Dešavanja u Srbiji

pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#36301 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by pici »

ovaj lazanski kad zine slaze, nije ni cudo sto je na kremaljskom platnom spisku
ušće

#36302 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by ušće »

"Oće li otaj boj za povrat Metohije matičnoj državi .. :mrgreen: .da prepremim čipsa za navijati :D
kiligonzales

#36304 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by kiligonzales »

Dobro ga je Kalezic ismijao :D

Trebamo se zahvaliti pionirima ove internet ere, pa se svi ratovi sada vode po internetu, a ne po poljima. :D
Toffee karamela

#36305 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Toffee karamela »

pici wrote: Holbruk je upozorenje ozbiljno shvatio, vrhovni komandant NATO-a general Džulvan je i pored zabrane letenja iznad BiH za srpske avione dozvolio poletanja i srpska avijacija s aerodroma Banjaluka uništila je hrvatske snage koje su već prelazile reku Unu na severozapadu i hrvatsko-muslimanske snage kod hidroelektrane „Bočac” na južnim prilazima Banjaluci. Banjaluka je tako i odbranjena. Amerikanci su tada shvatili da i Srbi imaju crvene linije.[/b]

bog te mazo ovo je stvarno žestoko :shock:

ko li im je autor ove maštarije/lagarije za tješenje?

lazanski? kusturica? ridli skot?

znači ANBILIVIBL :shock: Nad BL se u ljeto 1995 dešavao Top Gun a niko to nije primijetio
kiligonzales

#36306 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by kiligonzales »

General War wrote:
155_mm wrote:
512MB wrote:MIT: Rusija je prijatelj koji će se uvek naći Srbima.

ISTINA: U jeku borbi u Prvom srpskom ustanku, 1807. godine, zbog dogovora s Napoleonom, ruski car Aleksandar I, posle uspešnih zajedničkih operacija sa srpskim ustanicima na Malajnici i Štubiku, povukao je svoje trupe iako je to predstavljalo veliku opasnost za očuvanje postignutih vojnih i političkih rezultata. Šest godina kasnije, 1813. godine, ceo Prvi srpski ustanak propao je jer obećana ruska vojska nije došla.

Vek kasnije, kad je 1908. Austrougarska pripojila Bosnu i Hercegovinu, princ Đorđe Karađorđević i Nikola Pašić išli su u Petrograd da od cara Nikolaja II traže pomoć. Car im je kazao kako mu srce krvari zbog srpske nesreće, ali da je to volja velikih sila, da se tu ništa ne može i da mora tako biti s Bosnom

Vjerpvatno je to Putin pickoustom i ovaj put porucio zbog Kosova. Srce mi krvari ali...
kao sto je onomad ruski car to dobro znao, zna to i ovaj danasnji ruski car i po tom pitanju se nema sta vise raspravljati. znaju to i lokalne narodne vodje ali i pored toga prave narod budalom bajkama o odcjepljenju. srbija burgija preko 150 godina da predje drinu a ne mogu dobiti ni onih nekoliko kvadrata oko hidrocentrala. iako ih kao sad traze na koristenje na 99 godina.
Jbg, Sirija te pobija..ako rusima bude interes, eto njih.
Sto se tice bosne i drine, nemam pojma na kojim si drogama, ali u PC ima vise srbije nego bosne, to ne kazem ja vec vi na dugim temama, jel to zbog teme ili stalije pa se provaljujes zajedno sa ovima sto sjede uz logorsku vatru.
Poznavajuci historiju, ovdje se ratovi desavaju svakih 50 godina, s time da je Srbima natalitet bolja strana, s reumom ce i smrtovnicom u rov d ko i mi , ako do nekog buduceg rata dodje, jer ni kod nas stanje nije mnogo bolje, svi cemo ko Japanci morati raditi vlastite robote da bi nam bili servis i zivot zanimljiviji ili primati buducu radnu snagu iz Azije i Afrike kako bi nove generacije radile i proizvodile, punile kasu i za onu staru generaciju koja je odsluzila drustvu. Mi sada ne doprinosimo svojoj buducnosti na najbolji nacin, sta ocekivati uopste od buducnosti? Kome ce u buducnosti biti bolje ili gore, vidjecemo, nije neko hvaljenje time sto u RS vise Srbije ima nego Bosne kad je zivot u banani, niti je neko hvaljenje Rusima, kad zivimo kako zivimo. Ako nam je cilj opet da nam od zivota Ameri i Rusi naprave Siriju ili staru BiH onda smo najebali. Lako je tudjim zivotima gloginje glogat i gurati vlastite strateske interese. Kod nas vlasti sluge tudjih interesa, a ne nasih.

Vrijeme nam je unormaliti se jer ovako necemo stici nidokle na Balkanu, vise ce nas biti uskoro van Balkana nego na Balkanu.

Sudeci po stvarnosti Srbije gdje svake godine nestane neki gradic od 40-50 hiljada zbog bijele kuge i mortaliteta, plus odlasci nezadovoljnih ljudi, promice se pitanje ko ce buducu Srbiju braniti ako otkopa ratne sjekire, nije mnogo bolje ni u Hrvatskoj, BiH, Makedoniji. Jedino Kosovo i Albanija imaju pozitivan prirastaj i najmladje stanovnistvo. Medjutim i tamo kao i ovdje losa ekonomska slika je uzrokom ogromnog odlaska ljudi. Tako da se ni kurcem bolja buducnost ne moze proizvesti.

Evo sta i da sutra zaratujemo, sta kad opet dodje mir, slican ovome, a niko ne dobije nista osim novih grobnih mjesta, sta onda?

Vrijeme nam se propametiti.
kiligonzales

#36307 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by kiligonzales »

Toffee karamela wrote:
pici wrote: Holbruk je upozorenje ozbiljno shvatio, vrhovni komandant NATO-a general Džulvan je i pored zabrane letenja iznad BiH za srpske avione dozvolio poletanja i srpska avijacija s aerodroma Banjaluka uništila je hrvatske snage koje su već prelazile reku Unu na severozapadu i hrvatsko-muslimanske snage kod hidroelektrane „Bočac” na južnim prilazima Banjaluci. Banjaluka je tako i odbranjena. Amerikanci su tada shvatili da i Srbi imaju crvene linije.[/b]

znači ANBILIVIBL :shock: Nad BL se u ljeto 1995 dešavao Top Gun a niko to nije primijetio
Invisible Top Gun. Srbi su imali prvi potpuno nevidljivu avijacu na svijetu. Cudo srpske nauke i naucnika Lazanskog. :D
pici

#36308 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by pici »

Toffee karamela wrote:

al gledaj naucnika kako znade :lol: :lol: :lol:
Pretpostavljam da je telefonski poziv iz Beograda predsednika Aleksandra Vučića naveo Prištinu da hitno povuče ROSU iz Kosovske Mitrovice. Kada je u avgustu 1995. godine hrvatska vojska sa severozapada, a hrvatsko-muslimanska vojska sa juga bila pred Banjalukom, Slobodan Milošević je pozvao Ričarda Holbruka i saopštio mu da on politički ne može, da posle pada Knina, preživi i pad Banjaluke i da ako se ofanziva na Banjaluku nastavi onda vojska SR Jugoslavije ulazi u rat. Holbruk je upozorenje ozbiljno shvatio, vrhovni komandant NATO-a general Džulvan je i pored zabrane letenja iznad BiH za srpske avione dozvolio poletanja i srpska avijacija s aerodroma Banjaluka uništila je hrvatske snage koje su već prelazile reku Unu na severozapadu i hrvatsko-muslimanske snage kod hidroelektrane „Bočac” na južnim prilazima Banjaluci. Banjaluka je tako i odbranjena. Amerikanci su tada shvatili da i Srbi imaju crvene linije.
eee mojjj paČeniČe... V korpus tj muslimani su nadirali sa s(j)everozapada a HV i HVO sa juga jedino ako nisi uČijo u nekoj prestiznoj skoli o obrnutim polutkama :mrgreen: on sam pojma nrJma sta priČa :lol: :lol: :lol: ispade po lazaznjskom da je HV usla u ključ i sanski most a V korpus u mrkonjic... ja kloca braco moja draga
DaysleepeR

#36309 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by DaysleepeR »

General War wrote:
155_mm wrote:
512MB wrote:MIT: Rusija je prijatelj koji će se uvek naći Srbima.

ISTINA: U jeku borbi u Prvom srpskom ustanku, 1807. godine, zbog dogovora s Napoleonom, ruski car Aleksandar I, posle uspešnih zajedničkih operacija sa srpskim ustanicima na Malajnici i Štubiku, povukao je svoje trupe iako je to predstavljalo veliku opasnost za očuvanje postignutih vojnih i političkih rezultata. Šest godina kasnije, 1813. godine, ceo Prvi srpski ustanak propao je jer obećana ruska vojska nije došla.

Vek kasnije, kad je 1908. Austrougarska pripojila Bosnu i Hercegovinu, princ Đorđe Karađorđević i Nikola Pašić išli su u Petrograd da od cara Nikolaja II traže pomoć. Car im je kazao kako mu srce krvari zbog srpske nesreće, ali da je to volja velikih sila, da se tu ništa ne može i da mora tako biti s Bosnom

Vjerpvatno je to Putin pickoustom i ovaj put porucio zbog Kosova. Srce mi krvari ali...
kao sto je onomad ruski car to dobro znao, zna to i ovaj danasnji ruski car i po tom pitanju se nema sta vise raspravljati. znaju to i lokalne narodne vodje ali i pored toga prave narod budalom bajkama o odcjepljenju. srbija burgija preko 150 godina da predje drinu a ne mogu dobiti ni onih nekoliko kvadrata oko hidrocentrala. iako ih kao sad traze na koristenje na 99 godina.
Jbg, Sirija te pobija..ako rusima bude interes, eto njih.
Sto se tice bosne i drine, nemam pojma na kojim si drogama, ali u PC ima vise srbije nego bosne, to ne kazem ja vec vi na dugim temama, jel to zbog teme ili stalije pa se provaljujes zajedno sa ovima sto sjede uz logorsku vatru.
geografski položaj Sirije i Kosova su nebo i zemlja
General War

#36310 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by General War »

DaysleepeR wrote:
Aj da te pitam, na koji nacin su amerikanci na kosovu?
Ti i neki ovdje idete pod prepostavkom da rusi objave rat NATO- u, i tu ti je zajeb...ja ne govorim o tome vec o UN mandatu...kao i za bosnu...imas ono 5+1 uslov da OHR otidje odavdje, uslov nije jos ispunjen sto ti implicira da ti sutra mogu rusi osvanut i da ti i bilo ko drugi nemozete nista uradit po tom pitanju.
Razmisli sta pricam.
Isto tako i za dotur materijala i vojne tehnike, ne mozes medjunarodne koridore blokirati kako ti se digne, po uslovima da se radi o neborbenim letjelicama...osim u slucaju sankcija...a toga nema za sada.
insomnia78

#36311 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by insomnia78 »

:lol:
Samo sto nema ni Rusa
General War

#36312 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by General War »

insomnia78 wrote::lol:
Samo sto nema ni Rusa
Tvoj doprinos forumu je nemjerljiv :mrgreen:
insomnia78

#36313 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by insomnia78 »

Zato ste ti i tvoji pajdasi tu da nam otvorite oci
General War

#36314 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by General War »

insomnia78 wrote:Zato ste ti i tvoji pajdasi tu da nam otvorite oci
Ti i tvoji pajdasi uvjerite mene i moje pajdase da nisam u pravu..i da se to ne moze desiti.
animals

#36315 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by animals »

General War wrote:
Ti i tvoji pajdasi uvjerite mene i moje pajdase da nisam u pravu..i da se to ne moze desiti.
Kad dodje mak na konac, Rusi se uvijek prave blesavi...
ili je to samo umisljenost Srba da ih Rusi stvarno vole...
General War

#36316 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by General War »

animals wrote:
General War wrote:
Kad dodje mak na konac, Rusi se uvijek prave blesavi...
ili je to samo umisljenost Srba da ih Rusi stvarno vole...
A koja to svjetska sila voli nekoga? Ne znam gdje vi zivite.
radostan dan

#36317 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by radostan dan »

Pokoj ti duši Miraš, i laka ti crna zemlja...

BEOGRAD - Mirko Alvirović, poznato televizijsko lice, automobilista, autor i voditelj emisije SAT, preminuo je danas u 72. godini, posle duge i teške bolesti.
Inace, rođeni Drvarčanin...
animals

#36318 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by animals »

General War wrote: A koja to svjetska sila voli nekoga? Ne znam gdje vi zivite.
Ja nisam jos nijednu drzavu vidio da se poziva na neku silu,
kao sto se Srbi kunu u Rusiju..
pogledaj samo komentare , Srpski politicara, analiticara..
svi se kunu u Rusiju..
akad god zagusti, Rusa nigdje nema..
Haris.ba

#36319 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Haris.ba »

Kasagić otkriva i detalje oko pada Banja Luke.

“Richard Holbrooke je 1995. godine došao kod Slobodana Miloševića i rekao mu: Sutra pada Banjaluka! Milošević se sa njim pet sati ubijeđivao i prepirao i rekao da Banjaluka ne smije pasti. Vojska je već pravila pontonske mostove preko Vrbasa. Mi smo pozvali Miloševića i rekli da će 150.000 Banjalučana doći u Beograd ako padne Banjaluka i tražiti gdje će ih smjestiti, da će nastati humanitarna katastrofa u kojoj će stradati 850.000 ljudi. Poslije pet sati ubjeđivanja i svađe, Milošević je rekao da Srbija ulazi u rat. Holbruk kontaktira sa Klintonom, zatim zove Tuđmana i Izetbegovića i kaže im: Bil je rekao da se zaustave dalje ratne aktivnosti i napredovanje Hrvata i muslimana. I tako je spasena Banjaluka.”
http://www.6yka.com/novost/125932/bivsi ... ke-mostove

Srpska avijacija. :D
General War

#36320 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by General War »

animals wrote:
General War wrote: A koja to svjetska sila voli nekoga? Ne znam gdje vi zivite.
Ja nisam jos nijednu drzavu vidio da se poziva na neku silu,
kao sto se Srbi kunu u Rusiju..
pogledaj samo komentare , Srpski politicara, analiticara..
svi se kunu u Rusiju..
akad god zagusti, Rusa nigdje nema..
Ma ima, samo zavisi gdje je radar okrenut, svako se okrece svom najvjerovatnijem sponzoru...hrvat su pjevali danke dojcland, bosnjaci- sve zavisi od perioda..., albanci americi...
LBVIEW

#36321 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by LBVIEW »

Dakle, Rusi preko nekadasnjeg mandata UN mogu osvanuti u BiH, te pomoci braci. :D Nista to sto i drugi mogu uraditi isto, ili sto NATO vec izvodi vjezbe po Manjaci, a zemlje u okruzenju su vec u istom. :lol:
Bude li te i takve pomoci, pripremite traktore, valjat ce. :izet:
Ludji ste nego sto se moglo pretpostaviti. :lol:
pici

#36322 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by pici »

Image

evega lažanski... pretvori 48 saHati u 60 minuta :lol: :lol: :lol: :lol:

bondČelik na Haparatima :mrgreen:
Fudo387

#36323 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Fudo387 »

pici wrote:Image

evega lažanski... pretvori 48 saHati u 60 minuta :lol: :lol: :lol: :lol:

bondČelik na Haparatima :mrgreen:
Ako nista, bar ona sto je duvala sa mamom i ocuhom moze pod ruku sa ratnim analizama onog dezurnog smora i proljeva.
Konacno pristojna naslovna strana.
DaysleepeR

#36324 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by DaysleepeR »

General War wrote:
DaysleepeR wrote:
Aj da te pitam, na koji nacin su amerikanci na kosovu?
Ti i neki ovdje idete pod prepostavkom da rusi objave rat NATO- u, i tu ti je zajeb...ja ne govorim o tome vec o UN mandatu...kao i za bosnu...imas ono 5+1 uslov da OHR otidje odavdje, uslov nije jos ispunjen sto ti implicira da ti sutra mogu rusi osvanut i da ti i bilo ko drugi nemozete nista uradit po tom pitanju.
Razmisli sta pricam.
Isto tako i za dotur materijala i vojne tehnike, ne mozes medjunarodne koridore blokirati kako ti se digne, po uslovima da se radi o neborbenim letjelicama...osim u slucaju sankcija...a toga nema za sada.
Amerikanci su na Kosovu jer su 1999 godine bili de facto poklopili kompletan region.
Bili su fizički prisutni u Sloveniji, u Hrvatskoj i BiH, Srbiju su upravo vojno porazili, 5 flota je bila u Jadranu, a iz Italije su takođe polijetali avioni.
BiH je i pored mrkve za narod o "vojnoj neutralnosti RS-a" de facto pred ulaskom u NATO iz više razloga i biće u NATO-u.
Rusi na balkanu neće biti prisutni.
Edin H.

#36325 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Edin H. »

Fudo387 wrote:
Ako nista, bar ona sto je duvala sa mamom i ocuhom moze pod ruku sa ratnim analizama onog dezurnog smora i proljeva.
Konacno pristojna naslovna strana.
Ocuh joj je ja mislim Hamit Djogaj koji je promijenio ime u Djordje. :D
Post Reply