i to do Splitadamirovich wrote: Uvijek me zanimao profil ljudi koji idu na Doljane, pa eto ako mozes malo o sebi
joj majko , brze mu je kroz Tomislavgrad , pa na Kamensko
Moderators: _BataZiv_0809, anex
i to do Splitadamirovich wrote: Uvijek me zanimao profil ljudi koji idu na Doljane, pa eto ako mozes malo o sebi
Ako covjek nije u frci sa vremenom zasto da ne, uziva u pogledu na more, pa ako hoce i da smoci gace, sve mu usput. Licno, i ja bih uz magistralu vozio prije, nego preko vukojebina.amar1994 wrote:i to do Splitadamirovich wrote: Uvijek me zanimao profil ljudi koji idu na Doljane, pa eto ako mozes malo o sebi![]()
![]()
to je vec druga pricakonektovan wrote:Ako covjek nije u frci sa vremenom zasto da ne, uziva u pogledu na more, pa ako hoce i da smoci gace, sve mu usput. Licno, i ja bih uz magistralu vozio prije, nego preko vukojebina.amar1994 wrote:i to do Splitadamirovich wrote: Uvijek me zanimao profil ljudi koji idu na Doljane, pa eto ako mozes malo o sebi![]()
![]()
I uz put 2 h cami cekajuci na tim Doljanima...de bakonektovan wrote:Ako covjek nije u frci sa vremenom zasto da ne, uziva u pogledu na more, pa ako hoce i da smoci gace, sve mu usput. Licno, i ja bih uz magistralu vozio prije, nego preko vukojebina.amar1994 wrote:i to do Splitadamirovich wrote: Uvijek me zanimao profil ljudi koji idu na Doljane, pa eto ako mozes malo o sebi![]()
![]()
I otisao i vratio se, bukvalno nijedno auto ispred mene. Sad ako to nije dokaz da nisam normalan onda ne znam sta jestedamirovich wrote:Uvijek me zanimao profil ljudi koji idu na Doljane, pa eto ako mozes malo o sebibetametazon wrote:Do splita i nazad, preko doljana i magistralom, ukupno oko 600 km, 50 KM goriva (oko 27 litara) sto ce rec oko 5 l na 100 km. Board pomazuje 4l potrosnju, za litar manje nego sto je realno...
Upravo ovo ali jbg dje ces protiv forumske logike, inace ja nemam pojma o zemljopisu pa ne znam kojim je putem najblize do splita, ne idem ubuduce dok ne dobijem instrukcije od forumasakonektovan wrote:Ako covjek nije u frci sa vremenom zasto da ne, uziva u pogledu na more, pa ako hoce i da smoci gace, sve mu usput. Licno, i ja bih uz magistralu vozio prije, nego preko vukojebina.amar1994 wrote:i to do Splitadamirovich wrote: Uvijek me zanimao profil ljudi koji idu na Doljane, pa eto ako mozes malo o sebi![]()
![]()
Prosao 100x i jos toliko cu dok mi dosadi, kazem ti sva ona magistrala mi je jedna velika uspomena i jednostavno mi je fin osjecaj vozit se tom cestom...poslije nasih brda i planina i blata i losih cesta (i smogova i magli zimi)...amar1994 wrote:Pa znas ti , mozda neko drugi ne zna . To da razgledaju mi je njabolje, a prosli 100x tuda , daj da razgledamo , kad polozis i pocnes vozit , evo ti pa razgledaj a ja odo na autobus
To je to, otprilike kao i kod mene razliga izmedju BC i realne potrosnje..problemnatravunu wrote:Duster 1.5 dci 110 KS 2WD, kombinovana voznja ovog zadnjeg rezervoara, dakle najvise je bilo grada, ponesto magistralne ceste te stotinjak km autoputa, sa brzinom i do 140kmh, po bordu 5,8 l , a na pištolj kaže 6,5 l
betametazon wrote:Prosao 100x i jos toliko cu dok mi dosadi, kazem ti sva ona magistrala mi je jedna velika uspomena i jednostavno mi je fin osjecaj vozit se tom cestom...poslije nasih brda i planina i blata i losih cesta (i smogova i magli zimi)...amar1994 wrote:Pa znas ti , mozda neko drugi ne zna . To da razgledaju mi je njabolje, a prosli 100x tuda , daj da razgledamo , kad polozis i pocnes vozit , evo ti pa razgledaj a ja odo na autobus
Prkeo ZagrebaMe_again wrote:Sutra ujutro moram u Metkovic, pa molim forumsko pucanstvo da me posvijetli da li mi je blize preko Dubrovnika ili preko Splita ?
Mislim da ti je najbolja varijanta na Bosanski brod, alternativa Izacic.Me_again wrote:Sutra ujutro moram u Metkovic, pa molim forumsko pucanstvo da me posvijetli da li mi je blize preko Dubrovnika ili preko Splita ?
Opss, to mi se dopada, nikada nisam bio tamo.amar1994 wrote:Prkeo ZagrebaMe_again wrote:Sutra ujutro moram u Metkovic, pa molim forumsko pucanstvo da me posvijetli da li mi je blize preko Dubrovnika ili preko Splita ?![]()

Taman, moze se jos malo skinuti peglanjem.ElRe wrote:Renault Megane III 1.6 dCi 130 KS, Sarajevo - Visegrad - Uzice (i jos cca 40 km voznje u i oko Uzica), 3 osove, klima na 30% puta, normalna voznja - 5.2 l
Kad moras onda ides najblizim putem, kad gustas ides onim koji ti predstavlja najvece zadovoljstvo. Ali evo jos jednom se izvinjavam u svoje i Normovo ime sto ne idemo striktno najkracim putem, ja necu vise obecavamMe_again wrote:Sutra ujutro moram u Metkovic, pa molim forumsko pucanstvo da me posvijetli da li mi je blize preko Dubrovnika ili preko Splita ?
jel to još nisu most završili, pa si preko BioskeElRe wrote:Renault Megane III 1.6 dCi 130 KS, Sarajevo - Visegrad - Uzice (i jos cca 40 km voznje u i oko Uzica), 3 osove, klima na 30% puta, normalna voznja - 5.2 l
5 automobila ispred mene bilo na Doljanima u Utorak, vidi se da je kraj sezonebetametazon wrote:Kad moras onda ides najblizim putem, kad gustas ides onim koji ti predstavlja najvece zadovoljstvo. Ali evo jos jednom se izvinjavam u svoje i Normovo ime sto ne idemo striktno najkracim putem, ja necu vise obecavamMe_again wrote:Sutra ujutro moram u Metkovic, pa molim forumsko pucanstvo da me posvijetli da li mi je blize preko Dubrovnika ili preko Splita ?
Ja inace rijetko idem u srcu sezone, idem i na druge prelaze naravno ali spletom okolnosti zadnjih 5 - 6 puta kad sam isao na doljanje bukvalno jedno ili nijedno auto. Zadnji put na guzvu sam naisao ja mialim 2015 godine...ili bese 2014....stajao sam u koloni jedno pola sata i onda se okrenem i na svitavuMe_again wrote:5 automobila ispred mene bilo na Doljanima u Utorak, vidi se da je kraj sezonebetametazon wrote:
Kad moras onda ides najblizim putem, kad gustas ides onim koji ti predstavlja najvece zadovoljstvo. Ali evo jos jednom se izvinjavam u svoje i Normovo ime sto ne idemo striktno najkracim putem, ja necu vise obecavam![]()
P.S. nemoj biti preosjetljiv
Me too, againbetametazon wrote:Ja inace rijetko idem u srcu sezone, idem i na druge prelaze naravno ali spletom okolnosti zadnjih 5 - 6 puta kad sam isao na doljanje bukvalno jedno ili nijedno auto. Zadnji put na guzvu sam naisao ja mialim 2015 godine...ili bese 2014....stajao sam u koloni jedno pola sata i onda se okrenem i na svitavuMe_again wrote:
5 automobila ispred mene bilo na Doljanima u Utorak, vidi se da je kraj sezone![]()
P.S. nemoj biti preosjetljiv
A nisam preosjetljiv samo sam osjetljiv