Demokratska fronta Željko Komšić

džakailibu

#36301 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by džakailibu »

ko je samljeo Harisa Silajdžića ? Pa jedini razlog zašto on nije dobio svoje zadnje izbore je upravo Željko Komšić jer su potencijalni glasovi Harisa otišli upravo Željku.

Nevjerovatno je kako ljudi kreiraju sliku stvarnosti prema svojim željama.[/quote]

ljudi koji su glasali za zeljka ni u snu ne bi glasali za harisa!!!tada se glaslao za nesto drugo a ne striktno protiv covica i hdz. a harisa i njegovu stranku je samljeo sda sa kojima je bio u kolaiciji. jos jedan razlog zasto glasaci komsica u tom trenutku ne bi glasali za harisa i pripadajucu mu stranku.
palermo

#36302 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by palermo »

džakailibu wrote:
ljudi koji su glasali za zeljka ni u snu ne bi glasali za harisa!
!!tada se glaslao za nesto drugo a ne striktno protiv covica i hdz. a harisa i njegovu stranku je samljeo sda sa kojima je bio u kolaiciji. jos jedan razlog zasto glasaci komsica u tom trenutku ne bi glasali za harisa i pripadajucu mu stranku.
ma hajde, možeš ti kreirati svoju sopstvenu sliku stvarnost.....ali to ne znači da je ona takva

nevermind, ne bih da ti kvarim sliku
džakailibu

#36303 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by džakailibu »

palermo wrote:
džakailibu wrote:
ljudi koji su glasali za zeljka ni u snu ne bi glasali za harisa!
!!tada se glaslao za nesto drugo a ne striktno protiv covica i hdz. a harisa i njegovu stranku je samljeo sda sa kojima je bio u kolaiciji. jos jedan razlog zasto glasaci komsica u tom trenutku ne bi glasali za harisa i pripadajucu mu stranku.
ma hajde, možeš ti kreirati svoju sopstvenu sliku stvarnost.....ali to ne znači da je ona takva

nevermind, ne bih da ti kvarim sliku
volio bih da sam neki psiholog. covjek izadje na forum napise nesto i ako mu nego drugi oponira on napise ti mozes kreirati svoju sliku stvarnosti ...ali to ne znaci da je ona takva!! zna li neko koja je dijagnoza ovdje u pitanju?
channel10

#36304 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by channel10 »

Ja kad počnete s.at ko je dobio čije glasove :-), a ne znate ni kako vam se prvi komšija zove :run:
A tek kad počnete ko ce čije glasove pokupiti itd.. :skoljka: :run:
putokaz1

#36305 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by putokaz1 »

Toliko sam hvali Zlatana Begića a on pređe u SDA
Better Man

#36306 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Better Man »

Željko i DF su izvedeni na čistinu i demaskirani. Sad svi znaju da je riječ o lažnim multietničarima, već o običnom bošnjačkom SDA privjesku. Ovim su konačno potpisali svoj nestanak, jer samo budala će ikad više glasati za Komšića i DF. Sad je valjda i vrapcima na grani jasno da su Komšić i DF od prvog dana svog osnivanja, pa i prije bili obični SDA privjesak, odnosno da su radili za njih.
malakh
Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
Grijem se na: ćumur
Vozim: opel vektru

#36307 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by malakh »

džakailibu wrote: nacin na koji je kako ti kazes pobijedio je identican sda snsd hdz opciji, ista matrica straha, jako mu je pomogao covic i to je to. dakle, da bi dosao do fotelje promijenio je paradigmu potpuno. do sada mnogima nije bilo jasno a sada mislim da jeste. ako su samljeli harisa silajdzica ovoga ce ya dorucak pojesti.
ljudi su za njega glasovali isključivo zbog sigurnosti. nije svejedno kada o preustroju države priča predsjednik iste. dakle, nitko od nas ne zna što se iza zatvorenih vrata pregovara i što se iza brda valja, a čović je baš netko kome u tome nitko ne može vjerovati.

silajdžić je izgubio sve kada je odbio aprilski paket. da je tada to sve prihvatio, bio bi mojsija i nedodirljiv.

već je netko postavio pitanje, tko bi od antisdaovaca mogao napustiti komšića, a da to nije učinio ranije?

i da, protiv komšića ne može baš tako lako raditi antikampanja, kao što se to radilo protiv radončića i onomad silajdžića i lagumdžije, jer se vrlo lako može dobiti etiketa čovićevaca.
svi u napad

#36308 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by svi u napad »

Gospodinu Komsicu zelim brz oporavak i sve najbolje u zivotu. Vama koji pljujete po njemu i pitate sta je to on uradio zelim poruciti da isto pitanje postavite za vase omiljene kandidate koji su ovu zemlju zavili u crno. I ne zaboravite za razliku od drugih uhljeba on je puskom branio ovu zemlju i ima pravo za razliku od dzabalebarosa i nacionalista bude na budzetu svidjalo se to vama ili ne. Pored toga evo smijenio je i ljude koji su godinama radili protiv drzave koju su predstavljali a od koje su bili dobro placeni. Ako imate imalo morala shvatice te ovo sto pisem (naravno nacionalistima je dzaba crtati). Jos jednom gosp. Komsicu zelim brz oporavak i dobro zdravlje, te da nam jos dugo pozivi kako bi i dalje pobjedjivao neprijatelje ove zemlje. Zivjeli!
zippoo87

#36309 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by zippoo87 »

nego...ima li sta novo kod ublehasa ? :D

prekucer mi na radno mjesto dodje ovaj ublehas Djonlagic...stisnuo se,zao mu bi potrositi koju markicu i ode bez potrosene markice :D
a gospodja mu glumi neku visinu...kolega i ja se pravimo da ne znamo ko je a zenica mu,nismo mi odavLe,mi zivimo u Saraj'vu :D
hahah...izgleda da je gospoja zbrda

https://www.klix.ba/vijesti/bih/kako-je ... Cp7pxYAUkw
zippoo87

#36310 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by zippoo87 »

svi u napad wrote:Gospodinu Komsicu zelim brz oporavak i sve najbolje u zivotu. Vama koji pljujete po njemu i pitate sta je to on uradio zelim poruciti da isto pitanje postavite za vase omiljene kandidate koji su ovu zemlju zavili u crno. I ne zaboravite za razliku od drugih uhljeba on je puskom branio ovu zemlju i ima pravo za razliku od dzabalebarosa i nacionalista bude na budzetu svidjalo se to vama ili ne. Pored toga evo smijenio je i ljude koji su godinama radili protiv drzave koju su predstavljali a od koje su bili dobro placeni. Ako imate imalo morala shvatice te ovo sto pisem (naravno nacionalistima je dzaba crtati). Jos jednom gosp. Komsicu zelim brz oporavak i dobro zdravlje, te da nam jos dugo pozivi kako bi i dalje pobjedjivao neprijatelje ove zemlje. Zivjeli!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Leverage

#36311 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Leverage »

Najjače "nacionalistima je džaba crtati", znači kupio me tom tibetanskom mudrom izrekom.
drug_profi

#36312 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by drug_profi »

malakh wrote:[

silajdžić je izgubio sve kada je odbio aprilski paket. da je tada to sve prihvatio, bio bi mojsija i nedodirljiv.
Silajdzic je bio pobjednik izbora nakon sto je odbio aprilski paket, sa parolom "100% BiH".
Cisto da ne lupamo bezveze.
Popusio je kada nakon mandata nije bilo ni 10%& BiH. Tu je zatim SDP nasao put do biraca. I znamo kako se to zavrsilo. Kriteriji biraca su cudni.
sinuhe

#36313 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by sinuhe »

Komsic uziva izuzetnu popularnost vec godinama i moze se reci da su glasaci stvorili politicara Komsica sto je zastrasujuce. Usao je u politiku iz relativne anonimnosti bez nekog prethodnog rada u partiji. Cak i u Bosni drugi su se morali dobro potruditi da udju u visoku politiku.
problemnatravunu

#36314 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by problemnatravunu »

Ok eto ih u koaliciji sa SDA i ostalim nacionalistima, njihova odluka, poštujem!
Samo me zanima koliko će oni opstati , održati svoje principe, kada će to puknuti, ili će se prodati za par pozicija i šaku para!
To je ono što nam sada neminovno slijedi da vidimo!
Već su se deklarisali kao bošnjačka stranka, jer im četnici i ustaše ne daju ni jedno svoje mjesto :lol: , dakle to je već prvi poraz u priči o multietničnosti...
Ali, dobro, hajde da vidimo kako će to ići, živo me zanima, s obzirom da ovi nacionalisti imaju u najavi te kojekakve nove zakone, te promjene izbornih zakona po etničko fašističkim principima :? , šta će onda ???!!!

P.S. Odlična definicija gluposti je: raditi iste, stare stvari na isti, stari način i očekivati drugačije rezultate
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#36315 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by pici »

KOALICIJA SA SDA
DF odgovorila na kritike: Nama je država iznad partijskih interesa, za razliku od SDP-a
https://www.klix.ba/vijesti/bih/df-odgo ... /190406024
uhhh koje patriJote pa sdO je za njiHa mala maca... bOkire pomjeri se novom bOsnjackom lideru u stranu, sta su sve navazili u jednom saopstenju koda su revoluciju pokrenuli... et ga svi sad fHasisti sho ih kritikuju a oni su partizani koji idu u koaliciju s osobama koje daju imena ulica i skola po ratnim zlocincima i koljacima... bravo SDFA... MA MRRRRRRRRRRRRRRSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSssH... selam :bih:
Banksy

#36316 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Banksy »

problemnatravunu wrote:
P.S. Odlična definicija gluposti je: raditi iste, stare stvari na isti, stari način i očekivati drugačije rezultate
Reče sinoć Safin Pećanin koji je pred ove izbore hodao po medijima bučno reklamirajući SDA Komšića, a koji je nakon izbora 2014. odmah otišao s SDA, baš kao i ovaj put.
Neko bi, slijedom gornje izreke, pomislio da je Pećanin glup, a nije, naravno.

Da parafraziramo drugu izreku, mala je ovo zemlja koliko je prodatih medija i novinara u njoj.
Nivelacija

#36317 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Nivelacija »

A kao ljutio se smecar sto ga je ona iz NS Renic Sanja nazvala zadnjim smecem.. :lol:

Pa to je kompliment sta ustvari Komsic. Ali sve dok ne isceznu likovi iz viceva glupi Mujo moci ce ovaj lazni hrvat dobijati od bosnjaka glasove.
malakh
Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
Grijem se na: ćumur
Vozim: opel vektru

#36318 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by malakh »

zippoo87 wrote:nego...ima li sta novo kod ublehasa ? :D

prekucer mi na radno mjesto dodje ovaj ublehas Djonlagic...stisnuo se,zao mu bi potrositi koju markicu i ode bez potrosene markice :D
a gospodja mu glumi neku visinu...kolega i ja se pravimo da ne znamo ko je a zenica mu,nismo mi odavLe,mi zivimo u Saraj'vu :D

nepotpisan članak od strane klixa. informacije radi, iza članka stoje hdz i sbb. pa neka masa razmisli kakave planove im je komšić pokvario.

ps ima li istine u onome da je jelka miličević oprostila radončiću porezni dug od 11 miliona? :lol:
Kikibombona

#36319 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Kikibombona »

svi u napad wrote:Gospodinu Komsicu zelim brz oporavak i sve najbolje u zivotu. Vama koji pljujete po njemu i pitate sta je to on uradio zelim poruciti da isto pitanje postavite za vase omiljene kandidate koji su ovu zemlju zavili u crno. I ne zaboravite za razliku od drugih uhljeba on je puskom branio ovu zemlju i ima pravo za razliku od dzabalebarosa i nacionalista bude na budzetu svidjalo se to vama ili ne. Pored toga evo smijenio je i ljude koji su godinama radili protiv drzave koju su predstavljali a od koje su bili dobro placeni. Ako imate imalo morala shvatice te ovo sto pisem (naravno nacionalistima je dzaba crtati). Jos jednom gosp. Komsicu zelim brz oporavak i dobro zdravlje, te da nam jos dugo pozivi kako bi i dalje pobjedjivao neprijatelje ove zemlje. Zivjeli!
Jarane, znas li sta je moral?
Znas li sta je postenje?
Znas li sta je principijelnost?

Aj pogledaj...

https://m.youtube.com/watch?v=WO7ZirEBYAY

Kako se u tvojoj raji tretiraju ljudi koji govore jedno a rade drugo?

Pogledaj ovu pricu sa BH blokom. Procitaj sta je covjek govorio. Njegova rijec nema nikakvu vrijednost. Covjeku koji ovako govori i radi sve suprotno je nemoguce vjerovati sta god rekao.

https://www.klix.ba/vijesti/bih/kako-je ... /190405042

Ako je nekome sve ovo normalno ne znam sta da kazem. Moral je potpuno izgubljen.
seoBIH

#36320 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by seoBIH »

Samo da ovim zeljkoljuBcima k ovdje napišem. Dobio je moj glas, porodice i prijatelja. Sada kada bi najveći ustaša kojeg možete imenovati bio kandidat za hrvatskog člana predsjedništva dobit će nas glas prije ove prevare. Pa nas ne može niko zsjebati kao što može "nas".
cadburry

#36321 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by cadburry »

malakh wrote:

nepotpisan članak od strane klixa. informacije radi, iza članka stoje hdz i sbb. pa neka masa razmisli kakave planove im je komšić pokvario.

ps ima li istine u onome da je jelka miličević oprostila radončiću porezni dug od 11 miliona? :lol:
Ne znam od koga je narucen, ali sve sto pise u clanku je tacno, lako provjerljivo i pokazuje koliko puta je Zeljko Komsic slagao i prevario i glasace i politicke partnere.

Zaista mu zelim da uziva u te dvije ministarske i 3 direktorske fotelje zbog kojih je prodao obraz, politicke partnere i glasace. A nakon toga, zelim mu da zavrsi na smetljistu historije, kao i svi drugi SDA-ovi sataliti poput SBiHa.

A sto se PS tice, imas li ti neki dokaz za ovo? Ako je tacno, onda ne znam cemu se tacno smijes, to su i moje i tvoje pare. U tom slucaju i Jelka i Fahro su odavno za zatvora. A bas me zanima na koju poziciju ce DF imenovati Jelku, kao svoju koalicionu partnericu?
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#36322 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by pici »

Image

u svjetlu gay parade...
bingov buraz

#36323 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by bingov buraz »

Ne da mi se roviti po starim postovima kad sam prognozirao odmah nakon izbora da će sa SDA,nije to ni vizionarstvo nikakvo moje malenkosti samo prirodni slijed događaja.
Mislim i nadam se da će ga napustiti još pola kadrova ima tu časnih ljudi.
bingov buraz

#36324 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by bingov buraz »

malakh wrote:

Da je naručio R.Karadžić lično ništa nije izmišljeno ni montirano.
Meni ove izjave i pobijanje samog sebe nakon pola godine govore da je i vrlo politički kratkovid i hajmo reći narodski ne baš previše inteligentan.
commendatore

#36325 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by commendatore »

politicka kurava sa zlatnim ljiljanom - imao je vec godina i godina mandata da pokaze da je politicki kurton s tim sto kurton ima koristi neke a on nikakve....
Post Reply