groove wrote:bayern 09 leverkusenluckylaka wrote:Navijaci. Bayerna rekli su sta misle o Spahi.BiH. navijaci su rekli sta misle o Spahi...ostali manje vise tuse supljom.Dakle sve je receno car,kralj.sah
Emir Spahic - ALL ABOUT
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Partijaner
#3626 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
- Mali_Vuk
#3627 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Nije Spaha napravio ništa da bi mu se aplaudiralo, al nije vala ni da se ovoliko nešto lafo zgražavamo i morališemo.
Potuko se i šta sad... Njemu će biti najgore. Podnost će sankcije.
Znamo čitav život ko je i kakav je Spaha. Živac bio živac i osto. Tek sad vidimo koliko je zapravo kontrolisao svoj temperament dok je igrao za repku i koliko iz poštovanja i ljubavi nije htio da napravi neko veće sranje, a malo mu falilo

Potuko se i šta sad... Njemu će biti najgore. Podnost će sankcije.
Znamo čitav život ko je i kakav je Spaha. Živac bio živac i osto. Tek sad vidimo koliko je zapravo kontrolisao svoj temperament dok je igrao za repku i koliko iz poštovanja i ljubavi nije htio da napravi neko veće sranje, a malo mu falilo
- mO k3
#3628 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
U pravu si ... nazalostluckylaka wrote:Zaboravio si Dzeku.Svi nam igraci kriticni Spah,Dzeko,Besa.Vedo...sve bi ja to protjerao pa neka se qrce u Dubrovniku a ko da gledam ima da se kurce u Parizu u inat.Troll_Happens wrote:Spahic je jedna sirovina i to se treba priznati. On jedino sad jos moze zaigrati u nekoj kineskoj ligi ili ligi africkog jedinstva. S evropom je zavrsio zbog svoje gluposti i nepromisljenosti. Ako vec zivi u njemackoj treba da zna da tamo zakoni vaze da mu nije to prcija i zenica da moze provoditi sta on hoce. Ako se zna da za vip trebaju karte onda je duzan da ih kupi ako vec glumi tolikog frajera a pada zbog 100€. To isto ko da padnes za kradju zvaka u samoposluzi. Ako je kojim slucajem imao te famozne karte onda se zna da se ne moze prelaziti tek tako iz sektora u sektor bez dozvole redara i policije. Ako su mu oni to vec zabranili ocito postoji neki razlog za to, koji vazi za sve pa i za gosp sirovinu. Smjesno je pricati i pravdati se da je isao braniti brata od koga? Od mrava i leptirova na terenu??? Pa oni su prvi tj brat i on poceli tucu. Sta su trebali ocekivat zastitari da puste da ih tuku. Osim toga nijedan od zastitara nije ih udarao vec su pokusali hrvanjem da smire situaciju. A na snimku se vidi ko udara sakom i ko udara glavom. Po meni levata dobro kaznit novcano pa ga poslat odakle je i dosao. Iduci kanditat i osoba kratkog fitilja poslije spahica je Mume koji treba ozbiljno da se pozabavi sa svojim karakterom jer vrlo lako frajer ce dobiti nadimak spaha 2. jer do sada u par utakmica je pokazao da se radi o dosta konfliktnom igracu koji tezi da i spahu nadmasi.. Zato mu povuc rucnu dok jos nije kasno...
Ono samaranje od strane spahe u svlacionici u repki nije bila samo "prica" ... bilo je tu svega i svacega
-
missko
#3629 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Al je Rolfes ispao kolega i saigrac u pm. Jedva docekao da udari po saigracu znaci kolegijalnost 0.
Zamisljam situaciju Spaha pljune protivnickog igraca u po tekme al sudija nije vidio i Rolfes kao kapiten trci do sudije da kaze sta je bilo i da ga povali
Zamisljam situaciju Spaha pljune protivnickog igraca u po tekme al sudija nije vidio i Rolfes kao kapiten trci do sudije da kaze sta je bilo i da ga povali
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#3630 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Ne cudim se ja Nijemcima. Oni su takvi. Hladni, prakticni.
Mene cude domaci ''Nijemci''. Prica o sirovim Balkancima i ostala sranja koja idu uz to.
Mene cude domaci ''Nijemci''. Prica o sirovim Balkancima i ostala sranja koja idu uz to.
- Romanista 101%
- It_is_a_Leclerc
#3632 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
A verbalni napad na pripadnike MUP-a ZDK jer nisu dozvolili da se parkira gdje Emir hoće ?KvaziExpert wrote:A nesto smo uspjeli ljepo k'o ljudi zataskat
Jel' ono i u Vinodolskom bila frka sa zastitarima?
-
5 0 5
#3633 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
taj nema s kim se nije zakacio.
-
Itakoto
#3634 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Kralj. Isto kao i drugi kraljevi poput Ibre, Balotelli, Cantona, Gascoigne itd. 
- Lakat Jebić
#3635 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Jebo sad spahica, al ja bi da sam trener rolfesu uzeo traku nakon one izjave. Ne mozes ko kapiten nako pustit svog igraca niz vodu
- MOSALJOZE
#3636 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Jučer Rudi Voller na sky sportu reče kako Spaha neće dobiti otkaz,ali naši debilni novinari koriste situaciju,pa svaki sat izbace po jedan članak,u kojom zamjene red riječi u rečenici,i sve tako iznova.
- Koshpa
#3637 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Eno hoce ga Besiktas ako ode iz Bayera 
-
Itakoto
#3638 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
I? Izbacise li ga? Upravo sam kupio 20 paketa maramica. Cim ga otpuste iz Bayer(n) 09 Leverkusen, ima da se samozadovoljavam do narednog vikenda. A kad ga tek izbace iz repke, iiiiiii....

- TAFKAP
#3639 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
I ti mislis da je Rolfes to "bubnuo" tek onako...Lakat Jebić wrote:Jebo sad spahica, al ja bi da sam trener rolfesu uzeo traku nakon one izjave. Ne mozes ko kapiten nako pustit svog igraca niz vodu
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#3640 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Nisi ti to dobro vidio/cuo. Nasi novinari imaju bolje izvore, oni bolje znaju.MOSALJOZE wrote:Jučer Rudi Voller na sky sportu reče kako Spaha neće dobiti otkaz,ali naši debilni novinari koriste situaciju,pa svaki sat izbace po jedan članak,u kojom zamjene red riječi u rečenici,i sve tako iznova.
A tek neki forumasi. Oni znaju bolje i od rukovodstva Bayera
- Point.
#3641 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Zucni golube, ili zauvijek suti. Imas info iz prve ruke? Podijeli sa nama.mO k3 wrote:U pravu si ... nazalostluckylaka wrote:Zaboravio si Dzeku.Svi nam igraci kriticni Spah,Dzeko,Besa.Vedo...sve bi ja to protjerao pa neka se qrce u Dubrovniku a ko da gledam ima da se kurce u Parizu u inat.Troll_Happens wrote:Spahic je jedna sirovina i to se treba priznati. On jedino sad jos moze zaigrati u nekoj kineskoj ligi ili ligi africkog jedinstva. S evropom je zavrsio zbog svoje gluposti i nepromisljenosti. Ako vec zivi u njemackoj treba da zna da tamo zakoni vaze da mu nije to prcija i zenica da moze provoditi sta on hoce. Ako se zna da za vip trebaju karte onda je duzan da ih kupi ako vec glumi tolikog frajera a pada zbog 100€. To isto ko da padnes za kradju zvaka u samoposluzi. Ako je kojim slucajem imao te famozne karte onda se zna da se ne moze prelaziti tek tako iz sektora u sektor bez dozvole redara i policije. Ako su mu oni to vec zabranili ocito postoji neki razlog za to, koji vazi za sve pa i za gosp sirovinu. Smjesno je pricati i pravdati se da je isao braniti brata od koga? Od mrava i leptirova na terenu??? Pa oni su prvi tj brat i on poceli tucu. Sta su trebali ocekivat zastitari da puste da ih tuku. Osim toga nijedan od zastitara nije ih udarao vec su pokusali hrvanjem da smire situaciju. A na snimku se vidi ko udara sakom i ko udara glavom. Po meni levata dobro kaznit novcano pa ga poslat odakle je i dosao. Iduci kanditat i osoba kratkog fitilja poslije spahica je Mume koji treba ozbiljno da se pozabavi sa svojim karakterom jer vrlo lako frajer ce dobiti nadimak spaha 2. jer do sada u par utakmica je pokazao da se radi o dosta konfliktnom igracu koji tezi da i spahu nadmasi.. Zato mu povuc rucnu dok jos nije kasno...
Ono samaranje od strane spahe u svlacionici u repki nije bila samo "prica" ... bilo je tu svega i svacega
- mO k3
#3642 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Treba dobiti kaznu ,ali ne izbacivanjem ... koji dupli arsini mamu im
Boateng navodno istuko svoju zenu pa sve po tepih guraju jebo ih bayern , pa sve skrecu paznju na "problem" spahica ....
Boateng navodno istuko svoju zenu pa sve po tepih guraju jebo ih bayern , pa sve skrecu paznju na "problem" spahica ....
-
missko
#3643 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Kako mislis ?TAFKAP wrote:I ti mislis da je Rolfes to "bubnuo" tek onako...Lakat Jebić wrote:Jebo sad spahica, al ja bi da sam trener rolfesu uzeo traku nakon one izjave. Ne mozes ko kapiten nako pustit svog igraca niz vodu
- TAFKAP
#3644 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
http://www.sport1.de/fussball/bundeslig ... -spahic-anTomahawk11 wrote:Nisi ti to dobro vidio/cuo. Nasi novinari imaju bolje izvore, oni bolje znaju.MOSALJOZE wrote:Jučer Rudi Voller na sky sportu reče kako Spaha neće dobiti otkaz,ali naši debilni novinari koriste situaciju,pa svaki sat izbace po jedan članak,u kojom zamjene red riječi u rečenici,i sve tako iznova.
A tek neki forumasi. Oni znaju bolje i od rukovodstva Bayera
http://www.faz.net/aktuell/sport/fussba ... 33756.html
Izgleda da ne razumijete bice jednog svabe i svapskog sistema opcenito, tamo se ne igra fudbal za fanatike, vec za novac, a novac donose sponzori, TV prava i "obicni" fanovi.
- TAFKAP
#3645 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
U Bundesligi, kao ni u bilo kojoj lizi ne prica niko, ni igraci ni trener, prije nego se ne dobije naredjenje odozgo.missko wrote:Kako mislis ?TAFKAP wrote:I ti mislis da je Rolfes to "bubnuo" tek onako...Lakat Jebić wrote:Jebo sad spahica, al ja bi da sam trener rolfesu uzeo traku nakon one izjave. Ne mozes ko kapiten nako pustit svog igraca niz vodu
-
missko
#3646 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
U Bundesligi, kao ni u bilo kojoj lizi ne prica niko, ni igraci ni trener, prije nego se ne dobije naredjenje odozgo.[/quote]TAFKAP wrote:Kako mislis ?TAFKAP wrote:I ti mislis da je Rolfes to "bubnuo" tek onako...Lakat Jebić wrote:Jebo sad spahica, al ja bi da sam trener rolfesu uzeo traku nakon one izjave. Ne mozes ko kapiten nako pustit svog igraca niz vodu
To nisam znao da im unaprijed kazu sta ce reci. Znaci Rolfes kaze sta mu ovi odozgo kazu a ovi odozgo nece da izjave to
-
5 0 5
#3647 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
mogao bi on i u zatvor zaglaviti. samo otkaz bi mu bio meksa kazna.
-
leo karan
#3648 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Da nije govno od čovjeka ne bi mu saigaci okrenuli ledja.
Valjda oni najbolje znaju kakav je, ipak svaki dan treniraju skupa.
Kaze Spaha branio sam obitelj, od čega i koga je branio brata i havera mu kad ih niko nije napao. Zaštitari ne napadaju gore, nemaju oni ovlasti da udaraju. Mahom stariji ljudi bili prisutni i neka žena zaštitar.
Ljudi pokušali zaustaviti djilkose da prodju i ovi njih napali.
Ne čeka ga dzaba krivična prijava.
Kaze Spaha branio sam obitelj, od čega i koga je branio brata i havera mu kad ih niko nije napao. Zaštitari ne napadaju gore, nemaju oni ovlasti da udaraju. Mahom stariji ljudi bili prisutni i neka žena zaštitar.
- It_is_a_Leclerc
#3649 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
leo karan wrote:Da nije govno od čovjeka ne bi mu saigaci okrenuli ledja.
-
Itakoto
#3650 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Zatvorite vise ovog smetljara da mogu mirno otici u Dubrovnik na ljeto. Ne gleda mi se njegovo kurcenje sa Dzekom, Pjanicem i ostalim lesinarima.