Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Locked
jefff

#36301 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by jefff »

Oho...sad ima pregovora sa SDA?
Pa jes. Ko bi davo djeparac? Od cega predeverat ovaj tezak vakat? Od cega kupit sut? Nije nigdje sigurnije i toplije veg kod majke i babe. Pametno bome.
Capsicum

#36302 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Capsicum »

Ovo samo pokazuje da neki na ovom forumu treba malo da spuste loptu. Kad Komšić kaže ovo isto - drvlje i kamenje na njega, a kad je u pitanju Kojović, onda je to kultura dijaloga. Samo malo realnosti.
drug_profi

#36303 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by drug_profi »

Nek razgovaraju s kim hoce. Valjda im je jasno da bi spasavanje SDA od zasluzene sudbine ojacalo SDA a unistilo opoziciju.
Nakon toga nam izbori vise ne trebaju.
Ozbiljno.
To bi bio samo popis stanovnistva.
Dasi

#36304 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Dasi »

Kupi kablove... Iduce izbore neka im Nailova mater glasa, prvi put u zivotu da necu izaci na izbore.
Sto se mene tice sad CIK moze izaci sa kojim god hoce popisom.

@sabina1 :thumbup:
MarshalDodik

#36305 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by MarshalDodik »

Capsicum wrote:Ovo samo pokazuje da neki na ovom forumu treba malo da spuste loptu. Kad Komšić kaže ovo isto - drvlje i kamenje na njega, a kad je u pitanju Kojović, onda je to kultura dijaloga. Samo malo realnosti.
Da da :thumbup:

Licemjerje je kada sdp- ovci i njegovi simpatizeri ( a koliko primjecujem pocinje i avaz ) slicne stvari spocitavaju Df- u.
jefff

#36306 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by jefff »

I ja sam duboko razocaran. Bas sam vjerovo unjih.
kmirsad

#36307 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by kmirsad »

mahalik wrote:a šta je nego koalicija sa PDA u varijanti gdje oni neće biti dio vlasti aliće podržati odluke na Skupštini i zauzvrat dobii neko preduzeć, instituciju ili ustanovu?
Od NS će doti ćunu za uzvrat... glasali su onako da se osvete SDA-u- Pa zanaš li da su se kuka i Guta potukli na stranačkom sastanku... :lol:
Hakiz

#36308 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Hakiz »

Eh, hade sada da ospemo drvlje i kamenje po sabina1.

A na vrijeme nas je upozoravala. Nisam slučajno jednom napisao da na ovoj temi najviše cijenim njene postove. Franjo kluz je drugi.

A neskromno da kažem i pozdravim posebno jednog forumaša koji će se sam prepoznati:

Told you so :evil:
kmirsad

#36309 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by kmirsad »

Jesu meni smiješni ovi što šire defetizam laži, unose nesigurnost, plaše... te jebat će vas oni, te preveslat će vas ovi, te izdat će vas ova stranka, te ovi rade za ove, te oni rade za one, nasukat će vas i ovi oni... a Probosanski blok ide li ide... ciće botovi ko pretis lonac... :lol: :lol: :lol:
Tuga bošija kad ih vidiš... ko je to do sada vladao , majko mila, draga...
Dasi

#36310 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Dasi »

kmirsad wrote:Jesu meni smiješni ovi što šire defetizam laži, unose nesigurnost, plaše... te jebat će vas oni, te preveslat će vas ovi, te izdat će vas ova stranka, te ovi rade za ove, te oni rade za one, nasukat će vas i ovi oni... a Probosanski blok ide li ide... ciće botovi ko pretis lonac... :lol: :lol: :lol:
Oni koji ce, izgleda, i od sad vladati... Ako hoces da saznas ko je bot ovde pogledaj se u ogledalo.

Hakize :P
Kad se samo sjetim koliko sam te prozivao da glasas, pa i za koga da glasas a vidi sad belaja. Izvini, bio si u pravu... Dodjem ti 20 minuta koje si potrosio na glasanje :D a sto je najgore ne samo tebi, valja sad ljudima i porodici u oci pogledati :(
Last edited by Dasi on 29/11/2018 15:35, edited 1 time in total.
Styling

#36311 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Styling »

Capsicum wrote:Ovo samo pokazuje da neki na ovom forumu treba malo da spuste loptu. Kad Komšić kaže ovo isto - drvlje i kamenje na njega, a kad je u pitanju Kojović, onda je to kultura dijaloga. Samo malo realnosti.
Zato sto za Komsica znamo kakva je prelivoda i karakter a za Kojovica sam mislila da je osoba sa integritetom pa me od njega ovakva izjava iznenadjuje dok od Zeljka me vise nista ne moze iznenaditi.
pemanapemani

#36312 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by pemanapemani »

Nadam se da su svjesni da bilo kakva koalicija sa SDA, HDZ i SNSD vodi do nestanka NS.

Ne znam da li postoji jedan simpatizer NS koji bi im to halalio.

Meni lično su i ovi razgovori granično područje halala.

Ako si jasno rekao da nećeš sa njima u koaliciju, koji kurac ideš na razgovore? Da pomirite stavove građanske države i njihove kriminalne etnokartije, ma hajte molim vas.
Dasi

#36313 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Dasi »

pemanapemani wrote:Nadam se da su svjesni da bilo kakva koalicija sa SDA, HDZ i SNSD vodi do nestanka NS.

Ne znam da li postoji jedan simpatizer NS koji bi im to halalio.

Ako si jasno rekao da nećeš sa njima u koaliciju, koji kurac ideš na razgovore? Da pomirite stavove građanske države i njihove kriminalne etnokartije, ma hajte molim vas.
Ma govorili su da oni nece uposte razgovarati sa SDA. Slusao sam i Fortu na TV-u kad je rekao da nema potrebe da ih SDA zove jer nemaju namjeru razgovarati s njima. A vidi sad Pedjine izjave...
Poručio je da je zbunjen izjavama Bakira Izetbegovića jer je čuo kako je Naša stranka jedina stranka s kojom SDA ne želi pregovarati o formiranju vlasti.
SSemir

#36314 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by SSemir »

blokom..
Last edited by SSemir on 22/11/2020 14:25, edited 1 time in total.
Banksy

#36315 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Banksy »

pemanapemani wrote:

Hakiz

#36316 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Hakiz »

Dasi wrote:
kmirsad wrote:Jesu meni smiješni ovi što šire defetizam laži, unose nesigurnost, plaše... te jebat će vas oni, te preveslat će vas ovi, te izdat će vas ova stranka, te ovi rade za ove, te oni rade za one, nasukat će vas i ovi oni... a Probosanski blok ide li ide... ciće botovi ko pretis lonac... :lol: :lol: :lol:
Oni koji ce, izgleda, i od sad vladati... Ako hoces da saznas ko je bot ovde pogledaj se u ogledalo.

Kad se samo sjetim koliko sam te prozivao da glasas, pa i za koga da glasas a vidi sad belaja. Izvini, bio si u pravu... Dodjem ti 20 minuta koje si potrosio na glasanje :D a sto je najgore ne samo tebi, valja sad ljudima i porodici u oci pogledati :(
A taksi :lol:
Banksy

#36317 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Banksy »

Neočekivano, ispade 'centar' dosljedniji, jačeg integriteta od 'ljevice'.
AmiĐa_Idriz

#36318 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by AmiĐa_Idriz »

Hajde da sačekamo malo...
Dasi

#36319 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Dasi »

SSemir wrote:Glasac sam nase stranke, jedna od osnovnih stvari zbog koje göasam je sto su kategoricni kasa je u pitanju sda. Kao takav, jos uvijek ne vidim nikakav problem?
Formirali vecinu u kantonima bez sda, nisu me izdali tu.
kada je u pitanju federacija kaze covjek "ja ne vjerujem da je dogovor s njima moguc". Sta je lose?
Problem ti je sto kaze da moze pricati sa bakirom? Ponekad je potrebno popricat sa neprijateljem da vidis kako on razmislja i odakle ti vreba opasnost. Pogotovo kad je neprijatelj ranjiv i pred umiranjem, takada je neprijatelj u fazi ocaja i vise nema mjesto za kalkuliranje vec ti otvara sve karte i nudi sta ti moze ponuditi.
Malo mudrosti majku mu...
Sacekaj rezultate prvo.
Ako formiraju vladu sa sda onda ih gonit u pm sve zajedno sa njihovim blokom
Kontradiktoran si... sta imaju gledati sta ce im ponuditi SDA ako ih treba goniti u pm ako udju u vlast s njima? Ili mislis da ce im SDA ponuditi nako nesto, na lijepe oci, da im se nadje u vlasti.
Hakiz wrote:A taksi :lol:
Nista taxi i ja sam isto taxijem otisao na izbore da ne zakasnim dati podrsku NS, pardon DF/SBB/SDA...
Hakiz

#36320 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Hakiz »

Ko je koga indoktrinirao glede i utnatoč glasanja?

Nema veze, halaliću taksi samo zbog meraka da s punim pravo mogu do besvijesti ponavljati: "Šta sam govorio?" :evil:

Kako je krenulo, desiće se da će sabini1 trebati platiti večeru sve sa šampanjcem i buketom cvijeća u znak izvinjenja.
SSemir

#36321 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by SSemir »

[...koalicije
SSemir

#36322 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by SSemir »

....
olimp84

#36323 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by olimp84 »

Banksy wrote:
pemanapemani wrote:

kmirsad

#36324 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by kmirsad »

Dasi wrote:

Bože dasi...pa ti si genijalac. Kako si skontao to da sam ja bot NS-a. Mora da si pročitao jedan od sesetina mojih postova na kojima sam skrušeno priznao da ja jesom bot NS. Ponosni.
Svaka čast na visprenosti.
TJERAŠ MA DA PRIZNAM PONOVO TU BOLNU ISTINU. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ma vi ste meni smiješni... probajte trodon, morfij... jebi ga... bol je bol...
A imam za vas jednu novu ideju , laž koju još niste upotrijebili... a prolazi garant, zavadit će 100% pedju s Čudićkom, Fortom... možda ćak i s Barošem... Pedja Kojovoč, već danima tajno šuruje s Baketom, Dodikom i Čovićem... da ga kandiduju u klub naroda kao zajedničkog kandidata... u klub bošnjaka... samo su oni skeptični, nešto mu ne vjeruju... jebi ga černičko ustačkom FGR ovcu koji je napravio onakav za radnike nedovoljno štetan ZUR :lol: :lol: :lol:
kmirsad

#36325 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by kmirsad »

SSemir wrote:Sda vojska koristi iovo da spinuje. Sacekajte rezultate pa onda donosite sud
De ba... mani ih se... opšta mobilizacija SDA internet prdonja :D ratnika...
Locked