FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#3626 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by KatarinaKosaca »

Chuckie wrote:Nisam vani, ali gledam kanal na satelitu (gledao dok se nije zakljucao). Sad gledam li, nebitno je.
SD je signal i to prosjek prosjeka. Nista narocito. Za sto bi neka budala istresla 110€? Za tu cijenu dobijes Sky UK full paket sa tonom HD kanala. I to kakvih.
Pa, ako nisi platio i ne gledaš, onda ne možeš znati kakav je. Meni je HD isti kao na stranim kanalima gdje je HD preko Telemacha.. predobro. Zato mislim da bi tako trebalo biti i za pare.
luckylaka

#3627 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by luckylaka »

Tapatalk 2[/quote]

Moglo su bar ponuditi HD signal za te silne eure. Puna im usta HD-a, a ono zesce sranje od SD signala na satelitu.[/quote]

Pa jesi li ti to van BIH i platio i nemaš HD? :roll:[/quote]

Nisam vani, ali gledam kanal na satelitu (gledao dok se nije zakljucao). Sad gledam li, nebitno je.
SD je signal i to prosjek prosjeka. Nista narocito. Za sto bi neka budala istresla 110€? Za tu cijenu dobijes Sky UK full paket sa tonom HD kanala. I to kakvih.[/quote]
:-) zasto mislis da je neko budala ako plati tu pretplatu.Ko si ti da donosis sud jeli neko pametan ili budala :-) zbog toga sto se pretplati na Facetv
KatarinaKosaca

#3628 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by KatarinaKosaca »

luckylaka wrote: :-) zasto mislis da je neko budala ako plati tu pretplatu.Ko si ti da donosis sud jeli neko pametan ili budala :-) zbog toga sto se pretplati na Facetv
@Laka, ti si vani. Da li imaš face u HD-u? Da raskrinkamo i taj mit.. odgovori molim te.
legenda reala

#3629 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by legenda reala »

KatarinaKosaca wrote:
luckylaka wrote: :-) zasto mislis da je neko budala ako plati tu pretplatu.Ko si ti da donosis sud jeli neko pametan ili budala :-) zbog toga sto se pretplati na Facetv
@Laka, ti si vani. Da li imaš face u HD-u? Da raskrinkamo i taj mit.. odgovori molim te.
Ne moraš biti vani da bi gledo FACE preko satelita, a ovaj što ide na Eutelsatu je SD kanal

HD ima u kablovskim operaterima kao što je Moja TV i sl, ali se valjda mora posebno doplatiti za njega, dok preko satelita ide SD ;-)
karanana

#3630 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by karanana »

imam i sd i hd signal preko supertv logosoft. ne placam dodatno za hd, svi kanali su ukljuceni u jednu cijenu.
KatarinaKosaca

#3631 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by KatarinaKosaca »

legenda reala wrote:HD ima u kablovskim operaterima kao što je Moja TV i sl, ali se valjda mora posebno doplatiti za njega, dok preko satelita ide SD ;-)
U kojim operaterima i na kojim područjima? Ja plaćam Telemach za sve i tu primam face u HD-u. :roll: Ništa dodatno.. :zoka:
luckylaka

#3632 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by luckylaka »

KatarinaKosaca wrote:
Imam Facetv u HD formatu i skoro pa nikakve razlike nema kada gledam neke Usa kanale i Facetv u HD.Ako treba mogu postaviti i slike ali stvarno razlika izmedju Facetv i recimo Bht slike je neuporediva.
KatarinaKosaca

#3633 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by KatarinaKosaca »

luckylaka wrote:Imam Facetv u HD formatu i skoro pa nikakve razlike nema kada gledam neke Usa kanale i Facetv u HD.Ako treba mogu postaviti i slike ali stvarno razlika izmedju Facetv i recimo Bht slike je neuporediva.
Hvala na odgovoru, jer je napisano da se za 110 eura ne prima HD, pa ko je kao budala plaćati. Dakle, još jedna laž. :izet:
Chuckie

#3634 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Chuckie »

Katarina lazes. I ti i onaj ko kaze da na satelitu za 110€ gleda Face tv u HD formatu.

http://www.lyngsat.com/tvchannels/ba/Face-TV.html
Doda37

#3635 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Doda37 »

SD je na satelitu

Sent from my GT-S7562 using Tapatalk
KatarinaKosaca

#3636 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by KatarinaKosaca »

Chuckie wrote:Katarina lazes. I ti i onaj ko kaze da na satelitu za 110€ gleda Face tv u HD formatu.

http://www.lyngsat.com/tvchannels/ba/Face-TV.html
Šta lažem? Primam face u hd-u preko telemacha, ne plaćam ništa vandredno za face tv. U sarajevu sam.
Chuckie

#3637 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Chuckie »

Ne pravi se luda sad, gore si tvrdila da se za 110€ dobije hd u inostranstvu preko satelita.
Chuckie

#3638 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Chuckie »

KatarinaKosaca wrote:
luckylaka wrote:Imam Facetv u HD formatu i skoro pa nikakve razlike nema kada gledam neke Usa kanale i Facetv u HD.Ako treba mogu postaviti i slike ali stvarno razlika izmedju Facetv i recimo Bht slike je neuporediva.
Hvala na odgovoru, jer je napisano da se za 110 eura ne prima HD, pa ko je kao budala plaćati. Dakle, još jedna laž. :izet:
Lazes. Za 110€ koliko kosta sat kartica dobijes SD kanal. Idi zovi Senada pa provjeri.
KatarinaKosaca

#3639 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by KatarinaKosaca »

Chuckie wrote:
KatarinaKosaca wrote:
Lazes. Za 110€ koliko kosta sat kartica dobijes SD kanal. Idi zovi Senada pa provjeri.
Nemam Senadov telefon :D . A HD uspoređujem sa drugim HD-ovima i to je to.. na stranim kanalima. Nemam razloga da lažem.. ne bih da te zovem na kafu da provjeriš :D , ali neka forumaš iz Telemacha potvrdi ili netko ko ima telemach kao operatoera.
I nemam nikakvu karticu od 110eura, ponavljam u sarajevu sam.
Chuckie

#3640 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Chuckie »

KatarinaKosaca wrote:I nemam nikakvu karticu od 110eura, ponavljam u sarajevu sam.
Vidim da se sad praviš luda, pa te malo uputim u tvoje nebuloze koje valjaš.
KatarinaKosaca wrote:
Da mi je vidjet toga ko će za jedan smiješan SD kanal platiti 110EUR, a pogotovo sad kad je BHT dobio prava prijenosa državne reprezentacije kako i dolikuje u civiliziranom svijetu da javni servis to prenosi.
Havatar

#3641 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Havatar »

Pa za 110 eura dobija s HD a ne SD kao sto zelis da kazes
Chuckie

#3642 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Chuckie »

Havatar wrote:Pa za 110 eura dobija s HD a ne SD kao sto zelis da kazes
Haha ko kaže? Gdje je ta frekvencija HD kanala? :lol:
KatarinaKosaca

#3643 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by KatarinaKosaca »

Chuckie wrote:Da mi je vidjet toga ko će za jedan smiješan SD kanal platiti 110EUR, a pogotovo sad kad je BHT dobio prava prijenosa državne reprezentacije kako i dolikuje u civiliziranom svijetu da javni servis to prenosi.
Pošto si ljubitelj životinja ii sa te strane imamo iste svjetonazore, nisam prema tebi oštra kako bih inače bila :D Ko će i kako trošiti svoje pare, nije naše da presuđujemo.. U civiliziranom svijetu je javni servis puno više od gomile neukih i nekompetentnih novinara Sivog doma.
luckylaka

#3644 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by luckylaka »

Chuckie wrote:
KatarinaKosaca wrote:I nemam nikakvu karticu od 110eura, ponavljam u sarajevu sam.
Vidim da se sad praviš luda, pa te malo uputim u tvoje nebuloze koje valjaš.
KatarinaKosaca wrote:
Da mi je vidjet toga ko će za jedan smiješan SD kanal platiti 110EUR, a pogotovo sad kad je BHT dobio prava prijenosa državne reprezentacije kako i dolikuje u civiliziranom svijetu da javni servis to prenosi.
Ne tjera te Senad da placas ni jedan euro ako neces,sto si naporan sa tim,,koja ce budala to placati,,.Uvijek ima kako ti to kazes,,budala,,koji ce placati sto tebe to toliko sekira.I da potvrdim Facetv gledam u HD rezoluciji.P.S.Sledeci put cu ti prijaviti post jer budalama nazivas one koji redovno placaju signal Facetv.
Last edited by luckylaka on 08/11/2013 17:44, edited 1 time in total.
Chuckie

#3645 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Chuckie »

luckylaka wrote:I da potvrdim Facetv gledam u HD rezoluciji.
Napiši nam svima tu frekvenciju HD kanala sa satelita, za 110 EUR.
Evo ja ću prvi kupiti karticu.

Evo šta mi obični smrtnici gledamo za 110 EUR.

Image
luckylaka

#3646 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by luckylaka »

Chuckie wrote:
luckylaka wrote:I da potvrdim Facetv gledam u HD rezoluciji.
Napiši nam svima tu frekvenciju HD kanala sa satelita, za 110 EUR.
Evo ja ću prvi kupiti karticu.
procitaj post prije
Chuckie

#3647 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Chuckie »

Nisi mi napisao kako gledaš Face u HDu, i ja bi ga želio gledati.
KatarinaKosaca

#3648 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by KatarinaKosaca »

Chuckie wrote:Nisi mi napisao kako gledaš Face u HDu, i ja bi ga želio gledati.[
Pa, od kad ti želiš da gledaš Face? :D
Last edited by KatarinaKosaca on 08/11/2013 17:48, edited 1 time in total.
Chuckie

#3649 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Chuckie »

Evo laki laka me nagovori da kupim HD karticu. :D
KatarinaKosaca

#3650 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by KatarinaKosaca »

Chuckie wrote:Evo laki laka me nagovori da kupim HD karticu. :D
Ma, nemoj, bolan, to samo budale rade :D
Locked