Pa naravno da navijacima Uniteda ne odgovara pravda i VaR.skafiskafsnjak wrote:Nisi svjestan kakve gluposti lupas.....
Nema vise Howard Webba i ima VaRa.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Pa naravno da navijacima Uniteda ne odgovara pravda i VaR.skafiskafsnjak wrote:Nisi svjestan kakve gluposti lupas.....
Mali nebitni klubić koji 30 godina nije ni primirisao tituliB6Redhell wrote:eLeSDeovac jesi borben i na ovoj temi.nije zar toliko ti za zub lpool zapao..
Ovo mi je prvi nick. Istina te boli.skafiskafsnjak wrote:ja samo kazem da lupas gluposti ....
Jbg znam da je dug period od zadnje titule, kompleksi su cudo .
Koji ti je nick bio na forumu kad nije Liverpool osvajao ? hahaha
7 majLSD wrote:Mali nebitni klubić koji 30 godina nije ni primirisao tituliB6Redhell wrote:eLeSDeovac jesi borben i na ovoj temi.nije zar toliko ti za zub lpool zapao..
kome on može zapeti za zub
![]()
Nego mi smiješni ovi bosanski navijaci tog malog neuspješnog kluba, koji su umislili da su rođeni na obalama rijeke Mersikako se loše furaju i podcijenjuju druge, posebnu ismijavaju Barcu na ovoj temi
![]()
Al bice opet kmečanja na kraju sezone, kao i lani što je bilo
Ma vidi. drag mi je liverpul. vjerovatno najvise u EPL. Jednako tako mi je MU jedan od najmrzih klubova uz Real i 4 talijanska kluba (inter, milan, juve i lazio). Najvise radi mnogih sudijskih protekcija koje ti ogade fudbal.Gerro wrote:Ma ovaj Liverpool ima sve sto je potrebno da u narednih 5 godina osvoji 15+ trofeja u svim takmicenjima, a tako ce i biti vjerovatno. Koji će to kompleksi biti jbt po forumima, facebooku, uživo ma svuda... Velik si Liverpoole !
A ti fakat trolas bezveze jer gluposti pises. Cuj manji klub iz Liverpula... imas li sta bolje?LSD wrote:Omanji klub iz grada Liverpula koji se pokušava napeti ko žaba (ne misli se naravno na Everton) nece ni narednih 30 godina biti neki faktor u Engleskojtakvi luzeri i njihovi navijaci koji se godinama hajcaju i lože zaslužuju samo sažaljenje
Mislio sam da si dovoljno razuman i inteligentan da shvatiš zašto ovo i ovako pišemdrug_profi wrote: A ti fakat trolas bezveze jer gluposti pises. Cuj manji klub iz Liverpula... imas li sta bolje?
A koji je manji klub iz Manchestera?
Ma nebitno je jel ja kontam ili ne. Ti sebe ba provaljujes. Ako ti kontas to sad...LSD wrote:Mislio sam da si dovoljno razuman i inteligentan da shvatiš zašto ovo i ovako pišemdrug_profi wrote: A ti fakat trolas bezveze jer gluposti pises. Cuj manji klub iz Liverpula... imas li sta bolje?
Inace, jako mi je stalo do mišljenja raznih likova i nolifera sa bosanskih forumadrug_profi wrote:Ma nebitno je jel ja kontam ili ne. Ti sebe ba provaljujes. Ako ti kontas to sad...LSD wrote:Mislio sam da si dovoljno razuman i inteligentan da shvatiš zašto ovo i ovako pišemdrug_profi wrote: A ti fakat trolas bezveze jer gluposti pises. Cuj manji klub iz Liverpula... imas li sta bolje?
Trebao bi i ti, sto prijeGerro wrote:Dvije rijeci. Divock Origi.
Normalno da ce uefalonci pjeniti i plakati nakon pobjeda Liverpoola. Znam trojicu licno koji su isli kod hodze u Travnik al slabo im sta pomogo
zato si ti relevantan i neko da određuješ ko je koKorovjev wrote:Nije se ovaj gornji post odnosio na tebe Gerro jer ti nisi Liverpuldžija. Ti nisi ništa.