NFL all about
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
- Pitarrr82
#3626 Re: NFL all about
Steta za Raiderse...
-
nema me tamo
#3627 Re: NFL all about
I tako nema Denvera i Caroline u P-O...
- almirony
#3629 Re: NFL all about
šta ima ovdje? nije me odavno bilo 
- Pitarrr82
#3631 Re: NFL all about
almirony wrote:šta ima ovdje? nije me odavno bilo
Ako izgubimo od Delfina pa makar im se i QB vrati prestacu gledati NFL
- almirony
#3632 Re: NFL all about
Pitarrr82 wrote:almirony wrote:šta ima ovdje? nije me odavno bilo
Ako izgubimo od Delfina pa makar im se i QB vrati prestacu gledati NFL
Nikad ne znaš kakvi će na teren izaći, ili će oderati ili ce popušiti i od najlošijih.
- Pitarrr82
#3633 Re: NFL all about
Jos kod kuce, tu i nekako manje, vise sigurno igramo, da je na strani
Ko uzima na kraju?
Ko uzima na kraju?
- almirony
#3634 Re: NFL all about
Hmm...prosle godine pogodih pocetkom decembra sav playoff i SB..ove godine tesko. ali hajde da pokusamoPitarrr82 wrote: Ko uzima na kraju?
NFC
Atlanta - GB
AFC
Pats - KC
SB
Pats - GB
Winner GB
Dallasu ne vjerujem, GB lici na ekipu koja moze do kraja, ali se ne bih iznenadio ni da mladji Manning ode do kraja, oni su takva ekipa.
- Pitarrr82
#3635 Re: NFL all about
Da, GB nekako i dize formu u pravo vrijeme. Dallas mozda do kraja konferencije ali ako Lionsi uzmu Seattle jer mislim ako se to ne desi ko god od NYG ili GB dodje Dallas ispada, tako da prvaka treba traziti i po meni u jednoj od te dvije ekipe.almirony wrote:Hmm...prosle godine pogodih pocetkom decembra sav playoff i SB..ove godine tesko. ali hajde da pokusamoPitarrr82 wrote: Ko uzima na kraju?
NFC
Atlanta - GB
AFC
Pats - KC
SB
Pats - GB
Winner GB
Dallasu ne vjerujem, GB lici na ekipu koja moze do kraja, ali se ne bih iznenadio ni da mladji Manning ode do kraja, oni su takva ekipa.
- almirony
#3636 Re: NFL all about
Seattle se dobro muči u svim fazama igre, povreda Thomasa se osjeti itekako, napad im šteka odavno. Očekujem ipak da će pobjediti Detroit, ali ce ih Atlanta dobiti i revanširati im se za onaj poraz (DPI ocigledan nije sviran na Jonesu). Ja Seattle gotovim pravo, radi odbrane i Wilsona, ali ne dajem im neke velike šanse.
Atlanta, pa mislim da nisu još sazreli da odu do kraja. Matty Ice se zna dobro ukakiti kad dodje playoff.
NYG sve ovisi od Elija, ako bude onakav kakav zna biti u playoffu mogu daleko, odbrana/secondary im je odlična.
GB, sve im se posložilo kad treba, o Rodgersu je suviše i pričati. Kako sad izgledaju, dajem im najvise šansi.
U AFCu ne vidim ko može najboljeg trenera ikad i najboljeg igrača ikad pobjediti na Foxboroughu, dešavalo se. Vjerujem da bi Ravensi imali najviše šansi, radi odbrane i radi trenera. KCu ne vjerujem radi Smitha, nije top kalibar, a i radi Andy Reida, zna nekad usrati sa odlukama.
Steelersi, hmm, pa kad odigraju kako treba, kad sami sebe ne rane i ne kazne, mogu dobiti svakoga i to s pjesmom. Imaju Bella i Browna, najbolje igrače u NFLu na svojim pozicijama i ako ko moze i treba da ih izvuče, to su njih dvojica i Ben. Odbrana se jest popravila i mislim da su po svim statistikama nakon 11 weeka u samom vrhu lige, medjutim imaju te momente kad dopustaju big plays i zato kazem ova trojica i napad moraju iznijeti playoff.
Atlanta, pa mislim da nisu još sazreli da odu do kraja. Matty Ice se zna dobro ukakiti kad dodje playoff.
NYG sve ovisi od Elija, ako bude onakav kakav zna biti u playoffu mogu daleko, odbrana/secondary im je odlična.
GB, sve im se posložilo kad treba, o Rodgersu je suviše i pričati. Kako sad izgledaju, dajem im najvise šansi.
U AFCu ne vidim ko može najboljeg trenera ikad i najboljeg igrača ikad pobjediti na Foxboroughu, dešavalo se. Vjerujem da bi Ravensi imali najviše šansi, radi odbrane i radi trenera. KCu ne vjerujem radi Smitha, nije top kalibar, a i radi Andy Reida, zna nekad usrati sa odlukama.
Steelersi, hmm, pa kad odigraju kako treba, kad sami sebe ne rane i ne kazne, mogu dobiti svakoga i to s pjesmom. Imaju Bella i Browna, najbolje igrače u NFLu na svojim pozicijama i ako ko moze i treba da ih izvuče, to su njih dvojica i Ben. Odbrana se jest popravila i mislim da su po svim statistikama nakon 11 weeka u samom vrhu lige, medjutim imaju te momente kad dopustaju big plays i zato kazem ova trojica i napad moraju iznijeti playoff.
- Pitarrr82
#3637 Re: NFL all about
Volio bih da se Carr nije povrijedio da vidim Oakland u PO a za sljedecu sezonu zelim da Brownsi konacnu nadju nekog barem solidnog QB-a
vise ih ne mogu onako gledati
.
Iako kazu da je sljedeca generacija na draftu dosta losa na QB poziciji...
- almirony
#3638 Re: NFL all about
a sta ćemo sa BengalsimaPitarrr82 wrote:Volio bih da se Carr nije povrijedio da vidim Oakland u PO a za sljedecu sezonu zelim da Brownsi konacnu nadju nekog barem solidnog QB-avise ih ne mogu onako gledati
.
- almirony
#3639 Re: NFL all about
zaboravih i Jeremy Hilla 
- Pitarrr82
#3640 Re: NFL all about
Ma ne znam, ta mi se ekipa gadi skoro pa kao i Ravensi meni se cinialmirony wrote:a sta ćemo sa BengalsimaPitarrr82 wrote:Volio bih da se Carr nije povrijedio da vidim Oakland u PO a za sljedecu sezonu zelim da Brownsi konacnu nadju nekog barem solidnog QB-avise ih ne mogu onako gledati
.
Iako kazu da je sljedeca generacija na draftu dosta losa na QB poziciji...kakvi retardi u front officeu pa jos uvijek drže Burficta, Pacmana na platnoj listi..eno Pacman i uhapsen, kakva gomila šljama i luzera, a trener posebna priča
-
__Phoenix__
#3641 Re: NFL all about
Green Bay se opasno zaletio, mogli bi do kraja...
-
statixx
#3643 Re: NFL all about
Steta za Raiderse, nemaju srece.
- Pitarrr82
#3644 Re: NFL all about
Bez iznenadjenja, neće valjda danas 
-
nema me tamo
#3645 Re: NFL all about
statixx wrote:Steta za Raiderse, nemaju srece.
Jedva su pobjedili Houston u regularnoj utakmici na neutralnom terenu, a malo je reci da nisu imali šanse s ovim retardiranom QB koji ne zna pogodit igraca..
Bez zajebancije zašto imam osjecaj da bi je mogao bolje odigrat od njega, još kad ga vidim kako se boji svakog kontakta sjebem se zašto je uopste izabrao ovu karijeru..
Danas isto ocekujem hladnokrvu pobjedu Stilersa protiv Miamija gdje isto ne igra glavni odlicni QB i ovaj je je daleko od top nivoa..
Tipujem na Green Bay isto, al tu ocekujem žestoku borbu do zadnje cetvrtine..
Kvota 1 40 je toliko mala da je to smiješno pricat protiv uvijek opasnig Giantsa..
- drndalo
#3646 Re: NFL all about
Kako bi na kraju? Zaspah nakon prvog poluvremena...
- Pitarrr82
#3647 Re: NFL all about
Dobro i onaj TD za Seattle je bio očigledan facemask ali ne vjerujem da bi mnogo promijenilo...
- Pitarrr82
-
statixx
#3649 Re: NFL all about
Toiki napori i fizicke pripreme i onda ovakvu glupost napravis u end-zoni i popusis Hail Mary. 
- Pitarrr82
#3650 Re: NFL all about
Ben povrijedio clanak
, valjda ne bude nesto teze i uz to smanji bezpotrebni rizik bacanja lopte u niciju zemlju
Negdje sam procitao da je LB trener Porter popio koju viska nakon tekme i sranje napravio
A Hail Mary tuzan za Giantse, lik im se zavuce iza ledja ko da ga nema
ipak ocekivao sam veci otpor, napad prelos...
Negdje sam procitao da je LB trener Porter popio koju viska nakon tekme i sranje napravio
A Hail Mary tuzan za Giantse, lik im se zavuce iza ledja ko da ga nema