Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Itsoktobealone wrote:Jao al mi se svidja kako izgleda tim za ovu sezonu. Vidi se da Magic gleda stvari drugačije nego ovi blog bois koji veze sa životom nemaju, a kamoli sa košarkom.
Tek kad Kawhi dođe tad možeš slaviti jer ovaj tim ne može bolje od PO.
Itsoktobealone wrote:Jao al mi se svidja kako izgleda tim za ovu sezonu. Vidi se da Magic gleda stvari drugačije nego ovi blog bois koji veze sa životom nemaju, a kamoli sa košarkom.
Tek kad Kawhi dođe tad možeš slaviti jer ovaj tim ne može bolje od PO.
52+ pobjeda i minimum polufinale WCF. Ako ih ne zapadne GSW prije možda i finale konferencije
Pa sad... Ostala je kompletna ekipa koja je nekako do marta bila rubna playoff ekipa, došao je LeBron i još je dodao gomilu solidnih, ali ludih igrača. Svi su na jednu godinu što je veliki plus.
Mislim da je PO zagarantovan, a titula svakako ide Warriorsima. Iduća sezona će nam pokazati sve.
Velkoski wrote:Pa sad... Ostala je kompletna ekipa koja je nekako do marta bila rubna playoff ekipa, došao je LeBron i još je dodao gomilu solidnih, ali ludih igrača. Svi su na jednu godinu što je veliki plus.
Mislim da je PO zagarantovan, a titula svakako ide Warriorsima. Iduća sezona će nam pokazati sve.
Jeste da će iz refanja sa Atlantom dobiti velike novce, ali kako će ego njegov to da podnese što će sa Raketama potpisati za minimalac?
pa već mu je plaćena ova godina od oklahome, zagarantovana, od refanja sa atlantom sitno, i još ovaj minimalac...čitao sam komentare da je malo tko svoju karijeru (bar do sad) unovčio kao Melo. Slijedeće godine će on opet nekoga opljačkati
Jeste da će iz refanja sa Atlantom dobiti velike novce, ali kako će ego njegov to da podnese što će sa Raketama potpisati za minimalac?
pa već mu je plaćena ova godina od oklahome, zagarantovana, od refanja sa atlantom sitno, i još ovaj minimalac...čitao sam komentare da je malo tko svoju karijeru (bar do sad) unovčio kao Melo. Slijedeće godine će on opet nekoga opljačkati
Nije sad ni bitno, ali zar nije trejdovan u Atlantu prvo i onda tamo otpušten u free agency? - što znači da mu Atlanta plaća ovu godinu (to sam mislio sa refanjem sa Atlantom).