Vasa najgora date iskustva :P

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
ultima_palabra

#3626 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by ultima_palabra »

MedenoSrce wrote:
ultima_palabra wrote:Ako je previše navalentno stavio do znanja da ga interesuje samo gimnastika,
fakat ovo zna upaliti alarm kod drugarice, koja ce se obrusiti na vas poput boinga b29
Ma možda je kod nje upalio alarm, moguće da joj se svidio na prvu a onda joj povrijedio ego svojim prijedlozima... drugarica je tu samo dželat :mrgreen:
azurna_obala

#3627 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by azurna_obala »

PeppermintSA wrote:Vidim da me prozvaše mnogi zbog pristupa i odnosa, morE bit'... Ključna stvar jeste da se ja nikad nisam postavio manipulatorski, odnosno da nisam odao dojam nekog ko želi nešto ozbiljno pa da bih mogao iskoristiti dotičnu. E to bi bilo itekako ljigavo, no ja se nisam tako postavio. Kao što sam rekao, kad smo se upoznali, mnogo smo razgovarali i jasno se moglo zaključiti šta ja to želim, odnosu šta ne želim. Nazivajte me kako god želite, ali ja ne volim ljude zavlaciti, niti volim da ljudi mene zavlace, a pri tom mi se riga na misaonu kvazi-masturbaciju koja tvrdi da na ovom svijetu postoji jedino čedan i moralan muško-ženski odnos, prepun romantike i iskrene želje za upoznavanjm, a da ne postoji klasičan seksualni odnos bez ikakvih privjesaka. Šta to znači? Da smo se ta cura i ja dogovorili da izađemo i beremo cvijeće, recitujemo Jejtsa i Crnjanskog i držimo za ruku svi bi nazvali njenu prijateljicu glupacom, ali budući da je razlog izlaska bio drugi, ona ispada triput odlikovan narodni heroj...

Dakle, da apostrofiram - dao sam dotičnoj do znanja kakva je situacija kad smo se upoznali, nju to nije odbilo, dapače, dogovor je bio da se nađemo na piću, i na kraju se pojavio njen Unproforac. Niti smo djeca od 15 godina, niti smo mentalno zaostale osobe koje se mogu izmanipulisati...drugi je par rukava što neke osobe sebe uzimaju za pravo da odlučuje šta je ok a šta ne za druge osobe.

Toliko o tome.
ma nebitno je to šta je ta treba htjela ili šta nije htjela...a i meni je samoj uvijek bilo bezveze kad neko s kim pođem na kafu tegli za sobom čitav džemat :roll:
ALI...
meni je lično bio odvratan način na koji si opisao tu njenu prijateljicu, što mi nekako automatski govori o tvojoj ličnosti, ali svakom svačije, pa tako i tebi.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#3628 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Velkoski »

Pa stvari uvijek treba nazivati pravim imenom, neće joj stavljati epitete ako nije tako. :mrgreen:
azurna_obala

#3629 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by azurna_obala »

leet wrote:Pa stvari uvijek treba nazivati pravim imenom, neće joj stavljati epitete ako nije tako. :mrgreen:

e hbg..ne moraš ni epitete, al zar se baš mora onako krkanski :mrgreen:

pa ja ne bih sa onakvim momkom otišla ni do granapa, a kamoli na kafu, :-)
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#3630 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Velkoski »

Pa sreća nisu sve k'o ti. :mrgreen:

Ovo ti je kompliment. :mrgreen:
azurna_obala

#3631 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by azurna_obala »

:lol: dobro, hvala :lol:
MedenoSrce

#3632 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by MedenoSrce »

a ja tek sada procitala o cemu se radi :mrgreen:

pa peperminte ocigledno je to mnogo teze tebi palo nego njoj, jer ona koliko vidim nigdje ne upita zasto joj je prijateljica obatalila shemu

a bio se pepermint nalozio, mislio sigurica :lol: ja levata mati draga
ultima_palabra

#3633 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by ultima_palabra »

MedenoSrce wrote:a ja tek sada procitala o cemu se radi :mrgreen:

pa peperminte ocigledno je to mnogo teze tebi palo nego njoj, jer ona koliko vidim nigdje ne upita zasto joj je prijateljica obatalila shemu

a bio se pepermint nalozio, mislio sigurica :lol: ja levata mati draga
Koji si ti trol :lol:
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#3634 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by ladyblue18 »

MedenoSrce wrote:
pa peperminte ocigledno je to mnogo teze tebi palo nego njoj
Ma odakle ti samo takav zakljucak :mrgreen:

Ono u sta sam ja sigurna je da pepermint ne bi bio ni priblizno bijesan i ljut da je drugarica bila neka plavka sa dugim nogama i sifonima mashala i maximalno nekih 55 kg :mrgreen: to mu ne bi vjerovatno tesko palo, mozda bi cak uzeo i broj od drugarice :mrgreen:
JThomas

#3635 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by JThomas »

ma ako nijedna ne da to su kozmetički detalji i nijanse...
interwal

#3636 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by interwal »

ladyblue18 wrote:
photomag wrote:
ladyblue18 wrote: Vala bas i ja to kontam :lol:

Jaranica te samo procitala i neka je svaka joj cast.
naravno da je htio umociti, nije valjda htio raspravljati o izgradnji sarajevske obilaznice ili kada ce se zavrsiti scc....

kao sto je i sam rekao, cura ima dovoljno godina da odluci hoce li kome dati ili ne. nema tu sta ljubomorna jaranica da se petlja...

ko je jaranici kriv sto ne smrsa i ne nadje nekoga sebi...

vi jaranice bas ne znate granicu do koje mozete ici....
Da ti nesto kazem posto vi ocigledno ne razumijete.

Da je bila zainteresovana za usputni sex ne bi vodila sa sobom jaranicu.
Da je bila zainteresovana za njega uopste, opet ne bi vodila jaranicu.
To ne radis ako te lik zanima, narocito ne na prvi izlazak. :wink:

Drugo, kako ste uopste dosli do zakljucka da "free willy" nema nekoga vec, ubise vas predrasude :mrgreen:
Po ovome ispade da žene znaju šta hoće... :D
alkalna_baterija

#3637 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by alkalna_baterija »

I to joj fol neka jaranica, nije joj dopustila da se riješi stresa i rastereti od briga. :oops:
JOINT_1921
Vozim: odlično

#3638 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by JOINT_1921 »

Hahhaahah koji zanimljivi pogledi na svijet... Jaranica, ubleha, ruznjikava spodoba, koja stiti svoju drugaricu tako sto joj ne da mira, da bude ono sto inace i jeste... :-)
Baby Jane

#3639 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Baby Jane »

U slucaju da jos nista primjetili D O S A D N I S T E

Covjek ispricao svoju pricu, idemo dalje. Je li ovo neko ocjenjivanje moralnosti/cednosti ili prepricavanje najgorih date iskustava..?

Dokle.. :roll:
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#3640 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by ladyblue18 »

Na ovakvim temama padaju maske. :mrgreen:
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#3641 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by plain vanilla »

ladyblue18 wrote:
PeppermintSA wrote:
Pri tom, cura s kojom sam izašao nije znala da će se ova privaliti - moglo se vidjeti i na njenom licu da joj je zasmetalo.
Ti si fakat naivan i izgleda slabo poznajes zene
Da ti jos jednom ponovim, da je htjela bilo sta da ima s tobom ne bi je sprijecio niko a kamoli drugarica.

Ako ne vjerujes u ovo, vrlo lako mozes provjeriti, zovni je opet vani pa ces vidjeti :wink:
ziva istina

cure vodaju prikolice samo kad to zele, a prikolice nestanu u tren oka ako je to potrebno :mrgreen:

kad god sam povela drugaricu, znala sam zasto to radim :skoljka:
Sir Smoke a Lot

#3642 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Sir Smoke a Lot »

imao sam par havarija a, kao sto vec neko pomenu maske i otkrivanja, bolje nek ostane na havarijama :D
Zatamnjena stakla

#3643 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Zatamnjena stakla »

Bogami ja znam đe moš za cvaju povalit :mrgreen:
Sunrise00

#3644 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Sunrise00 »

sto cura od 28 godina ne moze sama reci necu se naci s tobom, necemo izaci, nemam vremena, ili bilo sta slicno ako vec nece da izadje? :? pa nije maloumna jebote i nije joj 13 :roll:
RtrnOfSalisbury

#3645 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by RtrnOfSalisbury »

treba uzet u obzir i prvi zakon akcije i interakcije. morebitno je djevojka u sebi rekla da nece da mu dadne ali nije jednom doslo do upotrebe zakona: rekla pa porekla. sve te zakone ujedinjuje golema unuficirajuca teorija da vise mecu dosadni neg lijepi. tako da sumljam da doticna u nekijem varijantama nebi dadnula.
MorpheusAranea

#3646 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by MorpheusAranea »

RtrnOfSalisbury wrote:treba uzet u obzir i prvi zakon akcije i interakcije. morebitno je djevojka u sebi rekla da nece da mu dadne ali nije jednom doslo do upotrebe zakona: rekla pa porekla. sve te zakone ujedinjuje golema unuficirajuca teorija da vise mecu dosadni neg lijepi. tako da sumljam da doticna u nekijem varijantama nebi dadnula.
Svaka bi u nekim varijantama dadnula, ali u ovoj normalnoj ne bi.
de facto.
Location: ...jer me more uvik spasi,život krade,more vrati,vrime prođe,al' stoje sati.Tu san dite,to me hrani.

#3647 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by de facto. »

Dadnula bi vala baš. :D
1korisnik

#3648 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by 1korisnik »

Joj te su mi najmrze. Debele, iskompleksirane ''zastitnice'' ovih hebozovnih. Te bi se hebale sa bilo kim, da i ona skine mrak sa ociju, ''samo da muskarci nisu takve svinje''. Sto je nisi u pm poslao. Kulturno, ja sam samo NJU na pice zvao, ne tebe i dovidjenja. I jos to sta ti je rekla, auuuu, koja krava. Izvadis lijepo cips, ili nesto puno holesterola, i lijepo mljackas pred njom, a onda je jos i ponudis. Oj pa na kosti bih joj se natovario svaki dan, sve dok krava malo ne ode trcati.

Imamo mi jednu takvu na faxu, sa njom cura ono bas lijepa, alii malo naivna, slusa svakog. A ova joj se prikacila. MA ne mozes prozborit.

I jos jedno pitanje za vas koji napadaju covjeka sto je ispricao pricu. Mozda se neko prepoznao u toj prici u obliku tog doticnog bagera. Kad idete na dejt, hajd fino priznajte, vi bi kao odbili sex ako vam se neko zaista svidi? WTF? Nije vam 14 pa da se cuvate hebem ga ja. Hajmo malo biti otvoreni, pos'o covjek na dejt sa lijepom curom, normalno nije sad da ocekuje sex, ali ukoliko bude situacija normalno da bi, ta nije frigidan. Koji vam je jbt.
pirmin

#3649 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by pirmin »

PeppermintSA wrote:Upoznah ja nedavno jednu curu u gradu - dobra k'o dobar dan, onako vitka, duga crna kosa, u faci prelijepa, bila u nekom ženskom društvu. Elem, upoznamo se mi tu preko nekog zajedničkog poznanika i ja u priču s njom, sve frcera, postoji onaj neki klik, idu šale, smijeh, u jednom trenutku odemo do šanka zajedno, dodiri fazoni al' vidim ne da treba :roll: Elem, traje li traje to, al' konstantno njena ta neka jaranica iz društva lebdi nad nama. Ja priđem ovoj da šapnem nešto jer je muzika preglasna, kad eto te jaranice koja pri tom izgleda k'o nilski konj - savije se k'o upitnik i ona k'o da čuje. Ja pozovem ovu da sjednemo za prazan separe da bacim čari, kad eto 20sek prošlo dolazi ta troguza jaranica i sjeda između nas. Paradigma cockblock-a...haos. Helem, da skratim - mi smo se tu noć tako ganjali izbjegavjući tu njenu dijabolu, osjetilo se da ima seksualne hemije na izvoz i ja uzmem broj i krenem da je otpratim vanka. Nismo stali minutu, eto nilskog konja fol nešto da je pita :roll: Naravno, propadne završni poljubac ali se dogovorimo da ćemo se čuti i vidjeti.

Slijede porukice, dodavanje na fejs itd. i dogovorimo se za piće u gradu. Trebali se naći kod pozorišta i ja kasnim par minuta, pojavljujem se na lokejšn i vidim ovu svoju kako nešto gleda na onim staklenim panoima na pozorišnom trgu gdje postavljaju plakate za predstave - ja prilazim kad se iza panoa pojavljuje Free Willie :roll: :roll: :roll: fol one pile kafu, pa je ova došla ispratiti bla bla mi krenemo na piće kad eto i ove :shock: šatro buraz koji je trebao pokupiti kolima kasni vamo-tamo pa će snama. Mi sjeli u kafić, niđe intime, niđe mira. U jednom trenutku ova moja odlazi do wc-a, ja već gledam na sat, hoću nekog ubiti jer sam baš bio horan u nešto umočiti tu noć, kad mi se okreće hodajući bager i doslovno mi kaže sljedeće: ''XY je odlična cura, neću dozvoliti da je iskoristiš'' :shock: :shock: :shock: ja ono, huh? molim?, kad ona odgovora kontra-pitanjem: ''mislio si guzit', jelde?'' s nekim dijaboličnim izrazom lica. :evil:

Ja naravno ubzro pokupio prnje i ravno u drugu kafanu da se nađem s rajom, nalijem i izvučem ''popravni listić''. :skoljka: Sljedećih desetak dana mi se javljala ova moja u čuđenju što sam tako naglo zdušio. Na kraju sam joj morao nacrtati da mi nije baš prijatno u društvu njenog doslovce tjelohranitelja. :zzzz:
Ako ste ovo vas troje, nije joj losa drugarica...

http://www.youtube.com/watch?v=37TZroq9zzQ

...jes prilicno posesivna al`dobro, niko nije savrsen :mrgreen:
Jay Gatsby

#3650 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Jay Gatsby »

Svakom se je, valjda, desilo da spazi "izvidnicu" :mrgreen:
Post Reply