZ... neoprostivo... Pa, jebo ga Pedja... kome ćemo idučih izbora bit opozicija ako njih rastaviš u dijelove... i još nam doveo onu alapaču čudićku... da ponišava ove naše dobre, smjerne patriote...nikad, nikad više za NS, razočarani smo i uvredjeni... :twisted:
AmiĐa_Idriz

#36331 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by AmiĐa_Idriz »

Glup naslov, haman pa clickbait.
Dasi

#36332 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Dasi »

kmirsad wrote:Evo me ponovo... samo da vidim šta su to novo smislili "glasači" NS dok sam večerao... baš zanimljivo... svi do jednog... počinju svoje popljuvističke komentare... dugodošnji sam vjerni glasač NS-a, za njih glasam od njihovog osnivanja... ali zajebali su me, gadno su me prevarili... ušli u vlast, mjesto da ostanu opozicija... i još izbili SDA, HDZ... neoprostivo... Pa, jebo ga Pedja... kome ćemo idučih izbora bit opozicija ako njih rastaviš u dijelove... i još nam doveo onu alapaču čudićku... da ponišava ove naše dobre, smjerne patriote...nikad, nikad više za NS, razočarani smo i uvredjeni... :twisted:
Nabij si te navodnike u gujicu nepismenu!
Jebalo te jednoumlje.
kmirsad

#36333 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by kmirsad »

Ma seru... ćuj spremni... ma šene ko cirkuske cuke... guzice bi dali da ih prime u bandu... :lol:
kmirsad

#36334 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by kmirsad »

Dasi wrote:
kmirsad wrote:Evo me ponovo... samo da vidim šta su to novo smislili "glasači" NS dok sam večerao... baš zanimljivo... svi do jednog... počinju svoje popljuvističke komentare... dugodošnji sam vjerni glasač NS-a, za njih glasam od njihovog osnivanja... ali zajebali su me, gadno su me prevarili... ušli u vlast, mjesto da ostanu opozicija... i još izbili SDA, HDZ... neoprostivo... Pa, jebo ga Pedja... kome ćemo idučih izbora bit opozicija ako njih rastaviš u dijelove... i još nam doveo onu alapaču čudićku... da ponišava ove naše dobre, smjerne patriote...nikad, nikad više za NS, razočarani smo i uvredjeni... :twisted:
Nabij si te navodnike u gujicu nepismenu!
Jebalo te jednoumlje.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Čmoljo... vidi šta mi je reko ovaj... :lol:
kako ono reče sabina sinoć na FTV... dinosaurusi... veliko tijelo, malo mozak...
AmiĐa_Idriz

#36335 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by AmiĐa_Idriz »

kmirsad wrote: kako ono reče sabina sinoć na FTV... dinosaurusi... veliko tijelo, malo mozak...
:lol: :bih:
Dasi

#36336 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Dasi »

kmirsad wrote:kako ono reče sabina sinoć na FTV... dinosaurusi... veliko tijelo, malo mozak...
Dobar :lol: :lol:
Prvi put od tebe nesto pametno i duhovito. :thumbup:
kmirsad

#36337 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by kmirsad »

Dasi wrote:
kmirsad wrote:kako ono reče sabina sinoć na FTV... dinosaurusi... veliko tijelo, malo mozak...
Dobar :lol: :lol:
Prvi put od tebe nesto pametno i duhovito. :thumbup:
:lol: Ma i glupa koka ubode ponekad zrno...
sabina1
Location: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena.

#36338 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by sabina1 »

edit
Last edited by sabina1 on 29/11/2018 17:38, edited 1 time in total.
sabina1

#36340 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by sabina1 »

Banksy wrote:
pemanapemani wrote:

Meni lično su i ovi razgovori granično područje halala.

Ako si jasno rekao da nećeš sa njima u koaliciju, koji kurac ideš na razgovore? Da pomirite stavove građanske države i njihove kriminalne etnokartije, ma hajte molim vas.
A vama je Konakovic neki reper principa ,integriteta
i dosljednosti ?
Hvala i pozdrav.

(pitanje je hipotetsko vrlo dobro znam sta mislite oboje o svemu :kiss: )
sabina1

#36341 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by sabina1 »

Hakiz wrote:Eh, hade sada da ospemo drvlje i kamenje po sabina1.

A na vrijeme nas je upozoravala. Nisam slučajno jednom napisao da na ovoj temi najviše cijenim njene postove. Franjo kluz je drugi.

A neskromno da kažem i pozdravim posebno jednog forumaša koji će se sam prepoznati:

Told you so :evil:
Hakiz , dasi i putokaz mnogo hvala na rijecima podrske.

Mnogo , mnogo se uradilo od 2012 do danas iz opozicije u praksi i na putu ka formiranju istinske vlasti bez SDA pa makar i u Kantonu Sarajevo.
Uopste nije vazno ko je sta rekao , od kvalitetnog sistema koji radi infiltriranog polako u podsvijest drustva ponovo smo na razvalinama 2010 godine.
Ponovo smo na j***nom pocetku.

Potpuno je nebitno ko je upravu.
kmirsad

#36342 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by kmirsad »

Hakiz wrote:Eh, hade sada da ospemo drvlje i kamenje po sabina1.

A na vrijeme nas je upozoravala. Nisam slučajno jednom napisao da na ovoj temi najviše cijenim njene postove. Franjo kluz je drugi.

A neskromno da kažem i pozdravim posebno jednog forumaša koji će se sam prepoznati:

Told you so :evil:
A Baroš ! :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: Znam ga... dinosaurus, malog mozaga... :lol:
Sve vas volim... :-D
criticos

#36343 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by criticos »

A gdje je sada Deniss Graz?
Čudi me da se on nigdje ne spominje oko ministarstava?
pemanapemani

#36344 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by pemanapemani »

sabina1 wrote:
Banksy wrote:
pemanapemani wrote:

Meni lično su i ovi razgovori granično područje halala.

Ako si jasno rekao da nećeš sa njima u koaliciju, koji kurac ideš na razgovore? Da pomirite stavove građanske države i njihove kriminalne etnokartije, ma hajte molim vas.
i dosljednosti ?
Hvala i pozdrav.

Trenutno mislim da je nadosljedniji politicar u BiH. Ne mogu vjerovati da trenutno ovako razmisljam, ali do toga me dovelo Pedjino danasnje cudjenje kako je SDA rekla da ne zeli razgovarati sa NS.

Umjesto da mu je drago i da to smatra najvecim komplimenton, on se cudi. Neka ga sljedecii put fotosopiraju sa bradom, subarom i nozem medju zubima kako krvavim ocima gleda prema Sarajevu.

Isto tako, poruka Pedji, neka obavezno prepuste DF Ministarstvo zdravstva u KS. Ko bi drugi spasavao Sebiju nego Komsicevi poslusnici. Jebi ga, pritisak je neizdrziv.

Pozdrav.
Dasi

#36345 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Dasi »

pemanapemani wrote: Trenutno mislim da je nadosljedniji politicar u BiH. Ne mogu vjerovati da trenutno ovako razmisljam, ali do toga me dovelo Pedjino danasnje cudjenje kako je SDA rekla da ne zeli razgovarati sa NS.

Umjesto da mu je drago i da to smatra najvecim komplimenton, on se cudi. Neka ga sljedecii put fotosopiraju sa bradom, subarom i nozem medju zubima kako krvavim ocima gleda prema Sarajevu.

Isto tako, poruka Pedji, neka obavezno prepuste DF Ministarstvo zdravstva u KS. Ko bi drugi spasavao Sebiju nego Komsicevi poslusnici. Jebi ga, pritisak je neizdrziv.

Pozdrav.
:thumbup:

Zuti malo zaprijeti...
"Ako ovaj blok namjerava isključiti SDA iz vlasti, mi ćemo morati tražiti druga rješenja", rekao je Izetbegović.
...moze razgovor, sta se odmah ljutis.
MK81

#36346 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by MK81 »

Malo insajderski.... dakle nasa stranka hoce da razdvoji ministarstvo sporta i kukture. Hoce da osnuje ministarstvo turizma. Ministar sporta da bude nepismeni bokser Poturak, ministar kulture Rile a ministaar turizma Muzur. Da li je to odgovorno kadrovanje? ja mislim da nije....
Banksy

#36347 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Banksy »

pemanapemani wrote:
sabina1 wrote:
i dosljednosti ?
Hvala i pozdrav.

Trenutno mislim da je nadosljedniji politicar u BiH. Ne mogu vjerovati da trenutno ovako razmisljam, ali do toga me dovelo Pedjino danasnje cudjenje kako je SDA rekla da ne zeli razgovarati sa NS.

Pozdrav.
To je to.

Komšić preuzima inicijativu. Neće znati šta ih je snašlo....

Poručio je da "treba staviti sve stvari na sto"

"Otvoriti priče, ako treba, i o promjeni ustava.

Šta će biti, kada će se vlast složiti, to vam precizno ne mogu odgovoriti",

"Ne vidim logiku da vlast od vrha do dna mora biti ista.

Naš je interes kao bloka, ne moramo biti dio vlasti, da se situacija smiruje, da se stabilizuje,

poručio je lider DF-a.
Dasi

#36348 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Dasi »

MK81 wrote:Malo insajderski.... dakle nasa stranka hoce da razdvoji ministarstvo sporta i kukture. Hoce da osnuje ministarstvo turizma. Ministar sporta da bude nepismeni bokser Poturak, ministar kulture Rile a ministaar turizma Muzur. Da li je to odgovorno kadrovanje? ja mislim da nije....
Ministarstvo za ministarstvo, malo li je.
Ne bi me cudilo da tako i bude, mnogo partnera a malo ministarstava.
Prpa.ba

#36349 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Prpa.ba »

Banksy wrote: Komšić preuzima inicijativu. Neće znati šta ih je snašlo....
Neka "bh ljevica" pociva u miru, ko s Komsicem lijeze u krevet taj se budi popisan od SDA. :-D
SSemir

#36350 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by SSemir »

[...
Last edited by SSemir on 22/11/2020 14:24, edited 1 time in total.
Locked