Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Novak20

#36276 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Novak20 »

mO k3 wrote:A gdje je @kolinda i @ novak Niko od “cijenjenih” kolega da mu pridje u pomoć .....

Moj @hafise veći ti je @pici prijatelj nego ova tvoja dva legitimna :)

Ps : novak je jevrej on nije tvoj
Čemu prozivanje ? Je li problem što ne učestvujem u dječjim kreveljenjima i ruganjima ?

p.s. Bitno je da nisam priglupi primitivac papagajskog mozga, a to što sam i čiji sam je moja stvar. :D
spreca

#36277 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by spreca »

Ih lako je biti General posle bitke...a Hafiz jadan sam drzi busiju...a sad si dosao da kupis chahure :lol:
seln

#36278 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by seln »

Novak20 wrote:
seln wrote: Ma otkud cu cuti... znas i sam da su balije, Muje, mundzosi, Mosnje.... totalno glupi i neobrazovani.

A, u pm... samo mi jos treba lik koji brani izraelske i hrvatske zlocine, a zrtve proglasava pociniocima.
:lol: :lol: :lol:

Evo ti 1000 eura ako navedeš gdje branim zločince. I milijun gdje pominjem "balije", njihovo obrazovanje, stupanj inteligencije i žrtve proglašavam počiniocima.

Unaprijed se ograđujem od spominjanja stupnja inteligencije pojedinaca koji nisu reprezentativni uzorak naroda.
Previse si ti.. hm, zamalo sam napisao "mudar"... ne, previse si lisica da bi otvoreno i papanski branio neodbranjivo, kao sto to cine "uvazene kolege" Hafis i Kolinda.
Hafis je sirovina koja se nekako dokopala nekog svjedocanstva, pa je umislio da je intelektualac. Uz to je guzio par radodajki, pa je umislio da je neodoljiv. U principu, provincija sa par kapi uvoznog parfema.
Kolinda nije nista... klon nekog baniranog forumskog dragovoljca, koji gine na tastaturi za domovinu i gene kamene. Uz to, fali mu elokvencije, pa su mu upisi uglavnom prostoprosirene recenice.
Oni ne kriju ko su i sta su... za maticu Hrvatsku, za treci, za pravo HDZ da vlada dok Neretva tece...

Ti, medjutim, pripadas grupi demagoga "po zadatku". Ne mislim da si placen ili da je zadatak zvanican... ne, ti to posmatras kao licnu misiju.
Imamo vec nekoliko takvih, a doajen je Woody (koji nam se nesto usutio... da nije trajni ban?).
Svi oni pricaju civilizirano, uljudno, covjek bi ih na ranu privio. Aaaali... potrebno je samo malo dublje uci u diskusiju ili isfiltrirati postove.
Odjednom se otvara sav raskos nacionalizma, sovinizma, lazi, demagogije, iskrivljivanja istine i ostalih lijepih stvari kojima nas obasipaju komsije i susjedi.
Tako je i kod tebe: civilizacija je maska koja pokriva animozitet koji gajis prema "Mujama". Na pocetku me zacudilo kad si rekao da si Jevrej: kako moze neko iz naroda koji je bio zrtva genocida podrzavati retrogardne ideje krvi i tla?
Onda si otkrio to sa matrilinearnim porijeklom... dakle, samo si napola Jevrej? ili cetvrtinu? Osminu?
Kako god: ne brini se, laprdas kao punokrvni Hrvat, kao da su ti svi preci pet stoljeca unazad rodjeni na potezu od Ciste Provo do Stoca.
seln

#36279 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by seln »

Novak20 wrote:
p.s. Bitno je da nisam priglupi primitivac papagajskog mozga
Aaaand, here we go... zaboravio je samo napisati "za razliku od...".
Humljanin

#36280 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Humljanin »

Zanimljive su mi ove projekcije :lol:

Čovjek te izazove da nađeš među tisućama postova gdje je napisao nešto od toga za što ga se optužuje i još ponudi novčanu nagradu.

Ti mu uzvratiš da je "lisica" jer to nije nigdje napisao, ali da mu čitaš misli i znaš da 100% to on misli :lol:

Hahahahaha komedije majketi mile :pisnuo:

Ovo je vrhunac projkcije vlastitog fašizma na drugoga. Svaka ti čast :thumbup: mislim da bi se ovo moglo u udžbenike psihologije staviti
seln

#36281 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by seln »

Humljanin wrote:Zanimljive su mi ove projekcije :lol:

Čovjek te izazove da nađeš među tisućama postova gdje je napisao nešto od toga za što ga se optužuje i još ponudi novčanu nagradu.

Ti mu uzvratiš da je "lisica" jer to nije nigdje napisao, ali da mu čitaš misli i znaš da 100% to on misli :lol:

Hahahahaha komedije majketi mile :pisnuo:

Ovo je vrhunac projkcije vlastitog fašizma na drugoga. Svaka ti čast :thumbup: mislim da bi se ovo moglo u udžbenike psihologije staviti
Ja sam ti vec rekao, tvoja ploca je isparana.
Da znas (ili zelis) citati bilo sta osim obznana HNS-a, razumio bi napisano.
A odmah poslije toga, Novak20 se potrudio da potvrdi moje rijeci:
Novak20 wrote:

Inace, vidim da se i ti razbacujes pojmovim aiz psihologije... da nisi i ti "kolega", kao Hafis i Kolinda?
Humljanin

#36282 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Humljanin »

seln wrote: ....
Novak20 wrote:

Inace, vidim da se i ti razbacujes pojmovim aiz psihologije... da nisi i ti "kolega", kao Hafis i Kolinda?
Pa baš ta gore citirana rečenica iz Novakovog komentara je potvrda projekcije.

Ama baš ništa u toj rečenici nema da bi mogao okarakterizirati kao mržnju prema nekom narodu, ali ti svejedno to vidiš.

Ne znam može li biti jasniji primjer.

To ti je ko u onom vicu kad Mujo dođe kod doktora pa mu se od svega ukazuje ženski spolni organ. Kad ga doktor upozori na to, Mujo mu rekne, pa nisam ja kriv što ti stalno crtaš pič**... :lol:
Hafis

#36283 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

Ova tema inače okuplja niži forumski sloj, da ne kažem društveni talog.

Uglavnom, ekipa se sastoji se jedne dominantne ženke, veterana društvenih mreža forumskog tipa, okupirane svime što nosi predznak hrvatski i tko zna što još, Onda idu 4-5 pomoćna punjača mješalice i dodavača čivija na skeli u EU, ruralnog podrijetla, koji doslovice žive na ovoj temi (pozdrav foe ekipi :thumbup: ) jer ne zahtijeva neke određene intelektualne sposobnosti, tj. dovoljno je lupati gluposti južni srbin, rvati i postavljati smailove, jer za neku drugu temu na ovome forumu ionako nemaju dovoljan intelektualni kapacitet potreban za sudjelovanje.
Imamo i jednog simpatičnog semizovčana (jel' se tako kaže?) i dva psihička bolesnika (koliko sam uspio da dijagnosticiram), čija mržnja nadilazi referentne vrijednosti i ne može se pripisati nekoj forumskoj zajebanciji.

I imamo par članova koji (kao i ja) glume žrtve, to jest objekte njihovih frustracija.
Ja sam tu isključivo iz humanih i medicinskih razloga, i pomažem koliko god mogu. Odmah da istaknem da ne bi netko pomislio o nekim glupim dnevnicama ili ona šuplja priča o plaćenicima - ovo radim isključivo u vrijeme kada se malo koncentriram između obveza i ponovo naglašavam - bez ikakve nadoknade.
Maraschino

#36284 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Maraschino »

Hafis wrote:Ova tema inače okuplja niži forumski sloj, da ne kažem društveni talog.
:thumbup:

Haj sad fino je vrijeme, pometi kotlovnicu pa mozes ici ca.
mO k3

#36285 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by mO k3 »

Maraschino wrote:
Hafis wrote:Ova tema inače okuplja niži forumski sloj, da ne kažem društveni talog.
:thumbup:

Haj sad fino je vrijeme, pometi kotlovnicu pa mozes ici ca.
Ahahahhajhajajajjajajhahja

Uvaženi kolega si zaboravio :)
BHCluster

#36286 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by BHCluster »

Uglavnom, ekipa se sastoji se jedne dominantne ženke, veterana društvenih mreža forumskog tipa, okupirane svime što nosi predznak hrvatski i tko zna što još, Onda idu 4-5 pomoćna punjača mješalice i dodavača čivija na skeli u EU, ruralnog podrijetla, koji doslovice žive na ovoj temi (pozdrav foe ekipi :thumbup: ) jer ne zahtijeva neke određene intelektualne sposobnosti, tj. dovoljno je lupati gluposti južni srbin, rvati i postavljati smailove, jer za neku drugu temu na ovome forumu ionako nemaju dovoljan intelektualni kapacitet potreban za sudjelovanje.
Imamo i jednog simpatičnog semizovčana (jel' se tako kaže?) i dva psihička bolesnika (koliko sam uspio da dijagnosticiram), čija mržnja nadilazi referentne vrijednosti i ne može se pripisati nekoj forumskoj zajebanciji.

I imamo par članova koji (kao i ja) glume žrtve, to jest objekte njihovih frustracija.
Ja sam tu isključivo iz humanih i medicinskih razloga, i pomažem koliko god mogu. Odmah da istaknem da ne bi netko pomislio o nekim glupim dnevnicama ili ona šuplja priča o plaćenicima - ovo radim isključivo u vrijeme kada se malo koncentriram između obveza i ponovo naglašavam - bez ikakve nadoknade.
Uvazeni kolega,
Image
#kume #rođo #rode
SmokingMan

#36287 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by SmokingMan »

Ahm,uvrijeđene mu taštine..... :lol:
Point.

#36288 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Point. »

Torabijevo pišanje po jebaču presretaču će ući u anale forumskog bespuća.

Pozdrav uljudbi sa socijale :thumbup:
mO k3

#36289 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by mO k3 »

Moram screenshot da napravim , ali nemam vremena neda mi mješalica maknuti .... :mrgreen:
Hafis

#36290 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

Pozdrav foe ekipa. Vidite da misli vaš Hafke na vas.
I ono se odmah sjatilo.
Dobro ste prošli, mogao sam vas svrstati u onu težu kategoriju :thumbup:
Milenkov buraz

#36291 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Milenkov buraz »

A ti godinama ordiniraš na ovaj i sličnim temam još stavio nick mrskih Turaka...dijagnoza teška prijatelju je to. :mrgreen:
jazzer

#36292 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by jazzer »

@ Hafise, Novak, Kolinda

Prestanite se zajebavati inace cemo biti prinudjeni izabrati forumase Hrvate koje mi zelimo. Ne tjerajte
nas da opet majoriziramo.
Tomahawk11
Globalni moderator

#36293 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Tomahawk11 »

Nakon što je postao delegat: Čović prvi zatražio naknadu troškova za smještaj i odvojeni život

Treba napomenuti da mjesečna neto plaća člana Kolegija Doma naroda iznosi oko 4.500 KM. Uz topli obrok i odgovarajuće naknade svaki delegat dodatno inkasira oko 1.000 KM.

https://www.klix.ba/vijesti/bih/nakon-s ... /190306052

Image
mO k3

#36294 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by mO k3 »

Moja mjesalica mi kaže bordeline sindrom !! :mrgreen:
Hafis

#36295 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

Milenkov buraz wrote: A ti godinama ordiniraš na ovaj i sličnim temam još stavio nick mrskih Turaka...dijagnoza teška prijatelju je to. :mrgreen:
Eh, s kim ja mladost tratim.

Da si ti neki lik s kojim bih ja popio negdje piće ili proveo vrijeme u ćaskanju, onda bi morao znati tko je bio Saša Petrović, što je to crni val u jugoslovenskog kinematografiji šezdesetih godina prošlog stoljeća, znao bi za film Skupljači perja, Bekima Fehmia, Elviru Vuču, tadašnju suprugu redatelja Aleksandra Vuče, nominaciju za Oscara kao najbolji film iz vanengleskog govornog područja, znao bi i za ovu čuvenu scenu iz tog filma, koju sam stavio na avatar, ali ukrasio ubacujući u nju svoju izuzetnu muževnu pojavu u prvom planu na lijevoj strani.

E sad, što se tebi tu Turci priviđaju, to je taj danak proturskoj struji u SDA koja nikad nije posustajala i koja je ostavila neizbrisiv trag u kolektivnom biću bosanskih muslimana...i što je najgore - ostavljat će još i ubuduće.

I ono bi nekom dijagnoze davalo :zzzz:
Hafis

#36296 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

Još se jednom ovako prospeš ničim izazvan, ideš na foe kod onih pomoćnih tesara.
mO k3

#36297 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by mO k3 »

Hafis wrote:Još se jednom ovako prospeš ničim izazvan, ideš na foe kod onih pomoćnih tesara.
Hoćeš stvarno da raja zna istinu o tebi :mrgreen:
Ne prodaji se ovdje ono sto nisi , Mostar je mali grad ribari se znaju između sebe i sa ove i one strane mosta :)
Hafis

#36298 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

Sučim pritiš?
seln

#36299 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by seln »

Humljanin wrote:
seln wrote: ....
Novak20 wrote:

Pa baš ta gore citirana rečenica iz Novakovog komentara je potvrda projekcije.

Ama baš ništa u toj rečenici nema da bi mogao okarakterizirati kao mržnju prema nekom narodu, ali ti svejedno to vidiš.

Ne znam može li biti jasniji primjer.

To ti je ko u onom vicu kad Mujo dođe kod doktora pa mu se od svega ukazuje ženski spolni organ. Kad ga doktor upozori na to, Mujo mu rekne, pa nisam ja kriv što ti stalno crtaš pič**... :lol:
Vi stvarno vjerujete da su Bosnjaci glupi, zar ne? :-)
Novak20

#36300 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Novak20 »

seln wrote:
Novak20 wrote:
seln wrote: Ma otkud cu cuti... znas i sam da su balije, Muje, mundzosi, Mosnje.... totalno glupi i neobrazovani.

A, u pm... samo mi jos treba lik koji brani izraelske i hrvatske zlocine, a zrtve proglasava pociniocima.
:lol: :lol: :lol:

Evo ti 1000 eura ako navedeš gdje branim zločince. I milijun gdje pominjem "balije", njihovo obrazovanje, stupanj inteligencije i žrtve proglašavam počiniocima.

Unaprijed se ograđujem od spominjanja stupnja inteligencije pojedinaca koji nisu reprezentativni uzorak naroda.
Previse si ti.. hm, zamalo sam napisao "mudar"... ne, previse si lisica da bi otvoreno i papanski branio neodbranjivo, kao sto to cine "uvazene kolege" Hafis i Kolinda.
Hafis je sirovina koja se nekako dokopala nekog svjedocanstva, pa je umislio da je intelektualac. Uz to je guzio par radodajki, pa je umislio da je neodoljiv. U principu, provincija sa par kapi uvoznog parfema.
Kolinda nije nista... klon nekog baniranog forumskog dragovoljca, koji gine na tastaturi za domovinu i gene kamene. Uz to, fali mu elokvencije, pa su mu upisi uglavnom prostoprosirene recenice.
Oni ne kriju ko su i sta su... za maticu Hrvatsku, za treci, za pravo HDZ da vlada dok Neretva tece...

Ti, medjutim, pripadas grupi demagoga "po zadatku". Ne mislim da si placen ili da je zadatak zvanican... ne, ti to posmatras kao licnu misiju.
Imamo vec nekoliko takvih, a doajen je Woody (koji nam se nesto usutio... da nije trajni ban?).
Svi oni pricaju civilizirano, uljudno, covjek bi ih na ranu privio. Aaaali... potrebno je samo malo dublje uci u diskusiju ili isfiltrirati postove.
Odjednom se otvara sav raskos nacionalizma, sovinizma, lazi, demagogije, iskrivljivanja istine i ostalih lijepih stvari kojima nas obasipaju komsije i susjedi.
Tako je i kod tebe: civilizacija je maska koja pokriva animozitet koji gajis prema "Mujama". Na pocetku me zacudilo kad si rekao da si Jevrej: kako moze neko iz naroda koji je bio zrtva genocida podrzavati retrogardne ideje krvi i tla?
Onda si otkrio to sa matrilinearnim porijeklom... dakle, samo si napola Jevrej? ili cetvrtinu? Osminu?
Kako god: ne brini se, laprdas kao punokrvni Hrvat, kao da su ti svi preci pet stoljeca unazad rodjeni na potezu od Ciste Provo do Stoca.
:lol:

Bravo inšpektore. Propustio si dobru priliku da zaradiš pare zato što lažeš o meni pišuči gluposti.

Dobro kaže Humljanin. Sve svoje osobine pripisuješ meni. Pametnije bi ti bilo da se držiš teme ako imaš što reći. S tim da ne vadiš moje rečenice iz konteksta priče. Ako te stvarno interesira tko sam i što sam, evo ti još jedna fer ponuda, ničim zaslužena. Odvoji dan ili par sati pa mi dođi u goste kada budeš u BiH.

Ne gajim animozitete i licemjerje nego identificiram tuđe pa o njima pišem. Da se mogu drugi ugledati na mene.
Post Reply