Emir Spahic - ALL ABOUT

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Partijaner

#3626 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Partijaner »

groove wrote:
luckylaka wrote:Navijaci. Bayerna rekli su sta misle o Spahi.BiH. navijaci su rekli sta misle o Spahi...ostali manje vise tuse supljom.Dakle sve je receno car,kralj.sah
bayern 09 leverkusen
:mrgreen:
Mali_Vuk

#3627 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Mali_Vuk »

Nije Spaha napravio ništa da bi mu se aplaudiralo, al nije vala ni da se ovoliko nešto lafo zgražavamo i morališemo.

Potuko se i šta sad... Njemu će biti najgore. Podnost će sankcije.

Znamo čitav život ko je i kakav je Spaha. Živac bio živac i osto. Tek sad vidimo koliko je zapravo kontrolisao svoj temperament dok je igrao za repku i koliko iz poštovanja i ljubavi nije htio da napravi neko veće sranje, a malo mu falilo :D :D
mO k3

#3628 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by mO k3 »

luckylaka wrote:
Troll_Happens wrote:Spahic je jedna sirovina i to se treba priznati. On jedino sad jos moze zaigrati u nekoj kineskoj ligi ili ligi africkog jedinstva. S evropom je zavrsio zbog svoje gluposti i nepromisljenosti. Ako vec zivi u njemackoj treba da zna da tamo zakoni vaze da mu nije to prcija i zenica da moze provoditi sta on hoce. Ako se zna da za vip trebaju karte onda je duzan da ih kupi ako vec glumi tolikog frajera a pada zbog 100€. To isto ko da padnes za kradju zvaka u samoposluzi. Ako je kojim slucajem imao te famozne karte onda se zna da se ne moze prelaziti tek tako iz sektora u sektor bez dozvole redara i policije. Ako su mu oni to vec zabranili ocito postoji neki razlog za to, koji vazi za sve pa i za gosp sirovinu. Smjesno je pricati i pravdati se da je isao braniti brata od koga? Od mrava i leptirova na terenu??? Pa oni su prvi tj brat i on poceli tucu. Sta su trebali ocekivat zastitari da puste da ih tuku. Osim toga nijedan od zastitara nije ih udarao vec su pokusali hrvanjem da smire situaciju. A na snimku se vidi ko udara sakom i ko udara glavom. Po meni levata dobro kaznit novcano pa ga poslat odakle je i dosao. Iduci kanditat i osoba kratkog fitilja poslije spahica je Mume koji treba ozbiljno da se pozabavi sa svojim karakterom jer vrlo lako frajer ce dobiti nadimak spaha 2. jer do sada u par utakmica je pokazao da se radi o dosta konfliktnom igracu koji tezi da i spahu nadmasi.. Zato mu povuc rucnu dok jos nije kasno...
Zaboravio si Dzeku.Svi nam igraci kriticni Spah,Dzeko,Besa.Vedo...sve bi ja to protjerao pa neka se qrce u Dubrovniku a ko da gledam ima da se kurce u Parizu u inat.
U pravu si ... nazalost
Ono samaranje od strane spahe u svlacionici u repki nije bila samo "prica" ... bilo je tu svega i svacega
missko

#3629 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by missko »

Al je Rolfes ispao kolega i saigrac u pm. Jedva docekao da udari po saigracu znaci kolegijalnost 0.
Zamisljam situaciju Spaha pljune protivnickog igraca u po tekme al sudija nije vidio i Rolfes kao kapiten trci do sudije da kaze sta je bilo i da ga povali
Tomahawk11
Globalni moderator

#3630 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Tomahawk11 »

Ne cudim se ja Nijemcima. Oni su takvi. Hladni, prakticni.
Mene cude domaci ''Nijemci''. Prica o sirovim Balkancima i ostala sranja koja idu uz to.
Romanista 101%

#3631 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Romanista 101% »

It_is_a_Leclerc

#3632 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by It_is_a_Leclerc »

KvaziExpert wrote:A nesto smo uspjeli ljepo k'o ljudi zataskat :D
Jel' ono i u Vinodolskom bila frka sa zastitarima? :run:
A verbalni napad na pripadnike MUP-a ZDK jer nisu dozvolili da se parkira gdje Emir hoće ?
5 0 5

#3633 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by 5 0 5 »

taj nema s kim se nije zakacio.
Itakoto

#3634 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Itakoto »

Kralj. Isto kao i drugi kraljevi poput Ibre, Balotelli, Cantona, Gascoigne itd. :thumbup:
Lakat Jebić

#3635 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Lakat Jebić »

Jebo sad spahica, al ja bi da sam trener rolfesu uzeo traku nakon one izjave. Ne mozes ko kapiten nako pustit svog igraca niz vodu
MOSALJOZE

#3636 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by MOSALJOZE »

Jučer Rudi Voller na sky sportu reče kako Spaha neće dobiti otkaz,ali naši debilni novinari koriste situaciju,pa svaki sat izbace po jedan članak,u kojom zamjene red riječi u rečenici,i sve tako iznova.
Koshpa

#3637 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Koshpa »

Eno hoce ga Besiktas ako ode iz Bayera :D
Itakoto

#3638 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Itakoto »

I? Izbacise li ga? Upravo sam kupio 20 paketa maramica. Cim ga otpuste iz Bayer(n) 09 Leverkusen, ima da se samozadovoljavam do narednog vikenda. A kad ga tek izbace iz repke, iiiiiii.... :D :oops:
TAFKAP

#3639 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by TAFKAP »

Lakat Jebić wrote:Jebo sad spahica, al ja bi da sam trener rolfesu uzeo traku nakon one izjave. Ne mozes ko kapiten nako pustit svog igraca niz vodu
I ti mislis da je Rolfes to "bubnuo" tek onako... :lol:
Tomahawk11
Globalni moderator

#3640 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Tomahawk11 »

MOSALJOZE wrote:Jučer Rudi Voller na sky sportu reče kako Spaha neće dobiti otkaz,ali naši debilni novinari koriste situaciju,pa svaki sat izbace po jedan članak,u kojom zamjene red riječi u rečenici,i sve tako iznova.
Nisi ti to dobro vidio/cuo. Nasi novinari imaju bolje izvore, oni bolje znaju.
A tek neki forumasi. Oni znaju bolje i od rukovodstva Bayera :oops:
Point.

#3641 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Point. »

mO k3 wrote:
luckylaka wrote:
Troll_Happens wrote:Spahic je jedna sirovina i to se treba priznati. On jedino sad jos moze zaigrati u nekoj kineskoj ligi ili ligi africkog jedinstva. S evropom je zavrsio zbog svoje gluposti i nepromisljenosti. Ako vec zivi u njemackoj treba da zna da tamo zakoni vaze da mu nije to prcija i zenica da moze provoditi sta on hoce. Ako se zna da za vip trebaju karte onda je duzan da ih kupi ako vec glumi tolikog frajera a pada zbog 100€. To isto ko da padnes za kradju zvaka u samoposluzi. Ako je kojim slucajem imao te famozne karte onda se zna da se ne moze prelaziti tek tako iz sektora u sektor bez dozvole redara i policije. Ako su mu oni to vec zabranili ocito postoji neki razlog za to, koji vazi za sve pa i za gosp sirovinu. Smjesno je pricati i pravdati se da je isao braniti brata od koga? Od mrava i leptirova na terenu??? Pa oni su prvi tj brat i on poceli tucu. Sta su trebali ocekivat zastitari da puste da ih tuku. Osim toga nijedan od zastitara nije ih udarao vec su pokusali hrvanjem da smire situaciju. A na snimku se vidi ko udara sakom i ko udara glavom. Po meni levata dobro kaznit novcano pa ga poslat odakle je i dosao. Iduci kanditat i osoba kratkog fitilja poslije spahica je Mume koji treba ozbiljno da se pozabavi sa svojim karakterom jer vrlo lako frajer ce dobiti nadimak spaha 2. jer do sada u par utakmica je pokazao da se radi o dosta konfliktnom igracu koji tezi da i spahu nadmasi.. Zato mu povuc rucnu dok jos nije kasno...
Zaboravio si Dzeku.Svi nam igraci kriticni Spah,Dzeko,Besa.Vedo...sve bi ja to protjerao pa neka se qrce u Dubrovniku a ko da gledam ima da se kurce u Parizu u inat.
U pravu si ... nazalost
Ono samaranje od strane spahe u svlacionici u repki nije bila samo "prica" ... bilo je tu svega i svacega
Zucni golube, ili zauvijek suti. Imas info iz prve ruke? Podijeli sa nama.
mO k3

#3642 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by mO k3 »

Treba dobiti kaznu ,ali ne izbacivanjem ... koji dupli arsini mamu im
Boateng navodno istuko svoju zenu pa sve po tepih guraju jebo ih bayern , pa sve skrecu paznju na "problem" spahica ....
missko

#3643 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by missko »

TAFKAP wrote:
Lakat Jebić wrote:Jebo sad spahica, al ja bi da sam trener rolfesu uzeo traku nakon one izjave. Ne mozes ko kapiten nako pustit svog igraca niz vodu
Kako mislis ?
TAFKAP

#3644 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by TAFKAP »

Tomahawk11 wrote:
MOSALJOZE wrote:Jučer Rudi Voller na sky sportu reče kako Spaha neće dobiti otkaz,ali naši debilni novinari koriste situaciju,pa svaki sat izbace po jedan članak,u kojom zamjene red riječi u rečenici,i sve tako iznova.
Nisi ti to dobro vidio/cuo. Nasi novinari imaju bolje izvore, oni bolje znaju.
A tek neki forumasi. Oni znaju bolje i od rukovodstva Bayera :oops:
http://www.sport1.de/fussball/bundeslig ... -spahic-an
http://www.faz.net/aktuell/sport/fussba ... 33756.html

Izgleda da ne razumijete bice jednog svabe i svapskog sistema opcenito, tamo se ne igra fudbal za fanatike, vec za novac, a novac donose sponzori, TV prava i "obicni" fanovi.
TAFKAP

#3645 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by TAFKAP »

missko wrote:
TAFKAP wrote:
Kako mislis ?
U Bundesligi, kao ni u bilo kojoj lizi ne prica niko, ni igraci ni trener, prije nego se ne dobije naredjenje odozgo.
missko

#3646 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by missko »

TAFKAP wrote:
TAFKAP wrote:
Kako mislis ?
U Bundesligi, kao ni u bilo kojoj lizi ne prica niko, ni igraci ni trener, prije nego se ne dobije naredjenje odozgo.[/quote]
To nisam znao da im unaprijed kazu sta ce reci. Znaci Rolfes kaze sta mu ovi odozgo kazu a ovi odozgo nece da izjave to
5 0 5

#3647 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by 5 0 5 »

mogao bi on i u zatvor zaglaviti. samo otkaz bi mu bio meksa kazna.
leo karan

#3648 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by leo karan »

Da nije govno od čovjeka ne bi mu saigaci okrenuli ledja.

Valjda oni najbolje znaju kakav je, ipak svaki dan treniraju skupa.

Kaze Spaha branio sam obitelj, od čega i koga je branio brata i havera mu kad ih niko nije napao. Zaštitari ne napadaju gore, nemaju oni ovlasti da udaraju. Mahom stariji ljudi bili prisutni i neka žena zaštitar.
Ljudi pokušali zaustaviti djilkose da prodju i ovi njih napali.

Ne čeka ga dzaba krivična prijava.
It_is_a_Leclerc

#3649 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by It_is_a_Leclerc »

leo karan wrote:Da nije govno od čovjeka ne bi mu saigaci okrenuli ledja.

Valjda oni najbolje znaju kakav je, ipak svaki dan treniraju skupa.

Kaze Spaha branio sam obitelj, od čega i koga je branio brata i havera mu kad ih niko nije napao. Zaštitari ne napadaju gore, nemaju oni ovlasti da udaraju. Mahom stariji ljudi bili prisutni i neka žena zaštitar.
Ljudi pokušali zaustaviti djilkose da prodju i ovi njih napali.

Ne čeka ga dzaba krivična prijava.
:thumbup: :thumbup:
Itakoto

#3650 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Itakoto »

:thumbup:

Zatvorite vise ovog smetljara da mogu mirno otici u Dubrovnik na ljeto. Ne gleda mi se njegovo kurcenje sa Dzekom, Pjanicem i ostalim lesinarima. :oops:
Post Reply